Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe vakantiehuis in Zeewolde met tuin en...

Max.  6   gasten
125m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
125m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel, zithoek), keuken(kookplaat, waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), berging(koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine))

aanlegsteiger, streamingservice, magnetron, bad of douche, hottub, terras, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, strijkplank, lounge set, gezelschapsspellen

Dit leuke vakantiehuis in Zeewolde beschikt over een ruime, sfeervol gemeubileerde tuin met een barbecue. Bovendien biedt het een SUP-board, parkeergelegenheid voor 2 auto's, smart tv en ene goed uitgeruste keuken. De slaapkamers zijn comfortabel en het is ideaal voor een vakantie met het gezin.

Op 4 km afstand vind je watersportmogelijkheden en de liefhebber kan een balletje slaan op de golfbaan, slechts 300 m verderop. Het Veluwemeer ligt op 2 km afstand en je kunt aanschuiven in een van de restaurants in de buurt (1 km) voor een gezellige avond uit eten.

Geniet van een goed boek in de mooie tuin en steek de barbecue aan voor een onvergetelijke zomeravond. Er is een wasmachine waar je gebruik van kunt maken en de slaapkamers zijn aangenaam ingericht met comfortabele bedden.

Het Harderwold Villa Resort is een vuurwerkvrije zone. Er mag het gehele jaar geen vuurwerk afgestoken worden. Vanwege de rust dient het om 22:00 uur stil te zijn op het park. Tevens is het overdag niet toegestaan om luide muziek te draaien.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkplank
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.8 km

3.8 km

Meer 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 6.8 km

6.8 km

Station 7.3 km Harderwijk

7.3 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 360 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 7,50/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Elektriciteit: Inclusief.
Gas/Olie: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Parkeerplaatsen 2
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

BRIGITTE MUELLER

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldig huis, geweldige locatie, gewoon geweldig! We zouden terugkomen!

Svenja Jürgensen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Wij zijn hier voor de tweede keer. Het huis is geweldig en nog mooier dan op de foto's. Wij zijn zeer tevreden.

Cor de Ligt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel mooie bungalow voor heel fijne vakantie,je zit dicht bij Harderwijk en Zeewolde voor boodschappen

L.I Lucas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fijn huis! Van alle gemakken voorzien! Ruime tuin! Naastgelegen vakantiewoning is voor 12 personen. Als je niet perse stilte zoekt, hoeft het geen probleem te zijn.

Kim Vos

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Het huis en de tuin zijn fantastisch. Van alle voorzieningen voorzien en schoon. De omgeving is ook mooi groenrijk en goed gelegen.

Jürgen Bongartz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Prachtig huis met prima voorzieningen en een prachtige tuin Helaas was er in juni 2021 nog veel bouwlawaai en bouwstof aan de overkant van de straat Kleine klacht werd direct door belvilla opgelost.

Nicole Boonstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk huis van alle gemakken voorzien!

Jolanda Deelen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een heerlijk huis met grote tuin. We zijn er een week geweest met vier volwassenen en een hond, tuin is afgesloten. We hebben super mooi weer gehad, dus zijn veel buiten geweest. Heerlijke lounge set met 2 ligbedden erbij. Huis was schoon en bij aankomst bedden al opgemaakt en bad/keukenlinnen aanwezig. Alles is verder aanwezig. We zouden er zo weer heen gaan. Enige minpunt zijn de muggen

Philip van Mameren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Keurig netjes schoon huis, van alle gemakken voorzien. Jammer dat het verse bonen koffiezetapparaat op de foto’s niet aanwezig was; er was een Senseo apparaat neergezet..... Het huis heeft een fijne indeling met een linkervleugel met 2 slaapkamers en een badkamer er tussen; In het midden de living met keuken en eettafel; De rechtervleugel met slaapkamer, badkamer en bijkeuken/berging. Het park is nog wel in aanbouw en kan me voorstellen dat doordeweeks de rust wat verstoord kan worden hierdoor. Wij hadden onze drie dagen (vrijdag tot en met zondag) prachtig weer en geen bouw-werkzaamheden: heerlijk rustig! onze hond heeft ook genoten!

Marc Hoekstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk huis met goede bedden. Alles aanwezig voor een fijn verblijf. Prima wifi. Telefoonbereik in gebied matig. Het enige dat we gemist hebben is een hapjespan/ sauspan voor bijv. Pastasaus

Svenja Jürgensen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Verwarming werkt niet, de bouw begint hier om 7 uur, de sleuteloverdracht werkte niet en er is niemand om ons te helpen en ze zeiden alleen aan de telefoon dat iemand terug zou bellen om ons te helpen, maar ook geen feedback. Ook voor de auto hebben we geen goedkeuring gekregen, hebben we de beloofde e-mails niet ontvangen en werkt de app alleen met Android. Het spijt me echt voor de huiseigenaar, want het huis is prachtig. Al het andere ondergronds. Hadden we geweten dat we niet zouden zijn gekomen. Dan nog 26 cent per minuut als je Belvilla wilt bellen om hulp te vragen. Schandelijk.

Philip van Mameren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Keurig netjes schoon huis, van alle gemakken voorzien. Jammer dat het verse bonen koffiezetapparaat op de foto’s niet aanwezig was; er was een Senseo apparaat neergezet.....

Het huis heeft een fijne indeling met een linkervleugel met 2 slaapkamers en een badkamer er tussen; In het midden de living met keuken en eettafel; De rechtervleugel met slaapkamer, badkamer en bijkeuken/berging. Het park is nog wel in aanbouw en kan me voorstellen dat doordeweeks de rust wat verstoord kan worden hierdoor. Wij hadden onze drie dagen (vrijdag tot en met zondag) prachtig weer en geen bouw-werkzaamheden: heerlijk rustig! onze hond heeft ook genoten!

Arnold van de Stadt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fijne schone woning. Van alle gemakken voorzien. Koffiezetapparaat is helaas een Senseo en geen bonenapparaat zoals op de foto. Helaas was de gasfles van de gasbarbecue leeg. Na een belletje met Belvilla konden wij tegen betaling en een half uur heen en terug rijden een nieuwe gasfles halen. Jammer dat dit niet vooraf wordt gecheckt of gemeld. Mis enkel horren voor de ramen. Tijdens de warme dagen warmt de woning aardig op. Het raam open laten in de avonden zat er alleen niet in ivm de vele muggen daar.

Amber El Bouhtouri

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hele mooie woning en locatie. Erg schoon en fijne grote tuin met veel zonlicht. Enige minpuntje was de service, we hadden om wat extra toiletpapier gevraagd en er kwam een vrouw langs die niet echt aardig was. Ze zei dat ze het zou overleggen of we meer konden ontvangen en is toen weggereden zonder iets te laten horen.

Jolanda Deelen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een heerlijk huis met grote tuin. We zijn er een week geweest met vier volwassenen en een hond, tuin is afgesloten. We hebben super mooi weer gehad, dus zijn veel buiten geweest. Heerlijke lounge set met 2 ligbedden erbij. Huis was schoon en bij aankomst bedden al opgemaakt en bad/keukenlinnen aanwezig. Alles is verder aanwezig. We zouden er zo weer heen gaan. Enige minpunt zijn de muggen


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316623

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316623.htm


«Luxe vakantiehuis in Zeewolde met tuin en...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven