Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Watervilla met aanlegsteiger direct aan het...

Max.  8   gasten
160m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
160m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche(inloopdouche), 2x wastafel), badkamer(bubbelbad, stoomdouche, wastafel, wasmachine))

Op de 1e etage: (open keuken(kookplaat(keramisch), waterkoker, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV(flatscreen, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel(8 personen), kachel(hout), zithoek(8 personen)), tuindeuren, verwarming(CV, gas))

berging(vriezer), aanlegsteiger, balkon, terras(privé, 25 m2), tuin(privé, verlicht, 100 m2), tuinmeubilair, parking

Deze luxe watervilla voor 8 personen is gelegen in het park Aqua Village in Kortgene, direct aan het Veerse Meer.
Dit is een geliefde plek voor iedere watersporter. De villa beschikt over een eigen aanlegsteiger en is daardoor uitermate geschikt voor een vakantie met de boot. Met de jachthaven Delta Marina om de hoek, bent u hier als booteigenaar van alle gemakken voorzien.

De entree van de villa biedt toegang tot vier ruime slaapkamers. Er zijn twee slaapkamers met een lits-jumeaux en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er op de begane grond twee badkamers. Een ruime wellness badkamer met whirlpool en stoomcabine en een luxe badkamer met bad, douche en wastafel. In een van de badkamers is een wasmachine beschikbaar. Tevens is er een gastentoilet.

Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping van dit luxe vakantiehuis. Vanuit de stijlvolle, lichte woonkamer heeft u een fantastisch uitzicht op het Veerse Meer. Er is een gezellig zitgedeelte met flatscreen tv, een eethoek voor 8 personen en een sfeervolle houtkachel. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een combimagnetron, Nespresso machine en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige terras met comfortabel terrasmeubilair en een weids uitzicht over het Veerse Meer. Hier geniet u tot in de late uurtjes van de prachtige zonsondergang. Vanaf het balkon geeft de wenteltrap aan de buitenzijde van de woning u toegang tot de prachtige tuin met eigen aanlegsteiger (1.80 meter breed, maximale bootlengte 9 meter). Omdat de woning direct aan het water ligt, raden wij u aan voor kinderen een zwemvest mee te nemen.

Rondom het Veerse Meer is vanalles te beleven! Huur een (zeil)boot en vaar vanaf uw eigen aanlegsteiger naar één van de vele onbewoonde eilandjes in het Veerse Meer, ga voor actie op de waterskibaan van Schotsman Watersport of maak een wandeling door het prachtige natuurgebied De Schotsman. Liever een dagje strand? Het Noordzeestrand ligt op slechts 10 kilometer afstand. Deze perfecte ligging maakt het park een waar paradijs voor gezinnen met (jonge) kinderen, actieve vakantiegangers en watersporters.

Uw huisdier is in deze woning van harte welkom!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Station 15 km

15 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 8/dier/nacht.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 9,50 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Hout: € 5/pakket.
Kinderbed: € 1,50/nacht.
Kinderstoel: € 1,50/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan
Parkeerplaatsen 2


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martina Biermann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooie, goed ingerichte villa met prachtig uitzicht en directe toegang tot het water.

Daniël Serroyen

4,0
4 4 4 4 4

Mooi ruim en goed gelegen vakantiehuis.

Mariette Schouw

4,0
4 4 4 4 4

Heerlijk schoon en licht huis aan t water!

van Weerlee

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst was het slechts 10 graden binnen. Na 3 uur nog steeds maar 12 graden en zijn ze van Ruiterplaat vakanties extra heaters komen binnen. Pas de volgende ochtend was het behaaglijk.

Annie Van Eylen

4,0
4 4 4 4 4

Ruime en aangename villa met mooi uitzicht op Veerse meer. Zalig dat de woonruimte en terrassen op de 1ste verdieping liggen zodat je optimaal kan genieten. Zeker te herhalen!

Michaela Krasemann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De villa was gewoon perfect. Dit uitzicht was onbetaalbaar. De beschrijving was 100% fit, we zijn allemaal heel goed gevuld. Gelukkig weer.

Beatrice Lickint

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is erg goed en rustig, je kunt direct vanaf de privésteiger gaan.In de omgeving zijn er tal van prachtige stranden, fijn zand en breed, de waterkwaliteit erg goed. Kleine fooi, parkeertijd blijft exact bij als je de boete van € 60 overschrijdt!

Andrea Schröder

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben een heel relaxte vakantie gehad. De ligging van het huis is geweldig en maakt goed dat het huis een beetje versleten is. Ondanks alles biedt het alles wat je nodig hebt en zeer comfortabele bedden.Het uitzicht is echt uniek!

André van Loon

4,0
4 4 4 4 4

Het is een prachtige Water Villa op en top locatie. Wel is het zo dat de villa echt aan renovatie toe is,de vlonder buiten de woonkamer is echt gevaarlijk de stoelen die er staan die gaan gemakkelijk tussen de planken waardoor je in 1 keer voor of achter gaat met stoel en al wat ons ook enkele keren is overkomen. Verder moet de villa gewoonweg echt een flinke opknapbeurt krijgen en nogmaals de locatie maakt een hoop goed maar net niet genoeg voor wat je per week betaald voor deze Watervilla.

Andrea Schröder

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben een heel relaxte vakantie gehad. De ligging van het huis is geweldig en maakt goed dat het huis een beetje versleten is. Ondanks alles biedt het alles wat je nodig hebt en zeer comfortabele bedden.Het uitzicht is echt uniek!

Erik van Veldhuizen

4,0
4 4 4 4 4

Prima, groot huis op prachtige plek. We hebben genoten van de plek! Huis zelf heeft wel een opknapbeurt nodig. Afwasmachine is slecht, een van de badkamers stinkt doordat een slang van de wasmachine slecht is afgesloten, muren zijn viezig, bad liep slecht leeg en er lag zand op de matrassen. Ook zijn er geen 8 eetkamerstoelen en geen 8 tuinstoelen. Badkamer met luxe bad/douche staat niet helemaal in verhouding met de rest van de woning. Keurige tuin en plekje maken het goed!

Beatrice Lickint

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is erg goed en rustig, je kunt direct vanaf de privésteiger gaan.In de omgeving zijn er tal van prachtige stranden, fijn zand en breed, de waterkwaliteit erg goed. Kleine fooi, parkeertijd blijft exact bij als je de boete van € 60 overschrijdt!

André van Loon

4,0
4 4 4 4 4

Het is een prachtige Water Villa op en top locatie.

Wel is het zo dat de villa echt aan renovatie toe is,de vlonder buiten de woonkamer is echt gevaarlijk de stoelen die er staan die gaan gemakkelijk tussen de planken waardoor je in 1 keer voor of achter gaat met stoel en al wat ons ook enkele keren is overkomen.

Verder moet de villa gewoonweg echt een flinke opknapbeurt krijgen en nogmaals de locatie maakt een hoop goed maar net niet genoeg voor wat je per week betaald voor deze Watervilla.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316922

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316922.htm


«Watervilla met aanlegsteiger direct aan het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven