Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa in Harderwijk met sauna in de tuin

Max.  8   gasten
124m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
124m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), open keuken(fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), bijkeuken, wasdroger, wasmachine, verwarming(vloerverwarming), terras)

aanlegsteiger(op hetzelfde terrein), bubbelbad, sauna, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, parasol

Deze luxe vakantievilla ligt in Harderwijk en beschikt over 4 slaapkamers. Het huis is ideaal voor een gezin of vriendengroepen. Het vakantiehuis is van alle luxe gemakken voorzien en ligt op een rustig park, direct aan de golfbaan.

In Harderwijk en omgeving zijn een aantal sterrenrestaurants voor een culinair uitje, maar ook een pannenkoek bij Hans en Grietje is een traktatie. Een dagje Walibi of Julianatoren mag niet ontbreken aan de vakantie en ook Aviodrome of het saunacomplex de Veluwse Bron behoren tot de mogelijkheden.

De villa is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. In het middengedeelte van het huis is een gezellige woonkamer met een sfeervolle open haard, een grote eettafel en een moderne, zeer complete keuken met een koffiezetapparaat. Buiten is een heerlijke tuin met een groot terras met diverse zitjes en een sauna. Bovendien heb je een eigen aanlegsteiger. Voor de kinderen is er een kinderstoel en een kinderbedje. Je kunt ook genieten van een barbecue vanaf het terras. De verwarming zorgt ervoor dat het huis warm blijft in de koude wintermaanden.

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan. Het Harderwold Villa Resort is een vuurwerkvrije zone. Het hele jaar door mag er geen vuurwerk worden afgestoken. Voor de rust moet het park om 22:00 uur stil zijn. Ook is het niet toegestaan om overdag harde muziek te draaien. Kijk voor een volledig overzicht van de parkregels op de website van het park.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.8 km

3.8 km

Meer 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 6.8 km

6.8 km

Station 7.3 km Harderwijk

7.3 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 440 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Parkeerplaatsen 2
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Tobias Hilzheimer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Jacuzzi and Sauna didn't Work. The House wasn't tidied up properly. Beside These two Points it was a nice vacation in a nice surrounding.

Gijs Rammeloo

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Lekkere vakantie gehad met vrienden. De 2e keer op dit Villa park verbleven. Deze keer is de Villa wel tegen gevallen en heeft niet de luxe die je op dit park mag verwacht. De tuin is slecht bijgehouden en het interieur is op meerder punten aan vervanging toe. Is een 8 persoons villa maar woonkamer geeft maar plek voor 6 personen. Komen zeker nog keer terug naar dit park maar dan wel een andere Villa.

Emmely Kok

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huis, maar zo ontzettend vies. Kapotte schaal in de keuken, kruimels overal, vieze sokken achter het gordijn, echt zonde. En een dag voordat we kwamen werden we gebeld dat de jacuzzi kapot was.. en dat was de reden dat we dit huis boekten. Daarna ook nog weeeeeken wachten op borg teruggave van €440,- nou.. geen Belvilla meer en nooit meer dit huis. Heel jammer.

Alexander Schiller

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Het huis is erg mooi, maar zou wat meer onderhoud kunnen gebruiken, zoals het maaien van het gazon en het schoonmaken van het terras en algemene netheid in het huis

Manfred Beumer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi huis, prima bedden, complete keuken en de jacuzzi en sauna waren erg prettig. Het is wel erg snel warm in de woning, met name de kamers aan de straat kant. Het gras in de tuin had ook wel gemaaid mogen worden, dit had al een paar weken geleden mogen gebeuren. Al met al een leuk weekend en zeker de moeite waard.

Erco Camlott

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis was mooi, maar helaas niet goed schoongemaakt. Veel stof en er lagen nog vuile handdoeken in en op de kast. Het kookgereedschap was ook niet best. Omgeving was mooi en ook de jacuzzi was fijn. Achteraf kregen we nog een rekening voor extra beddengoed die we zouden hebben gebruikt, maar helemaal niet aanwezig was. Erg jammer allemaal en niet de service die je mag verwachten voor deze prijs. Geen aanrader dus

Inge de Koning

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi en ruim huis met een prachtig grote tuin. Genoten van de jacuzzi en sauna. Ontspannen kan je hier als de beste

David van Tol

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Huis op het eerste gezicht mooi en luxe. Bij nader inzien laat het toch wat te wensen over. Geen horren voor de schuifdeuren ( geen ramen aanwezig, ook niet in de slaapkamers). Daardoor 's nachts last van muggen, of hitte indien je alle deuren dichtlaat. Airco maakt laag brommend geluid in de aangrenzende slaapkamers waardoor je geen oog dicht doet als je hem aan laat staan. Jacuzzi prima eerste 3 dagen. Daarna werd hij niet warmer dan 34 graden, waardoor het minder comfortabel werd. Bestek en servies bij aankomst niet schoon. Met de hand alsnog moeten doen. Lijkt alsof de afwasmachine niet goed reinigt, maar kan ook door de gebruikte tabletten komen. Zilvervisjes in de slaapkamer vond ik ook niet echt fris. Het ontbreken van een afdak in de tuin vond ik echt een gemis. Zodra het regende waren we gedwongen om naar binnen te gaan.

Arjanne Wolthaus

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst echt een wauw moment!

Sanders

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een villa die van allen gemakken is voorzien, maar ook met gebreken. De oven deed het slecht of zelfs bijna niet, een grote breuk in de kookplaat & jeukend chloor in de jaccuzi. Wel erg schoon, fijne bedden en een mooie achtertuin. Over het algemeen dus een erg fijn huisje, maar de laatste pintjes moet nog op de i.

Meike Nachenius

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een prachtig huis, schoon, mooie omgeving en een heerlijke jacuzzi. We zaten er in de week dat er sneeuw lag, heel bijzonder. We hebben enorm genoten. Het is een mooie uitvalsbasis, in de omgeving is genoeg te doen.

Leendert van den Brink

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zeer comfortabel en licht huis dat van alle gemakken is voorzien. Door de volledig uitgeruste keuken kan je er prima een heerlijke (kerst)maaltijd bereiden. Het comfort van de bedden werd wisselend ervaren (toppers schuiven makkelijk van het bed af). Het gebruik van de jacuzzi is echt een aanrader voor een ontspannen verblijf!

Laura Schippers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Super mooi huis! Heerlijke jacuzzi.

Thomas Beu

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Controleer vriendelijk, soepel en ongecompliceerd. Het zou dan moeten komen in 30 "Heidi om de jacuzzi uit te leggen. Heidi kwam niet - dus ook geen instructie. De eerste indruk was niet waard voor een luxe villa: - het gazon werd niet gemaaid (alleen 's nachts) - de naburige eigendommen zag er veel netter uit - het terras was vies en ik veegde het zelf - het onkruid doemde op uit de gewrichten (zorgde ook voor mezelf) - de helling naar het water werd niet gehandhaafd - de bedden of de matrassen gleden snel weg - volgens de foto's ontbraken de ligstoelen buiten niettemin zeer smaakvolle en moderne vakantievilla - we voelden ons zeer comfortabel en goed uitgerust Chechout erg leuk Geweldige vakantievilla, maar de buitenruimte MOET gewoon netjes zijn!

A Vlaar

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst was goed Acc ook mooi maar verwarming moeilijk te regelen Temp in badkamer zeer hoog (26)terwijl thermostaat op 20 staat Verder alles prima

Carsten Henschel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Bij de receptie werden we hartelijk verwelkomd, ze legden alles aan ons uit en er was altijd een contactpersoon. Het huis en de hele vakantie waren geweldig en we voelden ons zeer comfortabel !!! Zelfs met 7-8 personen is het huis goed te gebruiken! Er is veel te zien in de omgeving. We zullen zeker terugkomen.

Daphne Groeneveld

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie, goed verzorgde en schone accommodatie die van alle gemakken is voorzien.

Petrus Bruijsten

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ik weet niet wat ik hier over moet vertellen.

Jan Davids

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij kregen een mailtje dat wij vanaf 10 uur inchecken mochten vrijdag. We hebben geantwoord dat we er dan tegen 12 uur zijn en waren we er ook. Moesten toch noch bijna 45 minuten wachten voor we in het huis konden


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 315892

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315892.htm


«Luxe villa in Harderwijk met sauna in de tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat