Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis met zwembad

Max.  15   gasten
270m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 15  gasten
270m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (eetkamer(kachel(hout)), open keuken(fornuis(8 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(3x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), badkamer(ligbad, wastafel, toilet))

Op de 2e etage: (zitkamer(TV(satelliet, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), DVD-speler, stereo-installatie), kitchenette(koelkast), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet), toilet)

wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), verwarming(elektrisch, vloerverwarming), terras(privé), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), trampoline(gedeeld met andere gasten), parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, omheind, 12 x 7 m., geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Sep), speeltoestellen, tafeltennistafel, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Deze karakteristieke, vrijstaande woning met gedeeld zwembad gelegen op Domaine de Romefort leent zich ideaal voor grote gezinnen. Wat een ruimte en lichtinval! De woning is praktisch en zeer sfeervol ingericht en biedt met haar 7 slaapkamers en 5 badkamers ruim comfort.

Niet alleen in de warmere maanden leent deze woning en omgeving zich voor een fijne vakantie, ook in de winterperiode kunt u optimaal genieten. De vakantiewoning is zeer goed geïsoleerd, is voorzien van vloerverwarming en een heerlijke houtkachel. Kortom, glaasje wijn, een goed boek en een dekentje erbij en uw verblijf kan niet meer stuk.

Samen met de andere gasten beschik je over een ruim omheind zwembad (medio mei t/m medio september), en een ruim speelveld met speeltoestellen. Om optimaal van de tuin te kunnen genieten is er ook een barbecue aanwezig.

Domaine de Romefort ligt slechts op 20 km van de gezellige studentenstad Limoges. Er zijn verschillende musea en vele mogelijkheden om een dagje of avondje uit te gaan. Dichterbij huis vindt u het middeleeuwse stadje St. Léonard de Noblat (5 km), met enkele cafés, restaurants en supermarkten. Het plaatsje herbergt een prachtige oude stadskern en een beroemde kerk met bijzondere architectuur. Het is een geliefd oord voor toeristen en met regelmaat worden er markten en evenementen georganiseerd.

Op 45 minuten rijden bevindt zich een prachtig natuurgebied rondom het (recreatie-)meer Vassiviere. De sportieveling en natuurliefhebber kan zijn/haar hart hier ophalen: mountainbiken, wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen, het kan hier allemaal! Rondom het meer bevinden zich meerdere stranden met eetgelegenheden.

Dichter bij huis, op 15 minuten rijden, is er een kleiner meertje. Ook is er een fijn strandje met speeltoestellen, ideaal met kleine kinderen.

Op 2 km van het domein loopt een riviertje dat geschikt is om te kanoën. Kano’s kunnen gehuurd worden bij de accommodatie (afhankelijk van de waterstand in de rivier). Voor de golfers onder ons liggen er 2 mooie golfbanen in de buurt.

Het domein ligt aan de eeuwenoude pelgrimsroute naar Saint Jacques de Compostelle (Spanje) en Rome. Het landgoed is ontstaan doordat pelgrims een veilige plek moesten vinden om te overnachten. Daarna is het lange tijd een onderkomen geweest voor boeren en hun vee. Er zijn in totaal acht gebouwen waarvan – naast het Manoir – twee ooit woonhuizen waren. Nu zijn alle gebouwen omgebouwd tot vakantiehuizen die samen een kleinschalig vakantiepark vormen.

Le Manoir, het landhuis, bevindt zich op +/- 800 km van Nederland, dus is tot slot ook goed aan te rijden!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

7 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Snelweg-afrit 20 km

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het domein ligt in de regio Limousin. Deze nog vrij onontdekte regio ligt net boven het departement Dordogne en wordt ook wel het groene hart van Frankrijk genoemd. In de heuvelachtige omgeving vindt u, naast rust en ruimte, de bekende Limousin koeien, vele meren met strandjes, bossen en dorpen met gezellige marktjes. De Limousin is bekend vanwege zijn porselein, appelcider, hout en rundvlees.

Het middeleeuwse dorp Saint-Léonard-de-Noblat (op 5 km van uw gîte) ligt aan de pelgrimsroute Santiago de Compostela en heeft een mooi, oud centrum, met een imposante Collégiale (grote middeleeuwse kerk). In het dorp vindt u, naast bakkers, een aantal restaurantjes en andere winkeltjes, ook een aantal supermarkten. De directe omgeving is zeer geschikt om te wandelen en te mountainbiken.

Onderlangs het terrein van het Domaine loopt de rivier la Vienne, op welke u kunt kanoën. Ook vindt u langs deze rivier een leuke speeltuin en verschillende picknickplaatsen.

De stad Limoges (op 20 km van uw gîte) is de hoofdstad van de Limousin. Deze studentenstad is bekend om haar porselein en haar kathedraal. Er zijn hier verschillende musea en vele winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

Domaine de Romefort bestaat uit 7 gîtes met aangrenzend een heuvelachtig terrein van 28 ha waar u alle rust en ruimte vindt. Op dit kleinschalig vakantiedomein kunt u tijdens het hoogseizoen deelnemen aan verschillende activiteiten, te weten mountainbiken, kanoën, boogschieten, wandelen en een kralenworkshop. Ook kunt u hier mountainbikes en electrische fietsen huren of geocaching gaan doen. Bovendien is er elke week in juli en augustus een pizza avond waarbij u gezamelijk met andere gasten uw eigen pizza kunt samenstellen en laten bakken in een op hout gestookte oven (buiten op het terras bij mooi weer, binnen in een eetzaal bij slecht weer) en is er een gezamelijke BBQ met vlees uit de Limousin.

Comfortabel goed gerenoveerd kleinschalig vakantiedomein met gastvrije Nederlandse eigenaren.

In het hoogseizoen kunt u 6 dagen per week broodjes bestellen die de bakker uit Saint-Léonard-de-Noblat 's morgens bezorgt.


Recreatiemogelijkheden

Kanoën
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 25/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: € 25/verblijf.
Wasmachine: € 3,50/was.
Diversen: Gebruik droger € 3,50/was.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Walter de Coninck

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het weer was enkele dagen wat minder. Dan waren er mogelijkheden voor een uitstap.

Anne Verlinden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ruime woning, rustig en groot domein, ideaal om buiten te eten en te spelen voor de kinderen, ook de aangeboden broodservice elke ochtend was fijn.

Walter de Coninck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het weer was enkele dagen wat minder.

Dan waren er mogelijkheden voor een uitstap.

Frans Glatzhofer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De aankomst was goed en de accommodatie + omgeving waren ook goed.

Verlinden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Overzichtelijk en we kregen per telefoon een heel vriendelijk en gedienstig antwoord op onze vragen,

Vogts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben genoten van een week in dit huis. Als centrale accommodatie wandeling op de Camino had een perfecte locatie voor ons. Het is een geweldige verzorgde huisje, moderne apparatuur en goed geschikt voor groepen en kinderen. De Nederlandse eigenaren wonen op het terrein zijn erg aardig en vriendelijk. De rest van de installatie zal worden gemaakt, zelfs het hoofd te bieden. We zullen door weer stoppen in een paar jaar, .. op de weg terug ...

Walter de Coninck

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het weer was enkele dagen wat minder.

Dan waren er mogelijkheden voor een uitstap.

Verlinden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Overzichtelijk en we kregen per telefoon een heel vriendelijk en gedienstig antwoord op onze vragen,

Frans Glatzhofer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De aankomst was goed en de accommodatie + omgeving waren ook goed.

Vogts

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We hebben genoten van een week in dit huis. Als centrale accommodatie wandeling op de Camino had een perfecte locatie voor ons. Het is een geweldige verzorgde huisje, moderne apparatuur en goed geschikt voor groepen en kinderen. De Nederlandse eigenaren wonen op het terrein zijn erg aardig en vriendelijk. De rest van de installatie zal worden gemaakt, zelfs het hoofd te bieden. We zullen door weer stoppen in een paar jaar, .. op de weg terug ...


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 310498

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/310498.htm


«Ruim vakantiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven