Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi Chalet in Città di Castello met Zwembad

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Blokhut: (keuken(oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, open haard), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(massagedouche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine), buitenkeuken, serre/veranda, verwarming(CV))

tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, 12 x 6 m., geopend van 1/2 Mei t/m Sep)

In de heuvels van de Tibervallei ligt het prachtige chalet Lauretta op 200 m hoogte met een zeer fraai uitzicht. Het chalet is omgeven door 1 hectare volledig omheind terrein. Er is een mooie veranda met bankjes om te genieten van het uitzicht, een privé zwembad met verlichting om ook 's avonds een duik te nemen en een buitendouche. Er is zelfs een duikplank in het zwembad.

Verder is er een grote barbecue en een tuinhuisje met keuken en grote eettafel. De inrichting is eenvoudig en verzorgd.

Lauretta ligt ongeveer 3 km van het centrum van Città di Castello en is bereikbaar via een onverharde weg van 3,5 km.

Deze regio heeft veel te bieden want het kent een rijke geschiedenis, veel cultuur en er worden gedurende het hele jaar allerlei evenementen georganiseerd. Binnen een straal van 30 km vind je de mooiste plekjes in Toscane en Umbrie.

De huiseigenaar is een fantastische kok en kan heerlijke diners klaarmaken voor de gasten (op aanvraag en tegen betaling).

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2.6 km

2.6 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Catering: Diner mogelijk. ter plaatse te regelen.
Verwarming: € 30/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


48 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Klaus Bongartz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Zelfs bij het tweede verblijf was alles in orde, het toppunt is het megazwembad, we houden ervan om in de buitenkeuken te koken en te genieten van de buitengewone locatie en rust ... pure ontspanning.

A. du Pau

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijk huis in een prachtige omgeving.

M Boonen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijk rustige omgeving met prachtig uitzicht. Weinig tot geen toerisme.

Marcel van Beuzekom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een heerlijk huis in een mooie omgeving. Het huis ligt op een heuvel tussen een aantal andere huizen waar je vanwege de grote kavels en het hoogteverschil vrijwel geen zicht op hebt. Vanuit het huis kijk je uit over het dal en Città di Castello met achter het dal de heuvels met dagelijks een fantastische zonsondergang. Het zwembad dat een niveau hoger ligt maakt het vakantiegevoel compleet. We voelden ons hier al snel thuis!

L.H. Siemerink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zwembad is prachtig maar heeft renovatie nodig

Roelant de By

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Geweldige locatie, vriendelijke eigenaren, heerlijk zwembad, prachtige tuin, groot, mooi huis mer veel ruimte

van woensel stephanie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het was een zeer aangename vakantie! Het huisje was super . Alles was inorde , groot zwembad prachtige tuin en een prachtige omgeving. Heel vriendelijke mensen , zeer fijne ontvangst. Het was geweldig

Frederic Nagels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een week lang genieten van de rust en het mooie weer. S'ochtends ontbijten in de zon, s'middags en s'avonds eten in de schaduw van de boom. overdag verfrissing opzoeken in het zwembad en dit in een natuurrijke omgeving en volledige privacy. in de omgeving is er zeker genoeg steden om te gaan bezoeken. De weg er naar toe is een onverharde weg maar verder niets op aan te merken. Eigenaars zijn zeer vriendelijk maar spreken geen Engels.

P Van Tricht

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Locatie is geweldig: veel privacy, een heerlijk zwembad, mooi uitzicht, gezellige veranda en leuk prieel waar je heerlijk kunt zitten cq eten. Wat meubels en voorzieningen betreft zou eea wel vernieuwd mogen worden. Wij wassen met de hand af, want de vaatwasser maakt alles eerder viezer dan schoner. Ook is er om het huis heen wat rommel dat wat mij betreft opgeruimd zou moeten worden. Maar Italianen schijnen daarin wat anders te denken... De aankomst ging niet zo soepel, het adres van de eigenaar stond niet vermeld in de papieren, dus met hulp van meerdere buren hier hebben we uiteindelijk het huis gevonden. Eigenaar is een vriendelijke man die halverwege de week de sproeiers aan kwam zetten en een tas groenten bracht.

Bellmann-Kühn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Een heel mooi pand, ver weg van de drukte van toeristen. Het zwembad is als een zwembad :).

We brachten hier 10 ontspannende dagen door en voelden ons echt heel comfortabel.

De verhuurders zijn zeer behulpzaam en vriendelijk!

Een grijze kater, die ons regelmatig bezocht, was een heel gezellig gezelschap, de vele muggen 's avonds minder :)), we hebben eerst flink ingeslagen met Autan en Co, toen lukte het!

De oude stad op 15 minuten afstand biedt veel afwisseling. Anders gebruikten we de locatie hier om rondleidingen naar Florence, Rimini en San Marino te maken. Alles is in iets meer dan een uur te bereiken. We zouden de oase van het chalet keer op keer boeken! Hartelijk dank voor de geweldige accommodatie!

Heleen Boomars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huis met prachtige tuin, alleen heel moeilijk te vinden. Adres wordt niet herkend door navigatie. Eigenlijk moet je Titta als plaatsje aanhouden en niet Citta Di Castello . Jammer dat de eigenaar geen woord Engels of Duits spreekt. De info op de website moet geüpdate worden want er is geen moestuin meer en de eigenaar gaat zeker niet koken! Krijgt een supersnelle rondleiding en verder moet je alles maar uitzoeken. Prachtige natuur en het uitzicht vanaf het terras is geweldig!

Heidi Milis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Super geslaagde vakantie achter de rug. Eigenaar zijn zeer vriendelijk en zorgen er echt voor dat je op uw gemak bent. Alles is aanwezig in het huis wat je nodig hebt. Zwembad was een topper, zowel voor de kinderen als voor ons. Leuke stadjes bezocht zoals citerna, perigua, Assisi, bevagna, citta di castello,... . Als kers op de taart was er de daguitstap met de Vespa's! Voor herhaling vatbaar! Groetjes Andy, Heidi, Kyano en Yuna

Mary-An Van der Linden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wat een mooie, ruime vakantiewoning. Prachtige ligging met zicht op het dal in een rustige omgeving. Grote tuin met buitenkeuken en groot privé-zwembad (6 bij 12 meter). Schone kamers en voor ons lagen klaar strandlakens (voor zwembad), badhanddoeken en keukendoeken. Een goede en complete (nieuwe) keuken. Meer dan voldoende keukengerei, borden en glazen! Lauretta heette ons, samen met zoon Daniel, welkom en maakte een Italiaanse koffie voor ons. Op de tafel stond een rijkelijk aangeklede fruitschaal en een fles water in de koelkast. “Lauretta” is rustig gelegen op een heuvel, waardoor je ca. 10 minuten (auto) van de Super Conad zit. Voor ons geen probleem, maar je loopt niet even naar de bakker.... Umbrië heeft prachtige plaatsen als Citta di Castello, Gubbio, Perugia etc. Dit huis was een ware beleving waar we bijzonder van genoten hebben. ‘s Avonds zwemmen in het verlichte zwembad met een lekkere warme buitendouche na afloop! Enige minpuntje waren de wat harde bedden,.....maar dat heeft ons genieten hier niet verstoord!

Ina Wolff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer hartelijke ontvangst door signora Fiorucci en haar zoon Daniele, met zelfgemaakte vruchtendrank en hapjes. Deze zeer ruime en landelijk gelegen accomodatie bevindt zich ca. 3 km van het centrum van Citta di Castello, te bereiken via een stoffige grindweg. Inrichting van het huis (vooral bedden en keukeninrichting) is vrij basaal, maar de prachtige, rustige plek met schitterend uitzicht en fijn zwembad vergoedt veel. Aparte buitenkeuken in prieel, hetgeen ideaal is in de Umbrische zomers. Medegebruik van groente/kruidentuin. Cittá di Castello is een leuk plaatsje. Andere plaatsen in de omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken: Arezzo en Perugia.

vincent lazard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Leuke plek - wel afgelegen op een heuvel (+/- 15 minuten stijgen en dalen om bij de supermarkt te geraken - sportief maar als je rustig rijdt goed te doen). Fantastisch privé zwembad en er is een buitenkeuken waardoor je eigenlijk buiten kan leven wat zeer leuk is in Italië. Eigenaars spreken geen engels - maar ontvangst was wel zéér leuk (gebakken cake en een mand met verse vruchten). Goed gelegen om bvb Assisi, Perugia, Gadio en Arezzo te bezoeken. Een echte aanrader als je van rust en privacy houdt.

Bart Kwant

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Locatie van het huis is prima, bijna dagelijks steden en dorpen in de buurt verkend, alles is via de autostrada goed en vlot bereikbaar. Als fanatiek racefietser is gebleken dat deze buurt minder geschikt is. De wegen zijn erg slecht!!

Mary-An Van der Linden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wat een mooie, ruime vakantiewoning. Prachtige ligging met zicht op het dal in een rustige omgeving. Grote tuin met buitenkeuken en groot privé-zwembad (6 bij 12 meter). Schone kamers en voor ons lagen klaar strandlakens (voor zwembad), badhanddoeken en keukendoeken. Een goede en complete (nieuwe) keuken. Meer dan voldoende keukengerei, borden en glazen!
Lauretta heette ons, samen met zoon Daniel, welkom en maakte een Italiaanse koffie voor ons. Op de tafel stond een rijkelijk aangeklede fruitschaal en een fles water in de koelkast.
“Lauretta” is rustig gelegen op een heuvel, waardoor je ca. 10 minuten (auto) van de Super Conad zit. Voor ons geen probleem, maar je loopt niet even naar de bakker....
Umbrië heeft prachtige plaatsen als Citta di Castello, Gubbio, Perugia etc.
Dit huis was een ware beleving waar we bijzonder van genoten hebben. ‘s Avonds zwemmen in het verlichte zwembad met een lekkere warme buitendouche na afloop!
Enige minpuntje waren de wat harde bedden,.....maar dat heeft ons genieten hier niet verstoord!

Willem De Zanger

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Huis was prachtig, ligging fantastisch, weg erheen (onverharde moeilijke begaanbare weg. Dit deel van Italië is één groot openlucht museum en ongekend voor natuur-, cultuur-, kunst- en wijnliefhebbers.

Frederic Nagels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een week lang genieten van de rust en het mooie weer. S'ochtends ontbijten in de zon, s'middags en s'avonds eten in de schaduw van de boom. overdag verfrissing opzoeken in het zwembad en dit in een natuurrijke omgeving en volledige privacy.

in de omgeving is er zeker genoeg steden om te gaan bezoeken.

De weg er naar toe is een onverharde weg maar verder niets op aan te merken.

Eigenaars zijn zeer vriendelijk maar spreken geen Engels.

Marcel van Beuzekom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een heerlijk huis in een mooie omgeving. Het huis ligt op een heuvel tussen een aantal andere huizen waar je vanwege de grote kavels en het hoogteverschil vrijwel geen zicht op hebt.



Vanuit het huis kijk je uit over het dal en Città di Castello met achter het dal de heuvels met dagelijks een fantastische zonsondergang. Het zwembad dat een niveau hoger ligt maakt het vakantiegevoel compleet.



We voelden ons hier al snel thuis!

van woensel stephanie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het was een zeer aangename vakantie! Het huisje was super . Alles was inorde , groot zwembad prachtige tuin en een prachtige omgeving. Heel vriendelijke mensen , zeer fijne ontvangst. Het was geweldig

Heidi Milis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Super geslaagde vakantie achter de rug. Eigenaar zijn zeer vriendelijk en zorgen er echt voor dat je op uw gemak bent. Alles is aanwezig in het huis wat je nodig hebt. Zwembad was een topper, zowel voor de kinderen als voor ons. Leuke stadjes bezocht zoals citerna, perigua, Assisi, bevagna, citta di castello,... . Als kers op de taart was er de daguitstap met de Vespa's!

Voor herhaling vatbaar!



Groetjes

Andy, Heidi, Kyano en Yuna

Heleen Boomars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huis met prachtige tuin, alleen heel moeilijk te vinden. Adres wordt niet herkend door navigatie. Eigenlijk moet je Titta als plaatsje aanhouden en niet Citta Di Castello . Jammer dat de eigenaar geen woord Engels of Duits spreekt. De info op de website moet geüpdate worden want er is geen moestuin meer en de eigenaar gaat zeker niet koken! Krijgt een supersnelle rondleiding en verder moet je alles maar uitzoeken. Prachtige natuur en het uitzicht vanaf het terras is geweldig!

Klaus Bongartz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De locatie en het zwembad zijn geweldig, als je je rust wilt hebben, die bij ons is. Het huis is ruim en in goede staat, de voorzieningen zijn er in overvloed, maar moeten worden gecontroleerd op netheid ... de tuinmeubelen zijn er in overvloed, deels aan renovatie toe. Voor ons is de fantastische locatie en het super zwembad maar het dikke evenwicht.

N Verweij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wat een fijn vakantie huis. Super rustig, geen buren en een fantastisch uitzicht. Het allerfijnst is het super grote zwembad, helaas zonder duikplank zoals wel te zien op de foto's. Citta di Castello is een kwartiertje rijden en echt een mooi dorpje!

Frank Knauf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Sleutels ophalen in stad en met 2 auto's naar locatie. Anders hadden we het waarschijnlijk niet gevonden ;-). Laatste stuk is over niet-geasfalteerde weg, maar goed te doen als je kunt rijden. Het eigen terrein is enorm groot met heel veel mogelijkheden om ergens rustig te zitten of te spelen. Geweldig zwembad (tot wel 4 mt diep). Je hebt echt je eigen stukje paradijs. De foto's laten goed zien wat je kunt verwachten. Zeer uitgebreid servies, glaswerk en keukengerei. Ga naar Perugia en Assisi. Citta di Castello is een leuk stadje. 2 Grote supermarkten.

P Van Tricht

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Locatie is geweldig: veel privacy, een heerlijk zwembad, mooi uitzicht, gezellige veranda en leuk prieel waar je heerlijk kunt zitten cq eten.

Wat meubels en voorzieningen betreft zou eea wel vernieuwd mogen worden. Wij wassen met de hand af, want de vaatwasser maakt alles eerder viezer dan schoner. Ook is er om het huis heen wat rommel dat wat mij betreft opgeruimd zou moeten worden. Maar Italianen schijnen daarin wat anders te denken...

De aankomst ging niet zo soepel, het adres van de eigenaar stond niet vermeld in de papieren, dus met hulp van meerdere buren hier hebben we uiteindelijk het huis gevonden. Eigenaar is een vriendelijke man die halverwege de week de sproeiers aan kwam zetten en een tas groenten bracht.

Jan Dijkstra

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Super fijn huis. Genoeg schaduw en niet warm binnen. Prachtig uitzicht. En naruurlijk een geweldig zwembad. Echt een pre is een grote supermarkt op 9 km afstand. Wij houden van koken, dat is hier te gek. Heerlijke ingrediënten en genoeg keukenspullen.

Bellmann-Kühn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Een heel mooi pand, ver weg van de drukte van toeristen. Het zwembad is als een zwembad :).

We brachten hier 10 ontspannende dagen door en voelden ons echt heel comfortabel.

De verhuurders zijn zeer behulpzaam en vriendelijk!

Een grijze kater, die ons regelmatig bezocht, was een heel gezellig gezelschap, de vele muggen 's avonds minder :)), we hebben eerst flink ingeslagen met Autan en Co, toen lukte het!

De oude stad op 15 minuten afstand biedt veel afwisseling. Anders gebruikten we de locatie hier om rondleidingen naar Florence, Rimini en San Marino te maken. Alles is in iets meer dan een uur te bereiken. We zouden de oase van het chalet keer op keer boeken! Hartelijk dank voor de geweldige accommodatie!

Willem Lugtenburg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijke rustige en mooie omgeving. Een groot huis met een grote tuin en zwembad en complete inrichting. Lag vrij gelegen op een heuvel. Mooi uitzicht over de stad. Lastig te vinden. Laatste stuk weg onverhard, maar goed berijdbaar. Echter sleutel ophalen bij eigenaar in de stad. Begeleiding naar het chalet. Eigenaar spreekt alleen Italiaans. Top vakantie gehad.

Alessia Notarnicola

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Italiaans

Prachtig buiten voor landschapsarchitectuur. Ook al zijn er stopcontacten en stroomdraden die niet aan de norm voldoen. Absoluut zeer slecht intern gedeelte Hygiëne praten we er niet over, we moesten zelf schoonmaken zodra we aankwamen, schorpioenen, kakkerlakken en reuzenmieren die een gat in het plafond maakten bij de keuken, ramen zonder horren en met zeer defecte sluitingen die ons dwingen om te slapen, afgesloten met ondragelijke hitte. Het contract voorzag in bad- en keukenlinnen, maar we kregen van de contactpersoon te horen dat er een fout van uw kant was gemaakt (uiteraard moesten we ze gaan kopen). We zijn zeer discrete mensen en passen ons erg aan situaties aan, dus we hebben geen scène gemaakt, maar dit is om de structuur te verbeteren die absoluut zowel logistieke als structurele verbeteringen nodig heeft.

Bellmann-Kühn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Een heel mooi pand, ver weg van de drukte van toeristen. Het zwembad is als een zwembad :).

We brachten hier 10 ontspannende dagen door en voelden ons echt heel comfortabel.

De verhuurders zijn zeer behulpzaam en vriendelijk!

Een grijze kater, die ons regelmatig bezocht, was een heel gezellig gezelschap, de vele muggen 's avonds minder :)), we hebben eerst flink ingeslagen met Autan en Co, toen lukte het!

De oude stad op 15 minuten afstand biedt veel afwisseling. Anders gebruikten we de locatie hier om rondleidingen naar Florence, Rimini en San Marino te maken. Alles is in iets meer dan een uur te bereiken. We zouden de oase van het chalet keer op keer boeken! Hartelijk dank voor de geweldige accommodatie!

Ina Wolff

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer hartelijke ontvangst door signora Fiorucci en haar zoon Daniele, met zelfgemaakte vruchtendrank en hapjes. Deze zeer ruime en landelijk gelegen accomodatie bevindt zich ca. 3 km van het centrum van Citta di Castello, te bereiken via een stoffige grindweg. Inrichting van het huis (vooral bedden en keukeninrichting) is vrij basaal, maar de prachtige, rustige plek met schitterend uitzicht en fijn zwembad vergoedt veel. Aparte buitenkeuken in prieel, hetgeen ideaal is in de Umbrische zomers. Medegebruik van groente/kruidentuin. Cittá di Castello is een leuk plaatsje. Andere plaatsen in de omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken: Arezzo en Perugia.

vincent lazard

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Leuke plek - wel afgelegen op een heuvel (+/- 15 minuten stijgen en dalen om bij de supermarkt te geraken - sportief maar als je rustig rijdt goed te doen). Fantastisch privé zwembad en er is een buitenkeuken waardoor je eigenlijk buiten kan leven wat zeer leuk is in Italië. Eigenaars spreken geen engels - maar ontvangst was wel zéér leuk (gebakken cake en een mand met verse vruchten). Goed gelegen om bvb Assisi, Perugia, Gadio en Arezzo te bezoeken. Een echte aanrader als je van rust en privacy houdt.

Bart Kwant

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Locatie van het huis is prima, bijna dagelijks steden en dorpen in de buurt verkend, alles is via de autostrada goed en vlot bereikbaar. Als fanatiek racefietser is gebleken dat deze buurt minder geschikt is. De wegen zijn erg slecht!!

Mary-An Van der Linden

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wat een mooie, ruime vakantiewoning. Prachtige ligging met zicht op het dal in een rustige omgeving. Grote tuin met buitenkeuken en groot privé-zwembad (6 bij 12 meter). Schone kamers en voor ons lagen klaar strandlakens (voor zwembad), badhanddoeken en keukendoeken. Een goede en complete (nieuwe) keuken. Meer dan voldoende keukengerei, borden en glazen!
Lauretta heette ons, samen met zoon Daniel, welkom en maakte een Italiaanse koffie voor ons. Op de tafel stond een rijkelijk aangeklede fruitschaal en een fles water in de koelkast.
“Lauretta” is rustig gelegen op een heuvel, waardoor je ca. 10 minuten (auto) van de Super Conad zit. Voor ons geen probleem, maar je loopt niet even naar de bakker....
Umbrië heeft prachtige plaatsen als Citta di Castello, Gubbio, Perugia etc.
Dit huis was een ware beleving waar we bijzonder van genoten hebben. ‘s Avonds zwemmen in het verlichte zwembad met een lekkere warme buitendouche na afloop!
Enige minpuntje waren de wat harde bedden,.....maar dat heeft ons genieten hier niet verstoord!

Willem De Zanger

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Huis was prachtig, ligging fantastisch, weg erheen (onverharde moeilijke begaanbare weg. Dit deel van Italië is één groot openlucht museum en ongekend voor natuur-, cultuur-, kunst- en wijnliefhebbers.

Frederic Nagels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een week lang genieten van de rust en het mooie weer. S'ochtends ontbijten in de zon, s'middags en s'avonds eten in de schaduw van de boom. overdag verfrissing opzoeken in het zwembad en dit in een natuurrijke omgeving en volledige privacy.

in de omgeving is er zeker genoeg steden om te gaan bezoeken.

De weg er naar toe is een onverharde weg maar verder niets op aan te merken.

Eigenaars zijn zeer vriendelijk maar spreken geen Engels.

Marcel van Beuzekom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een heerlijk huis in een mooie omgeving. Het huis ligt op een heuvel tussen een aantal andere huizen waar je vanwege de grote kavels en het hoogteverschil vrijwel geen zicht op hebt.



Vanuit het huis kijk je uit over het dal en Città di Castello met achter het dal de heuvels met dagelijks een fantastische zonsondergang. Het zwembad dat een niveau hoger ligt maakt het vakantiegevoel compleet.



We voelden ons hier al snel thuis!

van woensel stephanie

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het was een zeer aangename vakantie! Het huisje was super . Alles was inorde , groot zwembad prachtige tuin en een prachtige omgeving. Heel vriendelijke mensen , zeer fijne ontvangst. Het was geweldig

Heidi Milis

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Super geslaagde vakantie achter de rug. Eigenaar zijn zeer vriendelijk en zorgen er echt voor dat je op uw gemak bent. Alles is aanwezig in het huis wat je nodig hebt. Zwembad was een topper, zowel voor de kinderen als voor ons. Leuke stadjes bezocht zoals citerna, perigua, Assisi, bevagna, citta di castello,... . Als kers op de taart was er de daguitstap met de Vespa's!

Voor herhaling vatbaar!



Groetjes

Andy, Heidi, Kyano en Yuna

Klaus Bongartz

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

De locatie en het zwembad zijn geweldig, als je je rust wilt hebben, die bij ons is. Het huis is ruim en in goede staat, de voorzieningen zijn er in overvloed, maar moeten worden gecontroleerd op netheid ... de tuinmeubelen zijn er in overvloed, deels aan renovatie toe. Voor ons is de fantastische locatie en het super zwembad maar het dikke evenwicht.

N Verweij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wat een fijn vakantie huis. Super rustig, geen buren en een fantastisch uitzicht. Het allerfijnst is het super grote zwembad, helaas zonder duikplank zoals wel te zien op de foto's. Citta di Castello is een kwartiertje rijden en echt een mooi dorpje!

Frank Knauf

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Sleutels ophalen in stad en met 2 auto's naar locatie. Anders hadden we het waarschijnlijk niet gevonden ;-). Laatste stuk is over niet-geasfalteerde weg, maar goed te doen als je kunt rijden. Het eigen terrein is enorm groot met heel veel mogelijkheden om ergens rustig te zitten of te spelen. Geweldig zwembad (tot wel 4 mt diep). Je hebt echt je eigen stukje paradijs. De foto's laten goed zien wat je kunt verwachten. Zeer uitgebreid servies, glaswerk en keukengerei. Ga naar Perugia en Assisi. Citta di Castello is een leuk stadje. 2 Grote supermarkten.

Willem Lugtenburg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heerlijke rustige en mooie omgeving. Een groot huis met een grote tuin en zwembad en complete inrichting. Lag vrij gelegen op een heuvel. Mooi uitzicht over de stad. Lastig te vinden. Laatste stuk weg onverhard, maar goed berijdbaar. Echter sleutel ophalen bij eigenaar in de stad. Begeleiding naar het chalet. Eigenaar spreekt alleen Italiaans. Top vakantie gehad.

P Van Tricht

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Locatie is geweldig: veel privacy, een heerlijk zwembad, mooi uitzicht, gezellige veranda en leuk prieel waar je heerlijk kunt zitten cq eten.

Wat meubels en voorzieningen betreft zou eea wel vernieuwd mogen worden. Wij wassen met de hand af, want de vaatwasser maakt alles eerder viezer dan schoner. Ook is er om het huis heen wat rommel dat wat mij betreft opgeruimd zou moeten worden. Maar Italianen schijnen daarin wat anders te denken...

De aankomst ging niet zo soepel, het adres van de eigenaar stond niet vermeld in de papieren, dus met hulp van meerdere buren hier hebben we uiteindelijk het huis gevonden. Eigenaar is een vriendelijke man die halverwege de week de sproeiers aan kwam zetten en een tas groenten bracht.

Jan Dijkstra

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Super fijn huis. Genoeg schaduw en niet warm binnen. Prachtig uitzicht. En naruurlijk een geweldig zwembad. Echt een pre is een grote supermarkt op 9 km afstand. Wij houden van koken, dat is hier te gek. Heerlijke ingrediënten en genoeg keukenspullen.

Heleen Boomars

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi huis met prachtige tuin, alleen heel moeilijk te vinden. Adres wordt niet herkend door navigatie. Eigenlijk moet je Titta als plaatsje aanhouden en niet Citta Di Castello . Jammer dat de eigenaar geen woord Engels of Duits spreekt. De info op de website moet geüpdate worden want er is geen moestuin meer en de eigenaar gaat zeker niet koken! Krijgt een supersnelle rondleiding en verder moet je alles maar uitzoeken. Prachtige natuur en het uitzicht vanaf het terras is geweldig!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 313212

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313212.htm


«Mooi Chalet in Città di Castello met Zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 48 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven