Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustige villa bij het strand in Fréjus

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(fornuis(6 kookplaten, gas), 3x koffiezetapparaat(cups, filtermaling, pads), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), douche, wastafel), toilet)

Op de 1e etage: (woonkamer(TV, open haard, DVD-speler, CD-speler), eetkamer(eettafel(6 personen)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel), toilet)

buitenkeuken, serre/veranda, berging, garage, terras(200 m2), tuin(privé, omheind, 1000 m2), BBQ(gas), zwembad(privé, omheind, inclusief deel voor peuters (diepte 50cm), 8 x 4 m.), jeu de boules baan, zandbak, speeltoestellen

Deze kindvriendelijke ruime villa met privézwembad ligt bovenop een heuvel bij Fréjus/Saint Raphael op een omheind privéterrein van 1000m2 aan het einde van een doodlopend weggetje in een mooie villawijk. Fréjus is een leuke badplaats met Romeinse overblijfselen en een heerlijke boulevard met terrasjes, winkeltjes en een haven. Op 10 minuten afstand is er het strand, een waterattractiepark en dierentuin.

Vanaf het terras met veel privacy bij het zwembad geniet u een schitterend uitzicht over het natuurgebied Esterel en de wijngaarden. Het zwembad heeft een diep- en ondiep gedeelte met brede trap. Langs de zijkanten vind je banken onder water waar je heerlijk op kunt zitten. Op het overdekte terras ernaast staat een grote eettafel en een barbecue (gas). Verder nog diverse leuke zitjes in de zon en in de schaduw. In de tuin is een aparte kinderhoek ingericht met een leuk zitje, jeu de boules, schommel en klimrek.

Op de begane grond en openend naar het zwembad is een royale Amerikaanse keuken met bar. Hier zijn ook twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Via een inpandige trap komt u op de verdieping met een serre met eettafel. In de salon is een open haard en TV met satelliet en DVD speler en een pantry met koffiehoek. Ook is hier een royale slaapkamer. Als laatste is hier een ruime badkamer met inloopdouche.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4 km

4 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 59 km Nice

59 km

Snelweg-afrit 2 km A8 Nice

2 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 25/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 125/keer.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


32 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Lieven Van Beversluys

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een echt paradijsje… Een plekje helemaal tot rust te komen en volop te genieten!

Katja Wiencierz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een liefdevol ingericht huis met een prachtige tuin.

Rene de Koning

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk huis, tuin en zwembad en alles netjes onderhouden. Ook de begeleiding van Belvilla ter plaatse was perfect!

Kurt Vanhoucke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Very nice villa with all the comfort you need. Nice pool and garden. Beautifull outdoor space with bbq and dinning space. Good quiet location nearby Frejus harbor-beach-centre.

Inken Habermann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het was een prachtig huis met alle voorzieningen, de zorg van mevrouw van Slingerland was uitstekend. We komen graag nog een keer Inken Habermann

N.N Nils

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Echt een mooie omgeving met veel natuur en gezelligheid in de tuin met verschillende kleine ruimtes voor ontspanning. Zeer meegaand en vriendelijk contactpersoon. De beschrijving zou kunnen vermelden dat de douches niet zijn gemaakt voor lange mensen. De keuken is niet goed uitgerust voor gepassioneerde koks. In het algemeen kunnen er meer theedoeken en handdoeken zijn. Het petanquebaan en de uitrusting kunnen beter worden onderhouden - niet aanbevolen voor gepassioneerde petanquespelers.

N. Meysmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles prima, behalve het zwembad was ijskoud, verwarming zou wel mogen, zelfs als er supplement voor betaald moet worden !

anne Veldhof

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hartelijke ontvangst, heerlijke villa in een prachtige omgeving! Een fantastische plek voor een ontspannen en fijne vakantie met honden en/ of kinderen.

Sandra Kerkhofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ontvangst was super. Accommodatie is aan renovatie toe. Omgeving is heel mooi en rustig maar de zee kun je niet zien.

Paul Logemann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden prima ontvangen met een fles wijn en een rondleiding

Saskia van Ierland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden vriendelijk ontvangen door een Nederlands sprekende mevrouw. We kregen een volledige rondleiding. Een warm welkom, met als welkomscadeau een fles wijn in de koelkast.

B. Debakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima gelegen en veel te zien in de omgeving. Voor de uitzichten op de stranden van frejus moet je wel goeie ogen hebben. Alle voorzieningen aanwezig

Jonathan Van Herreweghe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huis op een prachtlocatie

Dirk Vancauwenberghe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Omgeving is goed. Alleen vonden wij de accommodatie geweldig duur in verhouding tot de mogelijkheden die de villa kon bieden.

Victor Meyers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel leuke aankomst, alles was pikfijn geregeld. De haven van Frejus heeft ons meer bekoord dan deze van Sint Tropez. De villa was haar prijs zeker waard, een aanrader

Mathieu Moenens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huis was dik in orde , alles was naar wens en vriendelijke ontvangst door gastvrouw . Zeker een aanrader voor met kinderen.

Linda Laplasse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hadden er alles wat ik er maar kon van verwachten.

W.c. Theunissen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goede centrale ligging, leuk zwembad met en veilige afzetting voor kinderen. Ook geschikt voor mensen met honden tuin is veilig, met achter het huis een groot bos waar je heerlijk kunt wandelen.

Oana Bodea

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Plus punten: heel rustige buurt, mooi uitzicht, volledig afgesloten tuin (prima voor honden), zwembad ok, vriendelijke eigenaars, winkels gemakkelijk en snel bereikbaar, veilige plaats voor twee wagens Min punten: geen airco (zou een enorm voordeel zijn tijdens de heel warme dagen … en nachten), geen haardroger (ondanks drie badkamers), algemeen proper maar sanitaire een beetje verouderd

Stephen Liethofff

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie was prima, mooie tuin met zwembad, ligstoelen, grote buitentafel met goede stoelen en een vaste barbecue. Heel smaakvol ingericht huis en tuin. Ook de slaapkamers en badkamers zijn goed verzorgd voor een vakantiehuis. De hond mocht ook mee wat heel fijn was en ook veilig doordat de tuin helemaal omheind is. Helaas ontbreekt er een gemakkelijke, grote bank of comfortabele stoelen om op te zitten als het geen goed weer is. Wij hadden helaas veel regen en het was daardoor behelpen met binnen zitten. Ook de satelliet tv liet vaak te wensen over, zeker met slecht weer en dat is jammer want dan maak je meer gebruik van de tv.

Ronny Bruggeman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi verzorgde villa. Ietwat verouderd maar met nog heel veel charme. Alles was aanwezig om er een fijne vakantie te beleven. Ideaal dat zowel het zwembad als de tuin afgesloten zijn . Mooie zithoekjes. Rustige ligging en toch overal niet ver vandaan (slager/ bakker...). Alle gekende plaatsen op korte afstand (max 60 km voor bijvoorbeeld St Paul de Vence). Ideaal voor mensen met kinderen/ huisdier. Minpuntjes wordt verhuurd met garage maar ge moogt er van de eigenaar niet in staan..... voor een grote auto zou het zelfs niet gaan. Geburen zijn zeer onvriendelijk en ge moogt van hun zelfs geen minuut op de rijweg parkeren. (vb om de laden of te lossen) Er waren ook twee slaapkamers zonder toilet maar gelukkig wel met een douche . Samenvatting prijs / kwaliteit zeker een aanrader.

Oana Bodea

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Plus punten: heel rustige buurt, mooi uitzicht, volledig afgesloten tuin (prima voor honden), zwembad ok, vriendelijke eigenaars, winkels gemakkelijk en snel bereikbaar, veilige plaats voor twee wagens

Min punten: geen airco (zou een enorm voordeel zijn tijdens de heel warme dagen … en nachten), geen haardroger (ondanks drie badkamers), algemeen proper maar sanitaire een beetje verouderd

Stephen Liethofff

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie was prima, mooie tuin met zwembad, ligstoelen, grote buitentafel met goede stoelen en een vaste barbecue. Heel smaakvol ingericht huis en tuin. Ook de slaapkamers en badkamers zijn goed verzorgd voor een vakantiehuis. De hond mocht ook mee wat heel fijn was en ook veilig doordat de tuin helemaal omheind is.

Helaas ontbreekt er een gemakkelijke, grote bank of comfortabele stoelen om op te zitten als het geen goed weer is. Wij hadden helaas veel regen en het was daardoor behelpen met binnen zitten. Ook de satelliet tv liet vaak te wensen over, zeker met slecht weer en dat is jammer want dan maak je meer gebruik van de tv.

Bart Dutoit

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst werd ons verteld dat de frigo beneden in de villa stuk was en dat maar na het weekend een nieuwe kon geplaatst worden dus helft van ons verblijf zonder frigo en slecht werkende vriezer beneden in de villa ook was de villa niet zo modern als aangegeven op de foto's en lag hij verde van het strand dan aangetoond .......zeker zijn geld niet waard

N.N Nils

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Echt een mooie omgeving met veel natuur en gezelligheid in de tuin met verschillende kleine ruimtes voor ontspanning. Zeer meegaand en vriendelijk contactpersoon. De beschrijving zou kunnen vermelden dat de douches niet zijn gemaakt voor lange mensen. De keuken is niet goed uitgerust voor gepassioneerde koks. In het algemeen kunnen er meer theedoeken en handdoeken zijn. Het petanquebaan en de uitrusting kunnen beter worden onderhouden - niet aanbevolen voor gepassioneerde petanquespelers.

Silke Haubenreisser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een vakantiehuis om te ontspannen met een prachtige tuin en directe toegang tot het aangrenzende bos. Zelfs degenen die graag koken, komen aan hun trekken: de keuken is zeer goed uitgerust. Al met al een aanrader.

Ronny Bruggeman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi verzorgde villa. Ietwat verouderd maar met nog heel veel charme. Alles was aanwezig om er een fijne vakantie te beleven. Ideaal dat zowel het zwembad als de tuin afgesloten zijn . Mooie zithoekjes.

Rustige ligging en toch overal niet ver vandaan (slager/ bakker...). Alle gekende plaatsen op korte afstand (max 60 km voor bijvoorbeeld St Paul de Vence). Ideaal voor mensen met kinderen/ huisdier.

Minpuntjes wordt verhuurd met garage maar ge moogt er van de eigenaar niet in staan..... voor een grote auto zou het zelfs niet gaan. Geburen zijn zeer onvriendelijk en ge moogt van hun zelfs geen minuut op de rijweg parkeren. (vb om de laden of te lossen)

Er waren ook twee slaapkamers zonder toilet maar gelukkig wel met een douche

.

Samenvatting prijs / kwaliteit zeker een aanrader.

Ronny Bruggeman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi verzorgde villa. Ietwat verouderd maar met nog heel veel charme. Alles was aanwezig om er een fijne vakantie te beleven. Ideaal dat zowel het zwembad als de tuin afgesloten zijn . Mooie zithoekjes.

Rustige ligging en toch overal niet ver vandaan (slager/ bakker...). Alle gekende plaatsen op korte afstand (max 60 km voor bijvoorbeeld St Paul de Vence). Ideaal voor mensen met kinderen/ huisdier.

Minpuntjes wordt verhuurd met garage maar ge moogt er van de eigenaar niet in staan..... voor een grote auto zou het zelfs niet gaan. Geburen zijn zeer onvriendelijk en ge moogt van hun zelfs geen minuut op de rijweg parkeren. (vb om de laden of te lossen)

Er waren ook twee slaapkamers zonder toilet maar gelukkig wel met een douche

.

Samenvatting prijs / kwaliteit zeker een aanrader.

Stephen Liethofff

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De accommodatie was prima, mooie tuin met zwembad, ligstoelen, grote buitentafel met goede stoelen en een vaste barbecue. Heel smaakvol ingericht huis en tuin. Ook de slaapkamers en badkamers zijn goed verzorgd voor een vakantiehuis. De hond mocht ook mee wat heel fijn was en ook veilig doordat de tuin helemaal omheind is.

Helaas ontbreekt er een gemakkelijke, grote bank of comfortabele stoelen om op te zitten als het geen goed weer is. Wij hadden helaas veel regen en het was daardoor behelpen met binnen zitten. Ook de satelliet tv liet vaak te wensen over, zeker met slecht weer en dat is jammer want dan maak je meer gebruik van de tv.

Bart Dutoit

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Bij aankomst werd ons verteld dat de frigo beneden in de villa stuk was en dat maar na het weekend een nieuwe kon geplaatst worden dus helft van ons verblijf zonder frigo en slecht werkende vriezer beneden in de villa ook was de villa niet zo modern als aangegeven op de foto's en lag hij verde van het strand dan aangetoond .......zeker zijn geld niet waard

N.N Nils

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Echt een mooie omgeving met veel natuur en gezelligheid in de tuin met verschillende kleine ruimtes voor ontspanning. Zeer meegaand en vriendelijk contactpersoon. De beschrijving zou kunnen vermelden dat de douches niet zijn gemaakt voor lange mensen. De keuken is niet goed uitgerust voor gepassioneerde koks. In het algemeen kunnen er meer theedoeken en handdoeken zijn. Het petanquebaan en de uitrusting kunnen beter worden onderhouden - niet aanbevolen voor gepassioneerde petanquespelers.

Silke Haubenreisser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Een vakantiehuis om te ontspannen met een prachtige tuin en directe toegang tot het aangrenzende bos. Zelfs degenen die graag koken, komen aan hun trekken: de keuken is zeer goed uitgerust. Al met al een aanrader.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 310297

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310297.htm


«Rustige villa bij het strand in Fréjus» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 32 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven