Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel chalet met afwasmachine, in autov...

Max.  5   gasten
45m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
45m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV, verwarming), open keuken(koffiezetapparaat(pads), koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. hoogslaper), badkamer(douche, wastafel))

berging, airconditioning, terras, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

Op Resort Arcen heeft u de keuze uit verschillende varianten 6 pers. accommodaties. De villa's bieden een comfortabele en complete inrichting en zijn met de 3 slaapkamers en 2 badkamers zeer geschikt voor twee families. Deze villa's zijn er in geschakelde (NL-5944-16) en vrijstaande varianten (NL-5944-17). De vrijstaande chalets (NL-5944-18) zijn onder andere voorzien van airconditioning. Dit deel van het park is autovrij en daardoor zeer geschikt voor jonge gezinnen. Dan zijn er nog de karakteristieke, Finse bungalows (NL-5944-19). Het interieur van deze types is grotendeels van hout. Ook dit deel van het park is autovrij en kunt u dus gebruik maken van de centrale parkeerplaats en de daar aanwezige bagagekarren. Alle types hebben een eigen terras met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het luxe en zeer complete Vakantiepark Resort Arcen ligt in het prachtige Noord-Limburg aan de Maas, verscholen tussen bos en weide, in een licht glooiend, pittoresk landschap. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van schitterende fiets- en wandeltochten. Sommige delen van het park zijn autovrij en daardoor zeer geschikt voor kinderen. In het complete centrumgebouw, dat gebouwd is in Romeinse stijl, vindt u onder andere een overdekt zwembad, een sauna met Turks stoombad en een gezellig restaurant met panoramaterras. Het openlucht zwembad, de visvijver, het zandstrandje en verschillende sport- en spelmogelijkheden bieden u de mogelijkheid om u bij elke omstandigheid te vermaken. In de omgeving van Resort Arcen zijn uitstekende mogelijkheden om dagjes uit te gaan. Natuurlijk is het Bourgondische Arcen, ook wel "De Parel aan de Maas" genoemd, zeer de moeite waard, maar ook het Duitse Xanten (ca. 30 km.) en Dusseldorf (ca. 70 km.) zijn goed te bereiken. Kortom; voor ieder wat wils.

Resort Arcen heeft legio mogelijkheden te bieden. Dit kan variëren van relaxen, tot sporten en van gezelligheid tot cultuur. Qua faciliteiten treft u onder andere een openlucht en overdekt zwembad met sauna/Turks stoombad aan.

Verschillende woningfaciliteiten zijn bij enkele accommodaties met voorkeur te boeken tegen 25 euro voorkeurskosten en zijn dus niet standaard aanwezig. Dit betreft: infrarood sauna, 2e parkeerplaats bij de villa, afwasmachine, magnetron, wasmachine, zonnebank/-hemel. Tevens kunt u met voorkeur een huisdier- en rookvrije woning boeken. Neemt u hiervoor contact op met ons Customer Contact Center.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 300. U dient de borg contant te betalen bij aankomst aan de receptie.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 6/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,75/verblijf.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren zijn altijd op aanvraag en met verplichte eindschoonmaak
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mirko Skopp

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Netheid is een vreemd woord in dit park .... overal stof en spinnenwebben. Het koffiezetapparaat moest een keer schoongemaakt worden. Geen vereisten voor het terrasmeubilair ... dat is standaard! Het grote houten terras op de foto dat we niet in het hele park konden vinden, was in plaats daarvan een vuile stenen patio. Op de grens met Duitsland maar infomateriaal en menu's Nederlands.

Marlies Zijlstra-Rob

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Aankomst met muziek, kinderen konden gelijk in de schmink en er was muziek. Heerlijk gelijk vakantiegevoel. Mooie ruime accomodatie, waren met 4 personen in een 5 persoons chalet. Zaten bij de visvijver, mooie ruime plekken en autovrij. Handig met 2 kinderen. Veel te doen op het park, maar ook omgeving Arcen genoeg te beleven.

Lina Stiasteny

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Persoonlijke informatie Ik ben op verlengd weekend geweest met mijn vriend in dit huisje dat een capaciteit heeft van 6 personen. Interieur Het is een modern huisje met flatscreen TV, afwasmachine en echt nette meubels. Het enige punt waarop je moet letten, is dat het wel vrij kleine slaapkamers zijn. Zeker de stapelbedden. Ook de badkamer is niet gemaakt om met twee personen in te staan. Hou hier rekening mee. Schoonmaak We besloten om geen schoenen in het huisje te dragen. De eerste avond hingen er toch veel pluisjes aan onze sokken. Dit was jammer. Voor de rest was alles (bedden, meubels, tv, glazen, borden...) piekfijn in orde en schoon. Buitenaanzicht Het buitenaanzicht is nu niet meteen stralend, maar was toch echt netjes onderhouden. Voor ons tweetjes hoefde het niet meer te zijn. Het nadeel aan een plat dak is dat je de regen (vooral 's nachts) hard hoort. Ligging De ligging was echt super handig! Zó dicht bij Venlo. Net 10 minuutjes rijden. Super gezellig. In Arcen zelf was niet veel te doen, maar ze hebben er wel een supermarktje (Spar). De parking in het park zelf stond soms helemaal vol. Toch is de parking aan de receptie niet ver verwijderd (max. 10 minuutjes stappen). Gastvrijheid Het ontvangst was aangenaam. Ze zijn vrij professioneel en pakken problemen snel aan. Onze verwarming werkte plots niet meer en we kregen meteen een vervangtoestelletje mee. (Het was zondag, dus de hersteldienst was niet aanwezig, dacht ik.) Prijs-kwaliteitverhouding Beide hebben we ongeveer €100 betaald voor 4 dagen en 3 nachten. Dit is de eerste keer dat ik zonder ouders op vakantie ben geweest, maar ik denk dat ik kan zeggen dat dit een goede deal is! Al bij al was het een leuke vakantie in een net park! Ik zou het nog eens willen doen.

Judith Steinz

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We waren maar 5 dagen op het Resort, maar het hadden er meer mogen zijn! Er was zoveel te beleven voor de kinderen daar (en voor ons moeders om even bij te tanken) dat we het Resort niet zijn afgegaan. Als we wat langer hadden kunnen blijven hadden we zeker ook de omgeving daar buiten willen verkennen! Ook de musical Peter Pan waar bijna alle medewerkers van het park aan mee deden was helemaal top!

jj Looij

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

schoon en goed onderhouden park met een leuke diversie tijd aan huisjes

Wentink

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bij aankomst in het vakantieverblijf bleek de afstandbediening van de tv er niet te zijn,daarna vonden we was in de kamer ineen hoek van andere gasten niet zo leuk om dat te zien.

Maysheline Jansen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Inchecken ging snel accommodatie was super niks te klagen huis was schoon alles op orde we hebben een leuke tijd gehad. Super leuke musical show de medewerkers en de acteurs hebben het leuk gedaan het enthousiasme spatte er vanaf. Vriendelijke personeel kort gezegd een top vakantie ! Dank Resort Arcen M.Jansen

Tom Gerritsen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Leuk challet maar zeer kleine slaapkamers verder prima

J A Krijnen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

de omgeving was mooi de accommodatie was schoon alleen de wasruimte was erg klein en de slaapkamers waren ook erg klein verder was het goed vertoeven

Patricia Koppelman

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Snelle afhandeling bij de receptie. Park was netjes en schoon!

ep ruit

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De ontvangst bij de receptie was hartelijk. Ook werden vragen duidelijk beantwoord. Het park was goed opgezet. Voldoende parkeergelegenheid en ook bagagekarretjes om je bagage neer het huisje te brengen. De Maasduinen is een mooi wandel- en fietsgebied.

ep ruit

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De ontvangst bij de receptie was hartelijk. Ook werden vragen duidelijk beantwoord. Het park was goed opgezet. Voldoende parkeergelegenheid en ook bagagekarretjes om je bagage neer het huisje te brengen.

De Maasduinen is een mooi wandel- en fietsgebied.

Maysheline Jansen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Inchecken ging snel accommodatie was super niks te klagen huis was schoon alles op orde we hebben een leuke tijd gehad.

Super leuke musical show de medewerkers en de acteurs hebben het leuk gedaan het enthousiasme spatte er vanaf.

Vriendelijke personeel kort gezegd een top vakantie !



Dank Resort Arcen M.Jansen


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317283

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317283.htm


«Comfortabel chalet met afwasmachine, in autov...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven