Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Dichtbij zee in de natuur gelegen...

Max.  2   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(oven(grilloven)), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche))

serre/veranda, wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(hetelucht), airconditioning, terras, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 12 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep), speeltoestellen, tafeltennistafel, kinderstoel

Deze woning ligt in Montalto di Castro en biedt ruimte aan maximaal 2 personen. Er is 1 slaapkamer aanwezig en je mag daarnaast ook nog 2 huisdieren meenemen. Deze woning is perfect als je met je partner op vakantie wenst te gaan. Het is een uur verwijderd van Rome.



In de buurt kan je veel leuke activiteiten ondernemen. Breng een bezoek aan Vulci of geniet van een ontspannend dagje in de zon aan het strand (3 km). Verder bestaat er ook de mogelijkheid om een dag Rome mee te pakken. De hoofdstad ligt ongeveer op een uur rijden.



Bij de woning zit ook een zwembad en een terras dat je deelt met de andere gasten. Er is WiFi aanwezig die je gratis mag gebruiken en er is parkeergelegenheid.



Als je met het vliegtuig komt dan kun je het beste vliegen op Rome.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze vakantieboerderij bevindt zich op het prachtige platteland van de "maremma" van Toscane en Lazio, waar de zilverachtige bladeren van de olijfbomen zich vermengen met het groen van de velden en het intense blauw van de zee op slechts 3km. Het landgoed is gerenoveerd en biedt appartementen en enkele kamers. De appartementen zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. Vanaf het gezamenlijke terras kijkt u uit over de omgeving en het lager gelegen zwembad dat u bereikt via een trap. Dat maakt deze locatie ook ideaal om een dagje te ontspannen.

Het landgoed omvat eveneens een landbouwbedrijf van ongeveer 90 ha en een strategische ligging. Als gast heeft u de keuze uit talloze mogelijkheden om onvergetelijke dagen te beleven. Op drie kilometer ligt de jachthaven van Montalto en haar zandstranden, maar het landgoed bevindt zich ook in een archeologisch belangrijk gebied met onder meer Vulci met zijn park, het Etruskisch museum en het kasteel en Tarquinia met haar necropolissen. Doordat de grens met Toscane niet veraf is, bereikt u in enkele minuten Capalbio en de berg Argentario.

Er zijn overigens nog meer interessante bezienswaardigheden in de buurt, zoals Viterbo, Tuscania, Bomarzo met het mysterieuze park van de monsters, het meer van Bolsena, enz. en tot slot kan men op een uur rijden via de Aurelia-weg in Rome zijn. De golfliefhebbers kunnen niet ver uit de buurt gaan spelen in Tarquinia (15 km), in Sutri a (60 km) en op de nieuwe baan van de Argentario (35 km).

Een zeer comfortabele vakantieboerderij op het grondgebied van de Etrusken, tussen Lazio en Toscane.

Bezoek o.l.v. een gids aan het Vulci-park is gratis voor volwassenen en kinderen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 10/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 5/nacht. Op aanvraag.
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 10/uur.
Airconditioning: € 7,15/nacht.
Verwarming: € 7,15/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

M.I.A. Nijhoff

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust, maar wel vlakbij het strand willen zitten en de drukte willen opzoeken.

BOSCH

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

cottage zeer aangenaam en rustig, warm, zelfs als het "milieu n" niet top is

PELLO

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

vrede en rust en schoonheid van het landschap slechts 6 dus vergemakkelijkt het contact met de andere appartementen vacanciersnos voordelen zullen zijn nadelen voor andere "d

Lettani

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wegens de extreme hittegolf (wat zelfs overlijden van een medewerker op het terrein van de accommodatie veroorzaakte) zijn wij uiterst beperkt dorpjes kunnen gaan bezoeken en omgeving leren kennen. Wij waren tegen onze wil gekluisterd aan het zwembad of het appartement door de airconditioning. Heeft echter totaal niets met waardering vakantiehuis te maken.

Cornille

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Ideaal voor een ontspannende vakantie. Bijzonder rustig en mooi gelegen. Verzorgde accomodatie. Met de wagen ben je op 5 minuten van de kust, goed 1 uur van Rome en 2 uur van Firenze. Voor ieder wat wills dus. Ook onze grote berghond heeft hier zichtbaar genoten.

van Weerlee

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Lentisco is een onderdeel van Tenuta Saracone het is een apartement met een eigen terras. Het is met veel zorg en aandacht voor detail ingericht. Het heeft een ruime badkamer met een wat kleine douche. Het complex heeft een schitterend uitzicht over Montalto di Castro. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden, het strand en winkels. Bij vragen of problemen kan je altijd terecht bij de behulpzame Stefania en Carlotta. We hebben hier een heel fijne vakantie doorgebracht en raden het iedereen aan.

De Leijer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het appartement was lekker fris en modern aangekleed. De gastvrouw was erg vriendelijk en hartelijk. Met de auto was alles perfect bereikbaar. Lekker rustig gelegen. Prima zwembadje met uitzicht over landschap en dorpje.

van Weerlee

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Lentisco is een onderdeel van Tenuta Saracone het is een apartement met een eigen terras.
Het is met veel zorg en aandacht voor detail ingericht. Het heeft een ruime badkamer met een wat kleine douche. Het complex heeft een schitterend uitzicht over Montalto di Castro. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden, het strand en winkels. Bij vragen of problemen kan je altijd terecht bij de behulpzame Stefania en Carlotta. We hebben hier een heel fijne vakantie doorgebracht en raden het iedereen aan.

Bauer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het doel mastiekboom is groot en in de slaapkamer zonder airco koelen. Het systeem voldoet aan de foto's, en de hele sfeer is zeer ontspannen en plezierig. Dicht bij tal van bezienswaardigheden en ontspanning!

Meischein

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een prachtig resort met ruime, comfortabele appartementen op een rustige locatie. De eigenaar en het personeel was erg vriendelijk, aardig en behulpzaam. Het systeem is zeer aan te bevelen.

Cornille

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Ideaal voor een ontspannende vakantie. Bijzonder rustig en mooi gelegen. Verzorgde accomodatie.
Met de wagen ben je op 5 minuten van de kust, goed 1 uur van Rome en 2 uur van Firenze. Voor ieder wat wills dus. Ook onze grote berghond heeft hier zichtbaar genoten.

Lettani

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wegens de extreme hittegolf (wat zelfs overlijden van een medewerker op het terrein van de accommodatie veroorzaakte) zijn wij uiterst beperkt dorpjes kunnen gaan bezoeken en omgeving leren kennen. Wij waren tegen onze wil gekluisterd aan het zwembad of het appartement door de airconditioning. Heeft echter totaal niets met waardering vakantiehuis te maken.

Desmyter

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Vriendelijk onthaal. Wij verbleven in september en troffen een absoluut rustige omgeving. Prima uitvalsbasis voor trips in het oude Etruskengebied en in Rome ben je op een uurtje (we lieten de auto op een buiten Rome gelegen metro-terminal). Prima zwembad waar je tenminste lengtes kunt zwemmen zonder meteen aan de overkant te belanden. Hadden een doucheprobleempje, doch werd meteen gefixt.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 313136

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313136.htm


«Dichtbij zee in de natuur gelegen...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven