Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa in Les Forges met zwembad

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, woonkeuken(kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, open haard, zithoek(6 personen), DVD-speler, radio), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(90 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden(90 x 200 cm), bad met douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), wasruimte(wasmachine))

magnetron, balkon of terras, balkon of terras, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair(6 personen), ligbedden, BBQ, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, omheind, wateralarm, inclusief separaat peuterzwembad (diepte 50cm), 20 x 9 m., geopend van Mei t/m Sep), jeu de boules baan, tafelvoetbal, fietsen beschikbaar, kinderbed, strijkplank

Deze luxe villa ligt in Les Forges in de regio Poitou Charente in Frankrijk. De villa heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 4 personen. Het is ideaal voor een gezin en heeft een omheinde tuin waar je buiten kunt eten en waar jonge kinderen veilig kunnen spelen. Voor baby's is er een kinderbedje en een kinderstoel. Fietsen voor volwassenen zijn beschikbaar.

Dit villapark ligt in een landelijke omgeving en biedt het volgende: een omheind 25m verwarmd zwembad, een peuterbad en een kinderspeelplaats met ligstoelen en parasols om te ontspannen terwijl je geniet van je vakantie. Je vindt er ook twee petanquebanen, tafeltennis en een putting/chipping terrein.

Op het domein kun je lange wandelingen maken in de natuur of fietsen langs rustige weggetjes naar de plaatselijke dorpjes om je brood/croissants af te halen of om 's ochtends te genieten van een kopje koffie aan de bar.

Er is een goed aanbod aan restaurants binnen een straal van 4 km van het verblijf, Domaine des Forges golfclub en restaurant La Bergerie liggen op 1km afstand van het verblijf. Voor golfers is er een GRATIS inleidend rondje golf beschikbaar bij de accommodatie, een verder wekelijks kortingspakket kan worden verkregen bij de golfclub.

Onze vertegenwoordiger zal alle informatie met betrekking tot de woning, het park en de omgeving uitleggen, in het bijzonder de bezienswaardigheden, plaatsen om te bezoeken, enz. Een “Kids Club” is beschikbaar in juli en augustus op inschrijving.
In het nabijgelegen Vasles (4 km) vind je tennisbanen, voetbalfaciliteiten, een kinderpark en het Mouton Village. Verderop kun je Futuroscope bezoeken met zijn nieuwe waterparkfaciliteiten. Vlakbij ligt Beaumont Saint Cyr voor wijnproeverijen. Het meer van Verruyes ligt op slechts 25 minuten met zijn zandstrand, waterfietsen, vissen, speeltuin en café. La Rochelle, Ile de Re, Marais Poitevin en Parthenay zijn allemaal een bezoek waard.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 25 km Poitiers

25 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 80/keer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Joost Daams

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje Het huisje is gelegen op een rustig park, dat voor de parkgasten een beschikbaar bescheiden openlucht zwembad aanbiedt. Fijne bedden, redelijk tot matig schoon. Op detailpunten heeft het huisje wat liefde en aandacht nodig qua onderhoud. Een lampje hier, een kleine lekkage van de gootsteen daar, een kapot vaatwassermandje. De WiFi was ontoereikend voor normaal gebruik en al helemaal met 2 pubers. De databundel (!) werd eenmalig door de eigenaren bij aankomst opgewaardeerd en was binnen de korste keren weer op en werd niet meer aangevuld. Dit zou duidelijker moeten worden vermeld. Tip hierbij is dat bij het receptiehuisje aan het begin van het park wel goede WiFi is. We hebben daar herhaaldelijk gezeten, maar dat kan de bedoeling niet zijn voor een huisje dat met WiFi wordt geadverteerd. De absolute rust en stilte op het park, het fijne contact met de beheerder van het huisje, insectenhorren voor enkele deuren en het feit dat er van 2 fietsen gebruik gemaakt mocht worden zorgen al met al toch voor een fijn verblijf en beoordeling 'goed' (maar niet fantastisch). De omgeving In de directe omgeving is er niet heel veel te doen, maar voor wie bereid is 20 - 65 minuten in de auto te zitten is er van alles te beleven. Cultuur, historie, pretpark etc. etc.

Frits van Look

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Kleinschalig vakantiepark, landelijk gelegen op een half uur van Poitiers. Goed verzorgd en ruim opgezet, met een zwembad en voor de rest beperkte parkfaciliteiten. Prettig ontvangen door Michelle die alles namens de eigenaars regelt. Flesje wijn in de koelkast, dus helemaal prima! Vakantiehuis zeer ruim en zeer goed uitgerust met wasmachine, BBQ, tafelvoetbal en verbruiksmateriaal zoals wasmiddel, zeep en houtskool. Het wifi netwerk van het huis viel een dag na aankomst uit en kon ondanks technische hulp niet meer gemaakt worden. Hierdoor aangewezen op het algemene netwerk van het park, wat de snelheid niet ten goede kwam. Verder ligt het park redelijk in de middle of nowhere. Op zich is dat niet erg, maar ook de dorpjes direct in de buurt hadden niet heel veel sfeer. Verder heerlijke vakantie gehad met uitstapjes naar Poitiers, La Rochelle, Melle, etc.

Joost Daams

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje

Het huisje is gelegen op een rustig park, dat voor de parkgasten een beschikbaar bescheiden openlucht zwembad aanbiedt. Fijne bedden, redelijk tot matig schoon. Op detailpunten heeft het huisje wat liefde en aandacht nodig qua onderhoud. Een lampje hier, een kleine lekkage van de gootsteen daar, een kapot vaatwassermandje. De WiFi was ontoereikend voor normaal gebruik en al helemaal met 2 pubers. De databundel (!) werd eenmalig door de eigenaren bij aankomst opgewaardeerd en was binnen de korste keren weer op en werd niet meer aangevuld. Dit zou duidelijker moeten worden vermeld. Tip hierbij is dat bij het receptiehuisje aan het begin van het park wel goede WiFi is. We hebben daar herhaaldelijk gezeten, maar dat kan de bedoeling niet zijn voor een huisje dat met WiFi wordt geadverteerd.

De absolute rust en stilte op het park, het fijne contact met de beheerder van het huisje, insectenhorren voor enkele deuren en het feit dat er van 2 fietsen gebruik gemaakt mocht worden zorgen al met al toch voor een fijn verblijf en beoordeling 'goed' (maar niet fantastisch).



De omgeving

In de directe omgeving is er niet heel veel te doen, maar voor wie bereid is 20 - 65 minuten in de auto te zitten is er van alles te beleven. Cultuur, historie, pretpark etc. etc.

Cornelis de Bock

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje Le bleu vibraye is gezellig ingericht, alles wat je aan keukenbenodigdheden nodig kunt hebben is aanwezig. Je kunt er heerlijk buiten zitten, ook als het regent en de barbeque staat klaar. Het park was tijdens ons verblijf (mei/juni 2022) heel rustig. Zwembad prettig met lekker water. Verwacht in de omgeving geen spectaculaire bezienswaardigheden. Agrarisch landschap met hier en daar een slaperig dorpje/stadje. Maar we hebben ons wel vermaakt. We kunnen het huisje zeker aanbevelen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 310013

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310013.htm


«Luxe villa in Les Forges met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat