Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis in UNESCO

Max.  12   gasten
260m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 12  gasten
260m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkeuken(2x fornuis(4 kookplaten, gas), 2x koffiezetapparaat(filtermaling, pads), 2x oven, magnetron, afwasmachine, vriezer, koel-/vriescombinatie, tuindeuren, 2x kinderstoel), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, 180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, 160 x 200 cm)), slaapkamer(3-pers. stapelbed, 2x kinderbed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), fitnessruimte(fitnesstoestellen), recreatieruimte(biljart), sauna(bubbelbad(tegen betaling)))

Op de 1e etage: (zitkamer(TV(digital), DVD-speler, radio, CD-speler, balkon, traphekje), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, 160 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, 160 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

wasdroger, sauna, wasmachine, vergaderingen, verwarming(CV), terras(privé), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, BBQ, trampoline, jeu de boules baan, jeu de boules baan, speeltoestellen, glijbaan, biljart

Gelegen in de Noordbeemster vind je deze luxe en gezellig ingerichte vakantiewoning. De woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping, waardoor het een prachtig weids uitzicht over de landerijen biedt. Vrienden, families en gezinnen genieten hier volop van een onvergetelijke vakantie!

De directe omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Hoorn, Alkmaar, Medemblik, Volendam en natuurlijk Amsterdam zijn zeker een bezoekje waard. De IJsselmeerkust ligt op 10 km van het verblijf en het Noordzeestrand is 20 km van de woning verwijderd.

Je kunt tijdens het verblijf gebruikmaken van het bubbelbad, mits dit vooraf kenbaar wordt gemaakt bij huiseigenaar. Afwijkende aankomsttijden zijn mogelijk in overleg met de huiseigenaar.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 8


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Senioren
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

8 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 25 km

25 km

Station 13 km

13 km

Snelweg-afrit 7 km

7 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 150 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 10/dier/nacht.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 3,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 16/verblijf.
Wifi: Gratis.
bubbelbad: € 30/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gyula Bremer

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prettige aankomst,fijne rondleiding door het huis.Prachtig huis. mooie rustige omgeving

Abdüssamet Bahçivan

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie huis , goed schoon.

Jolanda de Jong

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooi groot huis, met voldoende slaapkamers! De badkamer in elke slpkamer was echt minimaal en een stevig persoon kan niet normaal douchen. Verder waren het beddengoed en de dekbedden niet schoon! Reden voor 1 van de kinderen om toch thuis te gaan slapen. Was een huisdiervriendelijk huis, maar de hond moest buiten aangelijnd zijn terwijl er juist een lekker groot grasveld was om te rennen! Moest extra bijbetalen voor 2 gasten terwijl er ook 2 dus niet bleven slapen! Verder waren er erg veel muggen en ik denk dat de keuken asn vernieuwing toe is! Broodjes in de oven waren verbrand omdat de cijfers bij de knoppen onleesbaar waren geworden en je moest gokken of het de Juiste warmte had! We hebben een prima zonnig weekend gehad, maar zouden niet weer voor dit huis kiezen!

Eduard van der Goes

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie groepsaccommodatie met op alle kamers een (erg kleine) privé badkamer

Jolande Mensink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huis was mooi in kerstsfeer gebracht! Schoon en compleet en goed ingericht. Voldoende faciliteiten. Prima voor grote groep, wij waren met 10 volwassenen! Wel jammer, dat er (vooraf al) moeilijk gedaan werd over wat extra gasten voor (alleen maar) de avondmaaltijd op eerste kerstdag, ik moest er €100 (!) contant voor bijbetalen...

Wim Lely

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Heerlijk huis. Ruim, comfortabel, rustig en vrije ligging, prachtig uitzicht. Riante keuken met grote eettafel. Met 10 volwassenen en 6 kleinkinderen genoten van dit heerlijke huis.

Gabriele Krings

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Het huis biedt in principe veel mogelijkheden om je bezig te houden. Zeker met kinderen. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. De tuin is groot en je kunt er met mooi weer veel tijd doorbrengen. Er is ook een grote overdekte zithoek, die ook uitnodigt om te vertoeven.Er was echter een ernstig gebrek voor ons, wat ons enorm irriteerde. Helaas was het huis niet drempelvrij, zoals beschreven als een bijzonder hoogtepunt. Daarom hebben we speciaal het huis geboekt. Een van ons gebruikt een rolstoel en had verschillende problemen in huis. Toegang tot het huis was alleen mogelijk met behulp van een plank, die we van de verhuurder moesten halen. De kamers waren te smal voor de rolstoelgebruiker. De deuren bleven niet openstaan, dus hij kon niet zonder hulp de kamer binnenrijden. De deuren waren allemaal voorzien van een deurdranger, waardoor ze moeizaam open gingen en meteen weer dicht gingen. Ook voor de kleine kinderen was dit een probleem. Het kost veel kracht om de deuren te openen. De badkamers zijn allemaal achteraf in de kamers ingebouwd in de vorm van een gesloten cabine. Deze waren dus niet op grondniveau en erg smal. Het was moeilijk om met twee mensen daarheen te verhuizen als één persoon hulp nodig had. We kunnen het huis niet aanbevelen voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. We hadden meer verwacht voor de prijs.

Esther Kwerreveld

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Fijne bedden, handig een eigen badkamer bij de slaapkamers, mooie tuin. Schoonmaak kon echter beter. Vieze koffie thee kannen, oven erg vuil, afzuigkap werkt niet naar behoren. 1 schone bakpan. Jaccuzi was erg teleurstellend. Ruimte rook naar riolering. Dat bleek het reinigingsmiddel te zijn die schijnbaar in overvloed in de jacuzzi was gedaan. Enorme schuimlaag. Verder mocht de temperatuur niet worden ingesteld zodat wij uiteindelijk maar met een temperatuur van 32 graden zaten. Helaas stond de eigenaar niet zo open voor feedback

RJM van der Sanden

4,0
4 4 4 4 4

Wij kwamen eerder aan dan afgesproken. Nadat we gebeld hadden met de huiseigenaar was dit geen probleem en konden we gelukkig wat eerder in het huisje! Ook was het geen probleem als het wat later werd met vertrekken, dit geeft wat meer rust.



De accommodatie is prima! Iedereen had zijn eigen slaapkamer met een kleine badkamer (waarin alles zat wat je nodig had). Wij hadden erg lekker weer, waardoor we veel tijd in de grote tuin hebben doorgebracht.



De omgeving is erg rustig, het huisje is achteraf. Met een kleine rit in de auto ben je zo in Volendam, Alkmaar en Egmond aan Zee.



Aanrader!

Ruud Rietveld

4,0
4 4 4 4 4

Het is een mooi huis. Eigenaar heel vriendelijk en gastvrij, wel wat regeltjes maar nodig om het onderhoudbaar te houden. Mooie buitenruimte, privé, met wijds uitzicht over het Noord-Hollands polderlandschap. De eerdere genoemde kleine douches zijn echt klein, maar je hebt wel in elke slaapkamer een eigen bad-unit, dat zie je ook wel eens anders. We waren met z'n 15-en en hebben de woonkamer niet echt gebruikt - we hebben geheel beneden geleefd.

Betty Van Reek

4,0
4 4 4 4 4

Een fantastische accommodatie voor onze groep van 12 dames .

we werden hartelijk ontvangen kregen goede uitleg.

en ondanks het koude weer hebben we met de fiets veel van de omgeving gezien.

een prachtig gebied van water en bloeiende bollenvelden

Monique Kloosterman

4,0
4 4 4 4 4

Geweldig vakantiehuis! Gastvrije ontvangst met een bloemetje en een wijntje.

Mooie kamers, met allemaal een eigen wc en douche. Dat laatste is weliswaar erg klein, maar voldoet prima. We hebben veelvuldig gebruik gemaakt van de jacuzzi, heerlijk!

Verder prima ligging voor stedentripjes zoals Volendam en Marken en ook het strand is vlakbij.

Zeker een aanrader!

Paul van de Wiel

4,0
4 4 4 4 4

Een fantastisch huis, op een toplocatie en met zeer goede faciliteiten. Fijn ook dat de jacuzzi door de eigenaar van te voren is aangezet, zodat we bij aankomst er direct in konden springen. Verder was de eigenaar heel vriendelijk en kregen we een goede en fijne rondleiding door het huis, zodat we direct wisten waar we aan toe waren. Overal een top weekend gehad in dit huis en voor iedereen aan te bevelen!

M.S Visee-Cameron

4,0
4 4 4 4 4

Fantastisch huis en mooie omgeving. Strand en zee op 20km. Huis is top, enig minpuntje kan zijn dat de douche erg klein is ( het zijn zgn toilet/douchecabines), maar voor een paar dagen prima te doen, met kinderen wordt het wat lastiger.

We hebben een lang weekend met vrienden mogen genieten van het huis. Opvang door gastheer zeer prettig en duidelijke uitleg. Jacuzzi en sauna zijn een aanrader!. Al met al een huis om te onthouden.

avishay silverman

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

naam van de reservering avishay sivermanWe verbleven een week in de villa. Onze gastheer Mr. Gerald was zeer onaangenaam. Er was een groot verschil met wat hij ons verkocht dan wat we feitelijk kregen. We kozen deze villa vanwege het feit dat hij WIFI en wassen + droogmachine. Aan de realiteit hebben we de hele week geen wifi gehad. De wasmachine + droogmachine werkte niet. Er was geen verwarming in de villa. Je kunt je 4 gezinnen voorstellen in de villa zonder wifi geen droge handdoeken, geen hitte. Toen we met Gerlad over deze zaken spraken, zei hij dat we onze klachten voor onszelf moesten houden. Nadat hij begreep dat de was- en droogmachine niet werkte, gaf hij ons nieuwe handdoeken.Aan het einde van ons verblijf, Gerald was erg onbeleefd en schreeuwde tegen ons dat we moesten vertrekken. Dit is onaanvaardbaar. We verwachten korting te krijgen voor de betaling van de villa. Ik wil zeker weten dat BELVILLA al onze klachten met serieuze maatregelen zal controleren. deze criticus in alle relevante media voor deze villa, zullen we niet aanbevelen repareer het helemaal. Best regards Mr. Avishay Silverman.

Thorsten Hümer Hümer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Bij aankomst werden verschillende dingen verbroken, waarvan sommigen niet hadden verwacht, maar dat is geen defect in de strikte zin van het woord. Al met al was het belangrijkste voor ons dus intakt.Kaputt was de massagedouche (niet bruikbaar). In de sauna en de whirlpool mogen we geen enkele bediening gebruiken. De hot tub waarschuwde ons bijvoorbeeld om niet meer dan twee jets tegelijk af te vuren, omdat de lont anders kon uitvliegen. We mochten niet op de juiste knoppen op het whirlpoolbedieningspaneel drukken. Met meer dan 4 personen zouden we niet in het bubbelbad moeten zitten, omdat dan het water zou kunnen overlopen en het elektrische systeem onder de houten vloer (!) Zou kunnen verstoren. We zouden niet op de saunatemperatuurregelaar moeten spelen. WLAN werkte niet. Wat geen defect was, maar we voelden ons ongemakkelijk, was het drainagesysteem. Op de wc's kun je het wc-papier niet in het toilet gooien, maar in vuilniszakken gooien en erover weggooien.Anders waren bedden, kamers, enz. Netjes. TV had slechts een korte storing, maar werkte verder. Biljart en dartbord waren ok. Keuken was ook oké. Vanaf 2100 kun je niet harder buiten praten, want dat stoort de buren, we werden geadviseerd de ramen gesloten te houden vanwege de muggen.

Marloes Miltenburg-van Nispen

4,0
4 4 4 4 4

Een heel compleet huis. Er stond thee, zout en peper, er hingen handdoeken en theedoeken in de keuken, er was overal toiletpapier, er waren spelletjes, er stond een gevulde fruitmand en een grote bos bloemen op tafel.

Rob van Brussel

4,0
4 4 4 4 4

Wat een geweldig huis! Elke kamer heeft een eigen wc en douche. Een mooie grote centrale keuken met 2 fornuizen. Verder heeft het een heerlijke centrale huiskamer van alle gemakken voorzien. Vanaf het balkon heb je een weids uitzicht over de grote tuin en de weilanden. We zijn goed ontvangen door de aardige eigenaar. Gerard, wij komen graag een keer terug!

Ab Kok

4,0
4 4 4 4 4

De ontvangst was prima, gevraagd of de Jacuzzi al aan kon ( tip n.a.v. een vorige review ) en dat was gebeurd. Tekst en uitleg gehad van Gerard, aardig man. Accommodatie is, zeker gezien de prijs, wel toe aan een opfrisbeurt. Wij huren elk jaar met tien vrienden een huis dat aan bepaalde eisen moet voldoen. Voor 85% werd inderdaad aan die eisen voldaan maar het sanitair was ronduit teleurstellend. Te kleine ruimtes waarin toilet en douche op elkaar gepropt stonden. Uitgerekend de massagedouche in de fitnessruimte kon niet gebruikt worden. Slaapkamer links van de ingang werd d.m.v stopcontact verfrisser van een aangename geur voorzien. Toen de telefoonoplader de verfrisser verving bleek wel dat deze er niet voor niets hing. Kamer had een penetrante geur welke weggewerkt leek te worden door de verfrisser. Stoor je jezelf niet aan dit soort dingen dan heb je een prima vakantiehuisje. Ligging perfect, sauna prima, leuke living boven, mooi uitzicht, prima tuin, poolbiljart prima, allemaal goed.

Esther Kwerreveld

4,0
4 4 4 4 4

Fijne bedden, handig een eigen badkamer bij de slaapkamers, mooie tuin. Schoonmaak kon echter beter. Vieze koffie thee kannen, oven erg vuil, afzuigkap werkt niet naar behoren. 1 schone bakpan. Jaccuzi was erg teleurstellend. Ruimte rook naar riolering. Dat bleek het reinigingsmiddel te zijn die schijnbaar in overvloed in de jacuzzi was gedaan. Enorme schuimlaag. Verder mocht de temperatuur niet worden ingesteld zodat wij uiteindelijk maar met een temperatuur van 32 graden zaten. Helaas stond de eigenaar niet zo open voor feedback

Gabriele Krings

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis biedt in principe veel mogelijkheden om je bezig te houden. Zeker met kinderen. In de keuken is alles aanwezig wat je nodig hebt. De tuin is groot en je kunt er met mooi weer veel tijd doorbrengen. Er is ook een grote overdekte zithoek, die ook uitnodigt om te vertoeven.Er was echter een ernstig gebrek voor ons, wat ons enorm irriteerde. Helaas was het huis niet drempelvrij, zoals beschreven als een bijzonder hoogtepunt. Daarom hebben we speciaal het huis geboekt. Een van ons gebruikt een rolstoel en had verschillende problemen in huis. Toegang tot het huis was alleen mogelijk met behulp van een plank, die we van de verhuurder moesten halen. De kamers waren te smal voor de rolstoelgebruiker. De deuren bleven niet openstaan, dus hij kon niet zonder hulp de kamer binnenrijden. De deuren waren allemaal voorzien van een deurdranger, waardoor ze moeizaam open gingen en meteen weer dicht gingen. Ook voor de kleine kinderen was dit een probleem. Het kost veel kracht om de deuren te openen. De badkamers zijn allemaal achteraf in de kamers ingebouwd in de vorm van een gesloten cabine. Deze waren dus niet op grondniveau en erg smal. Het was moeilijk om met twee mensen daarheen te verhuizen als één persoon hulp nodig had. We kunnen het huis niet aanbevelen voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. We hadden meer verwacht voor de prijs.

Jolande Mensink

4,0
4 4 4 4 4

Huis was mooi in kerstsfeer gebracht! Schoon en compleet en goed ingericht. Voldoende faciliteiten. Prima voor grote groep, wij waren met 10 volwassenen!

Wel jammer, dat er (vooraf al) moeilijk gedaan werd over wat extra gasten voor (alleen maar) de avondmaaltijd op eerste kerstdag, ik moest er €100 (!) contant voor bijbetalen...


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 316017

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316017.htm


«Ruim vakantiehuis in UNESCO» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat