Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig vakantiehuis bij het Gardameer met g...

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), oven, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer, berging)

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet, bidet))

terras, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking

Dit schilderachtige vakantiehuis met 2 slaapkamers ligt in Tacconi en is perfect voor koppels op een romantisch uitje of een kleine groep. Dit huis ligt op het platteland en heeft een terras met een panoramisch uitzicht.

Het prachtige Gardameer (Lazise) ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto. De schilderachtige provincie Verona (22 km ten oosten) en Monte Baldo (34 km ten noorden) zijn twee pittoreske bestemmingen, die ook bezocht kunnen worden. U kunt ook genieten van een heerlijke maaltijd in de restaurants op 100 meter afstand.

Dit vakantiehuis is goed ingericht met moderne voorzieningen om u een comfortabel verblijf te bezorgen. De grote keuken is uitgerust met een waterkoker, een oven en een koel-vriescombinatie. De barbecue op het terras zal zeker bijdragen aan een onvergetelijke ervaring. U kunt zelfs ontspannen in de privétuin, versierd met meubilair.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Valerio Catullo di Sommacampagna, op 15 km afstand van het vakantiehuis.

De eindschoonmaak (€ 120) inclusief check-in en tuinservice. Als u tussen 05.30 en 07.00 uur uitcheckt, zijn er extra servicekosten van 10 euro van toepassing.

Geef voor aankomst aan of u een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden wilt.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker

Apparatuur en toebehoren

WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 15 km "Valerio Catullo" di Sommacampagna

15 km

Snelweg-afrit 4.6 km

4.6 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Deze woning is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar. De verhuurder accepteert om die reden geen boekingen van gezinnen met jonge kinderen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

marco houtzager

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een mooi huis in Italiaanse stijl. Vanwege de ligging van het huis is er meestal een koele wind in de avond. Dat was aangenaam tijdens ons verblijf in juli.

Ingrid van Dijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De omgeving was héérlijk rustig. De accommodatie prima. Jammer waren de hanen in de omgeving. Je kon dasrdoor niet met de ramen open slapen. Gezien de hitte was fit wel prettig geweest.

Herman Bovée

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden heel vriendelijke ontvangen door de huiseigenaar.Onze eerste indruk van het huis was positief, gezellig ingericht en comfortabel, gelegen in een mooie tuin.

H. Kroon

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden opgewacht. Voordeel voor ons was dat de eigenaar Engels sprak. De omgeving van het Gardameer is prachtig. Accommodatie is goed en schoon.

Jos de vries

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden goed ontvangen borg betaald en rond leiding door het huis waren perfect hele aardige mensen

Caroline Lemaitre

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Hartelijke ontvangst

Sophie PIOT

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Hallo, Giovanni is erg aardig en attent, maar zijn huis is lawaaierig omdat het dicht bij de weg ligt en in de buurt van een kippenhok.Bovendien is het niet erg goed uitgerust, er is geen wasmachine of vaatwasser (ik had niet opgelet naar de beschrijving. Daarnaast zijn de gerechten wat krap: geen wijnglas, geen spritzglas wat jammer is in Italië. Het huis is vochtig maar schoon en trouw aan de gegeven beschrijving. Vergeet niet je zout, peper, olie, azijn mee te nemen want de kasten zijn leeg (dat kunnen we Giovanni niet kwalijk nemen) Het Gardameer ligt op 10 of 15 minuten met de auto en het is een wonder.

Edwin Wammes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Om te beginnen hangt een beoordeling af van je referentiekader. Het huis voldoet aan de beschrijving. Het is ruim met grote tuin. Schoon, alles is aanwezig (behalve wijnglazen), goede wifi, goed warm water voor douchen. Ademt sfeer. Inrichting, sanitair en meubels zijn in jaren 70 stijl, oud dus. Wat niet bevalt; het zou een rustige plek zijn, echter het geluid van de snelweg en overige wegen is permanent aanwezig. Geen stilte met krekels maar autogeluid met krekels. Mijn tuin thuis in de binnenstad is stiller. Tenslotte goed te weten: in augustus is het moeilijk een goede zwemplek te vinden aan het meer. De kust is in beslag genomen door campings. De beschikbare publieke stranden zijn meer dan overvol

Marcel Munter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De ligging van het huis was zeer centraal dus je was overal behoorlijk snel. De ontvangst door Caterina was netjes en gastvrij, en doormiddel van de vertaling door Giovanni, over de telefoon, werden we wegwijs gemaakt. Het huis heeft alle gemakken, alleen zou een wasmachine voor mensen die er langer zijn, zoals ons, handig zijn. De tuin is prachtig en het is er heerlijk rustig. Wij hadden een iets eerder vertrek voorgesteld omdat we in één dag terug wilde rijden naar Nederland, en dat werd in goed overleg opgelost.

Luciën van de Walle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De vakantiewoning is sober maar smaakvol ingericht. Een wasmachine en een paar comfortabele ligstoelen zijn wellicht een welkome aanvulling. De locatie is wel een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan nabij gelegen prachtige plekjes in de omgeving (zoals Lazise, Bardolino, Sirmione). De eigenaar staat je gastvrij en met raad en daad terzijde bij aankomst en tijdens je verblijf.

Andrea Rohrer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Italiaans

Wir (zwei befreundete Pärchen) wollten im Mai ein paar schöne Tage am Gardasee verbringen und stießen dabei auf die wunderbare Casa Pastrengo. Die Foto's op de website haben uns schön überzeugt, aber die Wirklichkeit war dann noch besser. Es ist kein anonymes Ferienhaus, sondern man merkt, dass hier eine Familie mit viel Liebe zum Detail ein zweites zu Hause eingerichtet hat. Allein schon bei Angeise der wirklich großen und gepflegten Gartens vermittelte ein Gefühl von Urlaub und als wir über die Schwelle traten .... wie daheim. Eingang führt in ain urgemütliches Wohnzimmer mit Terracottafliesen und Kamin (haben wir nicht ausprobiert), einer bequemen Couch und einem Schaukelstuhl. Die Küche ist sehr sauber und voll funktionstüchtig und mit allem ausgestattet, was man zum Kochen braucht. Hinter dem Haus gibt es sogar einen Grill und so konnten wir sogar einen schönen Grillabend machen. Es war einfach traumhaft jeden Tag auf der Terrasse zu frühstücken, auch wenn die Küche genug Platz für vier oder mehr Personen bietet. Das Haus is sehr ruhig gelegen und die Nachbarn spürt man hier garnicht, dus dass wir ganz für uns waren. Die Betten sind sehr bequem und das Haus is sehr gut isoliert und nicht hellhörig. Es sind genug Schränke vorhanden, sodass man auch für einen längeren Aufenthalt genügend Stauraum hätte. Das Badezimmer war auch sehr sauber. Top is van die Lage der Casa Pastrengo. In wenigen Fahrminuten ist in Lazise und mitten im Geschehen. Lazise ist ein wunderschöner Ort am Gardasee mit einer mittelalterlichen Festungsmauer und vielen netten kleinen Geschäften und tollen Restaurants direkt am See. Ins Valpolicella Gebiet is auch nür ein Katzensprung und wir konnten dort sehr guten Wein kaufen. Für uns steht fest wir haben unser Ferienhaus für die Zukunft gefunden und können es wärmstens weiterempfehlen!

Marcel Munter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De ligging van het huis was zeer centraal dus je was overal behoorlijk snel. De ontvangst door Caterina was netjes en gastvrij, en doormiddel van de vertaling door Giovanni, over de telefoon, werden we wegwijs gemaakt. Het huis heeft alle gemakken, alleen zou een wasmachine voor mensen die er langer zijn, zoals ons, handig zijn. De tuin is prachtig en het is er heerlijk rustig. Wij hadden een iets eerder vertrek voorgesteld omdat we in één dag terug wilde rijden naar Nederland, en dat werd in goed overleg opgelost.

Andrea Rohrer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Italiaans

Wir (zwei befreundete Pärchen) wollten im Mai ein paar schöne Tage am Gardasee verbringen und stießen dabei auf die wunderbare Casa Pastrengo. Die Foto's op de website haben uns schön überzeugt, aber die Wirklichkeit war dann noch besser. Es ist kein anonymes Ferienhaus, sondern man merkt, dass hier eine Familie mit viel Liebe zum Detail ein zweites zu Hause eingerichtet hat. Allein schon bei Angeise der wirklich großen und gepflegten Gartens vermittelte ein Gefühl von Urlaub und als wir über die Schwelle traten .... wie daheim. Eingang führt in ain urgemütliches Wohnzimmer mit Terracottafliesen und Kamin (haben wir nicht ausprobiert), einer bequemen Couch und einem Schaukelstuhl. Die Küche ist sehr sauber und voll funktionstüchtig und mit allem ausgestattet, was man zum Kochen braucht. Hinter dem Haus gibt es sogar einen Grill und so konnten wir sogar einen schönen Grillabend machen. Es war einfach traumhaft jeden Tag auf der Terrasse zu frühstücken, auch wenn die Küche genug Platz für vier oder mehr Personen bietet. Das Haus is sehr ruhig gelegen und die Nachbarn spürt man hier garnicht, dus dass wir ganz für uns waren. Die Betten sind sehr bequem und das Haus is sehr gut isoliert und nicht hellhörig. Es sind genug Schränke vorhanden, sodass man auch für einen längeren Aufenthalt genügend Stauraum hätte. Das Badezimmer war auch sehr sauber. Top is van die Lage der Casa Pastrengo. In wenigen Fahrminuten ist in Lazise und mitten im Geschehen. Lazise ist ein wunderschöner Ort am Gardasee mit einer mittelalterlichen Festungsmauer und vielen netten kleinen Geschäften und tollen Restaurants direkt am See. Ins Valpolicella Gebiet is auch nür ein Katzensprung und wir konnten dort sehr guten Wein kaufen. Für uns steht fest wir haben unser Ferienhaus für die Zukunft gefunden und können es wärmstens weiterempfehlen!

Edwin Wammes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Om te beginnen hangt een beoordeling af van je referentiekader. Het huis voldoet aan de beschrijving. Het is ruim met grote tuin. Schoon, alles is aanwezig (behalve wijnglazen), goede wifi, goed warm water voor douchen. Ademt sfeer. Inrichting, sanitair en meubels zijn in jaren 70 stijl, oud dus. Wat niet bevalt; het zou een rustige plek zijn, echter het geluid van de snelweg en overige wegen is permanent aanwezig. Geen stilte met krekels maar autogeluid met krekels. Mijn tuin thuis in de binnenstad is stiller. Tenslotte goed te weten: in augustus is het moeilijk een goede zwemplek te vinden aan het meer. De kust is in beslag genomen door campings. De beschikbare publieke stranden zijn meer dan overvol

Sophie PIOT

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Hallo, Giovanni is erg aardig en attent, maar zijn huis is lawaaierig omdat het dicht bij de weg ligt en in de buurt van een kippenhok.Bovendien is het niet erg goed uitgerust, er is geen wasmachine of vaatwasser (ik had niet opgelet naar de beschrijving. Daarnaast zijn de gerechten wat krap: geen wijnglas, geen spritzglas wat jammer is in Italië. Het huis is vochtig maar schoon en trouw aan de gegeven beschrijving. Vergeet niet je zout, peper, olie, azijn mee te nemen want de kasten zijn leeg (dat kunnen we Giovanni niet kwalijk nemen) Het Gardameer ligt op 10 of 15 minuten met de auto en het is een wonder.

Luciën van de Walle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De vakantiewoning is sober maar smaakvol ingericht. Een wasmachine en een paar comfortabele ligstoelen zijn wellicht een welkome aanvulling. De locatie is wel een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan nabij gelegen prachtige plekjes in de omgeving (zoals Lazise, Bardolino, Sirmione). De eigenaar staat je gastvrij en met raad en daad terzijde bij aankomst en tijdens je

verblijf.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 313950

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313950.htm


«Gezellig vakantiehuis bij het Gardameer met g...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven