Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaand vakantiehuis aan nabij Amsterdam

Max.  8   gasten
95m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
95m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(ligbad, wastafel), overloop)

terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

De vrijstaande 8-pers. huizen op Resort Poort van Amsterdam zijn er in twee verschillende varianten.

Zo is er het type Gulden Daalder (NL-1154-04). Dit vakantiehuis beschikt over een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers.

Het type Speeltoren (NL-1154-05) beschikt over een slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond. Op de eerste etage vindt u er nog drie slaapkamers en een tweede badkamer met toilet.

Alle huizen zijn modern en comfortabel ingericht. Ze beschikken over een luxe keuken met combimagnetron en afwasmachine. De slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele boxspringbedden. Er is een fijne tuin met terras en tuinmeubilair en er is bij elk huis parkeergelegenheid voor twee auto's.

Op Resort Poort van Amsterdam zijn tevens 6-pers. en 12-pers. vakantiehuizen te huur. Boekt u liever een appartement? Ook dit is mogelijk; Er zijn appartementen voor 4- en 8- personen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Station 17 km

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Veel Noord Hollandser dan dit wordt het niet; het authentieke plaatsje Uitdam en haar omgeving, het water van het Markermeer en de gezellige hoofdstad Amsterdam op slechts 15 autominuten afstand.

Het in 2016 geopende resort kent een ruime keuze aan verschillende luxe vakantiehuizen en -appartementen. Het geheel is gebouwd in de stijl die u hier mag verwachten; van buiten authentiek, maar van binnen van alle luxe, comfort en gemakken voorzien. En zo is het eigenlijk op het hele resort. U heeft het idee in een apart dorpje te verblijven.

Daar vrijwel alle huizen aan doorgaand vaarwater liggen, het strandje, het watersportcentrum en met de beschikking over de jachthaven, is Resort Poort van Amsterdam bij uitstek geschikt voor watersporters. Maar ook voor natuurliefhebbers is deze omgeving zeer interessant. De vele watervogels, uitgestrekte weilanden en diverse natuurgebieden in de directe omgeving, bieden meer dan voldoende mogelijkheden.

Op het resort zelf hoeft u zich ook geen moment te vervelen. Er zijn diverse faciliteiten voor jong en oud. Deze variëren van een overdekt zwembad tot speeltuinen en van wellness tot een hip, sfeervol restaurant met gezellige bar en terras. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten of gewoon genieten van een hapje en drankje. Voor verse broodjes in de ochtend en de kleine dagelijkse boodschappen, kunt u in de minimarkt terecht. Voor de kleintjes is er een indoorspeelparadijs.

In de omgeving is van alles te beleven. Zo zijn er diverse (openbare) golfbanen. Op slechts 15 km. ligt Fort Beemster. In dit indrukwekkende bouwwerk dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat, is op een smaakvolle manier een unieke Spa/wellness en restaurant gecreëerd. De combinatie van historische elementen, het verrassende design en de natuurrijke omgeving van de Beemsterpolder maken een bezoek tot een onvergetelijke belevenis. De hoofdstad Amsterdam ligt op slechts 13 km. Deze stad behoeft verder geen uitleg, die moet u gezien hebben. Steden als Haarlem (40 km.) en Alkmaar (42 km.) zijn ook zeker het bezoeken waard. Gezellige terrasjes en restaurants en natuurlijk winkelstraten. Alkmaar is de vijfde winkelstad van Nederland. Het vissersdorp Volendam (14 km.) is ook een bezoek waard. Wilt u echt het Noord Hollandse leven van de 18de en 19de eeuw beleven? Bezoekt u dan de Zaanse Schans (18 km.). Oude ambachten, bijzondere musea, werkende molens en prachtige oude huizen, u vindt het hier allemaal.

Kortom; Resort Poort van Amsterdam heeft het! Of u nu een actieve vakantie wenst, natuurliefhebber bent, een goed uitgangspunt zoekt om Noord-Holland te verkennen, het kan hier allemaal. Fijne vakantie!

Resort Poort van Amsterdam ligt direct aan het Markermeer net buiten het authentieke plaatsje Uitdam.

Bij groepen jongeren (onder 25 jaar oud) kan een extra borg worden verlangd.

Van mei 2020 tot medio 2022 is het fietspad op de dijk naar Amsterdam afgesloten. Uiteraard is er een omleiding ingesteld. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de receptie of kijk op markermeerdijken.nl/markermeerdijken/15-uitdammerdijk_3196/


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Kanoën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Het park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er alles aan zal doen om het verbod tot het afsteken van vuurwerk te handhaven, kunnen zij niet 100% garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken op of in de directe omgeving van het park. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,3 van 5
3.3 Inrichting
3.3 Prijs / kwaliteit
3.3 Service
3.3 Ligging
3.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marco van Dijk

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Het was een goed en netjes verzorgd huisje ruime kamers met alles erop en eraan het enige wat we hebben gemist is een kapstok. het verblijf was goed te doen ondanks dat de horeca dicht was door corona. afhaalmogelijkheden waren er wel zoals iedere morgen verse broodjes en frites en snacks voor in de avond ook kon men gerechten bestellen vanuit het restaurant. al met al dus goed verzorgd!!!

Jos van Hulst

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

omgeving veel variatie en mooi. Huis is voor 8 personen. Er staan inderdaad 8 bedden maar de keuken/huiskamer is daar niet geschikt voor. Wij waren met vieren en daar is de benedenruimte prima voor geschikt. Maar met acht mensen zou ik hier niet willen verblijven.

Cyriel Pastoor

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Accomodatie was niet schoon. Helaas niet zo ruim opgezet als geschetst op de site.

Jessey Scholte

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Ondanks de mooie ligging van het park en de uitstraling van het park zelf vielen ons de rijen bij de receptie en de villa nogal tegen. Het begon al toen wij op vrijdagmiddag om 15u aankwamen bij de receptie om in te checken. Ondanks het coronavirus waren er namelijk, naast dat er maar één iemand per huishouden de receptie binnen mocht komen, geen verdere maatregelen getroffen en stonden we daarom met vele andere huishoudens in de rij. Terwijl dit makkelijk had kunnen worden opgelost door te werken met tijdslots. Dit leverde al een eerste punt van irritatie op maar daar bleef het helaas niet bij. Het bleek namelijk dat na de dag van vertrek het nog minstens tien dagen duurt om de borg terug te krijgen op de rekening, dit vonden wij als student zijnde nogal lang duren. Daarnaast was de villa niet goed schoongemaakt. Op verschillende plekken in het huis lag nog stof, etensresten, confetti of andere viezigheid. Bovendien zaten er veel dode insecten op de verschillende vensterbanken. Dit vonden wij erg opmerkelijk aangezien wij €110 aan schoonmaakkosten hebben betaald, terwijl het dus niet eens schoon was. Dit werd gelukkig netjes opgelost door de schoonmaaksters nog een keer langs te laten komen maar alsnog begrepen wij niet waarom dit niet meteen goed was gedaan. Echter bleek, tot onze groot schrik, onze villa een grote aantrekkingskracht te hebben op allerlei insecten. De villa zat vol met muggen, vliegen, wespen en zelfs muggenlarven. Wij hebben zelf citronella kaarsen gekocht en veel met insecten spray gespoten maar dit mocht helaas niet baten. Dit was erg zonde voor een villa wat als luxe wordt aangeschreven. Op z'n minst zou je dan wel horren verwachten om de insecten buiten de deur te houden. Wij snapten overigens niet waarom het een villa genoemd werd. Het was een redelijk groot huisje met twee badkamers en heerlijk bedden, dit was erg fijn, maar het voldeed niet aan de gemakken van een villa. Zo deden de koelkast en afzuigkap het niet al te best en waren er dus geen insecten horren. Toen wij maandagochtend weer wilden uitchecken bleken wij weer niet de enige te zijn en stond er een grote rij voor de receptie. Dit had zo makkelijk opgelost kunnen worden door gewoon een soort brievenbus te openen voor de pasjes maar dit was helaas niet het geval. De villa zelf viel dus, op de heerlijke bedden na, erg tegen. Ook vielen de lange rijen ons tegen en hopen wij dat zij dit in de toekomst slimmer aanpakken. Voor ons zal dit in ieder geval de eerste en laatste keer zijn in Europarcs Uitdam.

Eva Krieg

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
Toon Duits

De aankomst was goed, de omgeving is ook erg mooi. Rest: zie hieronder

Truus Heijnis

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Vriendelijke ontvangst. Mooie omgeving/accommodatie

Andreas Dembek

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
Toon Duits

Beheer van de receptie was erg goed. Accommodatie kwam overeen met de beschrijving. Goede prijs prestatie verhouding. Omgeving is het bekijken waard. Prachtig landschap. Korte afstand naar Amsterdam. De zee is ook gemakkelijk bereikbaar.

Markus Böhler

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
Toon Duits

De faciliteit is erg mooi op het eerste gezicht en maakt een redelijke indruk. Nadat we in ons huis had bewogen waren aan onze kant verschillende defecten zoals afzuigkap in de keuken niet werkt, ventilatie van toiletten en badkamers niet gedetecteerd. We hadden de twee keer, maar doorgegeven aan de verantwoordelijken binnen de 2 weken verblijf niet kwam niemand om het te repareren. Voorafgaand aan elke Windows moesten we eerst een heleboel spinnen en muggen te verwijderen voordat je ze zou kunnen openen wat nodig is om dagelijks worden gedaan, zo niet op spinnen in bed. Het schoonmaken van het huis kan naar onze mening veel te wensen over. Berging is nog steeds in Rohbauzustand.Das personeel bij de kleine winkel en het restaurant zijn erg behulpzaam en freundlich.Das eten in het restaurant is goed waar voor je geld en is heel lecker.Die Fahhräder die u kunt huren, zijn in een staat zoals vereist door een goed jaar moet echt niet worden. Dit toont aan dat dit geen kümmert.Die Faciliteiten exterieur is zeer goed onderhouden en is erg leuk om naar te kijken.

Peter Van Olmen

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Mooi gelegen, nabij het Markermeer. Is de ideale uitvalsbasis voor zij die graag fietsen. Een bezoek aan Marken en Volendam is zeker aan te raden. Ook de speeltuinen op het recreatiedomein Twiske is heel leuk om met kinderen te doen. Ondanks dat het park nieuw is, zijn er voor ons wel wat aandachtspunten. Aan de regenpijpen van het huisje waren de klinkers verzakt (lees een put van 40cm diep) wat niet veilig is voor kinderen. Wij hadden veel last van muggen die ons vooral 's nachts op hielden, wat met eenvoudige vliegengaas opgelost zou kunnen worden. Verder is er in het huisje alles wat je nodig hebt om een leuke vakantie door te brengen.

Dimphy van Aert

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Park was goed onderhouden en netjes.Personeel zeer vriendelijk. Goed restaurant. Ver af gelegen dus alles moest met auto gedaan worden.

Ben Smulders

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3

Geweldig leuk verblijf in Uitdam

Elena Lewenda

3,3
3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
Toon Duits

Het huis lag niet aan het water. Het meubilair in het huis is erg versleten. Stenen vielen buiten zodat kinderen zichzelf konden verwonden.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 315995

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315995.htm


«Vrijstaand vakantiehuis aan nabij Amsterdam» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven