Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Studio Hazenborgh in Callantsoog nabij het...

Max.  2   gasten
38m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
38m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Open keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koelkast), woon/slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), TV, eettafel(2 personen), zithoek(2 personen)), badkamer(douche, wastafel, toilet, haardroger), wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten)

Deze studio gerealiseerd in 2018 is prachtig gelegen tussen de bollenvelden en aan de kust. Als u van wandelen en fietsen houdt dan is dit de ideale plek om te genieten van dit prachtige kustgebied.

De studio heeft een zitgedeelte met openslaande deuren naar het terras, een open keuken van alle gemakken voorzien, een heerlijk bed en een aparte badkamer. Ook uw huisdier is welkom.
Dit geheel nieuw gebouwde landhuis heeft verschillende accommodaties. Aan de zijkant van de studio is nog een open gedeelte waar de eigenaar medio 2019 nog een accommodatie gaat realiseren.

Callantsoog is centraal gelegen. U kunt natuurlijk heerlijke strandwandelingen maken maar een dagje naar de markt in Schagen of Alkmaar is ook een belevenis. In Callantsoog zijn verschillende restaurants en winkels. Wilt u een keer fietsen op Texel dan is de boot vanuit Den Helder zo gepakt. Kortom volop genieten in deze gloednieuwe studio.

Let op, deze woning is geschikt voor maximaal 2 volwassenen, baby's of kinderen worden geweigerd.

Opmerking: De residentie is duurzaam. De woning is energieneutraal en maakt gebruik van warmtepompen, zonnepanelen, waterpanelen en 100% natuurlijke schoonmaakproducten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 4.2 km

4.2 km

Restaurant 2.3 km

2.3 km

Luchthaven 71.3 km Schiphol

71.3 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 35/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 100/keer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
De accommodatie bestaat uit meerdere gastenverblijven
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kessens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De studio was schoon en knus. Alles aanwezig in de studio om goed te kunnen koken. Wij hebben absoluut geen negatieve puntjes.

Manuela Siebenmorgen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De studio is zeer goed uitgerust en schoon. De locatie nodigt uit om te ontspannen. Veel op pad geweest met de fietsen die je bij je moet hebben.

Tjibbe Bergsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De studio eb waar we verblijven ziet er zeer netjes uit het bed slaapt goed. De keuken is van alle gemakken voorzien en ziet er als nieuw uit. De locatie van het verblijf is super. Het appartement boven ons is gehorig vooral als de vakantie gasten lopen. Overigens dit mag de pret niet drukken. Al met al is dit appartement een aanrader.

Judith Berendsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne plek, lekker kunnen uitwaaien, prachtig tussen de bollenvelden!

Jos Schiphuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het appartement was prima, wel licht gehorig. En het regelen van de temperatuur was zeer moeilijk. Het bleef telkens ondanks alles open ronde 21 graden gemiddeld. Verder zeer mooi rustig gelegen verblijf, wat waarschijnlijk in de zomermaanden nog idealer is.

Hilly Holthuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

prima accomodatie , vriendelijke eigenaar we misten een koffiezetapparaat en tuinstoelen

Claudia Schweitzer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Onze late aankomst was eenvoudig, de sleutels waren gedeponeerd. De accommodatie was erg schoon, helaas waren er geen kruiden (zout en peper tenminste). Er was te weinig opbergruimte in de badkamer, de badkamerverlichting op de spiegel was veel te weinig en het ontbrak ook de mogelijkheid om comfortabel op de kleine bank te zitten en de voeten op te zetten (hier zouden een of twee krukken zeer comfortabel zijn). Het bed was echt goed van formaat, maar ..... de bovenste 10 cm hoog was ondraaglijk, 1. twee enkele die elke ochtend ten minste 20 cm uit elkaar werden geschoven, je werd wakker in die kolom, hier zou er een zijn Topper voor het hele bed veel beter, het ding was te krap, je kon nauwelijks draaien, voor ons geen echt slaapcomfort. De tafel om te eten was veel te klein, met 2 borden al vol, waar met de broodjes en co. ??? Anders was het erg rustig en comfortabel, perfect voor de kleine ochtend en avond rond met onze hond, na ongeveer 20 meter aan de overkant was al weide. Onze kraan in de badkamer was niet krap, we meldden onmiddellijk de volgende dag, niet 15 minuten later, de huiseigenaar kwam en herstelde de zaak, echt aardig en vriendelijk. Het strand was iets minder dan 10 minuten met de auto, afgelegen maar nog steeds vrij centraal in Callantsoog en Den Helder. Eindelijk een lof voor de huiseigenaar. Het decor was zeer smaakvol met aandacht voor detail, de schoonmaaksters waren erg vriendelijk, we merkten zo positief (we komen uit Zuid-Duitsland) dat alle Nederlanders je begroeten, of op de fiets bij de duinwandeling, als onze hond stond weer in de weg .... of zelfs op het strand, waar we ook gingen, zo positief en maakte ons erg attent, of het nu de mentaliteit is, geen idee. Dus het was een heerlijke 7 dagen voor ons, het weer was erg goed. Al met al een geslaagde vakantie waar we nog lang aan terugdenken. Met dank aan de familie Hertogh en het Lola's Keys-team.

Toon Van Den Hurk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Welkome aankomst,prachtige accommodatie,alleen jammer dat je nergens in de schaduw kon zitten(misschien is een parasol de oplossing).

J Bakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden leuk ontvangen en werden op een paar wensen perfect bedient. De accommodatie is goed en heeft alles wat het hebben moet. Voor ons is dit een unieke omgeving ,de rust van het landschap met alle werkzaamheden op het land.

Jan Hessink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goedendag Dit was onze eerste keer in een studio en we vonden het wel wat klein. Het was wel netjes en schoon. Eigenaar is nog volop bezig met het bouwen van nieuwe studio''s en dit vonden wij niet zo erg. We zijn we benieuwd hoe het over 5 jaar is als alles klaar is. Voor de rest paar kleine dingen. We misten wel een diepvries de bakpan was veels te klein en een deur of een gordijn in de douche zou ook wel prettig zijn. Het matras van het bed is veels te hard ik heb op de bank geslapen omdat ik last heb van mijn rug. Maar goed hij is net begonnen en natuurlijk zullen er wel dingen verbeterd worden neem ik aan. Wij dachten meteen aan de kust te zitten maar dit was nog wel 3 km beetje jammer. Voor de rest was het prima hoor.

De Sutter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We zijn goed ontvangen, de accommodatie is super en de omgeving prachtig!

Sabrina Weber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aankomst heeft vlot gewerkt, de huiseigenaar was erg vriendelijk en liet ons alles zien / legde uit wat je moet weten. Het appartement of het gehele complex is gloednieuw en zeer modern. Dit is geen hotelappartement, dus er is geen dagelijkse schoonmaakdienst, doucheproducten of andere hotelvoorzieningen. Dit moet je weten voordat je op reis gaat, dus je bent dienovereenkomstig voorbereid. Anders biedt het appartement alles wat uw hartje begeert een volledig uitgeruste keuken, schone handdoeken en bedden, een goede locatie als uitvalsbasis voor verschillende activiteiten .. Ik kan het appartement met een goed hart aanbevelen.

Josje Bekkers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel schoon appartement, koffieapparaat was kapot, kregen binnen vijf minuten een nieuwe op de kamer. Personeel was snel en goed aanspreekbaar, echt een top verblijf!

Carmen Bachor

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Mooie accommodatie, zeer schoon en goed onderhouden. Ik zou het graag aanbevelen.

Jolanda Meulman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een leuke en knusse studio gelegen in een rustige omgeving niet ver van zee, strand en centrum van Callantsoog

Huub van Well

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldige Studio, kwaliteit zeer goed. Ruimte, omgeving, mensen en service zeer goed.

Martina Lemke

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Bedden erg zacht, niets voor ons.Voor de prijs een beetje slechte voorzieningen.

Jenneke Hoogeveen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het is een fijn verblijf voor 2 personen. Wat we misten, maar al hadden gelezen in de reviews, dus niet echt misten, omdat we dat zelf hadden meegenomen, was een koffiezetapparaat. Wij houden niet van Senseo. Bij aankomst zat buiten en binnen alles vol met spinnenwebben. We hebben eerst de stofzuiger gepakt om het binnen spinnenweb vrij te maken en buiten met een veger. Verder was het heel netjes en schoon op de afzuiger in de badkamer na. We misten wel wat kastruimte om boodschappen op te ruimen maar dat is zelf wel te creëren. De bedden waren niet zo ons ding, de topper was iets van traagschuim en dat zijn we niet gewend. Het was fijn om de eerste dag een telefoontje te krijgen of alles naar zijn was. Dat van de spinnenwebben aangegeven en ze zouden doorgeven dat daar meer aandacht voor moest zijn. De mechanische ventilatie was van slag hij bleef de hele tijd aan wat snachts ten koste ging van de nachtrust. Dit bij de beheerder aangegeven en is direct opgelost (uitgezet). Fijn dat er een wasmachine en droger aanwezig was alsook een droogrek met knijpers. Wij hebben al met al een fijn verblijf gehad.

Jos Schiphuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het appartement was prima, wel licht gehorig. En het regelen van de temperatuur was zeer moeilijk. Het bleef telkens ondanks alles open ronde 21 graden gemiddeld.

Verder zeer mooi rustig gelegen verblijf, wat waarschijnlijk in de zomermaanden nog idealer is.

Tjibbe Bergsma

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De studio eb waar we verblijven ziet er zeer netjes uit het bed slaapt goed.

De keuken is van alle gemakken voorzien en ziet er als nieuw uit.

De locatie van het verblijf is super.

Het appartement boven ons is gehorig vooral als de vakantie gasten lopen.

Overigens dit mag de pret niet drukken.

Al met al is dit appartement een aanrader.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316096

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316096.htm


«Studio Hazenborgh in Callantsoog nabij het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat