Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervol appartement op groot landgoed met gr...

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), open haard, broodrooster, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, toilet), kinderstoel)

vide(2-pers. bed), wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(CV), terras(privé, overdekt), tuin(gedeeld met andere gasten), tuin(privé, omheind), BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, inclusief deel voor peuters (diepte 50cm), 14 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep)

Dit gezellige en charmante appartement is samen met drie andere gelegen op een groot landgoed met twee volledig gerestaureerde huizen. Het appartement is voorzien van airconditioning, smaakvol ingericht en afgewerkt met onderscheidende details. Het landgoed, van ongeveer 40 hectare, herbergt een meer, omgeven door bossen, groot genoeg om te vissen, en een voorbeeld van architectuur uit de Romeinse tijd. Samen met de bewoners van de andere appartementen heeft u toegang tot een groot zwembad met kinderbad, buitendouche, speeltuin, kleine speeltuin en een terras met zitje. De buitentuin naast het zwembad is verdeeld in privéruimtes met elk een eigen ligbed en parasols.
 
Het appartement is gelegen op slechts 3 kilometer van het dorp Foiano della Chiana, waar u dagelijks kunt winkelen, lekker kunt eten en het treinstation kunt vinden. Cortona, ongeveer 20 kilometer verderop, is echt een bezoek waard. Deze stad ligt bovenop een heuvel en is een van de oudste steden van Italië - het is echt geweldig. Voor shopaholics zijn er outletwinkels in Foiano della Chiana, 9 kilometer van het huis.

Het Trasimenomeer ligt op 25 km afstand en is een bezoek waard. Daarnaast worden steden als Arezzo ( 30 km ), Siena ( 50 km ) en Perugia ( 65 km ) sterk aanbevolen voor een leuk dagje uit.

Laad gratis elektrische auto's op
Elke ochtend brood of croissant service.
Vanaf mei 2024 is airconditioning beschikbaar
de vermelde verwarmingskosten zijn altijd ter plaatse te betalen

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 32.7 km

32.7 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 70.1 km Perugia

70.1 km

Station 6.7 km

6.7 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 35/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Tegen lokaal tarief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: Extra schoonmaak (i.v.m. huisdieren) € 30 / dier.
Wasmachine: € 4/was.
Verwarming: € 25/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mihai Steffen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Super aardige eigenaar, prachtig uitzicht, altijd blij

Michael Gosch

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Alles ging heel goed. Geweldige accommodatie, zwembad en terrein zijn goed onderhouden. De gastheren zijn zeer gastvrije mensen.

Nathalie Rink-Schiettecatte

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Door een vertraging bij de afgifte van de huurauto liepen we behoorlijke vertraging op, maar dat was bij de late aankomst geen enkel probleem voor de eigenaren. We hebben een heerlijk verblijf gehad in deze accommodatie. Het appartement Portico della Volpe was heel netjes en ruim . Het uitzicht van het terras was fantastisch. En we hadden veel privacy. De eigenaren zijn heel vriendelijke en warme mensen en niets was hun teveel. Op dinsdag werden we verwend met een zelfgebakken taart en op donderdag maakten ze voor alle gasten verse pizza met ingrediënten van eigen bodem. De broodservice was ideaal en het zwembad super. Alles werd ook heel goed onderhouden en verzorgd. De accommodatie was ook centraal gelegen om een groot deel van de Toscane en Umbrië te ontdekken. Kortom een mooie vakantie gehad op een heerlijk adresje. Een aanrader!

Kristoff Sel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ons appartement had een prachtig uitzicht op de glooiende Toscaanse heuvels. Dit is een echte agriturismo, waar de uitbater ook zijn graan- en maïsvelden bewerkt, naast een authentieke boerderij. Elke dag vers brood, en af en toe een taart of pizza die Maria gebakken heeft. De kinderen konden de ezeltjes voeren, het zwembad is helemaal zoals het moet zijn, zij hebben zich goed geamuseerd. Lucignano is vlakbij, een paar minuten met de auto en veel mooier dan Foiano della Chiana. Makkelijk om 's avonds iets te gaan eten.

M. Marks

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben heerlijk genoten van twee weken vakantie op deze fantastische locatie. Vanaf hier kun je genoeg stadjes (cortona is zeker de moeite waard) bezoeken en een outlet center in de buurt. In de periode dat wij er waren was het wel extreem warm waardoor we misschien iets minder hebben ondernomen maar ondanks dat was het een heerlijke vakantie en was het ook lekker onthaasten aan het zwembad of op eigen terras met geweldig uitzicht. We zullen zeker overwegen nog een keer terug te gaan.

L. Looijen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een heerlijke week gehad in dit appartement. Mooi zwembad en heerlijk plekje onder een veranda bij het appartement. Ook ligt het heel centraal in Toscane zodat je gemakkelijk verschillende dorpjes en steden vanuit hier kan gaan bezoeken.

Kristoff Sel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ons appartement had een prachtig uitzicht op de glooiende Toscaanse heuvels. Dit is een echte agriturismo, waar de uitbater ook zijn graan- en maïsvelden bewerkt, naast een authentieke boerderij. Elke dag vers brood, en af en toe een taart of pizza die Maria gebakken heeft. De kinderen konden de ezeltjes voeren, het zwembad is helemaal zoals het moet zijn, zij hebben zich goed geamuseerd.

Lucignano is vlakbij, een paar minuten met de auto en veel mooier dan Foiano della Chiana. Makkelijk om 's avonds iets te gaan eten.

Paul Noorman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Leuke, verzorgde en goed ingerichte vakantiewoning met een heerlijk zwembad. De huisjes staan naast een in bedrijf zijnde boerderij. De eigenaren zijn zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Tijdens ons verblijf kregen we zelfgebakken taart en pizza. Leuke bestemmingen zijn goed aan te rijden. Wel veel vliegen en muggen, maar alles bij elkaar hebben wij er een hele fijne week gehad.

Rinske Van Der Zwart

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een fantastische vakantie gehad. We zijn goed verzorgd. De eigenaar is erg behulpzaam. Elke maandag/dinsdag heerlijke verse koek of taart gehad en op donderdag verse pizza. Zwembad is schoon en wordt goed onderhouden. Met de corona ook alles goed geregeld. Zouden hier zo weer naar toe gaan. En aanrader!

Nathalie Rink-Schiettecatte

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Door een vertraging bij de afgifte van de huurauto liepen we behoorlijke vertraging op, maar dat was bij de late aankomst geen enkel probleem voor de eigenaren. We hebben een heerlijk verblijf gehad in deze accommodatie. Het appartement Portico della Volpe was heel netjes en ruim . Het uitzicht van het terras was fantastisch. En we hadden veel privacy.

De eigenaren zijn heel vriendelijke en warme mensen en niets was hun teveel.

Op dinsdag werden we verwend met een zelfgebakken taart en op donderdag maakten ze voor alle gasten verse pizza met ingrediënten van eigen bodem.

De broodservice was ideaal en het zwembad super. Alles werd ook heel goed onderhouden en verzorgd.

De accommodatie was ook centraal gelegen om een groot deel van de Toscane en Umbrië te ontdekken.

Kortom een mooie vakantie gehad op een heerlijk adresje. Een aanrader!

Sandra Sarneel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Geweldige plek om je vakantie door te brengen. Het uitzicht vanaf het terras is betoverend, de sfeer is geweldig en de gastheer en gastvrouw doen er alles aan om je verblijf aangenaam te maken. We kregen zelfs taart en wijn van het huis. Het huisje zelf is prima en eenvoudig. Dit is voor ons zeker een adres om naar terug te keren.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314733

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314733.htm


«Sfeervol appartement op groot landgoed met gr...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven