Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern Vakantiehuis met Zwembad

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(2-pers. slaapbank, TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s)), open haard, broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, koel-/vriescombinatie, kinderstoel), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, toilet), badkamer(douche, toilet))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(CV), terras(privé), tuin(privé, omheind), tuin(gedeeld met andere gasten), BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, inclusief deel voor peuters (diepte 50cm), 14 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep)

Dit gezellige en charmante appartement is samen met drie andere gelegen op een groot landgoed met twee volledig gerestaureerde huizen. Het appartement is voorzien van airconditioning, smaakvol ingericht en afgewerkt met onderscheidende details. Het landgoed, van ongeveer 40 hectare, herbergt een meer, omgeven door bossen, groot genoeg om te vissen, en een voorbeeld van architectuur uit de Romeinse tijd. Samen met de bewoners van de andere appartementen heeft u toegang tot een groot zwembad met kinderbad, buitendouche, speeltuin, kleine speeltuin en een terras met zitje. De buitentuin naast het zwembad is verdeeld in privéruimtes met elk een eigen ligbed en parasols.
 
Het appartement is gelegen op slechts 3 kilometer van het dorp Foiano della Chiana, waar u dagelijks kunt winkelen, lekker kunt eten en het treinstation kunt vinden. Cortona, ongeveer 20 kilometer verderop, is echt een bezoek waard. Deze stad ligt bovenop een heuvel en is een van de oudste steden van Italië - het is echt geweldig. Voor shopaholics zijn er outletwinkels in Foiano della Chiana, 9 kilometer van het huis.

Het Trasimenomeer ligt op 25 km afstand en is een bezoek waard. Daarnaast worden steden als Arezzo ( 30 km ), Siena ( 50 km ) en Perugia ( 65 km ) sterk aanbevolen voor een leuk dagje uit.

Laad gratis elektrische auto's op
Elke ochtend brood of croissant service.
Vanaf mei 2024 is airconditioning beschikbaar
de vermelde verwarmingskosten zijn altijd ter plaatse te betalen

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 32.7 km

32.7 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 70.1 km Perugia

70.1 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 30/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Tegen lokaal tarief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: Extra schoonmaak (i.v.m. huisdieren) € 30 / dier.
Wasmachine: € 4/was.
Verwarming: € 30/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Monique Grosse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijke omgeving . Super zwembad

Liesbeth Rippen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De aankomst was hartelijk. We werden gelijk van veel informatie voorzien. In het huisje stond een fles wijn van eigen productie en er waren lekkere koekjes, ook zelfgemaakt.

carmelino romano

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

mooi ruim appartement

Isabel Schwarzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij (2 koppels en een kind) hebben een geweldig verblijf gehad in Foiano Della Chiana. We voelden ons zeer comfortabel en kregen een zeer vriendelijk welkom. Het appartement (Castagno del Riccio) is zeer ruim, schoon en goed uitgerust (zeer goede keukenuitrusting, veel servies, vaatdoeken, aparte badhanddoeken voor het zwembad, enz.). Als welkom kregen we een fles wijn en olijfolie. Tijdens ons verblijf kregen we een groot dienblad met heerlijke koekjes en op een andere dag twee dienbladen met een uitstekende zelfgemaakte pizza.Gasten kunnen ook zelf hun best doen in de moestuin achter het huis. Er wonen een ezel, een paar kippen, veel katten en een hond, en het zwembad is bijzonder mooi. Elk appartement heeft zijn eigen terrein op de weide. Het water was extreem helder, fris en schoon. De ligging van het vakantiehuis was ook ideaal om vele mooie bestemmingen in Toscane te bereiken (o.a. Florence, Siena, Pienza, Arezzo, Cortona, Bagni San Filippo, Montepulciano, Perugia en nog veel meer) Kortom: alles was perfect! nogmaals naar de gastheren!

H.J.M. Winnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Praktisch en ruime woning. Fijne tuin met ruim zwembad, ligbedden, parasols en hangmatten. De verhuurder en zijn familie wonen op het terrein en zijn hartelijk. De verhuurder heeft katten, maar daar hebben de kinderen vooral plezier mee gehad. De ligging van de woning is erg gunstig. De snelwegen zijn snel bereikbaar en er is veel te zien binnen een straal van 50 km. In de plaats zelf zijn drie supermarkten. Wij vinden het een heel prettige vakantieplek!

H.J.M. Winnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Praktisch en ruime woning. Fijne tuin met ruim zwembad, ligbedden, parasols en hangmatten. De verhuurder en zijn familie wonen op het terrein en zijn hartelijk. De verhuurder heeft katten, maar daar hebben de kinderen vooral plezier mee gehad.

De ligging van de woning is erg gunstig. De snelwegen zijn snel bereikbaar en er is veel te zien binnen een straal van 50 km. In de plaats zelf zijn drie supermarkten. Wij vinden het een heel prettige vakantieplek!

Pol Toye

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Castagno del Riccio was een verblijf met een schitterende prijs-kwaliteitsverhouding. Het huisje was voor ons zes ruim genoeg, zeer proper onderhouden en heel mooi gelegen. Het zwembad is heel ruim en goed onderhouden. Het keukengerief was super netjes. OOk de eigenaars waren zeer vriendelijk. Op de dag van aankomst en vertrek was er ook iemand die vlot Engels spreekt, altijd handig. Op een morgen kregen we een gigantische zelfgebakken taart en op een andere keer een grote bakplaat met versie pizza. Een super bestemming dus.

Richard de Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bij aankomst heerlijke fles huiswijn met olijfolie, zeer gastvrij ontvangen, mooi schoon huisje en lekker koel ondanks de warmte buiten. Mooi schoon zwembad. Mooie omgeving met leuke plaatsjes. Tijdens ons verblijf meerdere malen verrast door de huiseigenaar met wat lekkers.

Guido Voncken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaresse en familieleden. De accommodatie was netjes en mooi gelegen op het landgoed. Mooie omgeving met mooie dorpjes in de buurt, ook de grotere steden zoals Siena zijn goed te bezoeken ( per auto of trein) vanuit deze locatie.

Jeroen Joosen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We zijn erg vriendelijk ontvangen. We waren enorm vertraagd onderweg maar de eigenaar heeft ons om 23.30u bij de snelweg opgepikt en ons naar de woning gebracht. Daar stond eigen gemaakte wijn op op ons te wachten. Het verblijf was erg aangenaam. We werden drie keer verrast met zelfgebakken taart of koekjes. Mooi zwembad en accommodatie. Kleinschaligheid sprak ons erg aan. Mooie uitvalsbasis voor Pienza, Montpulciano, Sienna en Florence.

Isabel Schwarzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Wij (2 koppels en een kind) hebben een geweldig verblijf gehad in Foiano Della Chiana. We voelden ons zeer comfortabel en kregen een zeer vriendelijk welkom. Het appartement (Castagno del Riccio) is zeer ruim, schoon en goed uitgerust (zeer goede keukenuitrusting, veel servies, vaatdoeken, aparte badhanddoeken voor het zwembad, enz.). Als welkom kregen we een fles wijn en olijfolie. Tijdens ons verblijf kregen we een groot dienblad met heerlijke koekjes en op een andere dag twee dienbladen met een uitstekende zelfgemaakte pizza.Gasten kunnen ook zelf hun best doen in de moestuin achter het huis. Er wonen een ezel, een paar kippen, veel katten en een hond, en het zwembad is bijzonder mooi. Elk appartement heeft zijn eigen terrein op de weide. Het water was extreem helder, fris en schoon. De ligging van het vakantiehuis was ook ideaal om vele mooie bestemmingen in Toscane te bereiken (o.a. Florence, Siena, Pienza, Arezzo, Cortona, Bagni San Filippo, Montepulciano, Perugia en nog veel meer) Kortom: alles was perfect! nogmaals naar de gastheren!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314735

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314735.htm


«Modern Vakantiehuis met Zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven