Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Verzorgd appartement met airco op mooi Isola ...

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Hal, woonkamer(TV(satelliet)), kitchenette(kookplaat(4 kookplaten), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(stapelbed of 2x1 pers. bedden), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad of douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, toilet), wasmachine, balkon of terras, airconditioning, tuinmeubilair, BBQ, 2x parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten)

Deze onlangs gerenoveerde, verzorgd en comfortabel ingerichte woningen liggen in het groene deel van het eiland, in de buurt van de golfbaan of de tennisbanen. Ze liggen op de begane grond of eerste etage van de rijtjeshuizen zoals op de foto te zien is. Bij de begane grond woningen beschikt u over een tuin met terras. De woningen op de eerste etage beschikken over een balkon. Tevens zijn er varianten die beide etages beslaan. Eén van de slaapkamers beschikt over een stapelbed of twee 1-pers. bedden. Sommige appartementen hebben twee badkamers, andere beschikken over één badkamer. Alle appartementen beschikken over airco en tuinmeubelen.

Dit type woning is het best geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind t/m 2 jaar.

Het eiland Albarella biedt veel afwisseling en avontuur.
Er zijn twee lido's, een apart hondengebied, veel vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden, verschillende sportfaciliteiten en evenementen.
Aan het strand ligt het "Centro Sportivo" met 4 zwembaden, waaronder een olympisch sportbad.
De meertalige animatie is voor jong en oud, van de babyclub tot de juniorclub, workshops, milieu-initiatieven en gevarieerde evenementen en programma's zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen.
Je kunt ook trainen in de fitnessclub.

Voor culinaire hoogstandjes wordt ook gezorgd: er zijn meer dan tien restaurants op het terrein.
Als je zelf wilt koken, kun je boodschappen doen in de supermarkt. Er zijn ook verschillende winkelmogelijkheden voor bijvoorbeeld mode, sieraden en souvenirs.

Je kunt ook de prachtige omgeving aan de Adres verkennen met het natuurpark Po Delta of een uitstapje maken naar Venetië.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Kinderoppas

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 10 km

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het eiland Albarella, oftewel "Isola di Albarella" ligt in de golf van Venetië en maakt deel uit van natuurpark Podelta. Het hele eiland en alle wateroppervlaktes zijn beschermd natuurgebied. Het eiland is ca. 528 ha. groot, 5 km. lang en 1,5 km. breed. Het vormt één groot vakantiepark met twee hotels en 500 accommodaties in de vorm van appartementen, vakantiehuizen en villa's. De verschillende accommodaties liggen verspreid over het gehele eiland; in de buurt van Piazetta Mercato, Sporting Fiordi, Diamante Fiordi of Mare Vostrum. Doordat het eiland vrijwel geheel bebost is, bevindt u zich midden in de natuur en moet u niet raar opkijken als u een hert ziet lopen. Daarnaast kent het een veelvoud aan faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van 35 winkels van apotheek tot supermarkt, 12 verschillende sportscholen, waar u wegwijs gemaakt wordt in maar liefst 20 verschillende sporten, een 18-holes golfbaan aangelegd door de bekende architect Harris direct aan de kust, een met een blauwe vlag gekwalificeerde jachthaven met met 455 aanlegplaatsen voor boten van 6 tot 25 meter, 4 zwembaden, arts en 24/7 bewaking. Dit is slechts een kleine opsomming van alles dat Albarella te bieden heeft! Ook zijn er diverse bezienswaardigheden in de omgeving. Excursies kunt u boeken bij de receptie.

Groot, luxe vakantiepark met vele faciliteiten, gelegen op een eiland in de golf van Venetië

Het officiële vervoersmiddel op het eiland is de fiets. Deze zijn te huur op het park. Motoren zijn sowieso verboden.

Alle faciliteiten en activiteiten worden van medio mei t/m medio september aangeboden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

U kunt gebruik maken van de "Albacard". Met deze kaart kunt u in vele restaurants, winkels en sportfaciliteiten betalen. Deze kaart is te verkrijgen bij de receptie bij een minimale storting van € 50. U krijgt met deze kaart op bepaalde activiteiten tot 10% korting.

Het uiterlijk van de verschillende accommodaties kan verschillen. De getoonde foto's zijn dan ook voorbeeldfoto's.

De genoemde afstanden tot restaurant, zwembad, levensmiddelen e.d. zijn indicatief, door de verspreide ligging van alle accommodaties. U bereikt alle faciliteiten binnen een straal van maximaal 1,5 bij 5 km.

Bed- en handlinnen zijn voor de eerste twee weken gratis, inclusief een wissel na de eerste week. Vanaf de derde week betaalt u voor de huur van bed- en handlinnen 8 EURO per persoon en item. Het huren van deze bed- en handlinnen is verplicht.

Bij een verblijf in de periode eind maart tot half juni en eind augustus tot eind oktober is 1 fiets per persoon inbegrepen. In de periode mei tot medio juni en eind augustus tot einde seizoen zijn een parasol, 1 strandstoel en 1 ligbed per accommodatie op het strand inbegrepen (tijdens openingstijden). Deze actie geldt bij een verblijf van minimaal 4 nachten.

Alleen kleine honden zijn welkom, bij reservering opgeven. De kosten hiervoor bedragen € 50 per week, of deel van een week.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 10/nacht. (please reserve)Dogs as pets.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 4,28/nacht. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Dit vakantiepark is een van de Award winnaars 2016
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Leonhard Meier

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het weer was niet zo warm, maar nog steeds blijft niet slecht. Met veel wind was er slechts aanbevolen golven zonder Ende.Dringend: een voorraad voor aankomst op het eiland met alle benodigdheden van het leven! De supermarkt op het eiland is zeer duur, wit brood gaat! Dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 15 kilometer afstand! Aanbevolen Rosolina richting Venetië aan de rechterzijde van grote dieren en goedkopere supermarkt noemde zichzelf .... Ik denk dat D7 ..... niet te vergeten! In het zuiden is er "s en Lidl in de Adriatische Zee (west) Interspar zeker het winkelcentrum IlPorto.Ansonsten raden u moet weten: ongeveer 80 voornamelijk Italiaanse eiland zijn in particulier bezit, zijn de Duitse toeristen geaccepteerd.

M. Scheibner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Ontspannende strandvakantie voor gezinnen met kleine kinderen optimaal. Zeer ondiep water niveau met schoon water ... ideaal voor het verzamelen van schelpen en Sandburgbauen.Das self-service restaurant op het strand is een aanrader en de prijzen zijn ok. De strandstoelen en parasols op het strand te huur zijn erg duur, we hebben dus een kleine paraplu gekauft.Die aanbod via de kleine supermarkt op het eiland werkt goed, je eigenlijk alles wat je dagelijks nodig hebt. (Hoewel niet zo laag als buiten de bebouwde kom ). We zullen zeker een ritje in de komende jaren na Albarella omdat het hat.Besonders ook onze zoon vond het geweldig, hij genoot van het dagelijks fietsen. Op mijn volgende vakantie daar, maar ik was me een neuwertigere resort als accommodatie en zal beter zorgen bij het boeken van het ... Al met al, een ontspannen week! Marion Scheibner

M. Scheibner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Ontspannende strandvakantie voor gezinnen met kleine kinderen optimaal. Zeer ondiep water niveau met schoon water ... ideaal voor het verzamelen van schelpen en Sandburgbauen.Das self-service restaurant op het strand is een aanrader en de prijzen zijn ok. De strandstoelen en parasols op het strand te huur zijn erg duur, we hebben dus een kleine paraplu gekauft.Die aanbod via de kleine supermarkt op het eiland werkt goed, je eigenlijk alles wat je dagelijks nodig hebt. (Hoewel niet zo laag als buiten de bebouwde kom ). We zullen zeker een ritje in de komende jaren na Albarella omdat het hat.Besonders ook onze zoon vond het geweldig, hij genoot van het dagelijks fietsen. Op mijn volgende vakantie daar, maar ik was me een neuwertigere resort als accommodatie en zal beter zorgen bij het boeken van het ... Al met al, een ontspannen week! Marion Scheibner

Leonhard Meier

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het weer was niet zo warm, maar nog steeds blijft niet slecht. Met veel wind was er slechts aanbevolen golven zonder Ende.Dringend: een voorraad voor aankomst op het eiland met alle benodigdheden van het leven! De supermarkt op het eiland is zeer duur, wit brood gaat! Dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 15 kilometer afstand! Aanbevolen Rosolina richting Venetië aan de rechterzijde van grote dieren en goedkopere supermarkt noemde zichzelf .... Ik denk dat D7 ..... niet te vergeten! In het zuiden is er "s en Lidl in de Adriatische Zee (west) Interspar zeker het winkelcentrum IlPorto.Ansonsten raden u moet weten: ongeveer 80 voornamelijk Italiaanse eiland zijn in particulier bezit, zijn de Duitse toeristen geaccepteerd.

Bernd Wurzinger

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Het huis is niet etsprach de Bildmateiral. Het was schoon en in orde. Alle Grundfmaßnahmen beschikbaar waren, de 5e Bed was helaas op de bank. Voor een autovrij eiland te veel auto's op de weg waren. Er waren te weinig elektrische auto's beschikbaar. Echter, de vakantie was nog steeds erg leuk.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314118

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314118.htm


«Verzorgd appartement met airco op mooi Isola ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven