Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement met zwembad

Max.  3   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 3  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(1-pers. slaapbank, TV(satelliet), balkon), keuken(koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), overloop)

wasmachine(gedeeld met andere gasten), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Sep), fietsen beschikbaar

De drie appartementen worden beheerd door een Italiaans-Nederlands echtpaar en vinden hun oorsprong in een boerderij uit begin jaren 900. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte met tafels en stoelen voor maximale privacy.

De boerderij is gelegen in de Toscaanse Romagna heuvels, omgeven door groen en ligt dicht bij de bossen van het Casentino en het park “Vena del Gesso”. Vanaf hier kunt je erop uit trekken op de gemarkeerde paden in het bos te paard, te voet of met de mountainbike tot 1000m boven de zeespiegel.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 12 km

12 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Snelweg-afrit 25 km Faenza

25 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarming: € 10/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2016
Bedlinnenwissel 1 keer per 7 nachten inbegrepen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Pieter Glibert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Perfect. Prachtige omgeving. Zeer hartelijke gastvrouw/heer.

B.a. Notten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

de aankomst bij dit appartement was al heerlijk aardige eigenaars Schoon en groot genoeg prachtige omgeving Voortreffelijk en we komen zeker nog een keer terug

Annelies Minnaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een prettig vakantie appartement geleden op een mooie locatie. Wat niet bij de omschrijving staat is dat het op de eerste etage is gelegen. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een gezamenlijke wasmachine en droger waar je gebruik van kunt maken. Het appartement is gevestigd in een huis met 3 appartementen en daar tegenaan het huis van de eigenaar. De eigenaren zijn vriendelijke mensen. De uitzichten rondom zijn geweldig. Voor echte rustzoekers is dit in onze ogen niet de geschikte plek, naast de appartementen is een veldje met een tafel + stoelen + hangmat en nog een caravan. Die werden een deel van onze vakantie behuisd door de dochter van de eigenaar + vrienden + kinderen in een grote tent. De dag na aankomst was er op het terrein een spelletjesdag met veel locals en muziek en op de dag van vertrek nog een bijeenkomst van locals met een grote barbecue en muziek. Voor kinderen waarschijnlijk wel leuk die activiteiten. Vanaf het appartement ben je in nog geen 10min in het dorp waar een redelijk grote supermarkt is(7dgn p/w open). Wij hebben werkelijk heerlijk gegeten bij Agroturismo Cento Tigli(restaurant) wat ongeveer 15min rijden is. Heerlijke zelfgemaakte pasta's, verrukkelijke pizza's en desserts om van te smullen voor de laagste prijzen die wij in Italië zijn tegen gekomen. Voor 2 pers een 3 gangen menu + 2x drinken voor nog geen € 35. De eigenaren weten daarnaast nog leuke plekken om te bezoeken, die zijn echt te moeite waard. Een schitterende wandeling bij Acquecheta in S. Benedetto gemaakt, erg lekker gegeten bij La Casetta in Brisighella. Dat laatste dorpje zit vol authentieke details en daardoor leuk om te bezoeken. Daarnaast is het pretpark Mirabilandia een aanrader en prima aan te rijden. De bezienswaardigheden/restaurants zijn allemaal makkelijk te vinden via google(maps) en dat is geen probleem met de goede wifi-verbinding op het gehele terrein. Bij het zwembad zit je prima op 1 van de vele comfortabele ligbedden en het zwembad wordt elke dag goed schoon gemaakt. Wie een levendige Agriturismo zoekt in een rustig gebied, op redelijke afstand van de grote steden en prachtige plekken, dan is dit de ideale plek.

J.J. Hijma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Re Piano ligt temidden van de Italiaanse heuvels in de regio Emilia Romagna vriendelijkheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij de familie Foppen-Ciccarella. Het uitzicht is fenomenaal, en voor de echte rustzoeker een waar paradijs met zwembad en zonneweide. La Dolche Vita in optima forma in Modigliana vindt je het echte Italië, zonder stress, zonder werkdruk en met slechts één stoplicht……… Jaap Hijma Tusitā de Klerk, juli 2015.

Hans van Hunen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst werden we enthousiast begroet waardoor we ons al direct thuis voelden. Het appartement was eenvoudig maar voldeed zeker. Het uitzicht vanaf het balkon was fantastisch. Meteen werd ons te verstaan gegeven dat de eigenaar met ons mee zou gaan naar een dokter die we nodig hadden. Kortom, het kon allemaal niet beter.

Lorene De Jong

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat een prachtige plek en een heerlijk om tot rust te komen, of voor als je op doorreis bent. Alles netjes en schoon. Dick en Antionella bedankt voor jullie gezelligheid en gastvrijheid!

Annelies Minnaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een prettig vakantie appartement geleden op een mooie locatie. Wat niet bij de omschrijving staat is dat het op de eerste etage is gelegen. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een gezamenlijke wasmachine en droger waar je gebruik van kunt maken.



Het appartement is gevestigd in een huis met 3 appartementen en daar tegenaan het huis van de eigenaar. De eigenaren zijn vriendelijke mensen. De uitzichten rondom zijn geweldig.



Voor echte rustzoekers is dit in onze ogen niet de geschikte plek, naast de appartementen is een veldje met een tafel + stoelen + hangmat en nog een caravan. Die werden een deel van onze vakantie behuisd door de dochter van de eigenaar + vrienden + kinderen in een grote tent. De dag na aankomst was er op het terrein een spelletjesdag met veel locals en muziek en op de dag van vertrek nog een bijeenkomst van locals met een grote barbecue en muziek. Voor kinderen waarschijnlijk wel leuk die activiteiten.



Vanaf het appartement ben je in nog geen 10min in het dorp waar een redelijk grote supermarkt is(7dgn p/w open). Wij hebben werkelijk heerlijk gegeten bij Agroturismo Cento Tigli(restaurant) wat ongeveer 15min rijden is. Heerlijke zelfgemaakte pasta's, verrukkelijke pizza's en desserts om van te smullen voor de laagste prijzen die wij in Italië zijn tegen gekomen. Voor 2 pers een 3 gangen menu + 2x drinken voor nog geen € 35.

De eigenaren weten daarnaast nog leuke plekken om te bezoeken, die zijn echt te moeite waard. Een schitterende wandeling bij Acquecheta in S. Benedetto gemaakt, erg lekker gegeten bij La Casetta in Brisighella. Dat laatste dorpje zit vol authentieke details en daardoor leuk om te bezoeken. Daarnaast is het pretpark Mirabilandia een aanrader en prima aan te rijden.



De bezienswaardigheden/restaurants zijn allemaal makkelijk te vinden via google(maps) en dat is geen probleem met de goede wifi-verbinding op het gehele terrein.

Bij het zwembad zit je prima op 1 van de vele comfortabele ligbedden en het zwembad wordt elke dag goed schoon gemaakt.



Wie een levendige Agriturismo zoekt in een rustig gebied, op redelijke afstand van de grote steden en prachtige plekken, dan is dit de ideale plek.

J.J. Hijma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Re Piano ligt temidden van de Italiaanse heuvels in de regio Emilia Romagna vriendelijkheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij de familie Foppen-Ciccarella. Het uitzicht is fenomenaal, en voor de echte rustzoeker een waar paradijs met zwembad en zonneweide.

La Dolche Vita in optima forma in Modigliana vindt je het echte Italië, zonder stress, zonder werkdruk en met slechts één stoplicht………



Jaap Hijma Tusitā de Klerk, juli 2015.

Hans van Hunen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Bij aankomst werden we enthousiast begroet waardoor we ons al direct thuis voelden. Het appartement was eenvoudig maar voldeed zeker. Het uitzicht vanaf het balkon was fantastisch.

Meteen werd ons te verstaan gegeven dat de eigenaar met ons mee zou gaan naar een dokter die we nodig hadden. Kortom, het kon allemaal niet beter.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 314205

Laatst bijgewerkt: 10.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314205.htm


«Appartement met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat