Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Woning in residence aan de oever van het...

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(oven, magnetron, wasmachine), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche))

verwarming(hetelucht), terras, tuinmeubilair, kinderbed

Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. De residence bestaat uit meerdere woningen en ligt aan de oever van het Idromeer.



Deze woning is zeer rustig gelegen, ideaal voor iedereen die wil genieten van rust en absolute stilte. Lago dIdro-Anfo ligt 82 km ten zuidwesten van Trento. Voor de liefhebbers is het mogelijk om te wandelen in de hoge bergen (meer dan 2000 m boven zeeniveau) met een ervaren gids.



De woning ligt in een oase van groen met een schitterend panoramisch uitzicht op het meer. De inrichting is rustiek, elegant en tot in de puntjes verzorgd. Je kunt gratis gebruikmaken van waterfietsen, 2 dagen per week (indien beschikbaar).

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


31 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ans Scholten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi huisje aan het prachtige Idro meer. Wij genieten van de rust het uitzicht op het Idro meer en al het moois wat om en op het Idro meer te zien is.

JCK Kok

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Eigenlijk willen we het een beetje geheim houden maar het Idromeer is gewoon fantastisch

Marcus Pirngruber

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

een geweldige voorziening met een ongelooflijk mooi uitzicht, gewoon om te ontspannen.

b van Bussel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer mooie stille plek. Waar men zeer goed tot rust kan komen.

Veronique Zeeman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een hele fijne rustige plek in een compleet huis. Fraai uitzicht. Zeer hartelijk ontvangst met prosecco en lekkernij. Zie voor een impressie van onze vakantie http//youtu.be/CrRVu0BQN9g

BAS BEELEN

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De eigenaren zijn zeer aardige mensen. Het huisje is meer dan compleet en zeer schoon. Samen met onze 2 jarige dochter hebben we een fantastische week gehad!

Annemie Ruell

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Vriendelijk onthaal, prachtige locatie, gezellige dorpjes met lekkere restaurants in de buurt. Zalige vakantie!

Lawrence van Woensel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Schoon huisje, wat gedateerde inrichting. Minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen vanwege de trap die direct vanaf het terras begint. Eigenaren verblijven in aangrenzend huisje en omdat de terrassen naast elkaar liggen heb je vrijwel geen privacy, maar zij waren er alleen tijdens de weekends. Het huis is gelegen aan en met prachtig uitzicht op het Idromeer. Je loopt via de trappen zo naar het keienstrandje toe (neem waterschoenen mee!) vanaf waar je kunt gaan zwemmen in of waterfietsen/suppen/kajakken op het meer. Heerlijk rustig en schoon meer. ‘S Middags steekt er een verkoelende bries op, dan kun je zeilen of surfen. Fijn dat het gebruik van een waterfiets tijdens twee dagen per week bij de huur is inbegrepen. Verwacht rond het meer geen schilderachtige dorpjes of een boulevard - daarvoor moet je naar het Gardameer rijden- , maar er zijn best wat prima restaurantjes, een bakker en supermarktjes in de omgeving.

Aafke de Bruijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden bij aankomst prima ontvangen en wegwijs gemaakt. Het huisje was prima in orde; schoon en heel compleet. Wat wij niet via de site hadden meegekregen is dat dit toch een vakantiepark bleek te zijn, maar door hoogteverschil (tegen de berg) was hier weinig van te merken. Wij zaten 150 treden verwijderd van het meer wat ons niet heeft gestoord; daarbij leverde de hoogte wel een zeer mooi uitzicht op vanaf ons terrasje. Enige minpuntje was de dag van vertrek; er moest weer snel worden schoongemaakt voor de volgende gasten en wij werden hierom enigszins het huisje uitgejaagd. Buiten dit om hebben we genoten van ons verblijf.

Maartje van Doormaal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Superleuk huis, 2 slaapkamers, 5 bedden, keurig netjes allemaal, fijne ontvangst met zelfgebakken taart door eigenaresse. rustig huisjespark aan Idromeer, steiger om Vanaf te duiken. Waterfiets voor 2 dagen hoorde bij het huisje.

CH Spierings

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Aankomst prima, zelfs ontvangen met een zelfgebakken appeltaart en een fles bubbels. Het huisje is zeer goed onderhouden en schoon. Heel compleet en gezellig ingericht. Ligging heel mooi aan de rand van het Idro meer. Voordeel om bij het Idro meer te komen en te zwemmen (2 x per dag, heerlijk!) moeten we 151 treden afdalen en natuurlijk weer beklimmen bij terugkomst. Prima voor de conditie, voor ons geen bezwaar. Uitzicht van vanuit het huisje prachtig! Zeer rustgevend, we waren er net na het Italiaanse vakantieseizoen.

H. Baars

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

mooi ingericht en zeer schoon huis, mooi uitzicht, uitermate vriendelijk en gastvrij ontvangst met sprankelend fles wijn en heerlijke cake. Je kunt heerlijk zwemmen in het meer en de omgeving is prachtig. Ook zijn alle mensen in deze streek erg vriendelijk .Wij hebben echt genoten en kunnen dit adres echt iedereen die van rust natuur en cultuur houdt aanbevelen.

S. Simón

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Spaans

Een goed onderhouden huis waar geen enkel detail ontbreekt. Een perfect en zeer rustige plek om een u200bu200bpaar dagen vakantie door te brengen met de familie. Geweldige tijd gehad in het bijzonder kinderen met een pedaal boot met de propietarios.Muchas bedankt voor een fantastische vakantie.

Marcus Pirngruber

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

een mooie, ontspannen faciliteit, geweldige toegang tot het meer en zelfs met de mogelijkheid om ver van de weg naar Caffaro te lopen. Daarnaast een ontzettend aardige en behulpzame eigenaresse die prima Engels spreekt! De accommodatie is goed uitgerust, zeer goed onderhouden en zeer schoon. Het Idromeer en de regio zijn veel minder toeristisch ontwikkeld dan het Gardameer, dat veel rust en ontspanning belooft.

Annemiek Looman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Werden aller hartelijkst ontvangen door de eigenaresse. Zij liet ons de woning zien, gaf informatie over het huisje, de omgeving, voorzieningen, en wat al niet meer! Er stond zelfs een heerlijke zelf gemaakte taart en fles bubbels klaar! Een zeer warm welkom dus! Huisje is prima, 2 slaapkamers, goede douche, wasmachine aanwezig, prima keuken en huisraad is zeer volledig! Ook was het zeer schoon Omgeving is echt prachtig! Uitzicht vanaf het terras op het meer is fantastisch! Loop je de 150 treden af ben je bij het meet waar het goed vertoeven is, zwemmen, lezen, waterfietsen, etc

R. Van Maanen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst kregen wij een zeer persoonlijk en vriendelijk ontvangst van de eigenaren. We kregen een uitgebreide rondleiding in het huis en er werd veel verteld over (in het duits) over de omgeving en wat er te doen was. Tijdens de vakantie kwam het eigenaarspaar herhaaldelijk vragen of alles naar wens was. Op de laatste dag werd er zelf persoonlijk afscheid genomen van de gasten met als toegift een presentje. Het Idromeer ligt in vergelijing met het naastliggende Gardameer in een rustige omgeving, maar er is genoeg te ondernemen (vooral wandelen in de achterliggende bergen) Het water is helder en schoon maar vergeet voor het strand niet je waterschoenen tegen het scherpe grind. De eigenaarsfamilie hebben bij het huisje een waterfiets ter beschikking tot zeer grote tevredenheid en plezier van de kinderen. Algemeen beeld een goede lokatie, huisje en vakantie. Familie van Maaanen, Ede

S. Simón

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Spaans

Een goed onderhouden huis waar geen enkel detail ontbreekt. Een perfect en zeer rustige plek om een u200bu200bpaar dagen vakantie door te brengen met de familie. Geweldige tijd gehad in het bijzonder kinderen met een pedaal boot met de propietarios.Muchas bedankt voor een fantastische vakantie.

P.J. Verspeek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Onovertroffen is het uitzicht vanuit dit huisje: het Lago d'Idro. Het contact met de beheerders was zeer hartelijk (ook dankzij de lekkere appeltaart, de Prosecco en zelfs een afscheidscadeautje). Het huis is gezellig ingericht, de bedden slapen prima. Erg leuk: de waterfiets, die je gratis mag gebruiken.

Bert Dingemans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Leuk appartement op een klein park met een fantastisch uitzicht over het Idro meer. Prima omgeving voor het maken van uitstapjes (hou er rekening mee dat de TomTom je dwars door de bergen kan sturen over zeer smalle wegen ).

König

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Dank u zeer charmante huisbaas voor een super uitgeruste, schone appartement (:-) helaas een beetje kort bedden voor lange Duitse jongens. We kregen heerlijke taart, mousserende wijn in de koelkast en zelfs een afscheidscadeau. We hebben ook nog een paar dagen vrij om de pedaal te gebruiken.

Jacqueline Theeuwen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima bevallen,de eigenaars doen zeer hun best voor een warm welkom,met taart en champagne in de koelkast ! Huis is super schoon en zeer compleet ingericht,wij bevelen hen zeker aan ! ligging is zeer mooi en erg rustig, met een aanlegsteiger waar men heerlijk op kan zonnen,prachtig uitzicht over het meer .

R. Van Maanen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst kregen wij een zeer persoonlijk en vriendelijk ontvangst van de eigenaren.
We kregen een uitgebreide rondleiding in het huis en er werd veel verteld over (in het duits) over de omgeving en wat er te doen was.
Tijdens de vakantie kwam het eigenaarspaar herhaaldelijk vragen of alles naar wens was.
Op de laatste dag werd er zelf persoonlijk afscheid genomen van de gasten met als toegift een presentje.
Het Idromeer ligt in vergelijing met het naastliggende Gardameer in een rustige omgeving, maar er is genoeg te ondernemen (vooral wandelen in de achterliggende bergen)
Het water is helder en schoon maar vergeet voor het strand niet je waterschoenen tegen het scherpe grind.
De eigenaarsfamilie hebben bij het huisje een waterfiets ter beschikking tot zeer grote tevredenheid en plezier van de kinderen.

Algemeen beeld een goede lokatie, huisje en vakantie.

Familie van Maaanen, Ede

H. Baars

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

mooi ingericht en zeer schoon huis, mooi uitzicht, uitermate vriendelijk en gastvrij ontvangst met sprankelend fles wijn en heerlijke cake. Je kunt heerlijk zwemmen in het meer en de omgeving is prachtig. Ook zijn alle mensen in deze streek erg vriendelijk .Wij hebben echt genoten en kunnen dit adres echt iedereen die van rust natuur en cultuur houdt aanbevelen.

Tristan Van Bruggen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer volledig uitgeruste vakantiewoning op een heerlijke, rustige plek. Het Idro-meer hadden we regelmatig voor onszelf, maar ook met de 'bewoners' van de andere huisjes en de lokale bevolking was het gezellig.

CH Spierings

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Aankomst prima, zelfs ontvangen met een zelfgebakken appeltaart en een fles bubbels. Het huisje is zeer goed onderhouden en schoon. Heel compleet en gezellig ingericht. Ligging heel mooi aan de rand van het Idro meer. Voordeel om bij het Idro meer te komen en te zwemmen (2 x per dag, heerlijk!) moeten we 151 treden afdalen en natuurlijk weer beklimmen bij terugkomst. Prima voor de conditie, voor ons geen bezwaar.

Uitzicht van vanuit het huisje prachtig! Zeer rustgevend, we waren er net na het Italiaanse vakantieseizoen.

Maartje van Doormaal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Superleuk huis, 2 slaapkamers, 5 bedden, keurig netjes allemaal, fijne ontvangst met zelfgebakken taart door eigenaresse. rustig huisjespark aan Idromeer, steiger om

Vanaf te duiken. Waterfiets voor 2 dagen hoorde bij het huisje.

Aafke de Bruijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We werden bij aankomst prima ontvangen en wegwijs gemaakt. Het huisje was prima in orde; schoon en heel compleet. Wat wij niet via de site hadden meegekregen is dat dit toch een vakantiepark bleek te zijn, maar door hoogteverschil (tegen de berg) was hier weinig van te merken. Wij zaten 150 treden verwijderd van het meer wat ons niet heeft gestoord; daarbij leverde de hoogte wel een zeer mooi uitzicht op vanaf ons terrasje. Enige minpuntje was de dag van vertrek; er moest weer snel worden schoongemaakt voor de volgende gasten en wij werden hierom enigszins het huisje uitgejaagd. Buiten dit om hebben we genoten van ons verblijf.

Annemiek Looman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Werden aller hartelijkst ontvangen door de eigenaresse. Zij liet ons de woning zien, gaf informatie over het huisje, de omgeving, voorzieningen, en wat al niet meer! Er stond zelfs een heerlijke zelf gemaakte taart en fles bubbels klaar! Een zeer warm welkom dus!

Huisje is prima, 2 slaapkamers, goede douche, wasmachine aanwezig, prima keuken en huisraad is zeer volledig! Ook was het zeer schoon

Omgeving is echt prachtig!

Uitzicht vanaf het terras op het meer is fantastisch! Loop je de 150 treden af ben je bij het meet waar het goed vertoeven is, zwemmen, lezen, waterfietsen, etc

Marcus Pirngruber

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

een mooie, ontspannen faciliteit, geweldige toegang tot het meer en zelfs met de mogelijkheid om ver van de weg naar Caffaro te lopen. Daarnaast een ontzettend aardige en behulpzame eigenaresse die prima Engels spreekt! De accommodatie is goed uitgerust, zeer goed onderhouden en zeer schoon. Het Idromeer en de regio zijn veel minder toeristisch ontwikkeld dan het Gardameer, dat veel rust en ontspanning belooft.

Marcus Pirngruber

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

En nogmaals, een geweldige, ongelooflijk aardige hospita. De locatie, geweldig. Direct aan het meer met een prachtig uitzicht op het meer en de overkant. Ook tijdens de Pinkstervakantie is ontspanning gegarandeerd. Idromeer, perfect voor watersporten (SUP, surfen,...). We komen zeker terug

Lawrence van Woensel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Schoon huisje, wat gedateerde inrichting. Minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen vanwege de trap die direct vanaf het terras begint. Eigenaren verblijven in aangrenzend huisje en omdat de terrassen naast elkaar liggen heb je vrijwel geen privacy, maar zij waren er alleen tijdens de weekends. Het huis is gelegen aan en met prachtig uitzicht op het Idromeer. Je loopt via de trappen zo naar het keienstrandje toe (neem waterschoenen mee!) vanaf waar je kunt gaan zwemmen in of waterfietsen/suppen/kajakken op het meer. Heerlijk rustig en schoon meer. ‘S Middags steekt er een verkoelende bries op, dan kun je zeilen of surfen. Fijn dat het gebruik van een waterfiets tijdens twee dagen per week bij de huur is inbegrepen. Verwacht rond het meer geen schilderachtige dorpjes of een boulevard - daarvoor moet je naar het Gardameer rijden- , maar er zijn best wat prima restaurantjes, een bakker en supermarktjes in de omgeving.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 313747

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313747.htm


«Woning in residence aan de oever van het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 31 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven