Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige villa in Sant'ermete met een adembe...

Max.  9   gasten
300m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 9  gasten
300m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek, spelcomputer, stereo-installatie), woonkeuken(TV, open haard, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet, bidet), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), overloop)

patio, tuin(privé, omheind, verlicht), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, geopend van Jun t/m Aug)

Deze schitterende vrijstaande villa met grote tuin is de ideale vakantieplek om tot rust te komen. Voorzien van alle gemakken en gelegen op een prachtige locatie waar je fantastisch kunt mountainbiken!

Rimini met zijn stranden, winkels en uitgaansleven is binnen 10 minuten met de auto te bereiken. Pittoreske dorpjes en steden zoals San Marino, San Leo, Gradara en Urbino zijn gemakkelijk te bereiken, evenals het strand en . Naast het strand attractieparken zoals Acquafan, Oltremare, Mirabilandia en Acquario di Cattolica.

De goed onderhouden tuin biedt vele mogelijkheden. Ontspan in alle privacy op de ligbedjes terwijl je geniet van een lekker wijntje in de zon, met het schitterende uitzicht op de achtergrond. Je kunt heerlijk lang tafelen onder de veranda met zicht op de ondergaande zon. Gedurende (bijna) de hele zomer is het mogelijk om zelf allerlei fruitsoorten te plukken. De woonkamer is gezellig en ruim en de keuken beschikt over een antieke eettafel.

Dankzij een nieuw geplaatste antenne is het internet snel en betrouwbaar.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

1 eenpersoonskamer
4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Snelweg-afrit 10 km Rimini Sud

10 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Elektriciteit: € 0,55/kWh.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 10/nacht.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Vacirca

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Toplocatie, vriendelijke verhuurder

Franz Schedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Onze vierde vakantie in dit vakantiehuis. Leuke accommodatie rustig, perfect voor ons ....

Harold Menger

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De omgeving is erg prachtig. De Villa heeft een prachtige ligging. Klein minpuntje/ punt van aandacht het sanitair is gedateerd.

Franz Schedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het was weer een erg leuke vakantie in deze grote vakantie naar huis. Gewoon perfect voor ons. Grazie Giandomenico .......

Franz Schedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Opnieuw hebben we een geweldige vakantie hier doorgebracht en zullen terugkomen volgend jaar zeker weer komen. Dankzij Giandomenico en zijn vrouw .. Kon niet beter zijn!

R.a Krijgsman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi huis, alleen hele slechte bedden en WIFI ontvangst.

JCW Rang

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huis is heel ruim en is omgeven door een schitterende tuin, waarin zich konijnen, fazanten en vele andere vogels ophouden. De privacy die je in het huis hebt is fantastisch en het huis ligt in een interessante omgeving, met strand en mooie plaatsen op comfortabele afstand. De WiFi in het huis is zeer goed. Kortom een huis met veel potentie. Helaas wordt die potentie niet waargemaakt, doordat de inrichting van het huis en het sanitair zeer gedateerd zijn. De douche boven is nagenoeg onbruikbaar. De keuken is onhandig ingedeeld (een behoorlijk aanrecht ontbreekt). Ook vonden wij het huis bij aankomst niet goed schoon. Bovendien was het huis vergeven van de Aziatische wantsen, die uit de omringende dennenbomen in het huis waren getrokken. Waarschijnlijk een bekend probleem, maar niettemin waren de beestjes bij onze komst in groten getale in alle kamers aanwezig. Ten slotte was een groot probleem dat het tijdens ons verblijf onverwacht koud was en wij de aanwezige CV niet konden of mochten gebruiken. Let op de tuin is zeer fraai en groot, maar je hoort er wel steeds het geluid van een nabijgelegen weg en er staat een hoogspanningsmast in. Dat laatste hinderde ons niet, maar een ander misschien wel. De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij, maar de minpunten van het huis hebben onze vakantie geen goed gedaan.

R De Winter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een heerlijke week gehad in deze Villa. Het interieur is misschien niet al te hip en aan het sanitair kan het nodige verbeterd worden. Wij hebben echter een Super week hier gehad. Goed tot rust gekomen. De eigenaar zijn vrouw en zoon waren meer dan behulpzaam. Het huis is goed uitgerust met horren wat geen overbodige luxe was, muggen waren vanaf zonsondergang rijkelijk aanwezig. Wij kunnen dit huis enorm aanraden!!

A.C.J.M. Van Sprang

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Hebben een weekje met 6 volwassenen gelogeerd in Villa Degli Ulivi die door een mooie oprijlaan wordt bereikt. Werden door Giandomenico en zijn echtgenote met warmte en gastvrijheid ontvangen. Een prachtige villa uit 1516 met daar omheen een boomgaard met diverse fruitbomen, olijfbomen en grote tuin waar je heerlijk rustig kunt relaxen in het ruime aanbod van ligbedden en tuinmeubilair. Mooi terras met tafel en stoelen om heerlijk buiten te eten en tot laat na te kunnen tafelen. Genietend van de vele vogel- en dierengeluiden. De Villa heeft een ruime keuken met alle voorzieningen en de gastheer / gastvrouw hadden gezorgd voor wijn en volop fruit. De woonkamer is ruim en voorzien van een haard en moderne apparatuur. De slaapkamers zijn ruim en hebben uitstekende bedden. In alle ruimten zijn hordeuren aanwezig en de "walking closet" is een uitstekende oplossing. Wij hebben genoten van de rust en door het warme weer tot laat buiten gebleven. De steden Rimini en San Marino zijn vlakbij en zeker een bezoekje waard. Voor diegene die wil genieten van rust, vrijheid en een prachtig uitzicht is deze Villa zeker een aanbeveling waard.

Franz Schedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We werden door de verhuurder opnieuw super warm begroet en verwend zoals elk jaar met verschillende lekkernijen. De verhuurder is altijd beschikbaar. Zeer mooie villa in een rustige omgeving. Pure ontspanning. Ideaal voor hondenbezitters, omdat het grote terrein omheind is. In de omgeving zijn er verschillende restaurants waar u uitstekend kunt eten. Kom terug ...

Auke Dirkmaat

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het landhuis staat op een groot stuk grond met boomgaard en groot gazon. Het is heerlijk rustig (als de uil 's nachts niet te dichtbij komt). Het huis heeft mooie antieke meubelen maar is ook comfortabel en de gastheer is erg gastvrij en zorgzaam. De ligging is perfect om bijvoorbeeld Urbino, San Marino en Ravenna te bezoeken. Wij vonden het omdat het van de kust af ligt heerlijk rustig. (Rimini en de kust zijn erg grootschalig touristisch.) Het nabijgelegen restaurant is een absolute aanrader!

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Super aardige eigenaar, geweldige locatie met uitzicht op San Marino, zeer rustig, goede restaurants in het achterland van Rimini, ook ideaal voor hondenbezitters - het perceel is volledig fenced.The week brachten we er was gewoon geweldig

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

geweldig ... de villa is een beetje verborgen, Giandomenico en zijn vrouw ontvingen ons hartelijk (zoals altijd) - als geschenk ontvingen we vers fruit, wijn, prosecco en kaas enz. Het pand is ideaal voor gasten met honden, omdat het volledig omheind is - we blijven terugkomen !!!!

Luk Persoons

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtig gelegen. Vriendelijk en gastvrij ontvangst (met taart). Volledig omheind (geschikt voor hond). Elke dag buiten kunnen eten op groot terras. Niet te warm. Eigenaar zeer hulpvaardig.

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We zijn meerdere keren in deze accommodatie geweest en zijn altijd zeer tevreden geweest, maar we zijn er al 7 jaar niet meer geweest
Daar is het pand nu helemaal verwaarloosd, overal spinnenwebben, slecht schoongemaakt, oude badkamers, op het terras - het tuinmeubilair is helemaal opgebruikt (stoelpootjes afgebroken etc.), het hele huis ruikt naar schimmel, de open haarden zitten vol as, de vaatwasser was vies niet opgeruimd, overal insecten in de kamers, dood, half dood, overal insectendodende sprays, de horren eruit gescheurd, dicht
niet correct. We kwamen aan, waren zo geschokt en vertrokken na een uur - de situatie was een catastrofe.
Het is jammer, want het was ooit een echt geweldig pand. De eigenaar is nog steeds ongelooflijk aardig, maar helaas heeft het allemaal geen zin

Franz Schedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We werden door de verhuurder opnieuw super warm begroet en verwend zoals elk jaar met verschillende lekkernijen. De verhuurder is altijd beschikbaar. Zeer mooie villa in een rustige omgeving. Pure ontspanning. Ideaal voor hondenbezitters, omdat het grote terrein omheind is. In de omgeving zijn er verschillende restaurants waar u uitstekend kunt eten. Kom terug ...

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Super mooi huis in een afgelegen locatie, het rijden met een direct uitzicht op San Marino, grote omheinde tuin met olijfbomen, zeer rustig, we waren er met vrienden en we zullen er zeker terug te zijn

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Super aardige eigenaar, geweldige locatie met uitzicht op San Marino, zeer rustig, goede restaurants in het achterland van Rimini, ook ideaal voor hondenbezitters - het perceel is volledig fenced.The week brachten we er was gewoon geweldig

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We zijn meerdere keren in deze accommodatie geweest en zijn altijd zeer tevreden geweest, maar we zijn er al 7 jaar niet meer geweest
Daar is het pand nu helemaal verwaarloosd, overal spinnenwebben, slecht schoongemaakt, oude badkamers, op het terras - het tuinmeubilair is helemaal opgebruikt (stoelpootjes afgebroken etc.), het hele huis ruikt naar schimmel, de open haarden zitten vol as, de vaatwasser was vies niet opgeruimd, overal insecten in de kamers, dood, half dood, overal insectendodende sprays, de horren eruit gescheurd, dicht
niet correct. We kwamen aan, waren zo geschokt en vertrokken na een uur - de situatie was een catastrofe.
Het is jammer, want het was ooit een echt geweldig pand. De eigenaar is nog steeds ongelooflijk aardig, maar helaas heeft het allemaal geen zin

Charlotte Hochholzer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

geweldig ... de villa is een beetje verborgen, Giandomenico en zijn vrouw ontvingen ons hartelijk (zoals altijd) - als geschenk ontvingen we vers fruit, wijn, prosecco en kaas enz. Het pand is ideaal voor gasten met honden, omdat het volledig omheind is - we blijven terugkomen !!!!

Luk Persoons

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtig gelegen. Vriendelijk en gastvrij ontvangst (met taart). Volledig omheind (geschikt voor hond). Elke dag buiten kunnen eten op groot terras. Niet te warm. Eigenaar zeer hulpvaardig.

Franz Schedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We vonden het zo leuk dat we zullen volgend jaar terug te komen. Het pand is volledig omheind en zeer geschikt voor hondenbezitters. Wie op zoek is vrede zal het hier vinden. Dankzij Giandomenico heeft ons verrast met een aantal van Köstlichenkeiten (wijn, gebak).

Auke Dirkmaat

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het landhuis staat op een groot stuk grond met boomgaard en groot gazon. Het is heerlijk rustig (als de uil 's nachts niet te dichtbij komt). Het huis heeft mooie antieke meubelen maar is ook comfortabel en de gastheer is erg gastvrij en zorgzaam. De ligging is perfect om bijvoorbeeld Urbino, San Marino en Ravenna te bezoeken. Wij vonden het omdat het van de kust af ligt heerlijk rustig. (Rimini en de kust zijn erg grootschalig touristisch.) Het nabijgelegen restaurant is een absolute aanrader!

R De Winter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een heerlijke week gehad in deze Villa. Het interieur is misschien niet al te hip en aan het sanitair kan het nodige verbeterd worden. Wij hebben echter een Super week hier gehad. Goed tot rust gekomen. De eigenaar zijn vrouw en zoon waren meer dan behulpzaam.

Het huis is goed uitgerust met horren wat geen overbodige luxe was, muggen waren vanaf zonsondergang rijkelijk aanwezig. Wij kunnen dit huis enorm aanraden!!

A.C.J.M. Van Sprang

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Hebben een weekje met 6 volwassenen gelogeerd in Villa Degli Ulivi die door een mooie oprijlaan wordt bereikt. Werden door Giandomenico en zijn echtgenote met warmte en gastvrijheid ontvangen. Een prachtige villa uit 1516 met daar omheen een boomgaard met diverse fruitbomen, olijfbomen en grote tuin waar je heerlijk rustig kunt relaxen in het ruime aanbod van ligbedden en tuinmeubilair. Mooi terras met tafel en stoelen om heerlijk buiten te eten en tot laat na te kunnen tafelen. Genietend van de vele vogel- en dierengeluiden. De Villa heeft een ruime keuken met alle voorzieningen en de gastheer / gastvrouw hadden gezorgd voor wijn en volop fruit. De woonkamer is ruim en voorzien van een haard en moderne apparatuur. De slaapkamers zijn ruim en hebben uitstekende bedden. In alle ruimten zijn hordeuren aanwezig en de "walking closet" is een uitstekende oplossing. Wij hebben genoten van de rust en door het warme weer tot laat buiten gebleven. De steden Rimini en San Marino zijn vlakbij en zeker een bezoekje waard. Voor diegene die wil genieten van rust, vrijheid en een prachtig uitzicht is deze Villa zeker een aanbeveling waard.

JCW Rang

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huis is heel ruim en is omgeven door een schitterende tuin, waarin zich konijnen, fazanten en vele andere vogels ophouden. De privacy die je in het huis hebt is fantastisch en het huis ligt in een interessante omgeving, met strand en mooie plaatsen op comfortabele afstand. De WiFi in het huis is zeer goed. Kortom een huis met veel potentie. Helaas wordt die potentie niet waargemaakt, doordat de inrichting van het huis en het sanitair zeer gedateerd zijn. De douche boven is nagenoeg onbruikbaar. De keuken is onhandig ingedeeld (een behoorlijk aanrecht ontbreekt). Ook vonden wij het huis bij aankomst niet goed schoon. Bovendien was het huis vergeven van de Aziatische wantsen, die uit de omringende dennenbomen in het huis waren getrokken. Waarschijnlijk een bekend probleem, maar niettemin waren de beestjes bij onze komst in groten getale in alle kamers aanwezig. Ten slotte was een groot probleem dat het tijdens ons verblijf onverwacht koud was en wij de aanwezige CV niet konden of mochten gebruiken. Let op de tuin is zeer fraai en groot, maar je hoort er wel steeds het geluid van een nabijgelegen weg en er staat een hoogspanningsmast in. Dat laatste hinderde ons niet, maar een ander misschien wel.

De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij, maar de minpunten van het huis hebben onze vakantie geen goed gedaan.

Marissa De Groot

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

woning stamt uit 1500 waardoor het veel sfeer heeft. Rustige en landelijke ligging met Rimini en het mooie San Marino vlakbij. De woning is ruim evenals de tuin. Minpunten slechte bedden en slechte electriciteit ( stoppen slaan steeds door) en veel muggen.

Auke Dirkmaat

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het landhuis staat op een groot stuk grond met boomgaard en groot gazon. Het is heerlijk rustig (als de uil 's nachts niet te dichtbij komt). Het huis heeft mooie antieke meubelen maar is ook comfortabel en de gastheer is erg gastvrij en zorgzaam. De ligging is perfect om bijvoorbeeld Urbino, San Marino en Ravenna te bezoeken. Wij vonden het omdat het van de kust af ligt heerlijk rustig. (Rimini en de kust zijn erg grootschalig touristisch.) Het nabijgelegen restaurant is een absolute aanrader!

Franz Schedl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We vonden het zo leuk dat we zullen volgend jaar terug te komen. Het pand is volledig omheind en zeer geschikt voor hondenbezitters. Wie op zoek is vrede zal het hier vinden. Dankzij Giandomenico heeft ons verrast met een aantal van Köstlichenkeiten (wijn, gebak).

JCW Rang

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis is heel ruim en is omgeven door een schitterende tuin, waarin zich konijnen, fazanten en vele andere vogels ophouden. De privacy die je in het huis hebt is fantastisch en het huis ligt in een interessante omgeving, met strand en mooie plaatsen op comfortabele afstand. De WiFi in het huis is zeer goed. Kortom een huis met veel potentie. Helaas wordt die potentie niet waargemaakt, doordat de inrichting van het huis en het sanitair zeer gedateerd zijn. De douche boven is nagenoeg onbruikbaar. De keuken is onhandig ingedeeld (een behoorlijk aanrecht ontbreekt). Ook vonden wij het huis bij aankomst niet goed schoon. Bovendien was het huis vergeven van de Aziatische wantsen, die uit de omringende dennenbomen in het huis waren getrokken. Waarschijnlijk een bekend probleem, maar niettemin waren de beestjes bij onze komst in groten getale in alle kamers aanwezig. Ten slotte was een groot probleem dat het tijdens ons verblijf onverwacht koud was en wij de aanwezige CV niet konden of mochten gebruiken. Let op de tuin is zeer fraai en groot, maar je hoort er wel steeds het geluid van een nabijgelegen weg en er staat een hoogspanningsmast in. Dat laatste hinderde ons niet, maar een ander misschien wel.

De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij, maar de minpunten van het huis hebben onze vakantie geen goed gedaan.

Franz Schedl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We werden door de verhuurder opnieuw super warm begroet en verwend zoals elk jaar met verschillende lekkernijen. De verhuurder is altijd beschikbaar. Zeer mooie villa in een rustige omgeving. Pure ontspanning. Ideaal voor hondenbezitters, omdat het grote terrein omheind is. In de omgeving zijn er verschillende restaurants waar u uitstekend kunt eten. Kom terug ...

Charlotte Hochholzer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

geweldig ... de villa is een beetje verborgen, Giandomenico en zijn vrouw ontvingen ons hartelijk (zoals altijd) - als geschenk ontvingen we vers fruit, wijn, prosecco en kaas enz. Het pand is ideaal voor gasten met honden, omdat het volledig omheind is - we blijven terugkomen !!!!

Charlotte Hochholzer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Super mooi huis in een afgelegen locatie, het rijden met een direct uitzicht op San Marino, grote omheinde tuin met olijfbomen, zeer rustig, we waren er met vrienden en we zullen er zeker terug te zijn

Charlotte Hochholzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Super aardige eigenaar, geweldige locatie met uitzicht op San Marino, zeer rustig, goede restaurants in het achterland van Rimini, ook ideaal voor hondenbezitters - het perceel is volledig fenced.The week brachten we er was gewoon geweldig

A.C.J.M. Van Sprang

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hebben een weekje met 6 volwassenen gelogeerd in Villa Degli Ulivi die door een mooie oprijlaan wordt bereikt. Werden door Giandomenico en zijn echtgenote met warmte en gastvrijheid ontvangen. Een prachtige villa uit 1516 met daar omheen een boomgaard met diverse fruitbomen, olijfbomen en grote tuin waar je heerlijk rustig kunt relaxen in het ruime aanbod van ligbedden en tuinmeubilair. Mooi terras met tafel en stoelen om heerlijk buiten te eten en tot laat na te kunnen tafelen. Genietend van de vele vogel- en dierengeluiden. De Villa heeft een ruime keuken met alle voorzieningen en de gastheer / gastvrouw hadden gezorgd voor wijn en volop fruit. De woonkamer is ruim en voorzien van een haard en moderne apparatuur. De slaapkamers zijn ruim en hebben uitstekende bedden. In alle ruimten zijn hordeuren aanwezig en de "walking closet" is een uitstekende oplossing. Wij hebben genoten van de rust en door het warme weer tot laat buiten gebleven. De steden Rimini en San Marino zijn vlakbij en zeker een bezoekje waard. Voor diegene die wil genieten van rust, vrijheid en een prachtig uitzicht is deze Villa zeker een aanbeveling waard.

R De Winter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een heerlijke week gehad in deze Villa. Het interieur is misschien niet al te hip en aan het sanitair kan het nodige verbeterd worden. Wij hebben echter een Super week hier gehad. Goed tot rust gekomen. De eigenaar zijn vrouw en zoon waren meer dan behulpzaam.

Het huis is goed uitgerust met horren wat geen overbodige luxe was, muggen waren vanaf zonsondergang rijkelijk aanwezig. Wij kunnen dit huis enorm aanraden!!

Marissa De Groot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

woning stamt uit 1500 waardoor het veel sfeer heeft. Rustige en landelijke ligging met Rimini en het mooie San Marino vlakbij. De woning is ruim evenals de tuin. Minpunten slechte bedden en slechte electriciteit ( stoppen slaan steeds door) en veel muggen.

Auke Dirkmaat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het landhuis staat op een groot stuk grond met boomgaard en groot gazon. Het is heerlijk rustig (als de uil 's nachts niet te dichtbij komt). Het huis heeft mooie antieke meubelen maar is ook comfortabel en de gastheer is erg gastvrij en zorgzaam. De ligging is perfect om bijvoorbeeld Urbino, San Marino en Ravenna te bezoeken. Wij vonden het omdat het van de kust af ligt heerlijk rustig. (Rimini en de kust zijn erg grootschalig touristisch.) Het nabijgelegen restaurant is een absolute aanrader!

JCW Rang

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis is heel ruim en is omgeven door een schitterende tuin, waarin zich konijnen, fazanten en vele andere vogels ophouden. De privacy die je in het huis hebt is fantastisch en het huis ligt in een interessante omgeving, met strand en mooie plaatsen op comfortabele afstand. De WiFi in het huis is zeer goed. Kortom een huis met veel potentie. Helaas wordt die potentie niet waargemaakt, doordat de inrichting van het huis en het sanitair zeer gedateerd zijn. De douche boven is nagenoeg onbruikbaar. De keuken is onhandig ingedeeld (een behoorlijk aanrecht ontbreekt). Ook vonden wij het huis bij aankomst niet goed schoon. Bovendien was het huis vergeven van de Aziatische wantsen, die uit de omringende dennenbomen in het huis waren getrokken. Waarschijnlijk een bekend probleem, maar niettemin waren de beestjes bij onze komst in groten getale in alle kamers aanwezig. Ten slotte was een groot probleem dat het tijdens ons verblijf onverwacht koud was en wij de aanwezige CV niet konden of mochten gebruiken. Let op de tuin is zeer fraai en groot, maar je hoort er wel steeds het geluid van een nabijgelegen weg en er staat een hoogspanningsmast in. Dat laatste hinderde ons niet, maar een ander misschien wel.

De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij, maar de minpunten van het huis hebben onze vakantie geen goed gedaan.

Franz Schedl

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We vonden het zo leuk dat we zullen volgend jaar terug te komen. Het pand is volledig omheind en zeer geschikt voor hondenbezitters. Wie op zoek is vrede zal het hier vinden. Dankzij Giandomenico heeft ons verrast met een aantal van Köstlichenkeiten (wijn, gebak).

Charlotte Hochholzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Super mooi huis in een afgelegen locatie, het rijden met een direct uitzicht op San Marino, grote omheinde tuin met olijfbomen, zeer rustig, we waren er met vrienden en we zullen er zeker terug te zijn

Charlotte Hochholzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

geweldig ... de villa is een beetje verborgen, Giandomenico en zijn vrouw ontvingen ons hartelijk (zoals altijd) - als geschenk ontvingen we vers fruit, wijn, prosecco en kaas enz. Het pand is ideaal voor gasten met honden, omdat het volledig omheind is - we blijven terugkomen !!!!

Franz Schedl

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We werden door de verhuurder opnieuw super warm begroet en verwend zoals elk jaar met verschillende lekkernijen. De verhuurder is altijd beschikbaar. Zeer mooie villa in een rustige omgeving. Pure ontspanning. Ideaal voor hondenbezitters, omdat het grote terrein omheind is. In de omgeving zijn er verschillende restaurants waar u uitstekend kunt eten. Kom terug ...


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314237

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314237.htm


«Prachtige villa in Sant'ermete met een adembe...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven