Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

El Arpa Finca Malaga

Andalusië

Max.  2   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 24.04 tot 22.07.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 22.07.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

23 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Ons prachtige landhuis is net gerenoveerd en biedt u een uniek verblijf in een van de mooiste gebieden van Andalusië, direct aan het meer "Embalse de Guadalhorce", op slechts 45 minuten afstand van de luchthaven van Malaga. Hier in deze adembenemend mooie omgeving kunt u genieten van de rust en uw ziel laten bungelen! Een waar paradijs, maar ook voor mensen die van een actieve vakantie houden, vlak voor de deur van uw Arpa heeft u appartementen voor 2 personen elk, omgeven door groen, op een vierkant meter grondstuk dat naar het meer leidt. Hier kunt u genieten van het leven, of u nu wilt ontspannen in de prachtige natuur of een van de vele sportieve activiteiten wilt doen midden in de natuur en het echte Spanje wilt ervaren, de heldere, frisse lucht inademen op het ongerepte platteland, omringd door charmante witte dorpjes, waar de tijd tientallen jaren lijkt te hebben stilgestaan en de "manana" cultuur nog steeds bestaat. Vriendelijke mensen, geen stress, maar rust en echte levensvreugde.
Licentie- of registratienummer: A/MA/01851

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
toegankelijk voor rolstoelgebruikers toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 16 km

16 km

Restaurant 4 km

4 km

Luchthaven 68 km Malaga

68 km

Station 20 km Bobadilla

20 km

Snelweg-afrit 30 km Antequera

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het natuurgebied waar onze finca is gelegen heet Desfiladero de los Gaitones en beslaat 2016 hectare en loopt tussen de plaatsen Ardales, Antequera en Alora. In dit gebied bevinden zich vele vreemde en fascinerende rotsformaties die in de loop van duizenden jaren zijn gevormd door water en wind. Een dramatische en prachtige toeristische attractie is de Garganta del Chorro, een 3 km lange en 400 m hoge kloof, waarvan de rivier die naar de kust van Malage loopt drie meren verbindt, Embalse del Conde de Guadalhorce, Embalse de Guadalteba en Embalse del Guadalhorce.
De flora in dit gebied is fantastisch. Talloze armoatisch geurende dennen, eucalyptus, olijven, eiken, cactussen en cipressen vormen het bomenbestand. Lage vegetatie zoals rozemarijn, tijm, wilde rozen en diverse bloemen en struiken maken het plaatje compleet. Op welk tijdstip u ook komt, de natuur biedt altijd het mooiste kleurenspel en de lucht is fris.In de omgeving van Ardales - een van de vele kleine witte dorpjes - bevinden zich de grotten "Cueva Dona Trinidad Grund" Hier kan de bezoeker de muurschilderingen, voornamelijk stieren en herten, in de meer dan jaren oude grot bewonderen. Het natuurgebied biedt een rijke fauna. Naast zeldzame vogelsoorten vindt men er berggeiten, wilde konijnen, vossen, dassen, wilde katten en allerlei soorten hagedissen en gekko's. (allemaal ongevaarlijke soorten). In de lucht kan de bezoeker prachtige vogels bewonderen zoals de steenarend, de gier of de buizerd.

Onze finca is gelegen nabij Ardales en El Chorro, een waar mekka voor natuurliefhebbers, wat het merengebied ook is verdeeld in drie verschillende meren; Embalse del Conde de Guadalhorce, Embalse de Guadalteba; en Embalse de Guadalhorce die direct voor onze finca meren liggen zijn diverse restaurants en picknickplaatsen, want het gebied is een populaire bestemming voor excursies. Hier kunt u ook verschillende watersporten beoefenen, zoals kajakken of kanoën. U kunt zelfs vissen in het meer en we hebben hengels beschikbaar voor gratis gebruik.

Voor wandelaars en mountainbikers zijn er vele gemarkeerde routes en de nabijgelegen bergen bieden enkele van de beste beklimmingen van Spanje. Paragliding en abseilen zijn ook mogelijk.

De naburige steden Alora, Antquera, Pizzara, Bobadilla en Campillos zijn zeker een bezoek waard. Het nabijgelegen El Torcal bestaat uit spectaculaire zandstenen rotsformaties die in de loop van duizenden jaren een bezienswaardig maanlandschap hebben gevormd.

In El Chorro vindt u een gigantische natuurlijke kloof die eruitziet alsof hij met een reusachtige bijl in de rots is uitgehakt, "La Garganta del Chorro". Een brug verbindt de twee zijden van de rots waarover de trein Malaga-Cordoba de kloof doorkruist


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn voor een week accommodatie voor 2 personen in een studio met keuken en badkamer, handdoeken en beddengoed, plus gebruik van alle faciliteiten en een welkomstpakket. De flat kost 39 EUR. Een aanbetaling van 30% van de totale prijs is verschuldigd bij reservering, de rest 30 dagen voor aankomst.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung Mehr als 30 Tage vor Ankunft: 30% zu zahlen. Stornierung 30 Tage oder weniger vor Ankunft: 100% zu zahlen.

meer informatie:

El Arpa biedt ontspannende vakantieaccommodatie in 4 zelfstandige appartementen voor twee personen elk - ofwel met een tweepersoonsbed of twee appartementen hebben een eigen ingang met een kleine patio of terras met een barbecue om uw Spaanse nachten onvergetelijk te maken! Dus terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over het meer, kunt u een smakelijke barbecue maaltijd bereiden met een glas heerlijke Spaanse wijn. Direct voor uw appartement hebben we een kleine kruidentuin aangelegd, waaruit u zelf rozemarijn of oregano kunt halen voor uw avondeten. De appartementen zijn comfortabel ingericht en de Spaanse charme is behouden. De badkamer met douche hoort bij elk appartement


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Marlies W. uit Winnenden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie midden in de natuur.

De finca El Arpa ligt volledig alleen in een prachtig natuurgebied. Het meer direct voor de deur is heerlijk turquoise en het water verfrissend. Er leidt een klein weggetje naartoe en dat is het dan. Wie natuur en rust zoekt, is hier aan het juiste adres.
De verhuurders zijn erg hartelijk, we werden heel vriendelijk en ongecompliceerd ontvangen, het vakantieappartement is erg mooi. Donkere vloer (houten latten), een comfortabel bed, de keuken bevat alles wat je nodig hebt, er is altijd warm water, een balkon met een fantastisch uitzicht op het meer en comfortabele zitmeubels inclusief kussens. Perfect!
We hebben een beetje gewandeld, waren in het meer en hebben ook stadsuitstapjes gemaakt, bijvoorbeeld naar Marbella, Malaga, Ronda, Granada, Cadiz. Hiervoor ligt de finca ergens in het midden en hoef je niet steeds weer in te pakken. Een geheime tip!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Eileen P. uit 28195

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut opgewonden!

We verbleven in juni voor de eerste keer op deze finca en waren absoluut verrukt! De foto's maakten hun belofte meer dan waar. We hadden de juiste flat op de eerste verdieping, die zeer liefdevol en stijlvol was ingericht. Het was erg schoon en we voelden ons meteen thuis. Niets ontbrak en dankzij het winkeltje en de mand die ons verwelkomde, waren we vanaf de eerste avond goed verzorgd. De rest van het pand is ook prachtig ontworpen, met overal mogelijkheden om te ontspannen en tot rust te komen. Het kleine strand aan het meer heeft genoeg ruimte voor iedereen. Michael en Rikke zijn echt heel vriendelijk en zorgen goed voor hun gasten. We hadden ons geen ontspannender vakantie kunnen voorstellen! Dit was zeker niet de laatste keer dat we op de finca verbleven en we kijken al uit naar ons volgende bezoek!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Lukas K. uit 49214

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het was klasse

Het was het waard. De tijd die ik met mijn vriendin in deze finca kon doorbrengen was voor ons ongelooflijk ontspannend en rustgevend. Het uitzicht is uniek en het meer op ongeveer 100m afstand is zeer aangenaam om in te zwemmen.
Zonder auto is een bezoek echter slechts gedeeltelijk aan te bevelen, want het ligt nogal afgelegen, maar het is mogelijk, want de eigenaars hebben een kleine winkel met zeer eerlijke prijzen. Het volgende dorp ligt op ongeveer 20 minuten rijden. In Campillos is er een leuke supermarkt, de Mercadona, die alles biedt wat uw hartje begeert. De eigenaars van de finca, Rikke en Michael, zijn erg aardige mensen die oprechte belangstelling tonen voor hun gasten zonder opdringerig te zijn

We waren volledig tevreden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2018

Anette L. uit 97877 Wertheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Cultuur en recreatie

Finca is zeer rustig gelegen aan een meer. Goed uitgangspunt voor culturele activiteiten en om te wandelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf El Arpa Finca Malaga
Mevr. R. Auf El Arpa

Mevr. R. Auf El Arpa

Wij, uw gastheren Rikke en Michael, heten u van harte welkom op onze finca. We beantwoorden graag al je vragen - aarzel niet om contact met ons op te nemen Gebruik het onderstaande contactformulier, we zullen zo snel mogelijk antwoorden Vermeld uw naam, e-mailadres, telefoon en uw verzoek.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 31017

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31017.htm


«El Arpa Finca Malaga» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 22.07.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven