Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi vakantiehuis met zwembad

Max.  8   gasten
0m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
0m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, open haard), keuken(oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(elektrisch), terras(privé), tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 6 m., geopend van Jun t/m 1/2 Sep), tennisbaan(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), tafeltennistafel

Deze voormalige boerderij biedt meerdere appartementen en gîtes aan. Dit appartement heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 8 personen. Het appartement is karakteristiek ingericht en zeer compleet.



Het landgoed bevindt zich op 2 km van het strand aan de Sommebaai en je kan op 3 km terecht voor de dagelijkse boodschappen. Op nog geen 100 m ligt een mooi stuk bos en voor de golfliefhebber liggen er een tweetal prachtige golfbanen in de directe omgeving.



Dit landelijke appartement ligt op zeer rustige locatie, midden op het platteland. In de prachtige tuin ligt een groot zwembad dat je deelt met de andere gasten. Kortom, een ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Daarnaast is er een tafeltennistafel aanwezig en kan je tegen betaling gebruikmaken van de tennisbaan, fietsen huren en zelfs kleiduiven schieten.



Iets verder weg maar zeker een bezoekje waard ligt de badplaats Le Touquet, op ongeveer 25 km. Veel Parijzenaren komen hier een weekendje ontspannen aan het strand.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Zwembad
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op 2 km van het strand, aan de Sommebaai, een voormalige boerderij verdeeld in meerdere geschakelde gites en appartementen. Zeer rustig, midden op het platteland, 15 km van vogelparadijs "Le Crotoy". Ideaal voor aktieve of rustige vakanties. Le Touquet(25 km)en Fort-Mahon (subtropisch zwembad) op 4 km!

Natuur en rust zijn de ordewoorden van uw verblijf in deze typische boerderij gelegen in de baai van de Somme, niet ver van het strand.

Er kan getennist worden tegen betaling en fietsen zijn te huur, ook kan men kleiduifschieten.


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 12 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 2 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Fournier Adeline

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Geweldige locatie, vriendelijke gastheren

Kurt Sissau

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuke uitval basis gelegen tussen le tockay ( Parijs plage) en le crotois.

Jan Desodt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gite gelegen in een rustige groene omgeving. Veel bezienswaarde heden in de omgeving, met als enig nadeel dat alle uitstappen met de auto moeten gebeuren. Vriendelijke verhuurder.

Georg Blum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben uitstekende ondersteuning, zeer vriendelijk, dieVerständigung was heel goed mogelijk. Een spa-kaart met extraatjes ons niet gegeven oog. -

j Simpson

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Eenvoudig maar zeer goed uitgerust huis-mooie omgeving maw lokaal en de site itself.great service van verzorgers.

Werner Vervest

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een ontzettend goede vakantie beleefd op dit 'landgoed'. De beheerder van dit landgoed sprak zowel Frans als Engels. De service was perfect. Men doet nergens moeilijker over. Het landgoed is kleinschalig maar zeer goed opgezet. Op het landgoed van ruim 30 hectare heeft de beheerder 13 vakantieunits gesitueerd. Deze zijn voorzien van alle gemakken. Men kan gratis gebruik maken van de wasmachine en de droger. Omdat het kleinschalig is opgezet heb je altijd plaats aan het zwembad (wat ook altijd schoon was). Het vakantieverblijf ligt op korte afstand van het strand. Dit is niet te voet af te leggen, maar de auto kan je altijd gratis of tegen een kleine vergoeding parkeren. Kortom voor ons een geweldig leuke en rustige vakantie. Ook de perfecte service van Belvilla niet te vergeten!

Amarens Bouman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Edonia is prachtig gelegen op een mooi terrein waar veel te doen is. De gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk. Wij hebben een goede en leuke en week gehad, ook omdat er veel te doen is in de omgeving. Wij vonden echter het huisje zelf niet heel erg comfortabel. Wij waren met 4 volwassenen en 4 kinderen en er was slechts 1 tweepersoonsbankje, er was een douche in bad zonder ophangsysteem en de bedden waren klein. Het huisje was wel keurig netjes en schoon. Maar verder is deze accommodatie helemaal prima als je deze omgeving graag wil verkennen!

Gert-Jan van Zaanen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijke onvangst, Accommodatie was zeer netjes en schoon. De slaapkamers waren ruim. Varanda heeft avond zon. De omgeving is geschikt om te fietsen. Er zijn gezellige badplaatsen in de buurt. De meesten fietspaden gaan langs drukke wegen. Wij waren met 3 pubers en 2 volwassen en hebben erg van het verblijf genoten.

Yana Beulque

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We waren een groep van 8 vriendinnen en hebben ons goed geamuseerd. We werden vriendelijk onthaald en konden met al onze probleem bij de gastheer terecht. Het is een mooi domein en het zijn gezellige huisjes. In Quend zelf valt er niet zoveel te beleven, een auto is dus wel aangeraden. Vooral wandelaars en natuurliefhebbers kunnen in deze streek terecht!

D.E. Sol-Gelderblom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij een huur van bijna €1000 voor een week hadden we wat meer luxe verwacht. . Inrichting was oud, zijn door 2 stoelen gezakt tijdens rustig zitten. Twee persoonsbedden klein, Slechts een badkamer met een wastafel en bad. Niet erg praktisch in een huis voor 8 personen. Terras op het noorden dus nooit zon, binnen nogal donker. Veel bijkomende kosten huur lakens, schoonmaakkosten, betalen voor tennisbaan Complex zelf is mooi, fraai zwembad, rustige landelijke ligging. Eigenaar erg vriendelijk.

b.v Blot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

We gingen met vrienden (8) zeer goede isolatie we n 'hebben niet de buren last, wonen in een prachtige omgeving in een rustige zeer welkom, de keerzijde het feit dat in september het koud is om te gaan in het zwembad echt :) uitstekend verblijf

L.A Lefebvre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige, rustige omgeving. De eigenaar heeft een domein van ongeveer 35 m², met eenden en paarden. Er vlakbij zijn fietspaden die ook ideaal zijn om te wandelen. De zee is vlakbij met mooie, uitgestrekte stranden. Het domein is heel goed gelegen om uitstapjes te maken. Het huisje is zeker in orde. Alles is voorhanden. Ook een open haard, die je wel kan gebruiken in koudere periodes want met de verwarming in de living alleen blijft het wel kil. De slaapkamers zijn ruim en aangenaam. Voor de rest is alles heel goed meegevallen.

Rafa Wgier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Pools

Hallo, ik heb net terug van een vakantie doorgebracht bij Belvilla in Frankrijk, alles was geweldig huis werd in overeenstemming met de beschrijving van de gastheer erg mooi en de prijs konkurencyjna.Gorąco aanbevolen!

Rafa Wgier

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Pools

Hallo, ik heb net terug van een vakantie doorgebracht bij Belvilla in Frankrijk, alles was geweldig huis werd in overeenstemming met de beschrijving van de gastheer erg mooi en de prijs konkurencyjna.Gorąco aanbevolen!

Amarens Bouman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Edonia is prachtig gelegen op een mooi terrein waar veel te doen is. De gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk. Wij hebben een goede en leuke en week gehad, ook omdat er veel te doen is in de omgeving. Wij vonden echter het huisje zelf niet heel erg comfortabel. Wij waren met 4 volwassenen en 4 kinderen en er was slechts 1 tweepersoonsbankje, er was een douche in bad zonder ophangsysteem en de bedden waren klein. Het huisje was wel keurig netjes en schoon.



Maar verder is deze accommodatie helemaal prima als je deze omgeving graag wil verkennen!

Werner Vervest

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een ontzettend goede vakantie beleefd op dit 'landgoed'. De beheerder van dit landgoed sprak zowel Frans als Engels. De service was perfect. Men doet nergens moeilijker over.
Het landgoed is kleinschalig maar zeer goed opgezet. Op het landgoed van ruim 30 hectare heeft de beheerder 13 vakantieunits gesitueerd. Deze zijn voorzien van alle gemakken. Men kan gratis gebruik maken van de wasmachine en de droger. Omdat het kleinschalig is opgezet heb je altijd plaats aan het zwembad (wat ook altijd schoon was).

Het vakantieverblijf ligt op korte afstand van het strand. Dit is niet te voet af te leggen, maar de auto kan je altijd gratis of tegen een kleine vergoeding parkeren.

Kortom voor ons een geweldig leuke en rustige vakantie. Ook de perfecte service van Belvilla niet te vergeten!

L.A Lefebvre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige, rustige omgeving. De eigenaar heeft een domein van ongeveer 35 m², met eenden en paarden. Er vlakbij zijn fietspaden die ook ideaal zijn om te wandelen. De zee is vlakbij met mooie, uitgestrekte stranden. Het domein is heel goed gelegen om uitstapjes te maken.
Het huisje is zeker in orde. Alles is voorhanden. Ook een open haard, die je wel kan gebruiken in koudere periodes want met de verwarming in de living alleen blijft het wel kil. De slaapkamers zijn ruim en aangenaam.
Voor de rest is alles heel goed meegevallen.

henk Van esse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een mooi huis De mensen zijn erg aardig.Wij hebben het heel leuk gehadVeel van de omgeving gezien.Leuke markten en de krijtrotsen niet te vergeten. Heerlijk gezwommen in het zwembadje de jongens hebben getennist

b.v Blot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

We gingen met vrienden (8) zeer goede isolatie we n 'hebben niet de buren last, wonen in een prachtige omgeving in een rustige zeer welkom, de keerzijde het feit dat in september het koud is om te gaan in het zwembad echt :) uitstekend verblijf

maaike Hylkema- van der Zee

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij vonden de eigenaar erg aardig, de gite was mooi, netjes en van alle gemakken voorzien. Het enige minpuntje was dat er maar 1 toilet was voor 8 personen. Het was heerlijk weer de hele week dus zijn we vaak naar het strand van Quend geweest, wat op 10 minuten autoafstand van het huisje was. Ook zijn we nog een dag naar Plopsaland de Panne geweest, ligt op ong 1.30 u van het huisje. Het zwembad was erg populair bij de kinderen! Kortom een aanrader wanneer je niet te ver vanuit Nederland wil rijden en toch er echt even tussen uit wil.

D.E. Sol-Gelderblom

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij een huur van bijna €1000 voor een week hadden we wat meer luxe verwacht. . Inrichting was oud, zijn door 2 stoelen gezakt tijdens rustig zitten. Twee persoonsbedden klein, Slechts een badkamer met een wastafel en bad. Niet erg praktisch in een huis voor 8 personen. Terras op het noorden dus nooit zon, binnen nogal donker. Veel bijkomende kosten huur lakens, schoonmaakkosten, betalen voor tennisbaan
Complex zelf is mooi, fraai zwembad, rustige landelijke ligging. Eigenaar erg vriendelijk.

Yana Beulque

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We waren een groep van 8 vriendinnen en hebben ons goed geamuseerd.
We werden vriendelijk onthaald en konden met al onze probleem bij de gastheer terecht.
Het is een mooi domein en het zijn gezellige huisjes.

In Quend zelf valt er niet zoveel te beleven, een auto is dus wel aangeraden.
Vooral wandelaars en natuurliefhebbers kunnen in deze streek terecht!

Gert-Jan van Zaanen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Vriendelijke onvangst, Accommodatie was zeer netjes en schoon. De slaapkamers waren ruim.

Varanda heeft avond zon. De omgeving is geschikt om te fietsen. Er zijn gezellige badplaatsen in de buurt. De meesten fietspaden gaan langs drukke wegen. Wij waren met 3 pubers en 2 volwassen en hebben erg van het verblijf genoten.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 310022

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310022.htm


«Mooi vakantiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven