Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervolle boerderij in Castiglione del Lago ...

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV), open keuken, slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming, tuin(gedeeld met andere gasten), tuin(privé), tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep), zwembad(gedeeld met andere gasten, 5 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), jeu de boules baan, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, fietsen beschikbaar(tegen betaling)

Deze prachtige, kleine en sfeervolle borgo met een zwembad, en wellness ruimte ligt aan het Trasimeno meer en dichtbij Castiglione del Lago. De huizen in de borgo zijn gebouwd tussen 1614 en 1789 en zijn door de huidige eigenaar volledig gerestaureerd.

Er is een groot zwembad en een kinderzwembad met waterstralen van 5,5 x 5 meter en 50 cm diepte. De wellness ruimte bestaat uit een sauna, emotionele douche e fitness toestellen en tegen betaling kan je hier gebruik van maken.

In de borgo zijn verschillende huizen met in totaal 8 appartementen en B&B kamers. De appartementen zijn eenvoudig en landelijk ingericht. De borgo ligt op een rustige plek waar je een relaxte en rustige vakantie kan doorbrengen.

Op de begane grond van het hoofdgebouw is een restaurant waar heerlijke Umbrische gerechten gemaakt worden en natuurlijk ook lekkere vis uit het meer. Er worden voornamelijk seizoensgebonden producten gebruikt. Het restaurant heeft een rustieke en elegante atmosfeer.

Het Trasimeno meer ligt op 600 meter van deze borgo. Je kan het meer via een zandweg bereiken.

Er worden wijn en olijfolie proeverijen georganiseerd, vraag de huiseigenaar om meer informatie.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 70 km

70 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 8/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 10/nacht.
Verwarming: € 10/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,2 van 5
3.2 Inrichting
3.2 Prijs / kwaliteit
3.2 Service
3.2 Ligging
3.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Hans Schraven

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Een hele fijne podere met prima appartement, relaxte sfeer, fijn zwembad, rustige tuin, heerlijk eten in het restaurant, goede wifi, vriendelijk gastheerschap. Centraal gelegen, goede uitvalbasis voor Umbrië en Toscane. Directe omgeving is mooi, rustig en er is van alles te zien in de steden en kleinere dorpen.

Simona Mellano

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Italiaans

De structuur is erg mooi aan de buitenkant, maar het ontbreekt aan aandacht voor detail. Helaas had het zwembad, hoewel groot, erg koud water ... het interieur is een beetje donker. Het gebrek aan natuurlijke verlichting moet worden gecompenseerd door een nogal slechte kunstmatige verlichting.Positieve noot is de absolute stilte die in de plaats heerst.

Dominik Bienemann

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Dat is vals spelen. De gastheer probeerde ons een heel ander appartement te geven dan het appartement dat we hadden geboekt en al hadden betaald. Als bewijs hiervan heb ik een video gemaakt van het appartement. Het was veel kleiner, slecht uitgerust en stonk. Bovendien kwam er net een groot bruiloftsfeest aan, voor wiens feest een DJ-desk met luidsprekers recht voor onze toegangsdeur was opgesteld. De gastheer kon niet of nauwelijks Engels en reageerde erg boos en agressief op mijn poging om te verduidelijken dat het de verkeerde appartement. Aangezien we bij Belvilla niemand konden bereiken, zat er niets anders op dan om 18.30 uur alleen op zoek te gaan naar alternatieve accommodatie voor een gezin van 5 personen. De eerste 10 hotels die ik belde waren allemaal volzet... De pure horror voor een gezin met kleine kinderen na 11 uur reistijd!

Jorien Veenhoven

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Pluspunten; het zwembad is leuk, de pizza is lekker en er is veel speelgoed voor jonge kinderen. En het is goedkoop. Minpunten; er zitten zoveel muggen dat je binnen 5 minuten 20 keer wordt gestoken. Hierdoor waren we genoodzaakt om in het donkere en appartement te zitten en is de buitenspeeltuin niet te gebruiken. Het appartement heeft een zeer verouderde badkamer en heeft lage deurposten (iedereen langer dan 1.80m moet bukken). Daarnaast hing er geen sfeer buiten het hoogseizoen, ze praten geen woord Engels en proberen het ook niet, de dieren zien er wat verwaarloosd uit en het terras lag vol met dode muggen. Hierdoor voelden we ons niet welkom en zijn een week eerder weggegaan dan gepland. Het meer is wel leuk met mooie plaatsjes en eilanden, maar er is niks op loopafstand van het appartement (ook geen winkel) waardoor alles met de auto moet.

R Fikse

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Ruim appartement, ruim opgezet terrein, lekker zwembad (2m diep, loopt op naar 120cm) voor een frisse duik. Restaurant aanwezig zodat je niet altijd zelf hoeft te koken. Aardige eigenaar die een paar woordjes Engels spreekt.

Ry Boxem

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Rustige omgeving en zeer gastvrij verblijf. Kamers erg basic, verouderd, wel ruim en volledig in stijl van een Borgo. Paar woordjes Italiaans leren onderweg is geen overbodige luxe, want de aanwezige staff spreekt geen Engels. Wel hartelijk en gastvrij. Wij vonden vooral de rust erg prettig. De wellness die hier genoemd wordt hebben wij niet kunnen vinden.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 313325

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313325.htm


«Sfeervolle boerderij in Castiglione del Lago ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven