Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gelijkvloerse lodge met afwasmachine, 1 km.

Max.  6   gasten
55m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
55m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(Smart TV)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel), toilet)

berging, verwarming, terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

De verschillende vakantieverblijven op Vakantiepark Callassande zijn er in drie varianten geschikt voor vier of zes personen.

Zo is er een gelijkvloerse 4-pers. lodge (NL-1759-43) met twee slaapkamers, twee badkamers ensuite en in de woonkamer een smart-TV. De slaapkamers beschikken over twee 1-pers. bedden.

De 6-pers. varianten zijn er in twee types. Een gelijkvloerse, comfortabele lodge met drie slaapkamers en één badkamer (NL-1759-44). Twee slaapkamers beschikken over twee 1-pers. bedden, de derde slaapkamer beschikt over een stapelbed.
Graag willen wij u erop attenderen dat een kinderbedje niet past in de slaapkamers. Wanneer u deze meebrengt, kunt u deze plaatsen in de woonkamer.

Deze lodge is er ook in een variant met twee verdiepingen (NL-1759-45). Bij dit type beschikt u over een slaap- en badkamer ensuite op de begane grond. Op de etage beschikt u over nog twee slaapkamers en een tweede badkamer. De slaapkamer op de begane grond heeft twee 1-pers. bedden. De slaapkamers op de etage beschikken over twee 1-pers. bedden of een stapelbed.

Alle vakantiehuizen zijn compleet, modern en comfortabel ingericht. Alle lodges beschikken over een open keuken met afwasmachine en combimagnetron. De 1-pers. bedden zijn van het type boxspring, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Welke accommodatie u ook boekt, er is altijd een terras met tuinmeubilair aanwezig. Er is bij elke accommodatie parkeergelegenheid voor één auto.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 16 km

16 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Station 10 km

10 km

Snelweg-afrit 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark Callassande ligt in het kleine kustplaatsje Groote Keeten, op zo’n 4 km van het bruisende centrum van Callantsoog.

Het vakantiepark bestaat uit twee delen; een deel waar in 2015 en 2016 de moderne lodges zijn geplaatst en een deel met een gezellige familiecamping. Op dit deel bevinden zich ook de safaritenten en chalets. Op deze manier is er een gezellige mix van accommodaties en een divers publiek gecreëerd.

Op het park zelf zijn diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad, een speeltuin met "springkussen", restaurant en een tennisbaan. En natuurlijk animatie; er zijn sport- en animatieactiviteiten met voor de kleinsten de inmiddels “wereldberoemde” Koos Konijn.

Eén van de grote pluspunten van Vakantiepark Callassande is de ligging ten opzichte van het strand. Dit vindt u namelijk al op 1 km. en is vanaf het park goed te bereiken middels een korte wandeling door de duinen. De stranden van Callantsoog hebben een blauwe vlag. Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige stranden en jachthavens.

In de omgeving is meer dan voldoende te beleven. In het voorjaar zijn er de prachtig bloeiende bollenvelden. Er zijn diverse natuurgebieden waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. De vele gezellige steden in de omgeving nodigen uit om te shoppen, musea te bezoeken of ontspannen een terrasje te pakken voor een hapje en een drankje. Steden als Den Helder, Schagen, Alkmaar en zelfs Haarlem en Amsterdam zijn goed te bereiken. Een dagje Texel behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom; een veelzijdige vakantiebestemming met voor ieder wat wils. Ontdek de kop van Noord Holland en geniet van alles wat deze veelzijdige omgeving te bieden heeft. Vakantiepark Callassande is hierbij meer dan een prima uitgangspunt.

Vakantiepark Callassande is een groot vakantiepark op slechts 1 km. van het strand. Het heeft vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, tennisbaan en een gezellig restaurant.

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan.

Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van € 50 p.p. verlangd.

De faciliteiten op dit park zijn in de volgende midweken gesloten:
02.11.2020 t/m 28.03.2021 - 01.11.2021 t/m 09.01.2022

Graag willen wij je er op attenderen dat in de periode 08-11-2021 tot 1 april 2022 en 7 november 2022 tot 9 januari 2023 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 6/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 10,50 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,75/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Christopher Duty

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Geweldig voor familie. De kinderen waren erg blij. Er waren veel mooie mogelijkheden om hier op de faciliteit iets te doen, zelfs bij slecht weer. Altijd mijn genoegen.

Margreet Florijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een leuk huisje vooral ook als je een hondje mee hebt want de tuin is omheind. Het huisje is voor zes personen maar dat is wel wat krap. Jammer wel dat de code van het huisje niet werkte en dat onze Duitse voorgangers het netwerk van de TV hadden verbouwd zodat de technische hulp er aan te pas moest komen. Verder snappen wij heel goed dat de de schoonmakers en de controleur niet alles kunnen controleren maar de ijskast nakijken was wel fijn geweest want die was niet was zeker niet schoon. Het toilet een keertje goed reinigen is ook aan te bevelen. Evenals de borden en een aantal kopjes waar nog chocoladepasta en koffieresten aanzaten. Misschien is een nieuwe vaatwasser ook aan te raden want het de lades lopen niet. Ook apart dat de grote borden niet in de vaatwasser passen. Reden waarschijnlijk dat de lades verbogen zijn. Misschien een tip om de vloer in het schuurtje een keer goed schoon te maken want nu loop je alle kalk die op de vloer ligt steeds het huis in. Misschien komt het bovenstaande wat negatief over maar is alleen positief bedoeld om het verblijf voor een volgende aangenamer te maken. Ik neem tenslotte ook de moeite om een uitvoerige beoordeling te schrijven. Tenslotte zijn de huurprijzen niet mis zodat toch wel wat gevergd mag worden wat het comfort betreft.

Martin Stoeten

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie huisjes met alle gemakken voorzien. Dicht bij strand en zee. Een goede kleine winkel waar je afgebakken broodjes kunt kopen. Een aanrader voor een fijne vakantie.

Ton de Leeuw

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

fantastisch locatie met een zeer ruime tuin en mooi uitzicht

Anja Schoe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Had een comfortabel huisje ,met een prachtig uitzicht . Maar 15 minuten lopen naar het strand . Heb genoten !

Jeroen Funken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi huisje, dicht bij zee. Je kunt ook lekker buiten op het terras zitten met een loungebank. Vaatwasser, wasmachine is natuurlijk ook lekker.

Maartje Van Beerendonk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie omgeving, rustig vakantie park met voldoende ruimte. Banken en stoelen in huisje zijn aan vervanging toe

Jeltje Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst was prima en de omgeving was heel mooi. Alleen viel de accommodatie ons tegen qua grote,als je een 6 pers lodge huurt ga je er vanuit dat je wat meer ruimte hebt en dat viel ons tegen. Douche was ontzettend klein.

Monique Schrijver

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed ,schoon,vriendelijk,mooi afgezette tuin

Nicole Welling

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Aankomst, accommodatie en omgeving waren goed.

Janneke Tolkamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bloedheet (36 graden ) binnen, de zon bakte er volop in. Geen gordijn dicht, geen zonnescherm aanwezig. Het zou attent zijn geweest dat in ieder geval de parasol voor de glazen pui geplaatst zou zijn ter beschutting. Nu konden we onze vermoeide baby na een lange reis niet in bed leggen vanwege de hitte.

C.W. Remmelts-Hoeding

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accu was ok. De incheck was slordig en werd gedaan door iemand die weinig tot geen info was. Bij aankomst was trouwens receptie onbezet. Het duurde echt een poosje voordat er wel iemad was.

Daan Booij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

de aankomst was goed. de accommodatie was mooi en schoon. en de omgeving was super.

Monique Van Sleeuwen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Accommodatie was mooi, schoon en nieuw. Tuin prima en uitzicht fantastisch. Fijn tuinmeubilair. Minpunt was dat er geen glazen afscheiding was buiten tegen de wind.

Karin Bianga

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een zeer goed onderhouden faciliteit. Zeer kind- en hondvriendelijk. Altijd weer!

Bianca Sigmann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het was allemaal geweldig, alleen dat ik als een mollig persoon niet de douchedeur paste, was voor mij erg deprimerend en teleurstellend.

Sarah Van der meiren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Receptie zeer vriendelijk en vlot. Omgeving mooi, accommodatie naar de kleine kant.

Marie-Claire Van Dijken-Doornbos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima ontvangst, geweldig huisje, ook voor de hond. Geweldige omgeving vlakbij strand

Marco Schoonenberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldig huisje gezellige sfeer.De omgeving was super en we hadden geweldig weer top vakantie gehad we komen zeker terug .

Ales Jurcik

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig locatie, schone en luxe accommodatie met zeer behulpzame personeel.

Jeltje Vries

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst was prima en de omgeving was heel mooi. Alleen viel de accommodatie ons tegen qua grote,als je een 6 pers lodge huurt ga je er vanuit dat je wat meer ruimte hebt en dat viel ons tegen.

Douche was ontzettend klein.

Ilona van Elst

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie locatie. Fijne bedden. Keuken heel compleet. Wel meer dan een half uur lopen naar het strand. Het huis was tijdens warme dagen niet koel te krijgen en alleen een kleine parasol voor het terras. Zou zeker hiervoor een volgende keer wat meenemen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316099

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316099.htm


«Gelijkvloerse lodge met afwasmachine, 1 km.» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat