Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa in Malaucène met privézwembad

Max.  10   gasten
195m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
195m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, afzuigkap, koffiezetapparaat(espresso, pads), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(kabel, flatscreen), eettafel, open haard, zithoek, draadloos muzieksysteem), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV(flatscreen, internationale zender(s)), douche, wastafel, toilet, haardroger), toilet, berging(wasdroger, wasmachine), tuindeuren, lucht-lucht warmtepomp)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), 1-pers. hoogslaper(90 x 200 cm), TV(flatscreen, smart TV, internationale zender(s)), wastafel, haardroger), slaapkamer(1-pers. hoogslaper(90 x 200 cm), 2-pers. bed(180 x 200 cm), TV(flatscreen, smart TV, internationale zender(s)), haardroger), slaapkamer(1-pers. hoogslaper(90 x 200 cm), 2-pers. bed(160 x 200 cm), TV(flatscreen, smart TV, internationale zender(s)), haardroger), badkamer(douche, wastafel), toilet)

buitenkeuken, carport, airconditioning, terras(verwarmd, overdekt), terras, tuin(privé, omheind, verlicht, 600 m2), fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), zwembad(privé, verwarmd, geopend van 1/2 Mrt t/m Okt), strijkplank, gezelschapsspellen

Deze moderne vakantiewoning is gelegen in een luxe domein aan de voet van de Mont Ventoux en beschikt over 4 slaapkamers. Zeer geschikt voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden. Je kunt gebruikmaken van het (verwarmde) privézwembad met een zonneterras en overdekt terras. Het zwembad is het gehele jaar geopend, tenzij het weer dit niet toe laat. Vanuit de doorkijk heb je een prachtig uitzicht op de natuur.

Naast dit domein vind je een zeer luxe wellnesscentrum waar je volledig kunt ontspannen. Hier bevindt zich bovendien een goed restaurant. Tijdens je verblijf in deze mooie streek mag een bezoek aan het bekende Vaison la Romaine natuurlijk niet worden overgeslagen. Met de Mont Ventoux als hoogtepunt van deze regio, kunnen fietsers een aardige uitdaging aangaan. Boodschappen kun je doen in Malaucène, op 800 m afstand.

Je kunt gebruikmaken van de wasmachine en droger in de berging. In de tuin bevindt zich een buitenkeuken met barbecue. Tevens is er parkeergelegenheid in de carport.

Het vliegveld van Marseille ligt 110 km verderop.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Inductiekookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkplank
Haardroger
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

2 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4 km

4 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 110 km Marseille Provence Airport

110 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 31,50/uur.
Verwarmen zwembad: Inclusief.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wendy De Loor

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Jammer dat er geen ventilatie is in de badkamer. Door de vochtigheid groeien er champignons op het houtwerk in de badkamer. Verder is alle comfort aanwezig in het huis, wel een heel speciale (beetje onpraktische) indeling van de keuken en de badkamer boven.

Edwin Huizing

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prachtige villa, heerlijk zwembad, mooie afgesloten tuin. Kortom: Geweldig!

KeesJan Korving

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

leuk huis, aparte, moderne inrichting, lekker terras en zwembad. Schoonmaak was matig, pannen, servies , bestek en BBQ waren niet schoon bij aankomst.

HFJ Urlings

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prachtig huis en een geweldige ligging

Douwe De Vries

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prachtig huis en omgeving. De inrichting is niet altijd even praktisch (keuken, douche, geen slot op toilet). De bbq en het zwembad is heerlijk. Vlakbij de Mont Ventoux.

Leonie Keijzers-Hoekstra

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Alles naar verwachting goed

Kristina Hofmans

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Deze huurvilla is zijn prijs niet waard! 1. Er is te weinig ventilatie in de woning, waardoor er zich serieuze zwarte schimmel bevindt achter de verwarming/koeling. De badkamer op de benedenverdieping heeft ook niet voldoende ventilatie, waardoor er champignons groeien tegen de wand, en men bij wijze van spreken met de deur open moet douchen. 2. De douche op de verdieping overstroomt direct, wat betekent dat het water gewoon in de gang loopt en daarna alles moet gaan opdweilen. Dit is ook nog eens gevaarlijk, daar dit een gladde vloer is. Een badmat kan je er gewoonweg niet leggen, deze is doorweekt na het douchen. 3. Toen wij aan de woning toekwamen, was er maar 1 ligbed voorzien, hoewel de foto’s via Belvilla anders aantoonden. Voor 9 personen (2 gezinnen), is 1 ligbed niet voldoende. Jammer genoeg werd er ook geen moeite gedaan om nieuwe ligbedden en/of parasols te voorzien. 4. Gevaar aan het zwembad. Er waren tegels uitgehaald/verwijderd, waardoor dit serieuze gaten/openingen zijn. Hier liep nog elektriciteitsdraad uit, wat niet echt een logische combinatie is met water (lees gevaar voor kids). 5. Weinig privacy in de woning: Wc en badkamers kunnen niet op slot, de houten wanden zijn erg gehorig, de gesprekken in de naastgelegen slaapkamer zijn zonder moeite te volgen. 6. De indeling is zeer onpraktisch: het kookvuur is in een andere gang dan de koelkast = onlogisch + bij aankomst moesten wij de diepvries eerst nog ontvriezen, omdat de deur niet goed afsloot. De diepvries was volledig “aangekoekt” met ijs. 7. De woning heeft ook geen comfort: de bedden zijn hard, wij waren blij om naar huis te kunnen, om in een deftig bed te slapen. De stoelen in de eetkamer zijn niet voorzien van een kussen, je kan er gewoonweg niet op zitten, zelfs kleine kinderen hadden er moeite mee om op te zitten. De houten wanden in de slaapkamers zijn ook niet ideaal qua verluchting, en qua gezondheid (ons gezin had een loopneus ofwel een verstopte neus, dit ook door gebrek aan ventilatie). Kortom: voor deze prijs kunt u een veel betere villa huren! NOOIT MEER! ZEER TELEURGESTELD!

Kevin Van der Eecken

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Zeer uitgeruste villa, nergens kosten op bespaard. Zeer tevreden over de ligging in het domein. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar rust en ontspanning. Ook zeker de ideale uitvalbasis voor uw fietsvakantie in de provence, aangezien je net aan de voet van de mont ventoux ligt, en er ruimte genoeg is om de fietsen veilig te stallen.

Douwe van der Graaf

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Omgeving is mooi, huis is oké. Er is wat onderhoud nodig, dit is gemeld maar tot op heden niet opgepakt. (Lekkage bij de douche waardoor het water de gang en wc inloopt en erg beperkt warmwater) Dat is jammer. Verder is het goed om aan te geven in de beschrijving van het huis dat de wc’s en douches niet op slot kunnen. Van dit type huis/prijs verwacht ik meer.

Douwe van der Graaf

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De locatie in Malaucene is top, mooi uitzicht, leuke restaurantjes aan de voet van de Ventoux. Het park waar het huis op staat is netjes, het huis viel tegen. Het is mooi op het eerste gezicht, echter: wc en badkamers kunnen niet op slot, de houten wanden zijn erg gehorig, de gesprekken in de naastgelegen slaapkamer zijn zonder moeite te volgen, de keuken is heel onpraktisch waarbij de koelkast is een andere gang is geplaatst dan de rest van de keuken ( dit betekend continu slepen met vaat), het warm water is na 2 douches op en er is een lekkage van de badkamer waar na melden bij de eigenaar niets aan is gedaan. (Hierdoor na het douche elke keer de gang droog dweilen) Aan alles is een mauw te passen maar het past niet in het verwachtingsplaatje van de afbeeldingen, omschrijving en prijs. Het huis heeft echt wel top vakantie potentie maar dan moet er eea worden aangepast.

Wendy De Loor

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Jammer dat er geen ventilatie is in de badkamer. Door de vochtigheid groeien er champignons op het houtwerk in de badkamer.

Verder is alle comfort aanwezig in het huis, wel een heel speciale (beetje onpraktische) indeling van de keuken en de badkamer boven.

Kristina Hofmans

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Deze huurvilla is zijn prijs niet waard!



1. Er is te weinig ventilatie in de woning, waardoor er zich serieuze zwarte schimmel bevindt achter de verwarming/koeling.

De badkamer op de benedenverdieping heeft ook niet voldoende ventilatie, waardoor er champignons groeien tegen de wand, en men bij wijze van spreken met de deur open moet douchen.



2. De douche op de verdieping overstroomt direct, wat betekent dat het water gewoon in de gang loopt en daarna alles moet gaan opdweilen.

Dit is ook nog eens gevaarlijk, daar dit een gladde vloer is.

Een badmat kan je er gewoonweg niet leggen, deze is doorweekt na het douchen.



3. Toen wij aan de woning toekwamen, was er maar 1 ligbed voorzien, hoewel de foto’s via Belvilla anders aantoonden.

Voor 9 personen (2 gezinnen), is 1 ligbed niet voldoende.

Jammer genoeg werd er ook geen moeite gedaan om nieuwe ligbedden en/of parasols te voorzien.



4. Gevaar aan het zwembad. Er waren tegels uitgehaald/verwijderd, waardoor dit serieuze gaten/openingen zijn.

Hier liep nog elektriciteitsdraad uit, wat niet echt een logische combinatie is met water (lees gevaar voor kids).



5. Weinig privacy in de woning: Wc en badkamers kunnen niet op slot, de houten wanden zijn erg gehorig, de gesprekken in de naastgelegen slaapkamer zijn zonder moeite te volgen.



6. De indeling is zeer onpraktisch: het kookvuur is in een andere gang dan de koelkast = onlogisch + bij aankomst moesten wij de diepvries eerst nog ontvriezen, omdat de deur niet goed afsloot.

De diepvries was volledig “aangekoekt” met ijs.



7. De woning heeft ook geen comfort: de bedden zijn hard, wij waren blij om naar huis te kunnen, om in een deftig bed te slapen.

De stoelen in de eetkamer zijn niet voorzien van een kussen, je kan er gewoonweg niet op zitten, zelfs kleine kinderen hadden er moeite mee om op te zitten.



De houten wanden in de slaapkamers zijn ook niet ideaal qua verluchting, en qua gezondheid (ons gezin had een loopneus ofwel een verstopte neus, dit ook door gebrek aan ventilatie).



Kortom: voor deze prijs kunt u een veel betere villa huren! NOOIT MEER! ZEER TELEURGESTELD!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 310393

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310393.htm


«Luxe villa in Malaucène met privézwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven