Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Aantrekkelijk appartement in Todi met zwembad

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, eettafel, open haard))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

bubbelbad(tegen betaling), sauna(paid), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), verwarming(CV), airconditioning, tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 7 m., geopend van Mei t/m 1/2 Sep), jeu de boules baan, speeltoestellen, tafeltennistafel

Dit karakteristiek gemeubileerde appartement bevindt zich in een oude boerenwoning. Het beschikt over een eigen gazon met een prachtig uitzicht over het landgoed; de ideale plek om 's ochtends rustig wakker te worden. De woning is zeer geschikt voor gezinnen.

Kinderen kunnen lekker ravotten in de kleine speeltuin op het landgoed en er kan ook paardgereden worden op het landgoed. Of ga gezellig winkelen in Pian di San Martino of Todi (beroemd om haar middeleeuwse centrum). Deze plaatsen liggen binnen een straal van 5 kilometer rondom het verblijf. Een bezoek aan historische plaatsen zoals Orvieto, Perugia en Assisië behoort ook tot de mogelijkheden.

Binnen is de woning uitgerust met typische Umbrische elementen. Van de terracotta vloer tot aan het balkenplafond en de open haard. Door de sfeervolle meubels en de robuuste bouwstijl waan je je hier heel even terug in de tijd. Als kers op de taart heb je ook nog eens toegang tot het gedeelde zwembad! Tegen een betaling van 200 euro per persoon per week of 20 euro per persoon per dag, heb je onbeperkte toegang (van 15:00 tot 18:00) tot het wellnesscentrum met onder andere sauna, Turks bad, solarium en bubbelbad. Het wellnesscentrum is alleen toegankelijk voor gasten van 14 jaar en ouder.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 28.9 km

28.9 km

Restaurant 6.9 km

6.9 km

Bus 14.4 km

14.4 km

Luchthaven 45 km San Francesco d'Assisi Airport

45 km

Station 40.8 km Baiano Di Spoleto

40.8 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 40/verblijf.
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Airconditioning: € 8,50/nacht.
Wasmachine: € 6/was.
Verwarming: € 12/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Max. 1 extra bed(den) mogelijk á EURO 7 per persoon per nacht


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marcel Helmers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fantastische agriturismo met gastvrije eigenares. Bijna elke avond worden we verwend met lokale gerechten. Deze worden als verrassing op het terras gebracht.

W.P Waem

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtig domein, alles tot in de puntjes in orde, Super gastvrouw!!! Ideaal om er met kinderen te verblijven!!

Maarten van der Wiel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Boeken ging soepel en snel, Ook het verwerken van de kortingsbon verliep vlekkeloos, Super!

Henrik Michalski

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Geweldige faciliteit en geweldige gastheer! Onvergetelijk zijn de huisgenoten en het verrassingsvoedsel van de eigenaar! Geweldige vakantie!

Dings

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtige locatie met mooie en ruime verblijven/huisjes. Gastvrije sfeer en prima onderhouden. Centraale ligging voor ontdekken van highlights van Umbrie.

Menno Schooneman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij kwamen laat aan bij het huisje om 23.30. Wij hadden van te voren aangegeven rond 23.00. Het was fijn dat hier een uitzondering voor gemaakt kon worden en dat de eigenaresse tot zo laat op ons wilde wachten. De accommodatie is authentiek en sfeervol met twee verdiepingen. Op de begane grond is één ruimte met woonkamer en keuken in één. Boven zijn twee royale slaapkamers en een grote badkamer. Het ziet er verzorgd en netjes uit. Beneden is het niet heel licht door de kleinere ramen, maar dat is juist in de zomer heel prettig om de warmte buiten te houden. Als minpunt aan het huisje kan ik twee dingen noemen, de harde bedden (al wende dat heel snel) en de douche was matig. Maar verder echt een aanrader. De eigenaresse Frederique en haar moeder Rita doen er alles aan om het naar je zin te maken. Van Rita kregen we iedere dag lekker eten, van pasta, bruschetta, gehaktbrood tot cake. Dat was heel attent. De tuin is prachtig en heel verzorgd met een fantastisch uitzicht op de omgeving. Het uitzicht is echt adembenemend. Het zwembad zag er schoon en verzorgd uit, maar aangezien het onverwarmd was, hebben we daar niet echt gebruik van gemaakt. Er staat een BBQ tot je beschikking en verder is er een speelgedeelte voor kinderen met schommels, tafelvoetbal en tafeltennis. De omgeving is verder fantastisch, zowel landschappelijk als de mooie oude steden, Todi, Orvieto, Assisi. Een prima uitvalsbasis om dingen te zien. Ook Rome is minder dan 2 uur rijden.

Van Den Donker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Comfortabel verblijf voor rustzoekers en redelijk centraal gelegen voor het bezoeken van de regio Umbrie. Bijzonder aardige en hulpvaardige eigenaresse en familie. Regelmatig ontvingen wij allerlei eigengemaakte pasta's, taart en wijn. Diverse kruiden en ook aardbeien mogen voor eigen consumptie uit de tuin worden geplukt.

J.d. De Graaf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De accommodatie ligt midden in het groen van het Umbrisch landschap, niet ver van het middeleeuwse stadje Todi. Het appartement is ruim, mooi ingericht en ligt centraal t.o.v. veel bezienswaardigheden, zoals Perugia, Assisi, Orvieto, Montefalco en Spoleto (alle ongeveer 45 min. rijden). De beheerders (Frederique en haar moeder) zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Bijna iedere dag werd bovendien een eigengemaakte, lekkere pasta, salade of taart gebracht. Heerlijk ! Kortom, we hebben genoten, het was een heerlijke vakantie.

Marco Tornani

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Bellissimo posto per trascorrere ferie serene in centro d'Italia en notelle vicinanze si posono fare cursioni fantastische, bijvoorbeeld: Le Cascate delle Marmore, Orvieto, Todi, Le Cascate del Mulino.....

Van Den Donker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Comfortabel verblijf voor rustzoekers en redelijk centraal gelegen voor het bezoeken van de regio Umbrie.

Bijzonder aardige en hulpvaardige eigenaresse en familie.

Regelmatig ontvingen wij allerlei eigengemaakte pasta's, taart en wijn. Diverse kruiden en ook aardbeien mogen voor eigen consumptie uit de tuin worden geplukt.

Menno Schooneman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij kwamen laat aan bij het huisje om 23.30. Wij hadden van te voren aangegeven rond 23.00. Het was fijn dat hier een uitzondering voor gemaakt kon worden en dat de eigenaresse tot zo laat op ons wilde wachten. De accommodatie is authentiek en sfeervol met twee verdiepingen. Op de begane grond is één ruimte met woonkamer en keuken in één. Boven zijn twee royale slaapkamers en een grote badkamer. Het ziet er verzorgd en netjes uit. Beneden is het niet heel licht door de kleinere ramen, maar dat is juist in de zomer heel prettig om de warmte buiten te houden. Als minpunt aan het huisje kan ik twee dingen noemen, de harde bedden (al wende dat heel snel) en de douche was matig. Maar verder echt een aanrader. De eigenaresse Frederique en haar moeder Rita doen er alles aan om het naar je zin te maken. Van Rita kregen we iedere dag lekker eten, van pasta, bruschetta, gehaktbrood tot cake. Dat was heel attent. De tuin is prachtig en heel verzorgd met een fantastisch uitzicht op de omgeving. Het uitzicht is echt adembenemend. Het zwembad zag er schoon en verzorgd uit, maar aangezien het onverwarmd was, hebben we daar niet echt gebruik van gemaakt. Er staat een BBQ tot je beschikking en verder is er een speelgedeelte voor kinderen met schommels, tafelvoetbal en tafeltennis.

De omgeving is verder fantastisch, zowel landschappelijk als de mooie oude steden, Todi, Orvieto, Assisi. Een prima uitvalsbasis om dingen te zien. Ook Rome is minder dan 2 uur rijden.

J.d. De Graaf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De accommodatie ligt midden in het groen van het Umbrisch landschap, niet ver van het middeleeuwse stadje Todi. Het appartement is ruim, mooi ingericht en ligt centraal t.o.v. veel bezienswaardigheden, zoals Perugia, Assisi, Orvieto, Montefalco en Spoleto (alle ongeveer 45 min. rijden). De beheerders (Frederique en haar moeder) zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Bijna iedere dag werd bovendien een eigengemaakte, lekkere pasta, salade of taart gebracht. Heerlijk ! Kortom, we hebben genoten, het was een heerlijke vakantie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 312802

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/312802.htm


«Aantrekkelijk appartement in Todi met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven