Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  7   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

261 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

261 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Onze huizen zijn gebouwd in de Scandinavische karakter. Ze bieden comfort en zijn tegelijkertijd met de natuur. Elk huis kan met inbegrip van het overdekte terras heeft een vloeroppervlakte van ca. 60m2, dat is een ruimte voor maximaal 8 personen. Meer te zien op onze site

In aanvulling op de huizen zelf op het terrein parkeerplaats, kan een speeltuin, een zitplaats voor gezellig samenzijn en een spel worden gespeeld op de volleybal, badminton en voetbal.

Afgezien van de Poolse tv-kanalen zijn voorzien, de Duitse tv-zenders beschikbaar. Op dezelfde manier, zult u ook genieten van de gratis draadloze internetverbinding. De faciliteit is omheind en video bewaakt.

De zee (1000m) leidt een schilderachtige weg door een dennenbos langs een kanaal.

Huisraad:
- Op de begane grond, de woonkamer met open keuken en badkamer
- Vouwen in de woonkamer bank met slapen 140cm
- Slaapkamer 1 boven met een tweepersoonsbed
- Slaapkamer 2 kan boven met vier aparte bedden, die worden samengesteld
- linnen
- handdoeken
- Föhn
- 32-inch LED-TV
- Volledig ingerichte keuken
- koelkast
- kookplaat
- Electr. waterverhitter
- koffie

Eén van de huizen wordt gebouwd toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve bij de reservering als dit huis nodig is voor jou.

De heropening van de plant 2017/03/06! De gepubliceerde foto's zijn van ons huis naast de deur, dat is zeer vergelijkbaar met de nieuwe huizen.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 50 km

50 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Szczecin Goleniow

140 km

Station 5 km Darlowo

5 km

Snelweg-afrit 140 km Szczecin

140 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bobolin is een kleine en rustige plek aan de Baltische Zee in Zachodniopomorskie tussen Darłowo (Rügenwalde) en Dąbki (Neuwasser) weg van het massatoerisme - ongeveer 4 uur rijden van Berlijn. het gebied als gevolg van de schone lucht en het microklimaat dat een positief effect op de bovenste luchtwegen heeft werd uitgeroepen tot een spa.

Het brede zandstrand Boboliner is een van de schoonste en mooiste stranden aan de Baltische kust. Ook de liefhebbers van wandelen en fietsen zullen vele prachtige en interessante routes vindt u hier. De nabijheid van de grotere Baltische Zee resorts zoals Dąbki en de stad Darłowo met zijn rijkdom van middeleeuwse monumenten en biedt toegang tot vele attracties en culturele evenementen tegelijkertijd ontspannen in de rustige Bobolin.

400 meter van piraten zal u een zeer goed uitgeruste supermarkt, een bar en een uniek restaurant Gospoda Obora vinden. 200 meter van het appartement ligt een paardenranch, waar wordt aangeboden in aanvulling op de actieve recreatie in de vorm van het paard zelf, koets en een mini-dierentuin rijden.

Achter ons complex zijn er slechts weiden en velden, waar grazen de paarden en de kranen en ooievaars hun huis. De zee is te bereiken te voet naar 1000 meter op een romantische Pine Walk langs een rivier kanaal, waar er ook gelegenheid om te vissen.

De lokale attracties van het meer in de buurt Bukowo behoort (2km), waarbij een surfschool en een zeilboot de haven zijn ondergebracht. U kunt de praktijk wind- en kitesurfen of te leren, of zelfs charter een catamaran hier. Het meer zelf is een visser paradijs, waar de meeste soorten zoetwatervissen.

De andere het hele jaar door aantrekking heeft de voorkeur dat in Darłówko (7km) Zee Water Water park. Het is een van de meest moderne zwembaden in Europa. Het biedt glijbanen, hydromassage, waterstralen, jacuzzi, zwembaden, een sportbad, een overdekt zwembad en een gedeelte voor kinderen. Het aanbod wordt afgerond met een bowlingbaan en een sauna.

Niet alleen voor jongeren, raden wij disco's, clubs en bars in Dąbki, Darłówko.

Bobolin ligt op ongeveer 150 km van de grens (Pomellen / Stettin) weg. De weg van Duitsland om er te komen is via de A10 (Berliner Ring) richting Prenzlau / Stettin (A11). Over de grens (Pomellen / Kołbaskowo) rijdt u langs de snelweg A6 tot aan de afdaling naar Darłowo (2 km achter Koszalin).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In aanvulling op de huur belasting valt op de gemeenschap om Darłowo (0,85ct / dag / volwassene of 0,75ct / dag / kind (tot 7 jaar).
Verhuur is in de zomermaanden wekelijks vanaf zaterdag.
De woningen zijn beschikbaar vanaf uur op de dag van aankomst. Het vertrek is uiterlijk uur.
Houd er rekening mee dat op het terrein van de fabriek-achtige (met name op de speelplaats), de voogden voor hun kinderen.
We bieden geen strand handdoeken zijn beschikbaar.
In het geval van de reis annulering zal de borg te vervallen. Zelfs met het verkorten van het verblijf, is er geen terugbetaling.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen Sie bei einer Reisekündigung die Hälfte des angezahlten Betrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 2 Monate vor dem geplanten Check-in stornieren. Andernfalls verfällt die Anzahlung bzw. der bis dahin eingezahlte Betrag. Auch bei Verkürzung des Aufenthalts gibt es keine Kostenerstattung.

meer informatie:

- Er is de mogelijkheid zelfstandig een half- of volpension aan te schaffen, bijvoorbeeld via de nabijgelegen paardenranch Mustafa (ontbijt 15zł, lunch / diner combinatie 30zł).
- Als een bevestiging van ontvangst van de betaling van het voorschot van toepassing is op onze rekening. Als de aanbetaling wordt niet er nog steeds na een week van de reservering dag, dus we nemen om de reservering rechts te annuleren.
- De reservering kunt u telefonisch of per email te maken.
- We zouden er graag op wijzen dat de prijs is vastgesteld in overeenstemming met het opgegeven aantal reizigers. In het geval van de bezoeken die zijn aangesloten op een nacht van extra mensen, dan kunt u voor te stemmen dit met ons.
- Het object kan ook meerdere malen worden aangevraagd / geboekt. Van 9 pension ander huis hetzelfde type berekend.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


35 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Sandra W. uit Berlin

4,4
4 5 5 3 5
Toon Duits

Geweldige faciliteit

De vakantiepark en het appartement zijn echt heel mooi. De keuken is niet optimaal uitgerust voor 14 dagen, er ontbreekt een oven. De buitenfaciliteiten zijn zeer goed onderhouden en geweldig voor gezinnen met kinderen. We raden het zeker aan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2023

Marco S. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie in vakantiehuis Piraat

We waren in augustus in een vakantiehuis van het complex. De foto's van de website passen voor 100%. Zeker positief zijn de horren, omdat vliegen en wespen buiten extreem vervelend waren. Het huis is niet enorm, maar voor ons absoluut voldoende. We waren met 4 volwassenen en 1 kind. De keuken is klein, maar we hebben het gered. Absoluut rustige locatie, dat is geweldig. Genoeg speelmogelijkheden voor kinderen. Ik kan het iedereen aanraden en ik denk dat we op een gegeven moment weer op vakantie daar zullen gaan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. M. Neumann:

Es freut uns sehr, dass es Ihnen bei Pirat gefallen hat. Wir danken für die umfangreiche Bewertung und freuen uns jetzt schon, Sie bei uns wieder begrüssen zu können. Familie Neumann

Juli 2023

Peter H. uit Gotha

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Een zeer mooie accommodatie

We waren nu voor de tweede keer in Bobolino voor onze zomervakantie. De accommodatie overtuigde ons al de eerste keer. Het terrein was in orde. Het was erg schoon en veilig. De speelmogelijkheden voor de kinderen zijn erg goed. Er werd ook gedacht aan de volwassenen. (Tafeltennis is altijd mogelijk. Het is erg belangrijk dat er hoogwaardige tafeltennisballen beschikbaar zijn.) Voetbal en volleybal kunnen ook worden gespeeld. De inrichting is van hoge kwaliteit en voldeed aan onze behoeften. Het toilet en de sanitaire voorzieningen waren nieuw en in goede staat. Wifi werkte ook, net als de beloofde Duitse televisiezenders.
De accommodatie is absoluut aan te bevelen. Vooral gezinnen met kinderen zijn hier goed ondergebracht.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2022

Yvonne A. uit Ganghoferstrasse 12a

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Zomervakantie

Een aanrader. Zou er niet vies van zijn om er weer op vakantie te gaan
We kunnen het echt aanbevelen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2022

Kathrin M. uit Chemnitz

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvriendelijke

Het kleine huisje is prima geschikt voor 4 personen. Alles ziet er eigenlijk uit zoals op de foto's op de website. De weg naar het fijne zandstrand is op loopafstand in ongeveer 20 minuten. De snackstands met ijs, wafels en dergelijke op weg naar het strand motiveren de kinderen wel om te lopen.
Het enige punt dat wat mij betreft voor verbetering vatbaar is, is de uitrusting van de keuken met wat meer accessoires.
We komen terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Neumann:

Sehr geehrter Gast. Wir freuen uns, daß es Ihnen bei uns gefallen hat und bedanken uns für die positive Bewertung. Da wir uns ständig verbessern und die Gäste mit präzisen Informationen versehen möchten, eine kleine Ergänzung: das Haus ist insgesamt 60m2 groß (jeweils 30m2 im Erdgeschoß und 30m2 auf der 1ten Etage). Die Frage an Sie: Welches Zubehör würden Sie sich in der Küchenausstattung wünschen?

Juli 2022

Aileen K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Betoverend ☺️

We zijn als gezin een week ontsnapt aan de dagelijkse stress. Het hele terrein is zeer goed onderhouden. Er zijn veel activiteiten voor kinderen en ze waren dolgelukkig. Van badminton tot een voetbalveld en van een keuken tot een poppenhuis, alles was er.

Het was ook een zeer aangename, rustige plek naast een paardenweide.

We kunnen de accommodatie zeer aanbevelen.

Bedankt voor de mooie vakantie. ☺️

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. M. Neumann:

Vielen Dank - wir hoffen, Sie nächstes Jahr bei uns wieder begrüßen zu können. Familie Neumann

Juli 2021

Heiko P. uit Dresden

4,9
4.5 5 5 5 5
Toon Duits

Super start van de vakantie

De eerste week van onze vakantie brachten we door in Bobolin. Dankzij de vriendelijke verhuurders, de zeer goede accommodatie en het overdekte speeltentje met tafeltennistafel kwamen we ontspannen aan. Nogmaals bedankt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Anita M. uit Warszawa

5,0
5 5 5 5 5

Polecamy

Polecamy ta lokalizacje. Domki w pełni wyposażone, w stylu skandynawskim. Czysto i schludnie. Teren zadbany. Spokój i cisza. Obsługa przemiła. Na pewno wrócimy.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Eva W. uit Salzgitter Bad

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön

Sehr schöne und liebevoll eingerichtete Ferienhäuser. Herrliche Ruhe zum Entspannen und eine gute Lage für Ausflüge in der Umgebung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Helene uit Bobolin

5,0
5 5 5 5

Immer wieder Polen

Eine sehr gepflegte tolle Anlage. Häuser sauber, schöner Garten. Haben zwei Wochen mit der Fam. und Hund verbracht. Haben uns sehr wohlgefühlt. Die Besitzer sind sehr nett. Konnten den Hund mit zum Strand nehmen. ( an der Leine). Polen ist wunderschön, die Menschen sehr herzlich und das Essen ist sagenhaft. Sehr zu empfehlen, kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Yvonne H. uit Velbert

5,0
5 5 5 5

Super super super

Einfach super.

Die Lage ist klasse, das Haus die Anlage einfach super.

Wir können es zu 100% weiterempfehlen

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2019

Madlen H. uit 07806 Weira

5,0
5 5 5 5

Top Adresse für Familien

Wir haben hier einen wunderschönen Sommerurlaub verbracht. Das Haus ist sehr modern eingerichtet und bietet genügend Platz für 5 Personen. Besonders toll sind die Spielmöglichkeiten für Kinder jeden Alters im Pavilion und auf dem gesamten Gelände. Das Haus liegt auch sehr ruhig und der Strand, Konsum, Restaurants sind dennoch zu Fuß oder Rad in wenigen Minuten zu erreichen. Außerdem sind die Vermieter super freundlich und stehen mit Tips und Ratschlägen zur Seite. Wir kommen bestimmt mal wieder.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Jens Z. uit 39615 Hansrszadt Seehausen

5,0
5 5 5 5

Sehr Heimelich

Sehr gepflegte Anlage. Sehr schönes Ferienhaus, das super gepflegt ist. Für Familien mit Kindern ist es schön gemacht,denn dort gibt es viele Spielmöglichkeiten für schlechtwetter Tage. Das Ferienhaus für Rollifahrer ist wirklich barrierefrei und sehr gut zugänglich. Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Wir hatten dort eine schöne Zeit. Herzlichen Dank

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2019

Alexandra R. uit 38118 Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Top Ferienanlage

Diese Ferienanlage ist natur pur. Wir hatten noch nie so einen entspannten Urlaub. Das Haus ist so kuschelig, gemütlich und super ausgestattet. Wir kommen auf jeden Fall bald wieder. Es ist wirklich für jeden geeignet.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Robert P. uit 38-122 Piotrków Tryb.

5,0
5 5 5 5

Poprostu fajny urlop

Dobrze, dobrze wyposażone domki, super place zabaw i club dla dzieci pod wiatą. Wszystko to co potrzebne do spędzenia wolnego czasu z małymi dziećmi. Także my dorośli miło i ciekawie spędzaliśmy czas. Przecudna spokojna okolica. Gorąco polecam.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2018

Marion S. uit 28203 Bremen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wow

Prachtig complex met veel liefde en smaak ingericht. We voelden ons zeer comfortabel, en niet alleen vanwege het waanzinnige weer. Aan kinderen van alle leeftijden is hier gedacht. De ligging van Pirat is ook uniek mooi - aan de rand van de stad met directe nabijheid van de natuur. Hartelijk dank voor deze prachtige vakantie. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Volker uit 38700 Braunlage

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Pirat

Dit zijn echt leuke kleine huisjes op een goed onderhouden terrein. De inrichting is functioneel en in goede staat, je kunt je hier zeer comfortabel voelen, vooral met kinderen. De aanduiding "tot 8personen" vinden wij echter volledig overdreven, er zijn twee (lekker ruime) slaapkamers, bovendien kan de bank in het woongedeelte worden uitgeklapt. De resterende ruimte is dan echter nauwelijks toereikend. Er zijn ook "slechts" 6 stoelen, planken in de badkamer zijn nogal "schaars" toch kunnen meer dan 4 personen hun gebruiksvoorwerpen er niet onder krijgen. De keuken is helaas ook zeer karig uitgerust. Hoewel er absoluut genoeg borden, kopjes, bestek, enz. zijn om te koken (mogelijk zelfs voor meer dan vier personen), wordt de uitrusting een uitdaging. Toch kunnen wij het complex met een gerust hart aanbevelen, en het contact en de behulpzaamheid van de verhuurders is voorbeeldig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2018

Dani P. uit Briegerstr. 5

5,0
5 5 5 5

Urlaub

Es war ein wirklich toller Urlaub. Zum Strand kann man laufen, der wirklich schön war und auch nicht so überlaufen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Anna Z. uit BYDGOSZCZ

5,0
5 5 5 5
Toon Pools

Meningen zijn verdeeld over deze kwestie.

Het centrum voldoet aan de verwachtingen van vakantiegangers. De huisjes in Scandinavische stijl zijn zeer smaakvol ingericht met gevoel voor de behoeften van de gebruiker. De esthetische ruimte voor de keuze van huishoudelijke apparaten verdient lof. In de huisjes heerst een zeer plezierige sfeer... Het centrum, gelegen in een rustige en vredige omgeving, nodigt uit tot langverwachte ontspanning. Iedereen vindt hier iets voor zichzelf, zowel de jongste als de oudste gasten. Het speelveld en de overdekte speelplaats zijn zeer gevarieerd. Ik denk dat iedereen die het Piratencentrum heeft leren kennen, graag terug zal willen keren naar zo'n vriendelijke en charmante plek.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Christine uit 16540 Hohen Neuendorf

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Familienunterkunft

Schöne Anlage mit tollen kindgerechten Angeboten (Tischtennis, Tischkicker, Spielplatz, Spielzeug), so dass Kinder sich selbst bei jedem Wetter gut beschäftigen können. Strand und Einkaufsmöglichkeit und Restaurant fußläufig erreichbar. Die Häuser sind sehr sauber und gut eingerichtet. Für uns ein guter Ort um eine Woche lang zu entspannen! Das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juli 2018

Adam uit Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke vakantie! Een aanrader!

We hebben een heerlijke, ontspannen vakantie doorgebracht in het Pirat vakantieoord. Het complex is zeer goed onderhouden en de huizen zijn zeer liefdevol ingericht. Bovendien zijn de huizen zeer ruim, zodat we met zes personen voldoende ruimte hadden. De keuken en de woonkamer zijn goed uitgerust en erg gezellig. Wij vonden vooral het enorme paviljoen met een speelhoek, tafeltennis, een tafelvoetbaltafel en veel zitplaatsen erg leuk. We hebben ook genoten van de speeltuin en het volleybalveld. Wij kunnen de faciliteit alleen maar aanbevelen en zouden haar zelf graag nog eens bezoeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Juliane uit Gotha

5,0
5 5 5 5

Familien urlaub

Super schöne Anlage sehr gepflegt...toller spielplatz und viele spiel Möglichkeiten für die kinder. Modern sauber und gepflegte Ferienhäuser. Parkplatz auf den Grundstück. Kann man weiter empfehlen ...das einzige was schöner wäre wenn der weg nicht so lang zum Meer wäre (1km) aber dafür hat man auf der Anlage sehr viel ruhe. Insgesamt ein toller urlaub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2018

Julia uit 97720

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Sehr schöne Anlage! Man hat alles was man braucht! Nicht weit zum Strand! Ein kleiner Supermarkt gleich in der Nähe! Vermieter super nett! Kann ich nur weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2018

Alexander S. uit 21029 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met klasse

We hadden geweldig weer, veel plezier en ontspanning. Het complex was niet druk in deze tijd van het jaar - precies goed om te ontspannen. We hadden onze kleintjes altijd in het zicht op de speelplaats voor het huis. Het strand was leeg en het water nog koud. Het huis was zeer chic en we voelden ons zeer comfortabel. We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2017

Eva W. uit 38118 Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Erholsamer und wunderschöner Herbsturlaub bei Pirat in Bobolin

Wir haben einen abwechslungsreichen Urlaub auf hohem Niveau erlebt. Die Anlage Pirat in Bobolin ist mittendrin unter den Wiesen am Ende des Dorfes Bobolin gelegen. Unsere Nachbarn waren die Wildvögel und Pferde der benachbarten Pferderanch - einfach unvergesslich. Das Haus war mit viel Herz und Stil ausgestattet - wir fühlten uns sehr wohl. Zum Meer, wo ein breiter feinsandiger Strand wartete, geht man 10-15 Minuten durch einen Pinienwald. Die Kinder haben auch Austritte auf dem Strand mit den Pferden von der Ranch aus gemacht! Wenig Verkehr um diese Jahreszeit - so konnten wir problemlos und schnell mit dem Auto an alle uns interessierenden Orte, wie Danzig, Leba oder Kolberg hinkommen. Aber die beste Erholung war natürlich vor Ort - wir werden bestimmt Pirat wieder besuchen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2017

Syckor A. uit 84524 Neuötting

4,8
4 5 5 5

Ostseeurlaub

Ambiente und Umgebung wundervoll. Super Gaststätte in der Nähe und kurzer Fußmarsch zur Ostsee. Hausaustattung toll bis auf Kleinigkeiten wie Pfannenwender oder Bankauflagen für die Terasse, auf der man den Tag richtig entspannt ausklingen lassen kann.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Kristin B. uit Zossen

4,8
5 5 5 4

Sehr familienfreundlich

Wir verlebten einen sehr schönen und erholsamen Sommerurlaub dort in der Anlage. Das Haus war sehr sauber, komfortabel und modern ausgestattet! Die Kinder konnten direkt vorm Haus auf dem modernen Spielplatz spielen und die Eltern konnten von der Terasse oder den Liegestühlen zuschauen. Zum Strand ist es etwas zu laufen, aber auch mit 2 kleinen Kindern gut schaffbar. Der kleine Supermarkt bietet viel Einkaufsmöglichkeit. Weitere Supermärkte sind in der Umgebung mit Auto erreichbar. Die ausgebauten Radwege können sowohl mit Fahrrädern oder Skates genutzt werden. Insgesamt ein sehr zuempfehlender Urlaub inklusive Service und Ansprechmöglichkeiten seitens der Vermietung. Für Familien ideal!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Uwe T. uit 86316 Friedberg

5,0
5 5 5 5

Empfehlung für Strandurlaub

Sehr gepflegtes Objekt in ruhiger Lage. Ferienhaus sehr gut und geschmackvoll eingerichtet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2017

Holger K. uit Neuhaus am Rennweg

4,8
5 5 4 5

sehr gut

empfehlenswehrt

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Kathleen S. uit 98660 Beinerstadt

4,8
5 4.5 4.5 5

Urlaub für Familien und Ruhesuchende

Eine tolle Ferienanlage, ideal für Familien mit Kindern. Das Ferienhaus ist im schwedischen Stil eingerichtet und es ist alles da um den Urlaub rundum zu genießen. Die Anlage liegt etwas außerhalb und ist von Wiesen und Feldern umgeben. Für die kleinen Urlaubsgäste ist ein Sandkasten und eine Klettergerüst auf der Anlage verfügbar. Der kleine Kiosk im Ort hat alles parat, was man zum täglichen Leben braucht. Das kleine, urig gemütliche Restaurant "Gospoda Obora" liegt auch nur wenige Gehminuten von der Anlage entfernt. Der Kontakt zum Vermieter war sehr freundlich und angenehm. Tipps zu Ausflugszielen liegen als Information im Haus bereit. Der Strand ist durch einen Plattenweg in ca. 15min zu Fuß erreichbar.
Wir haben die Erfahrung gemacht das wir uns mit Deutsch und Englisch leider oft nicht verständigen konnten. Ein polnisches Wörterbuch wäre manchmal von Vorteil gewesen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2017

Marco uit 01920 Räckelwitz

4,5
4 5 4.5 4.5

Agenehmer Familienurlaub

Ruhige Lage, doch nah genug am Trubel. Entspannt. Polnisch-Kenntnisse hilfreich.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2017

Pfeffer U. uit 04277 Leipzig

5,0
5 5 5 5

Toller Familienurlaub mit Rollstuhl!

Wir waren von unserer Unterkunft sehr begeistert. Nagelneue Anlage in ruhiger Lage mit Blick auf grüne Wiesen und die nahegelegene Pferderanch. Viele Aktivitäten und Einkaufsmöglichkeiten im Umkreis von 5 km. Aufstrebendes Urlaubsgebiet. Ferienhaus im Erdgeschoss gut mit Rollstuhl erfahrbar. Sehr gut für Familien mit Kindern geeignet. Wir waren mit 5 Personen dort. Für 8 Personen könnte es unter Umständen etwas eng werden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2017

Tobias C. uit Reinsdorf

4,5
4 5 4 5

Sehr schöne Unterkunft. Toller Urlaub.

War ein toller Urlaub. Nette Leute, super Lage und ein Spitzenpreis für die Unterkunft.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Michael M. uit 39112 Magdeburg

4,8
5 5 4 5

Anlage mit Klasse und zum Wohlfüllen

Wir wussten nicht was uns erwarten würde, da die Anlage gebaut wurde und es während unserer Reservierung deshalb noch keine Fotos gab. Es hat alle unsere Erwartungen übertroffen. Wir wohnten in einer wunderschönen mit viel Geschmack und Liebe eingerichteten Anlage. Die Lage war für uns auch optimal - am Rande des Dorfes mit viel Freiheit und super Ausblick auf Felder und Wiesen umgeben von Pferden. Zum Meer mit einem schönen breiten Strand haben wir zu Fuß 15 Minuten gebraucht. Im Dorf gibt es alles, was man im Urlaub braucht. Wir kamen erholt nach Hause und werden Pirat bestimmt wieder besuchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2011

DarkMel uit Tauberbischofsheim

5,0
4.9 5 5 5 5

Ideal für Familien und Ruhesuchende

Sehr schönes, gut ausgestattetes Ferienhaus in ruhiger Lage inmitten von Wiesen, ca. 20 min Fußmarsch zur Ostsee durch einen kleinen Wald, dort wunderschöner Sandstrand mit Dünen. Großes Rasengrundstück mit viel Platz zum Spielen für Kinder, Spielhaus mit Schaukel, Feuerstelle. Netter Kontakt zum Vermieter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Umgeben von Wiesen, auf denen Pferde weiden. Sehr ruhige Lage, großes Gartengrundstück

Recreatiemogelijkheden: Reiten auf der benachbarten Pferderanch, baden in der Ostsee, radfahren, wandern. Weitere Freizeitmöglichkeiten im größern Ort Darlowo, (ca. 5 km entfernt)

Winkels: Am Ort kleiner Laden, etwas teurer. Mehrere größerer Supermärkte in Darlowo (ca. 5 km entfernt)


Contactpersoon

Bedrijf Pirat domki letniskowe - Ferienhäuser
Dhr. M. Neumann

Dhr. M. Neumann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 31728

Laatst bijgewerkt: 05.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31728.htm


«piraat Cottages» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 35 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven