Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa dell'Orso

Umbrië / Toscane

Max.  7   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Wij verhuren onze prive vakantiehuis in het hart van Italië:

8 km Citta di Castello
45 km Arezzo
55 km Perugia
65 km Assisi
120 km Florence
130 km Orvieto
230 km Rome

We kochten het voormalige boerderij jaar geleden met 15 en liefdevol gerestaureerd in de tussentijd. Het is gelegen in een absoluut afgelegen locatie in de bossen en is te bereiken via een smalle weg.

In de jaren '60 werd het laatst gebruikt als een school, waar de kinderen van de omliggende boerderijen zijn geïnformeerd. Mijn oudtante was er enige leraar voor 5 jaargangen. Dan stond leeg voor vele jaren totdat we herontdekt het, kocht het en begon te renoveren. Het laatste werk hebben we 3 jaar geleden voltooid.

Tijdens de renovatie, we probeerden om zoveel mogelijk van het oude karakter van het huis. Dus we schoongemaakt de stenen gevel en afgeronde rug. Binnenin hebben we de gronden met cotto tegels, de traditionele balkenplafond ontworpen, waren we in staat om op te slaan en te renoveren.

We hebben het huis aangevuld met een modern verwarmingssysteem, zodat het comfortabel bewoonbaar in de wintermaanden.

Op 150 m² vindt u:
- 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed of 2 bedden
- 2 badkamers, een met douche en bad / whirlpool, toilet en bidet, een kleinere met douche, toilet en bidet
- 1 woonkamer met open haard en doorgang naar de grote keuken met eethoek. Tot 6-7 personen comfortabel kunnen worden ondergebracht in het huis.
In de woonkamer met grote stenen open haard kunt u een satelliet-tv en een hi-fi systeem te vinden. Een open doorgang leidt naar de volledig uitgeruste keuken met eethoek.

De keuken is uitgerust met fornuis, oven, koelkast, vaatwasser, koffie en eigenlijk alle noodzakelijke huishoudelijke artikelen.
Draadloos internet beschikbaar.

Het zwembad 7x13m en is verkrijgbaar vanaf ongeveer mei tot half september.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 38 km

38 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 10 km

10 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Luchthaven 45 km Perugia

45 km

Station 45 km Arezzo

45 km

Snelweg-afrit 8 km Citta di Castello Sud

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantie Villa CASA DELL`ORSO in Città di Castello in Umbrië, aan de noordelijke grens met typische voormalige boerderij ligt in een rustige locatie op 450 m hoogte op een omheind terrein van 3,8 ha, omringd door ceders, dennen en pijnbomen , Greenery omgeven zonnige terrassen rond het zwembad. Wie geïnteresseerd is in kunst en geschiedenis kunnen maken van deze locatie van het mooiste bezienswaardigheden:
Absoluut de moeite waard zijn uit de middeleeuwse stadjes, zoals Gubbio, Assisi, Perugia, Arezzo en Città di Castello (zeer dicht). Florence is 1 1/2 uur met de auto.
Muziekliefhebbers kunnen begin september het bekende kamermuziekfestival
'Festival delle Nazioni' of de bekende Jazz Festival 'Umbria Jazz' te genieten.
Informatie over kunst en culturele evenementen zijn beschikbaar in het huis.
Sport: Wandelen, Fietsen, Golf (2 x 18 holes) in 20 min, tennis ..


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Neem dan contact met ons op als uw aankomst niet zou moeten zijn de zaterdag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

, Prijs op aanvraag - gelieve het aantal personen en reisperiode


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-02-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2020

Ulrike P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in het paradijs

Dit is de tweede keer dat we onze vakantie doorbrengen in dit geweldige vakantiehuis. Het is hier echt een paradijs - rustig en afgelegen in een indrukwekkend landschap op een geweldig landgoed met een groot zwembad. U kunt de dagen heerlijk doorbrengen bij het zwembad (comfortabele ligstoelen, zwembadbed, parasols, zelfs Wi-Fi en Bluetooth speakers zijn er beschikbaar). Maar ook het smaakvol ingerichte huis met twee terrassen nodigt uit tot een verblijf. Alles wat je nodig hebt is daar ook verkrijgbaar. De keuken is zeer goed uitgerust (bijvoorbeeld ook met een grote koelkast met een groot ijscompartiment).
Een oneindig aantal excursiebestemmingen in Umbrië en Toscane liggen binnen handbereik van het vakantiehuis, maar er zijn ook waardevolle bestemmingen in de directe omgeving die vaak niet eens in de reisgids worden genoemd (bijv. Monte Santa Maria Tiberna, Montone, Citerna ...). En natuurlijk Città di Castello, dat nog steeds nuchter en helemaal niet toeristisch is.
Maar ook de gastheren dragen bij tot een geweldige vakantie-ervaring. Isabel en Giovanni zijn altijd beschikbaar voor vragen en problemen en geven goede tips.
We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2019

Petra M. uit wien

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Wonderschoon huis met prachtig uitzicht.

Prachtig huis met een geweldig uitzicht.

Het is een prachtig en uniek huis met een enorm stuk grond. Het uitzicht vanaf het terras op de vallei is gewoon om van te genieten. De tuin en de oude ruïne vormen een prachtig decor en we hebben tot laat buiten gezeten en konden niet genoeg krijgen van dit prachtige panorama.

Het huis verkeert in zeer goede staat en de foto's laten niet goed genoeg zien hoe mooi het daar is. Zelfs vanuit het vrij grote zwembad is er een geweldig uitzicht en we hebben veel tijd doorgebracht met lezen bij het zwembad en genieten van de omgeving. We waren daar met een bevriend echtpaar en konden ons, als we wilden, ook heerlijk terugtrekken.

Alles was brandschoon en de keuken is van alles voorzien wat je nodig hebt. Naast een koffiezetapparaat is er ook een Nespresso-machine en een Duits koffiezetapparaat. De communicatie met de gastvrouw verliep vlekkeloos en snel. We voelden ons altijd goed verzorgd en Roberto ontmoette ons ter plaatse op de afgesproken ontmoetingsplek en bracht ons vervolgens naar het huis en legde alles uit.

De omgeving rond Citta di Castello en Umbertide beviel ons zeer. Het is er authentieker dan in Toscane en je krijgt het gevoel het onvervalste Italiaanse 'dolce vita' te ervaren. We hebben een geweldige en ontspannende tijd gehad en kunnen het huis zonder enige beperking aanbevelen! - Trouwens, ik heb in lange tijd niet zo goed geslapen als daar!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Romantische vakantie

April 2019

ADI C. uit PAVIA

4,5
5 5 5 3

Great country-side house

The house is outstanding (!), very beautiful, large, comfortable. Host is very nice and available for every issue. The place is completly isolated and that is the great part of it, however, should be considered by those who plan on traveling around Umbria as the drive is a bit longer than from other places. Thank Issa for being there for us when needed and for the nice attitude.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2018

Oliver G. uit 70734/Fellbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie in een prachtige omgeving

Geweldig vakantiehuis op een ruim landgoed op een absoluut rustige en afgelegen locatie. Als u rust en stilte zoekt, is dit de plek voor u. Het uitzicht over de bossen en heuvels is prachtig. Het huis is goed onderhouden en zeer comfortabel ingericht, het ontbreekt aan niets. De foto's tonen alles 1:1. Het zwembad wordt regelmatig onderhouden, zelfs in de 2e helft van september een absolute verrijking. Vermeldenswaard is de smaakvolle verlichting van het hele pand in de avonduren. De hospita is gemakkelijk te contacteren, het hele proces is zeer ongecompliceerd. Excursies in de omgeving zijn natuurlijk absoluut de moeite waard in Umbrië, de meeste bestemmingen zijn gemakkelijk binnen een uur te bereiken - ook Toscane (Arezzo, Cortona) of de Marken. Hartelijk dank voor een heel fijn verblijf.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2017

Michael E. uit 85221 Dachau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk rustig gelegen, geen wensen onvervuld gelaten.

We wilden onze vakantie met onze kinderen (11 en 13 jaar) doorbrengen in het vakantiehuis met zwembad en er bleven geen wensen onvervuld. Hoewel een beetje afgelegen, wordt u beloond met een heerlijke rust en een geweldig weids uitzicht op het platteland. Dat alleen al draagt bij aan de ontspanning. Alles is aanwezig om zelf te koken, de keuken is goed uitgerust, er is een grote barbecue, en het zwembad is goed onderhouden. En de foto's van het huis en de tuin spreken voor zich. We boekten opnieuw in de zomer. Alleen wie een "snelle" reis naar Toscane wil maken, moet de reistijden niet onderschatten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2016

Sophrosyne uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een heel mooi vakantiehuis, puur natuur & rust!

Dit is de tweede keer dat we onze vakantie doorbrengen in dit mooie en grote vakantiehuis, en we waarderen het prachtige landschap, de afzondering en de rust. Vooral voor gezinnen met kinderen is deze woning zeer geschikt: Onze zoon was dolblij dat hij op elk moment van de dag het huis uit kon rennen en op het grote terrein kon ravotten. Wij hebben onze beide vakanties hier doorgebracht in de herfst, eigenlijk al laat in de herfst, dus op een moment dat de temperaturen soms al vrij laag zijn. Maar dit maakte de avonden bijzonder gezellig, want de centrale plek om samen te zitten is voor de grote open haard, waar het brandhout heerlijk knettert en prachtig is om naar te kijken, en je kunt je met wijn en knabbels nestelen in de gezellige banken direct ervoor. Het huis is omgeven door dichte bossen, en het landschap is een droom - vanuit de ramen gezien ziet het er bijna surrealistisch uit, als een schilderij... In feite kun je direct vanaf het huis beginnen met wandelen en dan kun je eindeloos wandelen door de eindeloze, uitgestrekte natuur. We hebben erg genoten van onze twee verblijven en zullen zeker terugkomen. Nogmaals hartelijk dank voor de goede en snelle organisatie voor ons spontane vakantiegangers! :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2016

Charlotte F. uit Citta Di Castello

5,0
5 5 5 5

Bella Italia

Nachtrag: wir waren in den Jahren 2008 bis 2012 Gäste ( Programmfehler)

September 2016

Heiner T. uit 45239 Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Nog veel mooier dan op de foto's!

Wat een geweldig huis en wat een prachtige omgeving! Dit huis staat midden in het bos, met een enorme tuin - perfect voor onze kinderen om te ravotten, voetballen en een tent op te zetten. Er is genoeg te verkennen, maar het absolute hoogtepunt was natuurlijk het zwembad. Voor ons volwassenen ook - comfortabele ligstoelen om ontspannen te lezen en een geweldig uitzicht tot aan het dal. En onze 3 kinderen waren bijna niet uit het water te krijgen. Er is een kleine duikplank en we hadden een opblaasbaar net bij ons. Het huis is zeer smaakvol en stijlvol ingericht, maar ook gezellig en heeft voldoende ruimte. We hebben afwisselend op het terras aan de voorkant of op het grote terras aan de achterkant gegeten, afhankelijk van onze stemming en het tijdstip van de dag. We hebben natuurlijk ook een aantal uitstapjes gemaakt, waaronder naar Assisi en Todi. Je moet ook zeker Gubbio bezoeken. Een perfecte vakantie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Doris H. uit 46117 oberhausen

4,5
5 4 4 5
Toon Duits

graag weer

We voelden ons zeer comfortabel in het vrij afgelegen huis. De uitrusting van de keuken was goed. De kamers waren uitgerust met zeer goede matrassen.
De kleine badkamer is vrij klein en zonder raam. Maar de grote is daarentegen luxe.
Het terrein is erg groot en met een groot grasveld nodigt het uit om te spelen. Wandelingen direct vanuit het huis naar de prachtige bossen van Umbrië zijn mogelijk. Het zwembad is geweldig, met alle nodige voorzieningen om je op je gemak te voelen.
De verhuurder staat altijd klaar als aanspreekpunt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2015

Marc E. uit 7353 Lorentzweiler

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis

Super vakantiehuis, zeer schoon, het ontbreekt aan niets in de faciliteiten.
De ligging van het huis, het terras, het zwembad enz. bieden veel ruimte voor een fijne ontspannen vakantie
Vakantietijd.
We hebben al verschillende vakanties doorgebracht in dit prachtige huis en zijn altijd betoverd door het huis, de
betoverd door het huis, het dorp Citta di Castello en de prachtige omgeving
We kijken al uit naar de volgende keer
Marc&Chantal uit Luxemburg

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 1970

Axel und Charlotte F. uit Citta Di Castello

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Bella Italia

Mijn man en ik werden door een krantenadvertentie op deze prachtige Casa gewezen en hebben meteen geboekt. Dit is al een paar jaar geleden, maar sindsdien hebben we meerdere keren per jaar onze vakantie daar doorgebracht. Dit spreekt voor zich, want we zijn kieskeurig. We hebben veel ervaring met vakantiehuizen, maar hebben ons nog nooit zo op ons gemak gevoeld als in Casa del Orso. Ontspanning, activiteiten ook in Città di Castello, waar eigenlijk altijd iets te doen is, evenals de nabijheid van bezienswaardigheden biedt de perfecte vakantie. Het huis is ook aan te bevelen in het voorjaar en de herfst. Bij de mooie open haard kun je dan gezellige avonden doorbrengen. We hebben alle seizoenen daar doorgebracht en elk is op zijn eigen manier uniek. Uiteindelijk hebben we besloten om een eigen huis in dit gebied te kopen. Helaas was Casa del Orso niet te koop, wat we heel goed kunnen begrijpen. We wensen alle nieuwe gasten daar evenveel plezier toe als wij altijd hebben gehad.


Contactpersoon

Mevr. I. Blumenberg

Mevr. I. Blumenberg

Andere accommodaties van Mevr. I. Blumenberg


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 87771

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/87771.htm


«Casa dell'Orso» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven