Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis met bubbelbad en sauna in rustig...

Max.  6   gasten
126m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
126m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, eettafel(6 personen), DVD-speler, radio, CD-speler, gashaard), open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(cups), oven(grilloven), magnetron, afwasmachine, kinderstoel), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), badkamer(douche, toilet, haardroger))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), badkamer(bubbelbad, douche, sunshower, sauna, toilet, haardroger))

wasdroger, wasmachine, verwarming(vloerverwarming), terras, tuin, tuinmeubilair(6 personen), parking, traphekje

Dit vakantiehuis met een bubbelbad en sauna ligt aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en Nationaal Park De Oosterschelde. Je vindt hier rust, ruimte en luxe in een historische setting. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Dit is de ideale locatie voor gezinnen met kinderen. Het stijlvolle vakantiehuis heeft een mooie lichte woonkamer. De warme natuurtinten geven de inrichting een landelijke uitstraling. Op warme zomerdagen geniet je 's ochtends heerlijk van een ontbijt op het terras.

Winkels en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen vind je op 600 m afstand van het vakantiehuis. De schoonste stranden van Nederland liggen op fietsafstand. Ook de steden Zierikzee, Veere, Goes, Middelburg en Vlissingen zijn uitstekend met de auto of per fiets te bereiken.

Het park wordt in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Station 14 km

14 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 200.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 9,25/nacht. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 8,25 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,25/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 10/verblijf.
Kinderstoel: € 5,50/verblijf.
Kinderbed + Kinderstoel: € 12,50/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 26 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Francoise

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Alles was perfect.

Mangelschots

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtig gelegen aan de Oosterschelde. Huisje was tip-top in orde ... luxe. Zeer vriendelijke ontvangst.

Verelst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We zijn meer dan tevreden over dit vakantieverblijf. Een aanrader...

Kitz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het was geweldig en we werden Schoe van rust opgewonden. Tijdens ons bezoek was alles consistent.

bianca Van brummelen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Erg mooi huis met mooi faciliteiten zeker voor herhaling vatbaar

Coen de Hoijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huisje is prima. Het was niet schoon toen we aankwamen. Ook worden er nog huisjes gebouwd wat niet vermeld staat op de website van belvilla of het park zelf. De bouwvakkers beginnen om 7:00 waardoor je vanaf 7;00 klaar wakker bent en dit duurt tot 17:00. Ik zou persoonlijk wachten tot het park af is zodat je wel van je vakantie kan genieten. Dit park vind ik dus nog geen aanrader.

Swijtink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk ruim huisje van alle luxe en gemakken voorzien. Ook de directe omgeving is prettig; zo vanuit het huisje de dijk op naar het water, waar een leuk klein strandje gemaakt is. Afstand tot het strand ook maar 10 minuutjes, dus ook vaak geweest. Leuke en mooie stadjes bezocht; Domburg, Zierikzee, Goes, Middelburg. Echte aanrader dit huisje.

bouw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Bij aankomst voelden we ons erg welkom. Het huisje was boven onze verwachting, er is niks op aan te merken. De faciliteiten van het huisje waren ook erg goed. Zeker een aanrader.

Vries

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

zeer complete keukenuitrusting, maar wij misten een braadpan en/of hapjespan en wat krasveilige spatels. Reactie Aan Zee: de punten zijn doorgegeven aan de beheerder.

Hessel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

De elektronische ventilatie was erg lawaaierig voor onze kamergenoot op de 1e verdieping en kon niet stoppen. Men zou hebben om de stekker eruit te trekken, maar dit werd niet door ons in overweging genomen. Bovendien was de voorwaarde draadloze niet goed werkt. Jammer! Bouwwerkzaamheden in het park alleen verstoord voorwaardelijk.

Van den Bulck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Schitterende vakantiewoning met welnessfaciliteiten. Het park, waar de woning deel van uitmaakt, is in volle opbouw. Toch hebben wij hier geen hinder van ondervonden. Ideale uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Rustige omgeving! Als je graag dichtbij winkels, toeristische omgeving zit, misschien minder ideaal.

De Mets

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het is een mooi huisje, maar we hebben geen gebruik kunnen maken van de sanitaire voorzieningen. Wij hadden geen warm water. Is per mail overgemaakt aan Aan Zee en onmiddellijk gemeld aan de parkwachter. Er is ons een oplossing aangeboden maar het kwaad was geschied. De dag was intussen voorbij...

Bender

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben 60 leefden in huis geen. Zeer mooi met goede voorzieningen. Veel ruimte en modern ingericht. De twee badkamers zijn top en er is zelfs een "Sunshower", een wandpaneel met infraroodlampen (warmte) en ultraviolet lampen (als er slecht weer tijden ;-)). Hydromassage baden en sauna Luxe! We waren zeer tevreden.

Brauburger

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi huis met eersteklas faciliteiten. Holiday Park is ontstaan, zelfs in. 70 geplande eenheden zijn slechts 10 eindigde. Mooie locatie, zandstrand maar erg klein, maar met kilometers rijden op verharde promenade mogelijk. Voor de herfst, het was ideaal.

Maus

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Hoewel we een goed comfort had verwacht, maar het huis overtrof onze verwachtingen. Alles was goed en de service aan de plaats was zeer vriendelijk en meegaand. Hoewel deze plant is nog in aanbouw en wat lawaai van de bouwwerken niet kan worden vermeden, is veel aandacht besteed aan de vakantiegangers. Een geweldige vakantie!

Metz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Jammer dat twee kinderen tellen (13 & 23 maanden) dan volwassen gasten. Beide zijn nog steeds te slapen in kinderbedjes. We zouden hebben geboekt met vrienden voor een paar dagen, want we hadden 3 slaapkamers. Dit was niet mogelijk op het internet. te reserveren (s) flexibel?! Schoonmaak: relatief goed. MAAR: Dode kever onder Klobürste !! erg stoffig onder het bed & sofa !!

Ryngaert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dit is echt geen klacht, doch een kleine opmerking om het peil nog op te krikken. : Filter van de wasmachine was vervuild. Misschien regelmatig eens checken. Voor de rest alle tiptop in orde. Aan Zee Vakantiehuizen februari '15 De eigenaar is geattendeerd op het checken van het filter.

Schoukens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was niet helemaal proper: zo zat er nog vaat in de vaatwas en de WC-bril was duidelijk niet schoongemaakt. Badkamer en kamers waren wel schoon. Aan Zee Vakantiehuizen februari '15 De eigenaar is geïnformeerd en vriendelijk verzocht de schoonmaak te verbeteren.

Demunter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben volop genoten van rust en comfort. Mindere score voor Schoon : Buiten aan t terras waren zowel langs de ramen als op het meubilair de spinnenwebben nogal aanwezig, alsook vogelpoep op buitenmeubilair. Zelf verwijderd maar vogelpoep vraagt een grondigere beurt. Vanwege aangename weekend kwam het niet in ons op om dit te melden bij vertrek. Aan Zee Vakantiehuizen, juni '15 De punten zijn nu aan de eigenaar doorgegeven ter verbetering.

Mol- van der Kruyssen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

op web stond aleen dat er werkzaamheden waren..de werkelijkheid was 5 huisjes in gebruik op een bouwterrein....Gelukkig kwamen we voor de rust en het was nog bouwvakkersvakantie! de kosten voor een weekje waren dus eigelijk veel te hoog!! dat gezegd,huisje leuk,we zaten bij de dijk enz dus dat is ok

Depauw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

foutief werd doorgegeven dat we met 4 personen zouden zijn,waar we slechts voor 2 gereserveerd hadden. Er werden voor 4 personen bedden gedekt én bedlinnen aangerekend. Oorspronkelijk had de sleutelhouder ook nog voor 4 personen toeristenbelasting aangerekend. Dit werd rechtgezet, het bedlinnen niet. Maar erger: het huisje was niet netjes gepoetst.

Zwank

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We waren erg blij met deze zeer comfortabel huis en hebben voelde me zeer comfortabel. Als suggestie om een ​​parasol te kopen en een paar stoelen zou worden aanbevolen. Met vriendelijke groet, Familie Zwank

Köntges

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Had de eerste dag in het huis van 56 in totaal 3x stroomstoring, die erg vervelend was natuurlijk. Bij het aanroepen van het servicenummer. was waarschijnlijk iemand kwam binnen 10-30 minuten naar de oorzaak van het incident te gaan. Tenslotte bleek dat was op de kachel. Maar het is onmiddellijk akkoord gegaan om ons te verplaatsen naar het naburige huis.

JH Terpstra

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastische villa, we hebben ons nog nooit zo welkom gevoeld in een vakantiewoning! Bij aankomstgezellig een muziekje aan, lekker warm (het was koud buiten). Op het aanrecht een heerlijke fles wijn en wat lekkere snacks. Het was net alsof we thuis kwamen fantastisch. De villa zelf is geweldig met alle apparatuur. Alles werkt (we zijn anders gewend...) en het geheel was brandschoon. Deze villa is een aanrader en we bedanken de eigenaren voor dit heerlijke welkom.

Coen de Hoijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huisje is prima. Het was niet schoon toen we aankwamen. Ook worden er nog huisjes gebouwd wat niet vermeld staat op de website van belvilla of het park zelf. De bouwvakkers beginnen om 7:00 waardoor je vanaf 7;00 klaar wakker bent en dit duurt tot 17:00.

Ik zou persoonlijk wachten tot het park af is zodat je wel van je vakantie kan genieten. Dit park vind ik dus nog geen aanrader.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317035

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317035.htm


«Vakantiehuis met bubbelbad en sauna in rustig...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven