Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Afgelegen villa in een beveiligde privéwoning

Max.  6   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Staafmixer), woon/eetkamer(TV(flatscreen, smart TV), eettafel(6 personen), zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), airconditioning), badkamer(douche(inloopdouche), wastafel), toilet)

Gastenverblijf Parterre: (slaapkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 1-pers. bed(90 x 200 cm), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), airconditioning), badkamer(douche, wastafel, wastafel), toilet)

garage(via buitentrap), garage(via buitentrap), koel-/vriescombinatie, wasmachine, tuindeuren, airconditioning, terras(privé, overdekt), terras(privé), tuin(privé, aangelegd, verlicht, 1000 m2), tuinmeubilair, BBQ(gas), parking, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, verwarmbaar, omheind, 9 x 5 m., geopend van Apr t/m 1/2 Okt), tennisbaan, hangmat, kinderstoel, haardroger, lounge set

Je bereikt deze villa via 67 treden - en het is echt de moeite waard om deze trap te beklimmen. Hier heb je een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, de Gouden Eilanden, St. Clair en Aiguebelle. De villa bestaat uit een hoofdgebouw en een aparte studio. Het hoofdgebouw heeft een comfortabele woon- en eetkamer, een zithoek en een open keuken. Daarnaast is er een ruime slaapkamer en een badkamer. De studio heeft 2 slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. Er kunnen 6 personen verblijven.



Gaou Benat heeft een eigen strand met een goed restaurant. In de zomer is het mogelijk om zwem- en windsurflessen te nemen. Daarnaast heeft het landgoed 7 tennisbanen en een kleine supermarkt (open tijdens de zomermaanden). Je kunt ook een bezoek brengen aan de prachtige eilanden, zoals Porquerolles en Port-Cros.



Buiten het huis vind je een privézwembad en een mooi terras. Studenten- of vrijgezellenfeesten zijn verboden. Je kunt de auto parkeren in de 2 garages of op de parkeerplaats.
Licentie- of registratienummer: 83019000063UF

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Strijkplank
Haardroger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 20 km

20 km

Station 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarmen zwembad: € 20/nacht. On request(please reserve).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Becker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Er is al meer dan 3 weken een klacht en een terugbetaling in behandeling, die Belvilla tot op de dag van vandaag niet heeft afgerond. De feiten zijn onbetwistbaar en begrijpelijk voorbereid.

Niko Brouwer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Excellent location Superb view, nice and quiet, green surroundings, good facilities; very nice and communicative owners. On the list for repeat.

Daniel Malt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

Prachtig huis met een prachtig uitzicht en een verwarmd zwembad. We hebben genoten van onze tweede vakantie in dit adelaarsnest en het zal niet onze laatste zijn.

Nadine Wasserrab

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Super huis: modern, comfortabel, subliem uitzicht, schitterend zwembad, vriendelijke eigenaar. Kortom: opnieuw doen

nik de vylder

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Voor we ter plaatse waren hadden we al contact met de Nederlandstalige eigenaar, die heel veel nuttige informatie met ons deelde. Hij deed er alles aan om ons verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen en we konden hem heel snel bereiken in geval van vragen. Bij aankomst konden we direct genieten van het fantastische uitzicht ! Het huisje is heel goed ingericht, alle faciliteiten waren aanwezig. De keuken was splinternieuw en voorzien van o.a. vaatwas, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, koffiezet... In beide delen van het huisje is er ook airco voorzien. Ontbijt met zicht op zee... ik denk dat het niet snel zal wennen. Wat een fantastische ervaring ! Rondom het zwembad is er altijd een plekje in de schaduw te vinden of in de zon. En wanneer er een beetje wind staat, kan je ook altijd een plekje vinden waar het windstil is. Langs de achterzijde kan je doorsteken naar een pad dat je via een korte maar steile klim leidt naar een mooi uitzicht over Hyères en Porquerolles. Langs die weg kan je ook te voet naar de stranden van Cabasson en Brégançon. Op het domein van Gaou Bénat zelf is er een winkeltje, beach bar en restaurant. Je kan er ook tennissen, en wat watersporten doen (zeilen, SUP, kajak). Andere watersporten (zoals o.a. duiken en Jetski) kan je in La Favière (op 5km) vinden. In Le Lavandou kan je de overzetboot naar Ile de Levant en/of Port-Cros nemen. Alles is hier aanwezig om een fantastische vakantie te beleven, of je nu rust en kalmte wil, of avontuur... We komen hier zeker nog eens terug !

SANDRINE CALAMIER

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Zeer mooie goed uitgeruste villa met prachtig uitzicht om ten zeerste aan te bevelen

Marion Kolner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst was er iemand die ons naar het huis bracht . De omgeving was geweldig vooral het uitzicht vanaf het huis. Prima zwembad en accommodatie van alle gemakken voorzien

Bruno MALLET

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Stijn Lagrou

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Verblijf in Villa Valanvi ( Domaine du Gaou Bénat , Bormes-Les-Mimosa) in augustus '23, gezin met 2 tieners. We hebben super genoten van het verblijf in deze prachtige streek. De villa is van alle comfort voorzien, is mooi onderhouden, heeft een mooie mediterane tuin , mooi zwembad, mooie terrassen. Gelegen in een prachtig domein. De woonst is bij ( zeer) warm weer goed fris te houden ( airco) , de accomodatie biedt ook voldoende schaduwplekken gedurende de ganse dag. Anderzijds zullen zonnekloppers ook steeds hun plekje vinden. Een grote troef van deze villa is het uitzicht . Het uitzicht is niet anders te omschrijven als: " adembenemend mooi, fantastisch, idyllisch " !!! Bijzondere vermelding ook voor de gastheer en gastvrouw ( verhuurders) : zij stellen echt alles in het werk om de gasten een zo fijn mogelijke vakantie te beleven. Ze zijn steeds bereikbaar en paraat. Wij zullen nog lang nagenieten met de herinneringen aan deze prachtige vakantie. Wij geven alvast unaniem een tien! 10/10 ! Bedankt Fréderic en Hilde voor jullie gastvrijheid. Stijn en Vero. België, Adinkerke.

Pieter Jagersma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat een prachtige ligging en uitzicht heeft dit huis! Binnen is het niet heel ruim, vooral de keuken is aan de kleine kant, maar wel zeer goed uitgerust. Wij vonden het een grote pré dat er een aparte studio met badkamer was waar onze (bijna volwassen) kinderen hun eigen ruimte hadden. Om het huis zijn ruim voldoende (schaduw)plekken om te zitten. Het huis heeft een heerlijk zwembad. Op het domain is een winkeltje met traiteur waar ze kwalitatief goede levensmiddelen en verse gerechten verkopen. Het strand behorend bij het domain biedt voldoende mogelijkheden: zwemmen, snorkelen, suppen, kanoën en zeilen. Ook in de directe omgeving is veel te zien en te doen. Het contact met de eigenaar verliep uiterst plezierig. Kortom, een heerlijke vakantie aan de Côte d'Azur!

Stijn Lagrou

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Verblijf in Villa Valanvi ( Domaine du Gaou Bénat , Bormes-Les-Mimosa) in augustus '23, gezin met 2 tieners.

We hebben super genoten van het verblijf in deze prachtige streek. De villa is van alle comfort voorzien, is mooi onderhouden, heeft een mooie mediterane tuin , mooi zwembad, mooie terrassen.

Gelegen in een prachtig domein.

De woonst is bij ( zeer) warm weer goed fris te houden ( airco) , de accomodatie biedt ook voldoende schaduwplekken gedurende de ganse dag. Anderzijds zullen zonnekloppers ook steeds hun plekje vinden.

Een grote troef van deze villa is het uitzicht . Het uitzicht is niet anders te omschrijven als: " adembenemend mooi, fantastisch, idyllisch " !!!

Bijzondere vermelding ook voor de gastheer en gastvrouw ( verhuurders) : zij stellen echt alles in het werk om de gasten een zo fijn mogelijke vakantie te beleven. Ze zijn steeds bereikbaar en paraat.

Wij zullen nog lang nagenieten met de herinneringen aan deze prachtige vakantie.

Wij geven alvast unaniem een tien! 10/10 !

Bedankt Fréderic en Hilde voor jullie gastvrijheid.

Stijn en Vero.

België, Adinkerke.

Pieter Jagersma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat een prachtige ligging en uitzicht heeft dit huis! Binnen is het niet heel ruim, vooral de keuken is aan de kleine kant, maar wel zeer goed uitgerust. Wij vonden het een grote pré dat er een aparte studio met badkamer was waar onze (bijna volwassen) kinderen hun eigen ruimte hadden.

Om het huis zijn ruim voldoende (schaduw)plekken om te zitten. Het huis heeft een heerlijk zwembad.

Op het domain is een winkeltje met traiteur waar ze kwalitatief goede levensmiddelen en verse gerechten verkopen. Het strand behorend bij het domain biedt voldoende mogelijkheden: zwemmen, snorkelen, suppen, kanoën en zeilen. Ook in de directe omgeving is veel te zien en te doen.

Het contact met de eigenaar verliep uiterst plezierig.

Kortom, een heerlijke vakantie aan de Côte d'Azur!

nik de vylder

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Voor we ter plaatse waren hadden we al contact met de Nederlandstalige eigenaar, die heel veel nuttige informatie met ons deelde. Hij deed er alles aan om ons verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen en we konden hem heel snel bereiken in geval van vragen.

Bij aankomst konden we direct genieten van het fantastische uitzicht ! Het huisje is heel goed ingericht, alle faciliteiten waren aanwezig. De keuken was splinternieuw en voorzien van o.a. vaatwas, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, koffiezet... In beide delen van het huisje is er ook airco voorzien.

Ontbijt met zicht op zee... ik denk dat het niet snel zal wennen. Wat een fantastische ervaring !



Rondom het zwembad is er altijd een plekje in de schaduw te vinden of in de zon. En wanneer er een beetje wind staat, kan je ook altijd een plekje vinden waar het windstil is.



Langs de achterzijde kan je doorsteken naar een pad dat je via een korte maar steile klim leidt naar een mooi uitzicht over Hyères en Porquerolles. Langs die weg kan je ook te voet naar de stranden van Cabasson en Brégançon.

Op het domein van Gaou Bénat zelf is er een winkeltje, beach bar en restaurant. Je kan er ook tennissen, en wat watersporten doen (zeilen, SUP, kajak). Andere watersporten (zoals o.a. duiken en Jetski) kan je in La Favière (op 5km) vinden. In Le Lavandou kan je de overzetboot naar Ile de Levant en/of Port-Cros nemen.

Alles is hier aanwezig om een fantastische vakantie te beleven, of je nu rust en kalmte wil, of avontuur... We komen hier zeker nog eens terug !

Pieter Jagersma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wat een prachtige ligging en uitzicht heeft dit huis! Binnen is het niet heel ruim, vooral de keuken is aan de kleine kant, maar wel zeer goed uitgerust. Wij vonden het een grote pré dat er een aparte studio met badkamer was waar onze (bijna volwassen) kinderen hun eigen ruimte hadden.

Om het huis zijn ruim voldoende (schaduw)plekken om te zitten. Het huis heeft een heerlijk zwembad.

Op het domain is een winkeltje met traiteur waar ze kwalitatief goede levensmiddelen en verse gerechten verkopen. Het strand behorend bij het domain biedt voldoende mogelijkheden: zwemmen, snorkelen, suppen, kanoën en zeilen. Ook in de directe omgeving is veel te zien en te doen.

Het contact met de eigenaar verliep uiterst plezierig.

Kortom, een heerlijke vakantie aan de Côte d'Azur!

nik de vylder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Voor we ter plaatse waren hadden we al contact met de Nederlandstalige eigenaar, die heel veel nuttige informatie met ons deelde. Hij deed er alles aan om ons verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen en we konden hem heel snel bereiken in geval van vragen.

Bij aankomst konden we direct genieten van het fantastische uitzicht ! Het huisje is heel goed ingericht, alle faciliteiten waren aanwezig. De keuken was splinternieuw en voorzien van o.a. vaatwas, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, koffiezet... In beide delen van het huisje is er ook airco voorzien.

Ontbijt met zicht op zee... ik denk dat het niet snel zal wennen. Wat een fantastische ervaring !



Rondom het zwembad is er altijd een plekje in de schaduw te vinden of in de zon. En wanneer er een beetje wind staat, kan je ook altijd een plekje vinden waar het windstil is.



Langs de achterzijde kan je doorsteken naar een pad dat je via een korte maar steile klim leidt naar een mooi uitzicht over Hyères en Porquerolles. Langs die weg kan je ook te voet naar de stranden van Cabasson en Brégançon.

Op het domein van Gaou Bénat zelf is er een winkeltje, beach bar en restaurant. Je kan er ook tennissen, en wat watersporten doen (zeilen, SUP, kajak). Andere watersporten (zoals o.a. duiken en Jetski) kan je in La Favière (op 5km) vinden. In Le Lavandou kan je de overzetboot naar Ile de Levant en/of Port-Cros nemen.

Alles is hier aanwezig om een fantastische vakantie te beleven, of je nu rust en kalmte wil, of avontuur... We komen hier zeker nog eens terug !

Pieter Jagersma

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wat een prachtige ligging en uitzicht heeft dit huis! Binnen is het niet heel ruim, vooral de keuken is aan de kleine kant, maar wel zeer goed uitgerust. Wij vonden het een grote pré dat er een aparte studio met badkamer was waar onze (bijna volwassen) kinderen hun eigen ruimte hadden.

Om het huis zijn ruim voldoende (schaduw)plekken om te zitten. Het huis heeft een heerlijk zwembad.

Op het domain is een winkeltje met traiteur waar ze kwalitatief goede levensmiddelen en verse gerechten verkopen. Het strand behorend bij het domain biedt voldoende mogelijkheden: zwemmen, snorkelen, suppen, kanoën en zeilen. Ook in de directe omgeving is veel te zien en te doen.

Het contact met de eigenaar verliep uiterst plezierig.

Kortom, een heerlijke vakantie aan de Côte d'Azur!

nik de vylder

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Voor we ter plaatse waren hadden we al contact met de Nederlandstalige eigenaar, die heel veel nuttige informatie met ons deelde. Hij deed er alles aan om ons verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen en we konden hem heel snel bereiken in geval van vragen.

Bij aankomst konden we direct genieten van het fantastische uitzicht ! Het huisje is heel goed ingericht, alle faciliteiten waren aanwezig. De keuken was splinternieuw en voorzien van o.a. vaatwas, oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, koffiezet... In beide delen van het huisje is er ook airco voorzien.

Ontbijt met zicht op zee... ik denk dat het niet snel zal wennen. Wat een fantastische ervaring !



Rondom het zwembad is er altijd een plekje in de schaduw te vinden of in de zon. En wanneer er een beetje wind staat, kan je ook altijd een plekje vinden waar het windstil is.



Langs de achterzijde kan je doorsteken naar een pad dat je via een korte maar steile klim leidt naar een mooi uitzicht over Hyères en Porquerolles. Langs die weg kan je ook te voet naar de stranden van Cabasson en Brégançon.

Op het domein van Gaou Bénat zelf is er een winkeltje, beach bar en restaurant. Je kan er ook tennissen, en wat watersporten doen (zeilen, SUP, kajak). Andere watersporten (zoals o.a. duiken en Jetski) kan je in La Favière (op 5km) vinden. In Le Lavandou kan je de overzetboot naar Ile de Levant en/of Port-Cros nemen.

Alles is hier aanwezig om een fantastische vakantie te beleven, of je nu rust en kalmte wil, of avontuur... We komen hier zeker nog eens terug !


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 310135

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310135.htm


«Afgelegen villa in een beveiligde privéwoning» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven