Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellige vakantie woning met een fijn terras...

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(fornuis(4 kookplaten), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie))

Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, eettafel, open haard, kinderstoel), terras(privé), tuinmeubilair)

Op de 2e etage: (slaapkamer(stapelbed, kinderbed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine))

tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ

Dit knusse vakantiehuis met 2 slaapkamers is gelegen op een heuvel in een oud dorpje Convalle in Toscane en is alleen te voet bereikbaar via karakteristieke trappen en steegjes. De vakantiewoning heeft een geweldig terras met weids uitzicht op de Apuaanse Alpen.



Het centrum met restaurants en openbaar vervoer ligt op 1 km afstand. Cultuursteden als Pisa (43 km afstand), Florence (98 km) en het bekende Cinque Terre (86 km) zijn een dagtrip waard. De stad Lucca bereik je in 25 minuten rijden. Strand en zee zijn goed bereikbaar voor een lekker dagje zonnebaden en zwemmen (afstand 35 km).



Het huis ligt centraal en toch midden in de natuur en biedt rust en gezelligheid. De inrichting van de cottage is rustiek, eenvoudig en gezellig. De vaatwasser en wasmachine zorgen voor comfort en gemak. Je hebt een omheinde tuin met tuinmeubilair en barbecue op de begane grond. Vanaf de parkeerplaats is het een klein stukje de heuvel op door bijzondere steegjes en langs gezellige huisjes.
Licentie- of registratienummer: 046022LTN0040

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 40 km

40 km

Snelweg-afrit 20 km

20 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; Gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Niet aanwezig.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kohl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Wij (gezin van 4) hebben een heel ontspannende vakantie gehad in Convalle. Het huis was rustiek, maar had alles wat je hartje begeert. Onze kinderen (9 en 7 jaar) voelden zich er meteen thuis. In de koele avonden hebben we het ons gemakkelijk gemaakt bij de open haard.Het huis staat in een heel klein dorpje midden in Toscane. Meer Toscane kan niet. De verhuurder verwelkomde ons heel vriendelijk. Dankzij Google Translate konden we relatief goed communiceren, aangezien hij alleen Italiaans spreekt. We maakten uitstapjes naar Lucca, Pisa, Verdaggio. Alles was gemakkelijk te bereiken met de auto. We kunnen deze geweldige accommodatie echt alleen maar aanbevelen 😊

henk de Roo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De accommodatie was super en de omgeving fantastisch.

WRJH Ploeg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis in Convalle is een authentiek Italiaans huis in een bijna Middeleeuws aandoend dorpje. De accommodatie zelf is eenvoudig en de inrichting wat gedateerd, maar van alle gemakken voorzien (o.a. vaatwasser, wasmachine). Je proeft hier de échte Italiaanse sfeer. Zeer vriendelijke Italiaanse eigenaren, die overigens maar heel beperkt Engels spreken. Maar met Google translate en handen & voeten kom je een heel eind. Het huis heeft een prachtig uitzicht over de bergen en de omgeving met de prachtige natuur ademt rust uit. Nadeel is, dat er verder geen voorzieningen bij het huis zelf zijn (bijv. geen zwembad, geen grasveldje voor de kinderen om een balletje te trappen) en het dorpje vrij afgelegen ligt. Dus voor letterlijk álles heb je de auto nodig. Rijtijden: een supermarkt (15 min.), een prachtig zwembad (in Bagni di Lucca, 30 min.), het strand (een uurtje) en de dichtstbijzijnde plaats Lucca (25 min.). Dat verklaart ook de zeer prettige prijsstelling voor dit huis. We wisselden zwembad, stand en stedentripjes met elkaar af, met soms een luie dag in Convalle zelf. Ondanks het nadeel van de afstanden, hebben we (gezin met 3 tieners van 12-14-16) een heel fijne vakantie gehad.

Walter Eijgenraam

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hadden per email aangegeven dat wij de aankomsttijd van18 uur niet gingen redden. Dit was geen enkel probleem, we konden zo laat komen als we wilde. Bij aankomst stond de eigenaar ons bij de parkeerplaats op te wachten. De eigenaar spreekt alleen Italiaans, maar de communicatie via de email ging goed. De accommodatie was schoon en compleet, zelfs een wasmachine was aanwezig. De ligging en het uitzicht was fantastisch.

De Plemper

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een heerlijke vakantie gehad samen met de kinderen (3,5 en 7 jr) de eigenaar spreekt inderdaad geen Engels maar is erg vriendelijk en met wat hand en voeten werk kom je er samen wel uit. Het huisje was netjes en schoon en alles was aanwezig (meer zelfs dan in de beschrijving stond) er waren ook een vaatwasser, wasmachine, tv'tje en een magnetron aanwezig. Fijn terras om buiten te zitten met een prachtig uitzicht. Parkeren ging prima, vanaf de parkeerplaats is het een klein stukje de heuvel op door de bijzondere steegjes en langs gezellige huisjes. We hebben meerdere malen heerlijk gegeten bij het restaurant bekenden aan de berg voor een mooi bedrag -) prachtige omgeving, je bent zo in Lucca en ook het strand is prima te doen. Als je het ons vraagt een echte aanrader.

Edo Wortelboer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We werden gastvrij en welkom geheten door de Italiaanse beheerder. Zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen. Spreken alleen Italiaans, maar met handen en voeten kom je een eind. Huisje is goed ingericht, ligt prachtig. Je maakt dagelijks wel even een klim van auto naar voordeur, maar dat is goed te doen. De omgeving is prachtig. Aanrader is het plaatselijke restaurantje (10 min lopen), wel reserveren! Enige wat tegenviel, was de douche. Wel heet, maar amper kracht dus een straaltje.

C.j.r. Agema

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Typisch het Italiaanse leven. De verhuurders zijn buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en echte Italianen. Ze spreken geen taal over de grens, maar met gebaren en een woordenboekje, kom je er zeker uit. Het huis biedt veel. Realiseer je wel, dat het steile wegen zijn en voor bezichtigingen ben je al snel een half uur/ uur op pad. Voor hen die dat niet erg vinden, is het een fantastische plek om te zijn. We hebben twee heerlijke weken gehad

Maarten Ouwens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Goed uitgangspunt voor trips in de omgeving

Leo Van Hoof

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Onze vakantie was vanaf de eerste dag bij aankomst op bestemming gewoon fantastisch ! Zowel voor ons 4 volwassenen als voor onze 2 kinderen van 10 en 13 jaar !! De mooie en rustige ligging van de woning met een zeer mooi en ver uitzicht,zo rustgevend ! Vanaf de aankomst krijg je het gevoel dat je al jaren leeft,ook met de buren !heel vriendelijke en sympathieke mensen ! Zowel als de eigenaars van de woning,vriendelijk en sympathiek en behulpzaam,je wordt dus bij de afhaling van de sleutel van de woning, gebracht tot op 10 m van uw bestemming met privéparking voor uw wagen of nog een wagen van uw familie,iemand van de eigenaars,schoonzoon) praat ook engels !! Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en zelfs meer ,je hebt twee terrassen eentje buiten en eentje overdekt,er staan 2 bbq's voor uw gebruik,er is een penny markt in de buurt op ongeveer een 4 km een carefour warenhuis op 15 km,restaurant op 500 meter er zijn er nog meer in een straal van 10 km,vb een mix grill schotel, met fritten,mayo en of met ketchup of ... kost ongeveer een '18 euro met 1 drank erbijhoeveelheden van de schotels of de menu's zijn echt groot !! de prijzen zijn er echt lager dan normaal !! Alleen de brandstof,vb diesel of benzine,aan te raden is toch even verder kijken dan bij het eerste tankstation ,de prijzen verschillen bij elk tankstation ook al is het soms hetzelfde merk ! We zouden kunnen doorgaan tot ........,Heel simpel ,gewoon boeken en gaan,en er is daar geen seconde van verveling bekend,VEEL PLEZIER EN GENIET ERVAN !!!! grtjes uit Belgie

IRINA LABANOVA Victor Martynovich

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

In een genot van rust! Uitstekende natuur, goed en vriendelijke mensen. Warme ontvangst. Alles is remarkable.Nianeai! We hopen op nieuwe reizen met uw bedrijf!

R.D Roeth

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer vriendelijke eigenaar, maar alleen Italiaans spreekt! Mooie locatie, leuke sfeer, geweldig uitzicht. Het heeft echt goed en gefallen.Nächstes restaurant iets meer dan 1 km afstand, moeilijk te voet te bereiken ('s nachts alles is pikzwart). Dichtstbijzijnde supermarkt is in Diecimo, dat is ongeveer 10 km afstand. Dus zonder auto gaat niets.

Stefaan DHalleweyn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een heerlijk authentiek huis in een even heerlijk authentiek dorpje. Een sympathieke o zo Toscaanse, huisbaas Eugenio en lieve eega. Wel moet je niet op hedendaags comfort rekenen: een lekkende boiler en koffiezet, een microgolf die niet aangesloten is, een pan zonder steel en een pan die gebruikt werd om pikketten in te slaan of zo (alleszins vol putten en builen). Ook niet echt een gezellige zithoek, maar dat hoeft bij goed weer niet omdat je dat groot terras hebt met uitzicht op dat mooie dorp en vallei. De pluspunten wogen alvast zwaarder door dan de slechte.

Kohl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Wij (gezin van 4) hebben een heel ontspannende vakantie gehad in Convalle. Het huis was rustiek, maar had alles wat je hartje begeert. Onze kinderen (9 en 7 jaar) voelden zich er meteen thuis. In de koele avonden hebben we het ons gemakkelijk gemaakt bij de open haard.Het huis staat in een heel klein dorpje midden in Toscane. Meer Toscane kan niet. De verhuurder verwelkomde ons heel vriendelijk. Dankzij Google Translate konden we relatief goed communiceren, aangezien hij alleen Italiaans spreekt. We maakten uitstapjes naar Lucca, Pisa, Verdaggio. Alles was gemakkelijk te bereiken met de auto. We kunnen deze geweldige accommodatie echt alleen maar aanbevelen 😊


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314918

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314918.htm


«Gezellige vakantie woning met een fijn terras...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven