Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern vakantiehuis met zwembad in Moniga del...

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), eettafel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine))

garage, douche(buiten), verwarming(CV), airconditioning, terras(privé), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 19 x 10 m., geopend van Mei t/m Sep)

Geschakeld vakantiehuis met privé tuin en gezamenlijk zwembad, met schitterend uitzicht op het Gardameer. Het vakantiehuis ligt in een kleinschalige residence met 17 huizen. Vanuit de privé tuin waar men heerlijk in de openlucht kan lunchen of dineren, het privé terras en vanuit het gemeenschappelijke zwembad met ligweide kijkt men uit over het meer. Het Gardameer is in ca. 5 minuten te bereiken via een voetpad. De centrale ligging is ideaal om de gezellige plaatjes aan het Gardameer te bezoeken, waaronder het dichtbijgelegen Salò, Desenzano del Garda en Sirmione. Attractieparken zoals Gardaland en waterpark Canevaworld zijn goed bereikbaar. In minder dan een uur bereikt u ook steden als Verona, Brescia en Mantova. Voor sportliefhebbers zijn er tevens golfbanen, mogelijkheden voor zeilen, windsurf, kanoën, fietsen, trekking en paardrijden. Belangrijk: Bij het gebruik van het zwembad, dan kunt u rekening houden met de andere gasten en kunt u niet storen, vooral de rusttijden 13:00-15:00. Houd er ook aandacht schenken aan de regelgeving voor afvalverwerking, voor degenen die niet voldoen aan een deel van de borg te houden.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; Gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

G.E.M. Van de Klundert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

liever eenpersoons bedden en dekbedden. Zwembad is erg lekker

Robbert van den BergBerends

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Alles goed geregeld ,vooral ontvangst van sleutelbeheerder,top!

P Van Der Jagt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi uitzicht! Prachtig zwembad! Leuke week gehad! Jammer darT de schoonmaak te wensen overliet!

Mart van Hoolwerff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een heerlijke rustige vakantie gehad

Tanja Lambregts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

prima huisje, lekker rustig gelegen met heerlijk zwembad.

Alex Kok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Omgeving is erg mooi, alleen was de accommodatie erg smerig. Overal hing wel oude spinnen rag. En de oven was gewoon smerig. Eigenlijk was de gehele keukengerei en borden c.q. glazen nog smerig. Ook in de lakens van het bed zat een bloedvlek. We vinden dit echt jammer want het is best een leuke huisje. Met een erg gezellige sfeer en mooie zwembad waar je gebruik van kan maken. Je merkt dat degene die dit beheerd snel geld wil verdienen zonder enige moeite voor te doen....zonde! Tevens is de loopafstand wat beweert word naar het Gardameer volkomen onzin. Het is te lopen! Maar je moet wel eerst een paar straten door die zeer steil zijn..

Philippe Hauglustaine

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Uitstekende thuisbasis van de "makelaar. Mooie accommodatie met alle comfort, een terras waar we onze maaltijden nam elke dag, dankzij het ideale klimaat voor de eerste week van juli, en een klein, gezellig eigen tuin. Bovendien, de omgeving van het Gardameer is echt mooi adviseur voor de liefhebbers van mooie natuur (meer, bergen, ...).

Thérèse De Blick

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hadden Belvilla verwittigd dat we pas zondag zouden aankomen. Volgens een medewerker was dit ook doorgegeven aan de verhuurder. No problem. Zaterdag wou ik dit nog eens checken, maar kon geen medewerker van Belvilla aan de lijn krijgen steeds antwoordapp. Dan maar de Immo zelf gebeld, bleek dat de aankomst zondag wel een probleem was omdat de immo dan gesloten is ! De eigenaar van de Immo heft me dan later een sms gestuurd,( Italiaans) dat we de sleutel in een nabijgelegen bar moesten ophalen. Gelukkig spreek ik een woordje Italiaans) Zonder enige uitleg moesten we dus ons huisje zoeken, de werking van de autom.poort, het veiligheidsslot, enz...We mochten dan wel weer de maandag nog eens langsgaan voor verder info. Ik wou weer geen dag spenderen aan al dit gedoe. Spijtig maar dit is de tweede keer dat Belvilla beloofd dat de info van verandering van aankomst is doorgegeven en dat wij uiteindelijk alles zelf moeten regelen. Vorig jaar was dit ook het geval in Vieste. Het huisje zelf was wel ok, de dampkap werkte maar had geen afvoer ! Dus de damp kwam gewoon in de kamer, verschillende lampen werkten niet, het fornuis werkten er maar 2 van de 4 branders. Voor de rest alles inorde, proper en verzorgde tuin, nieuw kookgerei. Ik heb geprobeerd om via het Belvilla nummer info te verkrijgen, ivm met de aankomst, omdat ik vermoedde dat de immo zondag niet open ging zijn en wij dus onze sleutel niet konden afhalen. Ik kreeg steeds het antwoord apparaat.(slechte service) Dan maar naar de immmo in Italie gebeld ( In het Italiaans) De aankomst op zondag bleek idd. een probleem. Achteraf heeft de verantwoordelijke van de immo, een sms gestuurd met instructies, we moesten de sleutel gaan ophalen in een bar op het dorpsplein.

Geert Oosterbosch

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi verblijf in een rustige omgeving met een mooi vergezicht over het meer. Zeer verzorgd zwembad met ruime zonneweide er rond voor de rust- en recupereerdagen met een veilig afgesloten tuin aan de woning. Verschillende uitstappen mogelijk in de onmiddellijke en iets verdere omgeving voor zowel natuurliefhebbers als cultuursnuivers.

Eberle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Het resort is zeer rustig, het gebied met het zwembad erg leuk. Met uitzicht op het Gardameer Feit dat slechts een huis wordt verhuurd en de rest van de Italianen wordt voornamelijk gebruikt in het weekend en waarschijnlijk tijdens de vakantie, hadden we absolute rust. Anders is het waarschijnlijk een beetje luider. Het huis zelf werd beschreven als comfortabel, maar het is het verbeteren van een aantal nog niet. Dus we misten een koffiezetapparaat (Duits), broodrooster en zelfs Duitse zenders op tv zou leuk geweest zijn. De matras was niet oud, maar niet comfortabel. En de instelling zelf had beter gekund ontworpen. Maar is het fantastische weer, de nabijheid van het meer en echt rustig gelegen, en het zwembad die we bijna altijd voor onszelf hadden, we hadden een prettig en ontspannen verblijf. Voor kleine kinderen, niet echt geschikt vanwege de kleine tuin aan de rand is weg valt.

Claudia Frerking

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

echt leuk, vooral voor de hond zeer geschikt. \\ r \\ nVoor netheid moet meer worden gerespecteerd. R \\ nK ࿌ hij was erg vies douche. \\ Goed uitgerust. \\ R \\ Non afval systeem moet belangrijke werk. \\ R \\ nTotal maar geweldige vakantie

Geert Oosterbosch

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi verblijf in een rustige omgeving met een mooi vergezicht over het meer. Zeer verzorgd zwembad met ruime zonneweide er rond voor de rust- en recupereerdagen met een veilig afgesloten tuin aan de woning.

Verschillende uitstappen mogelijk in de onmiddellijke en iets verdere omgeving voor zowel natuurliefhebbers als cultuursnuivers.

Marc Laruweere

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Villa op wandelafstand van strand, haven en dorp met weids uitzicht over het Gardameer zowel vanaf het terras en tuintje als vanaf het zwembad. Aan het strand is een mooie 3 km lange promenade aangelegd tot aan Padenghe.

Thérèse De Blick

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hadden Belvilla verwittigd dat we pas zondag zouden aankomen. Volgens een medewerker was dit ook doorgegeven aan de verhuurder. No problem.

Zaterdag wou ik dit nog eens checken, maar kon geen medewerker van Belvilla aan de lijn krijgen steeds antwoordapp. Dan maar de Immo zelf gebeld, bleek dat de aankomst zondag wel een probleem was omdat de immo dan gesloten is ! De eigenaar van de Immo heft me dan later een sms gestuurd,( Italiaans) dat we de sleutel in een nabijgelegen bar moesten ophalen. Gelukkig spreek ik een woordje Italiaans)

Zonder enige uitleg moesten we dus ons huisje zoeken, de werking van de autom.poort, het veiligheidsslot, enz...We mochten dan wel weer de maandag nog eens langsgaan voor verder info. Ik wou weer geen dag spenderen aan al dit gedoe. Spijtig maar dit is de tweede keer dat Belvilla beloofd dat de info van verandering van aankomst is doorgegeven en dat wij uiteindelijk alles zelf moeten regelen. Vorig jaar was dit ook het geval in Vieste.

Het huisje zelf was wel ok, de dampkap werkte maar had geen afvoer ! Dus de damp kwam gewoon in de kamer, verschillende lampen werkten niet, het fornuis werkten er maar 2 van de 4 branders.

Voor de rest alles inorde, proper en verzorgde tuin, nieuw kookgerei.





















































































































































Ik heb geprobeerd om via het Belvilla nummer info te verkrijgen, ivm met de aankomst, omdat ik vermoedde dat de immo zondag niet open ging zijn en wij dus onze sleutel niet konden afhalen. Ik kreeg steeds het antwoord apparaat.(slechte service) Dan maar naar de immmo in Italie gebeld ( In het Italiaans) De aankomst op zondag bleek idd. een probleem.

Achteraf heeft de verantwoordelijke van de immo, een sms gestuurd met instructies, we moesten de sleutel gaan ophalen in een bar op het dorpsplein.

Alex Kok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Omgeving is erg mooi, alleen was de accommodatie erg smerig. Overal hing wel oude spinnen rag. En de oven was gewoon smerig. Eigenlijk was de gehele keukengerei en borden c.q. glazen nog smerig. Ook in de lakens van het bed zat een bloedvlek.

We vinden dit echt jammer want het is best een leuke huisje. Met een erg gezellige sfeer en mooie zwembad waar je gebruik van kan maken. Je merkt dat degene die dit beheerd snel geld wil verdienen zonder enige moeite voor te doen....zonde! Tevens is de loopafstand wat beweert word naar het Gardameer volkomen onzin. Het is te lopen! Maar je moet wel eerst een paar straten door die zeer steil zijn..

Philippe Hauglustaine

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Uitstekende thuisbasis van de "makelaar. Mooie accommodatie met alle comfort, een terras waar we onze maaltijden nam elke dag, dankzij het ideale klimaat voor de eerste week van juli, en een klein, gezellig eigen tuin. Bovendien, de omgeving van het Gardameer is echt mooi adviseur voor de liefhebbers van mooie natuur (meer, bergen, ...).

Hans van Drongelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een compact huis met tuin en fantastisch zwembad met grote ligwei, tuin met uitzicht op het meer, mooi gelegen tussen haven en centrum met uitstekende horeca. Rustig gelegen en toch veel mogelijkheden voor uitgaan en tochtjes maken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 313769

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313769.htm


«Modern vakantiehuis met zwembad in Moniga del...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven