Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige villa in Pefkoi, Rhodos, met...

Max.  4   gasten
92m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
92m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, wafelijzer, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Blender), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, satelliet), DVD-speler, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), airconditioning), badkamer(bad of douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), airconditioning), badkamer(bubbelbad, wastafel, toilet), berging(wasmachine))

tuindeuren, balkon of terras, airconditioning, ligbedden, BBQ, parasol, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, 10 x 5 m., geopend van Apr t/m Okt), kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag), strijkplank, strijkijzer, haardroger, haardroger

Klein complex van 3 villas met zwembad, gebouwd met kwaliteit en comfortabel ingericht om te kunnen genieten van een unieke vakantie in Rhodes. Het geheel is omlijst door een prachtige mediterraanse tuin met olijfbomen, sinaasappel- en amandelbomen en ligt op slechts 200 meter van het strand, in de Pefki regio van Lindos.
Gelegen in het midden van de oostelijke kust, 3 km van het dorp Lindos. De villa's liggen op een ideale plek om zowel het noorden als het zuiden van het eiland te verkennen. Een korte rit in de auto brengt u naar de mooiste stille stranden maar ook naar de populaire toeristische plaatsen.

De Executive villa heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en liggen boven elkaar. Vlakbij de villa's, op nog geen 50 meter afstand, zijn restaurants, winkels, supermarkten, een geld automaat, reisburo en een auto verhuur bedrijf. Rhodes stad en Rhodes haven liggen op 50 kilometers afstand en Rhodes Diagoras vliegveld ligt ook op 50 km afstand.
Licentie- of registratienummer: 1143Ê100008101

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Parasol
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.13 km

0.13 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 50 km Rhodos

50 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Airconditioning: Inclusief.
Verwarmen zwembad: Inclusief.
Wasmachine: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Schoonmaak 6 keer per 7 nachten inbegrepen
Linnenwissel 2 keer per 7 nachten inbegrepen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

h.j. Lindeboom

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat een heerlijk appartement! Ruim en en compleet. Ligging is prima. In het centrum van het plaatsje pefki maar geen overlast daar van. Heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen. Eigenaar is zeer vriendelijk. Kortom een aanrader voor mensen die van privacy en rust houden . Maar wel dichtbij de uitgaansgelegenheden willen zitten

Ronald de Graaff

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat hebben we genoten in deze mooie villa wat een ruimte, wat een luxe, wat een rust! Vooraf hadden we al prettig e-mailcontact met de eigenaresse over aankomst en extra faciliteiten (babybed). Bij aankomst waren we blij verrast. Wat een prachtig verblijf! Er stond al e.e.a. klaar (brood, eieren, sap etc.), zodat we nog niet direct op pad hoefden voor het ontbijt de volgende dag. Die avond aten we bij het restaurant direct naast de villa. Het zwembad is mooi en schoon, maar wel oppassen met kleine kinderen. Er zit namelijk geen omheining om het zwembad, al is er maar 1 villa waarvan het terras echt direct aan het zwembad grenst. Voor oudere kinderen en volwassenen is het zwembad en de ruime tuin een heerlijk paradijs. We zijn veel op pad geweest (huurauto), het hele prachtige eiland gezien, maar op de momenten dat we in de villa bleven hebben we dus ook volop kunnen genieten. Het strand is om de hoek op loopafstand, het dorp zit vol met winkeltjes en (kindvriendelijke) restaurants. De villa werd elke dag goed schoongemaakt door een schat van een schoonmaakster, schone handdoeken etc. Kortom, een echte aanrader!

Milko Dorstijn

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig groot huis met een heerlijk zwembad en mooie tuin. De omgeving is schitterend en met een auto erbij gaan we vandaag het ruige zuiden verkennen.

Frank Bodfeld

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Weer gelukkig.

Ronald de Graaff

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat hebben we genoten in deze mooie villa wat een ruimte, wat een luxe, wat een rust!

Vooraf hadden we al prettig e-mailcontact met de eigenaresse over aankomst en extra faciliteiten (babybed). Bij aankomst waren we blij verrast. Wat een prachtig verblijf! Er stond al e.e.a. klaar (brood, eieren, sap etc.), zodat we nog niet direct op pad hoefden voor het ontbijt de volgende dag. Die avond aten we bij het restaurant direct naast de villa. Het zwembad is mooi en schoon, maar wel oppassen met kleine kinderen. Er zit namelijk geen omheining om het zwembad, al is er maar 1 villa waarvan het terras echt direct aan het zwembad grenst. Voor oudere kinderen en volwassenen is het zwembad en de ruime tuin een heerlijk paradijs. We zijn veel op pad geweest (huurauto), het hele prachtige eiland gezien, maar op de momenten dat we in de villa bleven hebben we dus ook volop kunnen genieten. Het strand is om de hoek op loopafstand, het dorp zit vol met winkeltjes en (kindvriendelijke) restaurants. De villa werd elke dag goed schoongemaakt door een schat van een schoonmaakster, schone handdoeken etc.

Kortom, een echte aanrader!

h.j. Lindeboom

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat een heerlijk appartement!

Ruim en en compleet.

Ligging is prima. In het centrum van het plaatsje pefki maar geen overlast daar van. Heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen.

Eigenaar is zeer vriendelijk. Kortom een aanrader voor mensen die van privacy en rust houden . Maar wel dichtbij de uitgaansgelegenheden willen zitten

G.K Gondolf

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aan te bevelen kleine residentieel complex met uitstekende faciliteiten, direct aan het centrum van Pefkos. Enerzijds heeft het voordeel dat men heeft om te gaan een paar stappen naar restaurants en voedselmarkten, aan de andere kant hoor je de avond, op zijn minst op het terras van de nacht het leven aanzienlijk. In het appartement is geen probleem, want de ramen zijn volledig geluiddicht. De twee فج rdachten terrassen op de afbeelding behoren tot het bovenste appartement, die we hebben geleefd. Met name de bovenste biedt een fantastisch uitzicht over de baai فج. Zeer vriendelijke service, zeer schoon. Mooi zwembad in de tuin en twee stranden op loopafstand, hoe mooier ongeveer 300 tot 400 meter. Niet goedkoop, maar van onze kant een zeer duidelijke aanbeveling.

L. Lou

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een rustpunt in het midden van het kleine centrum van Pefkos. Loop je het terrein af, dan sta je midden in de hoofdstraat met links en rechts restaurants en supermarktjes. Strand op 5 minuten lopen. Groter strand 5 min met de auto. Bus halte dichtbij. Wifi werkte heel goed. Airco in elke kamer was heerlijk. Grote ruime kamers. Schoon. Het ontbijt ligt in de koelkast bij aankomst.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 311422

Laatst bijgewerkt: 20.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/311422.htm


«Prachtige villa in Pefkoi, Rhodos, met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat