Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant vakantiehuis in Friesland

Max.  6   gasten
280m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
280m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(gas), afzuigkap, koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, kinderstoel), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie), badkamer(douche, wastafel), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), toilet, 2 pers. bedstee)

babybad, verwarming(CV), fietsenberging, tuinmeubilair(6 personen), parking, parasol, fietsen beschikbaar

Dit charmante vakantiehuis ligt in Gaasterlân-Sleat, in Friesland. Er zijn 2 slaapkamers en er is nog een bedstee. In totaal kunnen er 6 mensen overnachten, ideaal voor een gezinsvakantie. Daarnaast mag je een huisdier meenemen. Vanuit de tuin heb je een prachtig weids uitzicht.

Het vakantiehuis ligt op 10 minuten wandelen van het bos en het IJsselmeer. In de omgeving valt genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld naar leuke dorpen en steden in de buurt zoals Lemmer, Sneek en Stavoren. Als je van water houdt, biedt het IJsselmeer uitgebreide watersportmogelijkheden. Ook liefhebbers van paardrijden en golfen komen in deze mooie omgeving aan hun trekken. Bij de woning zijn 2 comfort sportfietsen inbegrepen, dus je kunt de prachtige omgeving van de Friese meren ook op de fiets ontdekken.

De bungalow is sfeervol ingericht. Op de begane grond vind je een knusse woonkamer met zithoek en een open keuken. In de zomer kan je in de tuin van de zon genieten.

Arbeiders zijn niet toegestaan.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 33,75/verblijf.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ton Vrouwenvelder

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

rustig park, mooie omgeving, geschikt voor wandelen en fietsen

Paul Alsac

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

OmIkweet dat fransen gauw klagen maar ik nederlandse ben erg teleurgesteld dit verblijf in nederland twee weken per jaar zo moet vallen.Ikhoor graag gauw van U te beginnen de matrassen alle vier met de hoesen urine vlekken dan nog de televisie die niet werkt in verband met de kabel en dan nog geen wasmachine die er vorige keer wel aanwezig was bij de receptie daar er wel een aansluiting is in de schuur van het huis dan nog iets geen persoon aanwezig was bij de receptie.

Christophe De Castro

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Huisje was op zich best gezellig. Mooi haardvuur op gas in de living. Maar het krioelde er van de mieren. Er stonden wel lokdozen waar we gebruik hebben van gemaakt, maar die beestjes zaten overal. Vooral tijdens het koken bijzonder onaangenaam.

Noud de Lang

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi schoon huisje, netjes onderhouden. Wel wat last van mieren, dus een beetje opletten wat je op het aanrecht laat staan

Jolanda Meijer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Fijne rustige locatie. Dichtbij een wandel en fietsgebied. Huis heeft een grondige opknapbeurt nodig, met name schilderwerk en grote schoonmaak. Gordijn in de woonkamer bij de schuimpje is te lichtdoorlatend waardoor het in de nacht niet donker wordt in de bedstee. Gaskachel is een plus.

Peter Nugteren

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Rustig park Practisch schoon huis met goede voorzieningen Overal horren Twee goede dames fietsen gratis Vriendelijke beheerders Mooie omgeving Als klein min puntje;Buiten muren vervuilt door aanslag.

Betty Schouwenaars

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi ruim huis in een mooie omgeving. Super leuk weekend gehad

Irma de Heer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prachtig schoon huis. Lekkere douche en gezellig gashaardje.

G. Verzijl

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We werden vriendelijk en behulpzaam ontvangen. De inrichting was prima en naar verwachting. Het park is voor kinderen minder geschikt.Mooie omgeving, vooral om te fietsen.

Nicole Dirne

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie bungalow in een mooie omgeving waar je goed kunt fietsen en vele gezellige dorpjes kunt bezoeken. Hele bungalow is voorzien van horren. Ik wil wel even de volgende opmerkingen plaatsen en helaas kan ik dit alleen maar hier typen omdat er verder geen mogelijkheid geboden wordt. We hebben ontzettend veel last gehad van mieren. Ze kwamen door alle kieren naar binnen en veroorzaakten veel overlast/ellende. Tevens moest de smart-card van de TV bijgewerkt worden waardoor je niet alle zenders aan kon. De beheerders van het park konden hier niets mee en verwezen ons door naar de huiseigenaar. Gelukkig was het weer zo mooi dat we de TV niet gemist hebben maar het is wel fijn als dit probleem zich niet voordoet.

Maher Askar Salim

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

War sehr gut und schön

Waard

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De woning was zeer compleet. Ik heb vooraf gebeld met de parkreceptie en Aanzee.com of er een stofzuiger was. Dit was niet bekend. Wij hebben dus de eigen stofzuiger meegenomen om er ter plaatse achter te komen dat de stofzuiger er wel was. Opnemen in de beschrijving is onze tip. De prima fietsen bij het huisje zijn een pluspunt!

Schaaf

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Toiletten en wastafels waren niet overal schoongemaakt, resten van de vorige huurder zichtbaar (toiletborstel !!!) ramen waren zo vies dat mijn man het is schoongemaakt, omdat je nauwelijks kon zien door. Koelkast had na 2 dagen vol vermogen, deur vriezer had bij het openen in de hand. Spider besmetting! Jammer!

Vugts

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

het zou prettig zijn als ook de nok van de slaapkamers ontdaan zouden zijn van de spinnewebben..misschien ook bij alle ramen horren.. verder hebben we een heel goed verblijf gehad

natrop

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

rustig en ontspannen vakantie,ook voor de hond. Alleen in de bossen veel last van steekmuggen!

Hildebrands-Zapke

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Sp? Lmaschinenabdeckung ontbrak was in de berging (buiten) in de woonkamer gordijn l? Sst niet trekken Abstellraumt? R liggen buiten? niet verschlie? s hebben we de kastelen sselhalter geïnformeerd dit stuurde ons naar jou.

Jonker-op 't Ende

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Huisje was prima, ruim van opzet, goede ligging in park. Niet alle materialen goed/duurzaam: tijdens mijn laatste check of alles schoon werd achtergelaten, liet de voorkant van de afwasmachine los - NB door gewoon aan de handgreep de deur open te trekken --> blijkt maar aan 2 plastic (!!) palletjes te hangen. Voor een verhuurobject te zwak!

Dewilde

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mierenoverlast in de keuken en living.

Burki

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Deze uitvoerig gemaild en besproken met Cindy Nierop. Top service vanuit jullie organisatie! Met sleutelhouder was niet te praten over zaken betreft huisje 18, gaf puur de sleutel dit werd direct gemeld door Mw en bevestigd door Dhr bij vertrek, dus geen uitnodiging om even langs te gaan voor een vraag.

robby truyers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi en proper huisje

Filius

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Jammer dat er geen wasmachine inzit. Wij hebben erg genoten van 2 weken Sondel, maar moesten, zeker met een kleine, wel ergens anders gaan wassen.. Reactie Aan Zee: We zullen de tip doorgeven aan de eigenaar!

Paul Alsac

4,0
4 4 4 4 4

OmIkweet dat fransen gauw klagen maar ik nederlandse ben erg teleurgesteld dit verblijf in nederland twee weken per jaar zo moet vallen.Ikhoor graag gauw van U te beginnen de matrassen alle vier met de hoesen urine vlekken dan nog de televisie die niet werkt in verband met de kabel en dan nog geen wasmachine die er vorige keer wel aanwezig was bij de receptie daar er wel een aansluiting is in de schuur van het huis dan nog iets geen persoon aanwezig was bij de receptie.

Christophe De Castro

4,0
4 4 4 4 4

Huisje was op zich best gezellig. Mooi haardvuur op gas in de living.

Maar het krioelde er van de mieren. Er stonden wel lokdozen waar we gebruik hebben van gemaakt, maar die beestjes zaten overal. Vooral tijdens het koken bijzonder onaangenaam.

Jonker-op 't Ende

4,0
4 4 4 4 4

Huisje was prima, ruim van opzet, goede ligging in park. Niet alle materialen goed/duurzaam: tijdens mijn laatste check of alles schoon werd achtergelaten, liet de voorkant van de afwasmachine los - NB door gewoon aan de handgreep de deur open te trekken --> blijkt maar aan 2 plastic (!!) palletjes te hangen. Voor een verhuurobject te zwak!

Hildebrands-Zapke

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Sp? Lmaschinenabdeckung ontbrak was in de berging (buiten) in de woonkamer gordijn l? Sst niet trekken Abstellraumt? R liggen buiten? niet verschlie? s hebben we de kastelen sselhalter geïnformeerd dit stuurde ons naar jou.

Schaaf

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Toiletten en wastafels waren niet overal schoongemaakt, resten van de vorige huurder zichtbaar (toiletborstel !!!) ramen waren zo vies dat mijn man het is schoongemaakt, omdat je nauwelijks kon zien door. Koelkast had na 2 dagen vol vermogen, deur vriezer had bij het openen in de hand. Spider besmetting! Jammer!

Waard

4,0
4 4 4 4 4

De woning was zeer compleet. Ik heb vooraf gebeld met de parkreceptie en Aanzee.com of er een stofzuiger was. Dit was niet bekend. Wij hebben dus de eigen stofzuiger meegenomen om er ter plaatse achter te komen dat de stofzuiger er wel was. Opnemen in de beschrijving is onze tip. De prima fietsen bij het huisje zijn een pluspunt!

Nicole Dirne

4,0
4 4 4 4 4

Mooie bungalow in een mooie omgeving waar je goed kunt fietsen en vele gezellige dorpjes kunt bezoeken. Hele bungalow is voorzien van horren.





Ik wil wel even de volgende opmerkingen plaatsen en helaas kan ik dit alleen maar hier typen omdat er verder geen mogelijkheid geboden wordt. We hebben ontzettend veel last gehad van mieren. Ze kwamen door alle kieren naar binnen en veroorzaakten veel overlast/ellende. Tevens moest de smart-card van de TV bijgewerkt worden waardoor je niet alle zenders aan kon. De beheerders van het park konden hier niets mee en verwezen ons door naar de huiseigenaar. Gelukkig was het weer zo mooi dat we de TV niet gemist hebben maar het is wel fijn als dit probleem zich niet voordoet.

Peter Nugteren

4,0
4 4 4 4 4

Rustig park

Practisch schoon huis met goede voorzieningen

Overal horren

Twee goede dames fietsen gratis

Vriendelijke beheerders

Mooie omgeving

Als klein min puntje;Buiten muren vervuilt door aanslag.

Jolanda Meijer

4,0
4 4 4 4 4

Fijne rustige locatie. Dichtbij een wandel en fietsgebied. Huis heeft een grondige opknapbeurt nodig, met name schilderwerk en grote schoonmaak. Gordijn in de woonkamer bij de schuimpje is te lichtdoorlatend waardoor het in de nacht niet donker wordt in de bedstee.

Gaskachel is een plus.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 316535

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316535.htm


«Charmant vakantiehuis in Friesland» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven