Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe appartement met airco en wasmachine, 200...

Max.  4   gasten
84m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
84m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Hal(toilet), woonkamer(TV(kabel), stereo-installatie, airconditioning), open keuken(koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(ligbad, douche, wastafel), berging(wasdroger, wasmachine), balkon, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

Résidence Wijngaerde ligt in het centrum van het gezellige Domburg, op slechts 200 m. van het strand. Het aanbod is flink uitgebreid. Zo zijn er in totaal vijf, ruime types toegevoegd, waarvan vier 4-pers. appartementen; een variant met kookeiland en bargedeelte (NL-4357-29), een comfort appartement met kookeiland en bargedeelte (NL-4357-30), een riant appartement (127 m2) met dakterras en ligstoelen (NL-4357-31) en een riant wellness appartement (127 m2) met kookeiland met bargedeelte, infraroodsauna en een dakterras (NL-4357-32). Er is tevens een 6-pers. variant; een riant appartement (144 m2) met kookeiland en bargedeelte (NL-4357-35). Alle appartementen zijn ruim en modern ingericht. Alle keukens (de meeste met kookeiland) beschikken over een combimagnetron en afwasmachine. In de woonkamer is airconditioning aanwezig. In de slaapkamers beschik je over comfortabele boxspringbedden. Er zijn twee badkamers (behalve in de NL-4357-29, dit type heeft één badkamer) waarvan één met ligbad en één met douche. Indien er een infraroodsauna aanwezig is, bevindt deze zich in één van de badkamers. Tevens is er een aparte ruimte met wasmachine en een wasdroger. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Een balkon met tuinmeubilair maakt het geheel compleet. Per appartement beschik je over één parkeerplaats in de parkeergarage. Er zijn enkele appartementen waar huisdieren zijn toegestaan. Dit betekent echter niet dat de overige appartementen automatisch huisdiervrij zijn.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Résidence Wijngaerde is een moderne residentie in het centrum van het gezellige Domburg, één van de oudste badplaatsen van Nederland, op slechts 200 m. van strand en zee. Om te kunnen genieten van de gezelligheid van Domburg en het Noordzeestrand, heb je dus geen auto nodig. In de residentie zelf zijn omwille van de rust geen verdere faciliteiten. Als gast van Wijngaerde kan je echter gebruik maken van alle faciliteiten die Hof Domburg rijk is. Dit vakantiepark ligt op slechts 500 m. van de residentie. Hier vind je oa. een subtropisch zwemparadijs, bowling- en tennisbanen. Verder vertier vind je natuurlijk op het strand, in de gezellige Zeeuwse stadjes met de vele winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Er zijn vele dagtrips mogelijk; Waterskicentrum aan het Veerse Meer, een ritje met de stoomtrein van Goes naar Borssele, Deltapark Neeltje Jans in Burgh Haamstede, het Jazzfestival in Middelburg begin juni en het muziekfestival Onderstroom in Vlissingen begin juli waar men het begin van de zomer viert zijn enkele mogelijkheden. Ook zijn er diverse rondvaarten mogelijk; een stadsrondvaart door Middelburg, of door het Nationaal Park Oosterschelde. Een rondvlucht boven Zeeland en voor de waaghalzen; een tandemsprong bij Sky-dive Zeeland in Arnemuiden. Tel daar de diverse musea, braderieën en markten nog bij op en je ziet; Zeeland heeft voor ieder wat wils!

Résidence Wijngaerde is een in 2013 geopende, moderne residentie in het centrum van het gezellige Domburg. Het ligt op slechts 200 m. van strand en zee.

De genoemde faciliteiten, behalve de receptie, bevinden zich op het op 500 meter afstand gelegen Hof Domburg. Als klant gast van Résidence Wijngaerde, kan je gebruik maken van de faciliteiten op Hof Domburg. Zo heb je onbeperkt en gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs "De Parel'. De receptie is geopend op vrijdag en maandag van 15:00 tot 18:00. Daarbuiten kan je gebruik maken van de receptie van Hof Domburg.

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan.

Tevens wordt bij groepen anders dan samenreizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd.

Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven.

Het servicepakket bestaande uit opgemaakte bedden, 2 handdoeken per persoon, 2 theedoeken, 1 keukendoek, eindschoonmaak, koffie/thee pakketje en een Rituals pakketje.

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad 'De Parel' op Hof Domburg gesloten van maandag 7 december t/m maandag 14 december 2020 . U bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het subtropisch zwembad van Roompot Beach Resort. Dit ligt op ongeveer 25 minuten autoafstand.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 6/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,75/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Liliane Grethen

4,0
4 4 4 4 4

The Apartment is fantastic,we are very happy.

vollmer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De app is uitstekend opgezet en de locatie is perfect

martine de jong

4,0
4 4 4 4 4

Ligging is uitstekend. Jammer dat er maar 1 parkeerplaats beschikbaar is.. parkeren bij De Parel is een redelijk alternatief, maar niet optimaal

Gabriele Preun

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Alles was zeer schoon en goed onderhouden en een goede locatie

Christian Kleinkenberg

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Top verblijf Prachtige plek en appartement.

Petra Klug

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer centraal en stil. Een aangenaam appartement en een totaal van een prachtige faciliteit.

wim welling

4,0
4 4 4 4 4

Rommelige afhandeling sleuteloverdracht op ander adres als aangegeven, zeer eenvoudig en ongezellig appartement voor deze prijs met weinig sfeerlicht, kleine letters laten zien dat er ook nog eens stevige servicekosten bijkomen. Hebben een aantal jaren geleden ook hier gehuurd was beduidend beter

Toni Kern

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Accommodatie was uitstekend, dank u!

Joyce van der Schilt

4,0
4 4 4 4 4

Accommodatie was echt TOP! De auto kun je onderin de parkeergarage kwijt en heb je eigenlijk niet meer nodig. Alles zit in de buurt (loopafstand). Strand, supermarkt, bakker en vooral heerlijke restaurantjes en winkeltjes. Voor elk wat wils. Willen zeker terug.

Karl-Heinz Spix

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De Unterkunnft en service zijn altijd moet zeer gut.Optimieren de matrassen en de geuren van de douche afvoer. (Matrassen zijn versleten) Vermeldenswaard is de ideale locatie, de grootte en eigentijdse inrichting van het appartement en de snelle en betrouwbare service House.

Katrin Laszlo

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De locatie van het appartement is perfect. Het is rustig en toch centraal gelegen in het kleine gezellige stad. Bakkerijen, supermarkten, restaurants etc. kunnen worden fusdläuufig bereikt binnen een minuut. Ook het zeer mooi strand is het niet on.The appartement is erg mooi en groot. Ideaal voor gezinnen met kinderen is het feit dat men al kann.Was gebruik maken van de faciliteiten zoals zwembaden, speeltuinen, etc. van het nabijgelegen vakantiepark (5 minuten lopen) voor gratis ons echt last van de voorzieningen van luxe appartementen - had de meubelen te weten luxe niets te doen en waren nogal functioneel, dun en ongemakkelijk deel. De coach, bijvoorbeeld, zag eruit als een zithoek die eigenlijk bestemd is voor de tuin ist.Mein Conclusie toplocatie, zeer hoge kwaliteit appartement, maar als gevolg van de faciliteiten slechte prijs-kwaliteitverhouding. In een luxe prijs Ik heb een ander idee.

Caroline Kruth-Gremme

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Eigenlijk een heel mooi appartement, helaas, je kunt niet de ramen open in de slaapkamers. Daarom hebben we niet goed geslapen, geen frisse lucht en het ventilatiesysteem was luidruchtig, moest slapen 's nachts voelen naast een machine kamer.

Hans Velthuis

4,0
4 4 4 4 4

Duur appartement met matig interieur

Sabine Nethen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was geweldig! De nabijheid van het strand en de stad is perfect.

Sandra Segers

4,0
4 4 4 4 4

Zon, strand, rust en nog zoveel meer...

Sinderhauf Waltraud

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is gebouwd zeer waardevol. Wil je de fijne kneepjes van het interieur links laten, bijvoorbeeld het ontbreken van de muur haken in de badkamer en slaapkamer te kleine kledingkast, geen kussens op de bank, geen kussens voor het balkon stoelen. Behalve naakt meubilair niets score.The delen badkamer \/ poeder kamer was slecht opgelost. Het poeder kamer kon een douche met geen problemen en de badkamer een wc-pot te krijgen. Een schaal voor 4 personen waardigheid door veel aangenamer de verklaring aan de Tweede Kamer werden.In werd geen verklaring voor de kunststof- en glasafval, alleen het afval.

Alison Ganner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was stijlvol en redelijk rustig. Voor twee personen is het een beetje prijzig, maar voor vier perfect aanvaardbaar. De ondergrondse parkeergarage was zeer gemakkelijk en veilig. Netheid kon beter zijn geweest en we meldden dit naar de receptie direct. Dus wat de afvoer verstopt in de douche, die we weer gemeld bij de receptie en ze zorgden voor het vrij snel. Dit niet moeten 't hebben de zaak in een luxe appartement geweest. Het was triest om te zien hoe het appartement was al geklopt. Het balkon was erg groot, maar niet erg prive. Een gebrek aan kussens op de stoelen en ligbedden didn' t echt zitten op het balkon comfortabel. De geur van de vuilnisbakken om de hoek, wat dus niet erg prettig. Terwijl wij genoten van het verblijf in het appartement en kan er goed blijven er weer zeker ruimte voor verbetering.

martien musters

4,0
4 4 4 4 4

Heerlijk genoten in een zonovergoten Domburg en omgeving. Accommodatie van Résidence Wijngaerde is geweldig.

Eric Baumgartner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

We waren blij met Domburg en zijn omgeving, evenals de residentie. Grote comfortabele appartement.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316761

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316761.htm


«Luxe appartement met airco en wasmachine, 200...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven