Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel chalet met sauna bij de Veluwe

Max.  4   gasten
42m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
42m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, koelkast(+ vriesvak)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

sauna, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten)

Dit comfortabele chalet ligt op vakantiepark De Boshoek in Voorthuizen. Met 2 slaapkamers is het huisdiervriendelijke chalet ideaal voor een gezin. Op het vakantiepark vind je wellnessfaciliteiten en kun je een heerlijk hapje eten in het eetcafé of restaurant.



De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa. Een wereld vol prachtige wandel- en fietsroutes door dit veelzijdige landschap ligt letterlijk voor de deur. Voor je gemak kun je bij de Boshoek fietsen huren. Door de centrale ligging en de gezelligheid van Voorthuizen, is het een zeer populaire plek om als uitvalsbasis te gebruiken. Het middeleeuwse karakter van de Amersfoortse binnenstad en natuurlijk het nabijgelegen Dierenpark Amersfoort (22 km) zijn absoluut de moeite waard.



Bij het chalet hoort een privésauna, een tuin en een terras. Daarnaast kun je gebruikmaken van het gedeelde zwembad op het vakantiepark.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 45 km

45 km

Station 5 km

5 km

Snelweg-afrit 4 km

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bij Recreatiepark de Boshoek is alles erop gericht om het gehele gezelschap een geweldige tijd te bezorgen; voor iedereen en gedurende het hele jaar. De vele en diverse faciliteiten zijn hier het grootste voorbeeld van. Voor de kids zijn er mogelijkheden te over; er zijn talloze speeltuinen, tijdens de schoolvakanties is er een leuk animatieteam. Met het hele gezin wat leuks doen? U hoeft het park niet af! Neem een duik in het overdekte of openluchtzwembad, ga gezellig bowlen of leef u uit op één van de sportvelden. Het is ook belangrijk om tijdens uw verblijf te ontspannen. Dit vakantiepark weet dat als geen ander. Zo zijn er bijvoorbeeld wellness faciliteiten en kunt u een heerlijk hapje eten in het eetcafé of restaurant.

De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa. Laat Recreatiepark de Boshoek nu precies aan het begin daarvan gelegen zijn! Een wereld vol prachtige wandel- en fietsroutes door dit veelzijdige landschap ligt letterlijk voor de deur. Voor uw gemak kunt u bij de Boshoek fietsen huren. Door de centrale ligging en gezelligheid van het dorp Voorthuizen (waar het park gelegen is), is het een zeer populaire plek om als uitvalsbasis te gebruiken. Het middeleeuwse karakter van de Amersfoortse binnenstad en natuurlijk het nabij gelegen Dierenpark Amersfoort (ca. 22km.) zijn absoluut de moeite waard. Ook uitstapjes naar Harderwijk met het Dolfinarium (ca. 25km.) en Apeldoorn met Julianatoren en de Apenheul (ca. 31km.) mogen niet ontbreken.

Verblijf in één van de mooie accommodaties op Recreatiepark de Boshoek en beleef het ware vakantiegevoel!

Recreatiepark de Boshoek beschikt over veel faciliteiten waaronder een binnen- én buitenzwembad, bowlingbaan en restaurant. De ligging direct bij de Veluwe is perfect voor wandel- en fietsliefhebbers.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 38/verblijf. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 12 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 3,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 3/nacht.
Kinderstoel: € 3/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,5 van 5
3.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
3.5 Ligging
3.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Cees van der Himst

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Prima huisje, geweldige service van het park.. Allen veel geluid in de ochtend. Kon niet uitslapen.

Steffan de Vries

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het huisje was oke niet goed ook niet slecht. De tv was zeer klein en wij waren met 2 personen en dat ging prima maar het was een 4 persoons huisje en dan is het toch wel echt te krap. De bank zat redelijk maar was niet echt hoog genoeg waardoor je als je er langer op zat toch wel last kreeg van je rug (ik ben 168) ook zijn de bedden te small naar mijn neming. de sauna was heerlijk en netjes en alles was wel heel maar kan gewoon beter.

Klaas Laros

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Aankomst was goed, prima ontvangst, aardige werknemers. In onze accommodatie was gerookt, bah dat viel tegen, stank!! Wie controleert dit? Geen sfeerlicht aanwezig, grote lamp boven de eettafel, prima om bij te lezen Boven de salontafel 4 sprotjes, leek we een operatie lamp, ongezellig fel licht. de enige sfeer verlichting was de wasemkap. Geen bedlampje of iets om op te zetten, licht uitdoen en op de tast in bed kruipen. Geen buitenlamp, in donker aankomen, met je telefoon bijschijnen, aarde donker. Kachel van sauna wilde niet aan, hou was te nat. 3 dagen geprobeerd en stinken naar de rook. Het is 1 keer met behulp van de technische dienst(chapeau voor deze 2 mannen) gelukt, daarna niet meer. Alleen vieze stank door rook, heb 3 keer mij haar gewassen. Wij komen hier niet meer terug!

Susana Fernandes

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Leuke weekendje weg gehad met de meiden Vriendelijke mensen bij het receptie . De stoombad , zwembad etc deed heel goed, Inderdaad klopt de foto ook niet , want de sauna was niet afgeschermd .

Dennis Martini

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

De accomodatie is goed. Wel kwam de accomodatie niet overeen met de foto's die er getoond worden alvorens de reservering gedaan is door mij. Zo was bij de toegewezen accomodatie geen volledig afgedekt pad tussen de sauna en de chalet. Dit resulteerde erin dat de sauna niet gebruikt is. ook bevond het 'woonkamergedeelte' van de chalet zich vlak naast de doorgaande weg op het park, zonder dat hier voldoende afscheiding (lees te kleine en niet volgroeide boompjes) staan. Als gevolg hiervan kan iedereen de chalet in kijken. En hoewel je natuurlijk met meerdere mensen op een park is, kan dit mensen tegen de borst stuiten.

An de Ruiter

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

chalet die we geboekt hadden was vies en niet gezellig. bellvila maakt reclame dat ze 24 uur te bereiken zijn . maar helaas is dit echt niet waar. gelukkig aardige mensen bij de receptie die ons een ander onderkomen aanboden.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316566

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316566.htm


«Comfortabel chalet met sauna bij de Veluwe» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven