Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Agriturismo met tuin

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(satelliet), eettafel), keuken(oven, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer met badkamer(stapelbed, douche, wastafel, toilet, bidet), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(CV), terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 12 x 6 m., geopend van Mei t/m Okt), speeltoestellen

Deze gezellige en aangename boerderij ligt op de heldere heuvels van Castiglion Fiorentino, te midden van bossen, wijngaarden en olijfboomgaarden. Er zijn in totaal drie appartementen met uitzicht op de grote tuin.

De inrichting is klassiek Toscaans, met terracotta vloeren en houten plafonds.

Elk appartement heeft een privéterras om in alle rust te ontspannen. Er is een pizza-oven en een barbecue voor gebruik door de gasten. Vraag de eigenaar om je te leren hoe je de houtoven gebruikt om pizza te maken!

Ontbijt en diner kunnen op verzoek worden geserveerd. De eigenaar van het huis kookt erg goed, dus als je de kans krijgt, mis dan een Toscaans boerendiner niet. Er worden verse producten gebruikt.

Het zwembad met panoramisch uitzicht ligt achter de appartementen, dus het is erg rustig in de tuin. Er is ook een solarium met ligstoelen, parasols en een douche. In een deel van de tuin zijn spelletjes voor kinderen. In de omgeving kun je wandelen en fietsen.

De boerderij kweekt typische planten en struiken op biologische wijze en produceert en verkoopt wijn, olijfolie en vin santo, en als je wilt kun je een kleine olijfboom kopen om mee naar huis te nemen!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarming: € 20/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Linda Gilis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Accommodatie rustig gelegen, perfect volgens verwachtingen. Nodige aanwezig voor een aangenaam verblijf. Maaltijd bereid door gastvrouw was superlekker. Prijs/kwaliteit alles in orde.

Emmy Nelissen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie tuin met prachtig zwembad. Veranda heerlijk schaduwrijk. Omgeving is rustiek. Gezellig en mooi dorpje nabij (met auto)

A. Van Welsum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima vakantiehuis. Vriendelijke ontvangst van eigenaresse die verder op afstand blijft. Kleinschalig complex van 3-4 appartementen met zwembad. Van alle faciliteiten voorzien.

Wessel Krul

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie omgeving, mooi huis, aardige mensen.

Thea Van Burgsteden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijn appartement, ruime tuin met een mooi zwembad.Fantastisch ijs gegeten in Castiglion......

Ingrid Ba Schoofs

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rustig gelegen vakantiehuis met ruime slaapkamers. Het ruime zwembad ligt 50 meter verder en heeft een leuk uitzicht.

Janwillem van der voordt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

het is een fantastisch huis! Alles schoon en iedere week nieuwe handdoeken en beddengoed. Er is een wasmachine. De tuin is groot, veel gras, alles goed onderhouden, bomen voor de schaduw en een veranda. Het zwembad is groot en schoon. Het ligt mooi met uitzicht op de bergen en de vallei. Er wordt nog een twee persoon huisje verhuurd maar die mensen waren haast nooit bij het zwembad waardoor het wel een privé zwembad leek. De eigenaren (dochters spreken engels) zijn heel lief. Ze kunnen voor je koken maar dat moet je dag ervoor alvast vragen. We hebben het twee keer gedaan en het was zalig. Echt italiaans, drie gangen en alles even lekker. De wijnen en olijf olie van eigen makelaardij zijn ook heel goed en niet duur. ALLES PERFECT, we gaan zeker terug! fam vd Voordt - kinderen 1,5 en 6 jaar

Bernard Desrumaux

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Onze indruk van het verblijf: zeer vriendelijk onthaal, kraaknet en up-to-date huisje met een aangename overdekte terras, mooi onderhouden tuin en verzorgd zwembad. Rustig gelegen en voldoende privacy. Supermarkt op 4 à 5 km afstand, maar helaas geen goeie bakker gevonden. Toeristisch zeker geen overbevolkte streek, afstanden naar te bezoeken steden (Assisi, Sienna, Montepulciano, Firenze) zijn goed te doen.

Ria Wijland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer vriendelijke gastvrouw. Het huis heeft een fine veranda waar je met warm weer maar ook met regen aangenaam zit. Het zwembad is fantastisch. De keuken is compleet met afwasmachine en oven. Een BBQ en pizzaoven staat ter beschikking. Enige minpunt was het harde bed.

henk Nihot

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was werkelijk geweldig,het huis en het fijne zuivere zwembad,maar vooral de vriendelijkheid van Christina en Laura,we hebben heerlijk bij hun gegeten en ze hebben samen met ons en de kleinkinderen pizza's gebakken,het kost wat maar het is absoluut een supervakantie geweest.

Kees Bosgieter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rustige locatie en een nette en eenvoudige inrichting. Goed zwembad met parasols en ligstoelen. Bijzondere ontvangst met wijn, tomaten en olijfolie. Aanrader het 4 gangen menu verzorgt door de eigenaar.

Gerrit Knukkel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fantastisch huis. Goed gelegen ten opzichte van de zon. Fijn terras aan huis. Gedeelde tuin is mooi en zo ingericht dat je geen last hebt van de twee andere huisjes. Zwembad is 50 meter lopen, mooi groot en van ondiep (ongeveer 1 mtr) tot diep (ongeveer 2,5 mtr). WiFi is redelijk. Twee persoons matrassen op de bedden die redelijk hard zijn. Bereikbaarheid is uitstekend. Carport aanwezig voor 4 auto’s. Winkels en restaurants op 5 km afstand.

Muriel Fauvelet

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Spacieuce huis en zeer vriendelijk welkom. Beddengoed en handdoeken worden wekelijks verschoond. Ruis veroorzaakt door de passage van verschillende tractoren en vrachtwagens hout is echt vervelend. De tuin is mooi, het zwembad is erg mooi met een douche "van warm water (zonne-energie), maar het moet vaker worden schoongemaakt omdat de muren is er een groen slijm.

Janwillem van der voordt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

het is een fantastisch huis! Alles schoon en iedere week nieuwe handdoeken en beddengoed. Er is een wasmachine. De tuin is groot, veel gras, alles goed onderhouden, bomen voor de schaduw en een veranda. Het zwembad is groot en schoon. Het ligt mooi met uitzicht op de bergen en de vallei. Er wordt nog een twee persoon huisje verhuurd maar die mensen waren haast nooit bij het zwembad waardoor het wel een privé zwembad leek. De eigenaren (dochters spreken engels) zijn heel lief. Ze kunnen voor je koken maar dat moet je dag ervoor alvast vragen. We hebben het twee keer gedaan en het was zalig. Echt italiaans, drie gangen en alles even lekker. De wijnen en olijf olie van eigen makelaardij zijn ook heel goed en niet duur. ALLES PERFECT, we gaan zeker terug!
fam vd Voordt - kinderen 1,5 en 6 jaar

Bernard Desrumaux

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Onze indruk van het verblijf: zeer vriendelijk onthaal, kraaknet en up-to-date huisje met een aangename overdekte terras, mooi onderhouden tuin en verzorgd zwembad. Rustig gelegen en voldoende privacy. Supermarkt op 4 à 5 km afstand, maar helaas geen goeie bakker gevonden. Toeristisch zeker geen overbevolkte streek, afstanden naar te bezoeken steden (Assisi, Sienna, Montepulciano, Firenze) zijn goed te doen.

Alfred Wacker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We waren in augustus in dit huis. Ontvangen waren erg mooi en genieten van culinaire hoogstandjes. Uitstapjes naar Florence en Siena zijn gemakkelijk uitvoerbaar. Even mooi zijn ook wandelingen door de olijfgaarden. Was een ontspannen vakantie met warme zomeravonden op het terras.

Ria Wijland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer vriendelijke gastvrouw. Het huis heeft een fine veranda waar je met warm weer maar ook met regen aangenaam zit. Het zwembad is fantastisch. De keuken is compleet met afwasmachine en oven. Een BBQ en pizzaoven staat ter beschikking.

Enige minpunt was het harde bed.

Heidi Lemstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst werden we gastvrij onthaald door Christina, de eigenaresse met een fles zelfgemaakte rode wijn. Het huis beschikt over 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers en is sfeervol ingericht. In de werkelijk schitterende tuin en bij het mooie zwembad kom je helemaal tot rust na een uitstapje naar b.v. Arezzo, Cortona of Perugia. Kortom deze agriturismo is zeker de moeite waard.

L.F. Elzenga

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Werden vriendelijk ontvangen met een uitgebreide toelichting en rondleiding met de mogelijkheden op de locatie. Fiene goed onderhouden en geheel omheinde tuin waardoor er ook voor ouders met jonge kinderen een veilig gevoel is. Het zwembad is buiten de tuin gesitueerd waardoor de kleinere kinderen hier niet zelf bij kunnen komen. Top

Hubert van den Brink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sympathieke Agriturismo. Simpel maar goed uitgerust huisje met heerlijke veranda, prachtige parkachtige tuin, mooie grilvoorziening buiten, uitstekende overdekte parking en erg fijn, ruim zwembad. Goede ondersteuning van Laura en haar familie. Omgeving rustig, met veel werk op t land: echt ‘agri’. Castiglion Fiorentino, Arezzo en Cortona vlakbij. Fijne plek voor wie van rust houdt. Uitstekend voor gezinnen.

Maarten Smith

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een erg fijn schoon huis met omheinde tuin, waar wij een heerlijke vakantie hebben gehad met onze 3 jonge kinderen. Het huis is niet overdreven luxe maar het enige wat wij miste was een waterkoker en een broodrooster. Ook het zwembad was erg fijn en schoon. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam en houden zich verder op de achtergrond.

Robin Sietma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk ruim vakantiehuis met een veranda aan een volledig omheinde tuin. De host Laura is erg vriendelijk en eventuele vragen of problemen worden direct opgepakt. Wij hebben het goed naar ons zin gehad.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314630

Laatst bijgewerkt: 21.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314630.htm


«Agriturismo met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat