Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
55m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de schoonheid van Riccione in Emilia-Romagna door te verblijven in onze charmante Art Nouveau villa. Het huis ligt in een rustige woonwijk, op 30 meter van de zee en op 50 meter van de Viale Dante (de mooie Movida van Riccione) en biedt 100 vierkante meter woonruimte, ideaal voor maximaal 10 personen. Het huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers, een woonkamer en een keuken waar je kunt verblijven, evenals een tweede keuken. Het heeft twee aparte ingangen en kan worden verdeeld in twee kleinere appartementen, dus het is ook mogelijk om slechts een klein appartement van 50 vierkante meter te huren, geschikt voor 5/6 personen (met keuken, slaapkamers, badkamer, tuin en parkeerplaats).

Geniet van de tijd buiten in onze grote tuin die speciaal voor jou is gereserveerd, waar je kunt ontspannen in de ligstoelen onder de bomen en onder de parasol of een heerlijke barbecue kunt bereiden met onze barbecue die tot je beschikking staat. Voor jouw gemak heeft het huis ook twee parkeerplaatsen en een terras waar je 's ochtends kunt ontbijten of lunchen of dineren na een wandeling of een duik in zee of een excursie. Zelfs in de winter zijn er vaak mooie zonnige dagen.

Binnen vind je alle comfort van thuis, inclusief airconditioning, vaatwasser, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, tv en wasmachine. Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar voor onze jongste gasten. Daarnaast is het huis uitgerust met een haardroger, de mogelijkheid tot lange termijn verhuur en een rookvrije en allergievriendelijke omgeving.

Dompel jezelf onder in de unieke sfeer van het Art Nouveau huis met zijn architectonische details en de warmte van het hout. De keuken is volledig uitgerust en klaar voor een diner met familie of vrienden. De slaapkamers en badkamers zijn met smaak en zorg ingericht voor een comfortabel en aangenaam verblijf.

Dankzij de locatie van het vakantiehuis kun je Riccione en de omliggende bezienswaardigheden gemakkelijk verkennen. Je kunt het omringende landschap en de adembenemende uitzichten bewonderen, historische plaatsen, kunst, natuur, de exquise keuken van deze plaatsen, lokaal handwerk kopen, wandelingen maken in de natuur, die in elk seizoen haar bijzonderheden biedt. Je kunt gaan skiën of sneeuwschoenwandelen in de winter op de sneeuw van de omliggende bergen, de truffels proeven die typisch zijn voor dit gebied (eind oktober en november vindt in Acqualgna de Internationale Truffelbeurs plaats, waar je de typische gerechten met de kostbare knol kunt proeven). De 50 bijgevoegde foto's tonen slechts een fractie van de natuurlijke, historische, artistieke en architecturale schoonheden van ons gebied.

Mis de kans niet om een onvergetelijke ervaring te beleven in onze Art Nouveau villa in Riccione. Boek vandaag en maak je klaar om alles te ontdekken wat deze fascinerende plek te bieden heeft!

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Stapelbed (80x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Riccione wordt beschouwd als de parel van de Adriatische Zee vanwege de prachtige stranden, de fantastische faciliteiten en het geweldige onthaal dat het toeristen biedt. Pretparken, restaurants, winkels, nachtclubs, disco's, tentoonstellingen, concerten, het hele jaar door. De stad is goed verbonden met bussen, het treinstation en het vliegveld van Rimini (op tien minuten rijden). De nabijheid van de groene heuvels van Romagna en Marche biedt prachtige landschappen, natuur, kunst, cultuur en bezienswaardigheden. En niet te vergeten de voortreffelijke keuken!
De Art Nouveau villa ligt op 30 meter van de zee en op 50 meter van de Viale Dante, waar zich leuke winkels, restaurants, pubs, etc. bevinden. Uitstekende locatie.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Se la disdetta è entro 90 giorni gratuito, entro 60 giorni trattengo il 10%, dopo i 60 giorni trattengo il 50%


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-01-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. L. Sertori

Mevr. L. Sertori

Een zeer mooie en onlangs gerenoveerde Art Nouveau villa, nieuw meubilair en installaties in uitstekende staat, mooie afwerking. Uitstekende ligging op 30 meter van zee en op 50 meter van de Viale Dante (de boulevard van Riccione). Omringd door de tuin, biedt het een rustige omgeving, uitstekend geschikt voor families, met ligstoelen, parasols, tafels, stoelen en barbecue. Er is onafhankelijke verwarming, dus het kan ook gehuurd worden voor de winterperiode. In de herfst en winter kunt u aangename wandelingen maken langs de zee of in de omgeving, kunststeden bezoeken, skiën of sneeuwschoenwandelen in de bergen of wandelen in het bos, de plaatselijke gastronomie proeven. Riccione is vol activiteiten zowel in de zomer als in de winter: nachtclubs, pubs, disco's voor alle leeftijden, restaurants, themaparken, bioscopen, winkels, musea, sportfaciliteiten, enz.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 452955

Laatst bijgewerkt: 21.01.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/452955.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven