Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel vakantiehuis met zwembad

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen), open haard, zithoek), keuken(eettafel, waterkoker, fornuis(5 kookplaten), koffiezetapparaat(espresso), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), TV, balkon of terras), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), balkon of terras), badkamer(ligbad, wastafel), toilet, serre/veranda(TV, eettafel, airconditioning))

wasruimte(vriezer, wasdroger, wasmachine), terras(overdekt), terras, tuin(omheind, > 1000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, zwembad(privé, verwarmd, wateralarm, 8 x 4 m.), kinderbed

Ideaal gelegen vakantiehuis met omheinde tuin en toegang tot de zee via een klein pad. Geen strand, maar aan het zicht onttrokken stenen plateaus, de perfecte plek voor liefhebbers van een bruin kleurtje. De prachtige uitgestrekte witte zandstranden liggen op 10 minuten rijden.

Het comfortabele vakantiehuis met airconditioning ligt aan zee, vlakbij de gezellige badplaats Carqueiranne tussen Toulon en Hyères. Hier is het contrast tussen het azuurblauw van de lucht en het diepe groen van het dennenbos fantastisch. Geniet van het sublieme zeezicht vanaf het schaduwrijke terras naast het verwarmde zwembad. Een gasbarbecue staat tot uw beschikking, evenals een moderne en uitstekend uitgeruste keuken met onder meer een Nespresso-apparaat.


Het centrum van Carqueiranne is rijk aan heerlijke restaurants en gezellige terrasjes. Op 7 km afstand wacht Hyères, het kleine stadje met palmbomen, op uw bezoek met zijn winkelstraten en mooie pleinen. Na slechts een paar kilometer bereikt u het strand van Almanarre, vooral bekend bij kitesurfers.

Als je op een warme middag wilt afkoelen, ga dan naar de nabijgelegen oude kopermijnen. Ook kinderen zullen genieten van deze ondergrondse ervaring! Ook een bezoek aan Porquerolles, een fantastisch eiland voor de kust, mag niet ontbreken. Als u vertrekt vanaf het schiereiland Giens, neemt u de shuttle om over te steken. Er zijn ter plaatse fietsen te huur waarmee u het eiland en de mooiste stranden kunt verkennen.

U reserveert nog een dag voor een bezoek aan Saint-Tropez, een vakantieplek voor de jetset (52 km) en Port Grimaud, de stad aan het meer (47 km).

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 8 km Hyères

8 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


100 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jens-Peter Reinhardt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het is een heel mooi huis, geweldige locatie en zeer vriendelijke eigenaren die ons welkom lieten voelen.

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug. Mooie locatie,super huisje met airco De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst. Het is er ook zeer rustig. Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad. Zeker een aanrader!

Brigitte Geelen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prima huis met mooi uitzicht. Wel erg afgelegen, bereikbaar via bergweg. Dorp zelf is erg klein en je bent aangewezen op Hyeres. Eigenaars zijn erg voorzichtig, het lijkt of ze het niet gewend zijn om het huis te verhuren (het is hun eigen woning, enkel verhuurd in de zomervakantie). Zeer uitgebreide rondleiding met instructies bij aankomst en bij vertrek weer een uitgebreide inspectie. Ik vond het wat overdreven en het gaf ook wat irritatie. We wilden vertrekken maar kon pas na de inspectie. Alles hadden we zeer netjes achtergelaten namelijk.

Marga

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

SUPER vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon, Mijn eerste boeking bij Belvilla, zal zeker niet de laatste zijn

Stefan Hergott

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Mooi huis, meubilair van hoge kwaliteit, super mooie verhuurder, geweldig uitzicht op de zee, leuke restaurants in de buurt, gewoon heerlijk!

nik de vylder

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Bij aankomst werden we opgewacht door Mr en Mevr Brun. Ze waren heel vriendelijk en hebben hun tijd genomen om een rondleiding te geven in het huis en de tuin, en bij een glaasje rosé kregen we daarna nog tips over wat we zeker moesten meepikken in de omgeving. Het huis is mooi, voorzien van alle denkbare apparaten, en de tuin met zwembad is gewoon fantastisch. Je hebt er alle privacy en toch uitzicht op de zee. Een aanrader !!

Eugenie Wessel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit mooi opgemaakte huis. We genoten van ons verblijf met twee kleine kinderen en hebben niets gemist! Als je van rust en rust houdt. De huiseigenaren zijn zeer vriendelijk en meegaand mensen. We zouden elk moment terugkomen - het huis maakte ons verblijf perfect! Veel dank bij de huiseigenaar ...

Laurant Bosschaert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Tophuisje, enkel jammer dat de airco niet werkt.

Ricky Klein

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Na een zeer lange reis met veel congestie in de Rhône-vallei kwamen we rond 1730 uur en waren van harte welkom door de eigenaar-echtpaar koel met een glas Rose, die zelfs beter was een zegen na een lange rit wahr.Der eerste indruk uitzicht op zee, zoals we in eerste instantie hadden verwacht ... gewoon schön.Das hele huis is luxueus ingericht met alles wat je nodig hebt en beginnen met vliegen schermen op de deuren, nog meer ... automatisch. Rolluiken en zonwering, op Led buitenverlichting, 3 Fat tv incl. Souroundanlage met dvd ... en en en .... Aangezien de verhuurder om het huis te huren in de zomer en anders wonen zelfs daar is merkbaar in vele details, zodat dat we zeer snel waarschijnlijk ligt ons fühlten.Der zwembad mooi met uitzicht op zee (in het zwembad) en je van een weg die direct in de voorzijde van het pand, geen significante geluidsoverlast loopt hersteld. We toch overstemd door de krekels en de wind lawaai. Alleen de automaat. Pool Guard heeft herhaaldelijk veroorzaakt alarm in het midden van de nacht. De sterke wind heeft het water gebracht in beweging en dus totaal ausgelöst.Die locatie is een beetje afgelegen en je moet zeker een auto. Maar binnen 10-20 min. Reistijd bent u op verschillende stranden in alle mogelijke Variationen.Der zeer windstoten ons heeft verhinderd dat het gebruik van de grill, te groot, de Feuergefahr.Die Excursie aanbevolen door onze verhuurder Port-Cros veerboot naar bezoek kreeg het vakantieseizoen bijna einzustufen.Ansonsten als een geheim blijft alleen om te zeggen dat het huis als een gezin met twee kinderen (4 en 9) zeer aan te bevelen ist.Hier een paar dingen die ontbreken in de inventarislijst in een huisje Beschrijving - capsule machine Nespresso-apparaat en centrifuge Groeten uit Duitsland en Michel en zijn vrouw ... Fam. small

Geneviève Schelkens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Gaaf huis in een (te) rustige omgeving

Eddy Muyshondt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer vriendelijke eigenaren.mooi huis en supergoed zwembad mooie omgeving en goede accommodatie een aanrader

P.M Petek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Het was absoluut geweldig. De huiseigenaren met hun gezichten en uitleg over het huis geven de gelegenheid om plezier te hebben rondom de locatie. De keuken en alle andere kamers waren goed uitgerust voor een vakantie. De omgeving was zo kalm en als een gevoel midden in de natuur te zijn. De winkelstraten liggen ongeveer 10 mijl van het huis, dus je moet alles kopen wat je nodig hebt. Auto parkeren was erg groot om onze grote auto te plaatsen. We waren blij met het huis en de apparatuur binnen. Vooral het zwembad en een leuke romantische vakantie. Bedankt meneer en mevrouw Brun voor uw mooie ontvangst en vriendelijkheid. Ik zou het zeker aanbevelen.

Marcel Dekker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer vriendelijke ontvangst. Uitgebreide informatie over eventuele uitstapjes in de omgeving en tips over restaurant keuzes. Mooier accommodatie, netjes en schoon. Accommodatie is rustig gelegen aan smalle toegangsweg.

Stijn Hermans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het huis is zeer ruim voor 4 personen, met alle comfort aanwezig (airco in leefruimte alsook in gang van slaapkamers). De eigenaars poetsen het huis zelf na elk verblijf, het was er zeer proper. Er zijn ondertussen nog wat vernieuwingen gedaan zoals een vaste overdekt terras, het is er ideaal zitten om te genieten van het prachtig uitzicht op de zee en het zwembad. Het zwembad en de tuin is prima onderhouden, het huisje is enkele meters hoger gelegen dan de weg en aan de andere kant staat en hoge haag, waardoor je alle privacy hebt. De kamers zijn voldoende ruim, er is veel kastruimte. Voor ons persoonlijk waren de bedden wat hard. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en goed bereikbaar voor eventuele vragen voor of tijdens het verblijf. We willen nog eens terug gaan! Stijn, An, Ruben & Julie

Eugenie Wessel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit mooi opgemaakte huis. We genoten van ons verblijf met twee kleine kinderen en hebben niets gemist! Als je van rust en rust houdt. De huiseigenaren zijn zeer vriendelijk en meegaand mensen. We zouden elk moment terugkomen - het huis maakte ons verblijf perfect! Veel dank bij de huiseigenaar ...

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Ricky Klein

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Na een zeer lange reis met veel congestie in de Rhône-vallei kwamen we rond 1730 uur en waren van harte welkom door de eigenaar-echtpaar koel met een glas Rose, die zelfs beter was een zegen na een lange rit wahr.Der eerste indruk uitzicht op zee, zoals we in eerste instantie hadden verwacht ... gewoon schön.Das hele huis is luxueus ingericht met alles wat je nodig hebt en beginnen met vliegen schermen op de deuren, nog meer ... automatisch. Rolluiken en zonwering, op Led buitenverlichting, 3 Fat tv incl. Souroundanlage met dvd ... en en en .... Aangezien de verhuurder om het huis te huren in de zomer en anders wonen zelfs daar is merkbaar in vele details, zodat dat we zeer snel waarschijnlijk ligt ons fühlten.Der zwembad mooi met uitzicht op zee (in het zwembad) en je van een weg die direct in de voorzijde van het pand, geen significante geluidsoverlast loopt hersteld. We toch overstemd door de krekels en de wind lawaai. Alleen de automaat. Pool Guard heeft herhaaldelijk veroorzaakt alarm in het midden van de nacht. De sterke wind heeft het water gebracht in beweging en dus totaal ausgelöst.Die locatie is een beetje afgelegen en je moet zeker een auto. Maar binnen 10-20 min. Reistijd bent u op verschillende stranden in alle mogelijke Variationen.Der zeer windstoten ons heeft verhinderd dat het gebruik van de grill, te groot, de Feuergefahr.Die Excursie aanbevolen door onze verhuurder Port-Cros veerboot naar bezoek kreeg het vakantieseizoen bijna einzustufen.Ansonsten als een geheim blijft alleen om te zeggen dat het huis als een gezin met twee kinderen (4 en 9) zeer aan te bevelen ist.Hier een paar dingen die ontbreken in de inventarislijst in een huisje Beschrijving - capsule machine Nespresso-apparaat en centrifuge Groeten uit Duitsland en Michel en zijn vrouw ... Fam. small

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Thomas Coppejans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een supere week achter de rug.

Mooie locatie,super huisje met airco

De eigenaren waren super vriendelijk,alles werd goed uitgelegd bij de aankomst.

Het is er ook zeer rustig.

Leuke uitstapjes te doen in de buurt en wil je eens een dagje niets doen dan kan je genieten van het prachtige zwembad.

Zeker een aanrader!

Ricky Klein

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Na een zeer lange reis met veel congestie in de Rhône-vallei kwamen we rond 1730 uur en waren van harte welkom door de eigenaar-echtpaar koel met een glas Rose, die zelfs beter was een zegen na een lange rit wahr.Der eerste indruk uitzicht op zee, zoals we in eerste instantie hadden verwacht ... gewoon schön.Das hele huis is luxueus ingericht met alles wat je nodig hebt en beginnen met vliegen schermen op de deuren, nog meer ... automatisch. Rolluiken en zonwering, op Led buitenverlichting, 3 Fat tv incl. Souroundanlage met dvd ... en en en .... Aangezien de verhuurder om het huis te huren in de zomer en anders wonen zelfs daar is merkbaar in vele details, zodat dat we zeer snel waarschijnlijk ligt ons fühlten.Der zwembad mooi met uitzicht op zee (in het zwembad) en je van een weg die direct in de voorzijde van het pand, geen significante geluidsoverlast loopt hersteld. We toch overstemd door de krekels en de wind lawaai. Alleen de automaat. Pool Guard heeft herhaaldelijk veroorzaakt alarm in het midden van de nacht. De sterke wind heeft het water gebracht in beweging en dus totaal ausgelöst.Die locatie is een beetje afgelegen en je moet zeker een auto. Maar binnen 10-20 min. Reistijd bent u op verschillende stranden in alle mogelijke Variationen.Der zeer windstoten ons heeft verhinderd dat het gebruik van de grill, te groot, de Feuergefahr.Die Excursie aanbevolen door onze verhuurder Port-Cros veerboot naar bezoek kreeg het vakantieseizoen bijna einzustufen.Ansonsten als een geheim blijft alleen om te zeggen dat het huis als een gezin met twee kinderen (4 en 9) zeer aan te bevelen ist.Hier een paar dingen die ontbreken in de inventarislijst in een huisje Beschrijving - capsule machine Nespresso-apparaat en centrifuge Groeten uit Duitsland en Michel en zijn vrouw ... Fam. small

Marcel Dekker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer vriendelijke ontvangst. Uitgebreide informatie over eventuele uitstapjes in de omgeving en tips over restaurant keuzes.

Mooier accommodatie, netjes en schoon. Accommodatie is rustig gelegen aan smalle toegangsweg.

P.M Petek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Het was absoluut geweldig. De huiseigenaren met hun gezichten en uitleg over het huis geven de gelegenheid om plezier te hebben rondom de locatie. De keuken en alle andere kamers waren goed uitgerust voor een vakantie. De omgeving was zo kalm en als een gevoel midden in de natuur te zijn. De winkelstraten liggen ongeveer 10 mijl van het huis, dus je moet alles kopen wat je nodig hebt. Auto parkeren was erg groot om onze grote auto te plaatsen. We waren blij met het huis en de apparatuur binnen. Vooral het zwembad en een leuke romantische vakantie. Bedankt meneer en mevrouw Brun voor uw mooie ontvangst en vriendelijkheid. Ik zou het zeker aanbevelen.

nik de vylder

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Bij aankomst werden we opgewacht door Mr en Mevr Brun. Ze waren heel vriendelijk en hebben hun tijd genomen om een rondleiding te geven in het huis en de tuin, en bij een glaasje rosé kregen we daarna nog tips over wat we zeker moesten meepikken in de omgeving.

Het huis is mooi, voorzien van alle denkbare apparaten, en de tuin met zwembad is gewoon fantastisch. Je hebt er alle privacy en toch uitzicht op de zee. Een aanrader !!

Brigitte Geelen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prima huis met mooi uitzicht. Wel erg afgelegen, bereikbaar via bergweg. Dorp zelf is erg klein en je bent aangewezen op Hyeres.



Eigenaars zijn erg voorzichtig, het lijkt of ze het niet gewend zijn om het huis te verhuren (het is hun eigen woning, enkel verhuurd in de zomervakantie). Zeer uitgebreide rondleiding met instructies bij aankomst en bij vertrek weer een uitgebreide inspectie. Ik vond het wat overdreven en het gaf ook wat irritatie. We wilden vertrekken maar kon pas na de inspectie. Alles hadden we zeer netjes achtergelaten namelijk.

Stijn Hermans

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het huis is zeer ruim voor 4 personen, met alle comfort aanwezig (airco in leefruimte alsook in gang van slaapkamers). De eigenaars poetsen het huis zelf na elk verblijf, het was er zeer proper. Er zijn ondertussen nog wat vernieuwingen gedaan zoals een vaste overdekt terras, het is er ideaal zitten om te genieten van het prachtig uitzicht op de zee en het zwembad.

Het zwembad en de tuin is prima onderhouden, het huisje is enkele meters hoger gelegen dan de weg en aan de andere kant staat en hoge haag, waardoor je alle privacy hebt.

De kamers zijn voldoende ruim, er is veel kastruimte. Voor ons persoonlijk waren de bedden wat hard.

De eigenaars zijn zeer vriendelijk en goed bereikbaar voor eventuele vragen voor of tijdens het verblijf. We willen nog eens terug gaan!



Stijn, An, Ruben & Julie

Megan Gallally

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Prachtige ligging, zeer behulpzame eigenaren en een super schoon, modern huis. De foto's laten niet zien hoe mooi het daar is! We brachten onze twee kleine kinderen en ze waren buiten zichzelf over het zwembad en uitzicht op zee. Dank je! We zullen terugkomen!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 310172

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310172.htm


«Comfortabel vakantiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 100 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat