Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kindvriendelijke boerderijvilla in Limburg me...

Max.  5   gasten
89m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
89m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV), open keuken(combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(bad met douche, bubbelbad, 2x wastafel, toilet), overloop(sauna))

berging(wasdroger, wasmachine), verwarming(CV, vloerverwarming), terras(overdekt), tuin(omheind), tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt), kinderbed, kinderstoel, kinderbox, traphekje

In het Limburgse Roggel vind je deze mooie boerderijvilla. De villa heeft 3 slaapkamers en is groot genoeg voor een gezin of een groep van 5 personen. Op het park vind je een gedeeld zwembad waar je uren door kunt brengen.



Dit boerderijvillapark is een uitbreiding op het bestaande Recreatiepark de Leistert. Het ligt in Midden-Limburg en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Hier kun je lange fiets- en wandeltochten maken. Roermond, Maastricht, het Witte Stadje Thorn en Toverland zijn zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Maasplassen.



De villa's in Limburgse boerderijstijl worden gekenmerkt door de fraaie architectuur. Het park heeft een overdekt- en een openluchtzwembad, speeltuinen, een roeivijver, fietsverhuur en nog veel meer. De vrijstaande boerderijvilla is comfortabel ingericht en beschikt over vloerverwarming, een sauna en draadloos internet. Je vindt hier ook een fraai aangelegde tuin en een (overdekt) terras met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie, luxe vakantie-, of beter gezegd boerderijvillapark, is een uitbreiding op het bestaande Recreatiepark de Leistert met haar vele faciliteiten. Buitenhof de Leistert ligt in het afwisselende landschap van Midden-Limburg en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Lommerrijke lanen, hoven, fruitgaarden en meanderende beken maken de beleving van vroegere tijden compleet. De villa's in Limburgse boerderij stijl worden gekenmerkt door de fraaie architectuur. Het vakantiepark is ruim opgezet. Zo geniet je van rust en ruimte en hebt alle mogelijke faciliteiten bij de hand om de vakantie compleet te maken. Zo zijn er op het park een overdekt- en openluchtzwembad, diverse speeltuinen, een roeivijver, fietsverhuur en nog veel meer. Ook leent de omgeving zich prima voor het maken van fiets- en/of wandeltochten. Roermond met zijn sfeervolle binnenstad, Maastricht, het Witte Stadje Thorn, de thermaalbaden in Arcen en Toverland zijn zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Maasplassen. Buitenhof de Leistert, wat wil je nog meer?

Er bevindt zich op het overdekte plazaplein een groot indoor klimtoestel. Heerlijk klimmen, klauteren en glijden voor de kinderen! Ouders kunnen op het plein rustig toekijken vanaf het terras onder het genot van een heerlijk drankje. Het indoorspeeltoestel is 10 bij 11 meter en zit boordevol leuke hindernissen. Durf jij via de klimtoren de top te bereiken die maarliefst 7,5 meter hoog is?! Vanaf de top kom je via de loopbrug en de spiraal glijbaan weer veilig beneden.

Daarnaast biedt de Leistert de mogelijkheid voor een gezellig potje bowlen op het geheel nieuw bowlingcomlex naast het overdekte plazaplein. Genieten met de familie onderling, of een competitief potje tegen de buurtjes op het park. Tijdens dit ontspannen spel kunt u tevens genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Buitenhof de Leistert is een vakantiepark met luxe boerderijvilla's op ruime kavels. Het park beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud, waaronder een overdekt- en openluchtzwembad, diverse speeltuinen, een restaurant en een roeivijver.

De service kosten zijn voor het kindvriendelijke pakket

Naast de comfort boerderijvilla's NL-6088-02 (5-pers.), NL-6088-06 (7-pers.) en NL-6088-10 (9-pers.) zijn er ook luxe boerderijvilla's. Deze beschikken, naast de inrichting van de comfort-types nog over een sauna, een whirlpool, een wasmachine/droger combinatie en een flatscreen in één of meerdere slaapkamers. De luxe types zijn de NL-6088-04 (5-pers.), NL-6088-08 (7-pers.), NL-6088-12 (9-pers.), NL-6088-14 (11-pers.) en de NL-6088-16 (13-pers.).

Van alle beschikbare types is tevens een kindvriendelijke variant te boeken. In deze boerderijvilla's is standaard een kinderbed, -box en stoel aanwezig. Tevens vind je hier een bolderwagen, traphekje boven aan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, wasmachine/drogercombinatie en de tuin is omheind. De kindvriendelijke types zijn NL-6088-03 (5-pers. comfort), NL-6088-05 (5-pers. luxe), NL-6088-07 (7-pers. comfort), NL-6088-09 (7-pers. luxe), NL-6088-11 (9-pers. comfort), NL-6088-13 (9-pers. luxe), NL-6088-15 (11-pers. luxe) en NL-6088-17 (13-pers. luxe).

Er zijn boerderijvilla's waar huisdieren zijn toegestaan. Deze zijn echter alleen op aanvraag boekbaar. Neem hierover contact op met ons customer contact center. Indien het huisdier niet van tevoren is aangevraagd, kan toegang tot het park geweigerd worden.

Tegen betaling is er toegang tot een WiFi-netwerk voor de laptop of smartphone. De kosten hiervoor zijn 5,- per dag, per apparaat.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 9/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 6,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: € 5/nacht.
Kinderbed: € 9/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 9/verblijf. Op aanvraag.
Kinderbed + Kinderstoel: € 15/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,6 van 5
3.6 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.6 Service
3.6 Ligging
3.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gerlinda Hutten

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

We vonden het huisje niet goed schoon .Wel een mooi park en we hadden ook een mooie plek aan de rand van het park.Zwembad wel klein tov het aantal mensen op het park.

Nelleke Meijers

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Huisje was vies bij aankomst, bijv lagen nog vieze sokken, dode vliegen overal, vieze vaat in kastjes. En er was 1 bed kapot. Park zelf was leuk qua speeltuintjes enzo.

Lisanne Sprakel

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Zeer leuk huisje met luxe extra's! Ziet er goed uit en schoon. Natuurlijk zie je her en der gebruikerssporen maar dat is zeker niet storend. Je krijgt een welkomstpakketje met de eerste huishoud middelen.

B.A. de Boer

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Aankomst prima, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk. Mooie uitgebreide luxe woning. Schoonmaak mag wel vaker op de niet zo vaak schoon te maken plekken..... Pluk en Pien (en helpers) zijn te gek, complimenten voor het animatieteam. Ook in het zwembad is het zeer prettig vertoeven en het park ligt aan de bosrand dus ook meteen lekker wandelen is mogelijk. Kortom heel lekkere voorjaarsvakantie gehad. We komen vast nog eens terug.

Bernadette Van der Drift

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Huisje was idd voorzien van babybox, babybed en stoel. Wat is dat fijn dat je niet hoeft mee te nemen. Enige wat dan mist, is een onderlaken voor de box en bedje. Tevens betaal je voor een eindschoonmaak, maar wordt er van je verwacht dat je alles schoon achter laat. Wat doet men dan nog bij de eindschoonmaak?

kurt tilburgs

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

alles was super goed! alleen een minpuntje vond ik buiten het gras was gemaait maar het gras lag nog op de gazon en met een kind van 2 was dat niet zo aangenaam dat was alleen maar bij ons bij de buren en andere huisjes was dat niet! jammer.. maar derest was super!

Anne van der AA

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Erg fijn, ruim, luxe huis.

Sandra Gürel

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Toon Duits

Het was ok.Whirlpool is niet wat je weet van andere huizen, het is een ligbad met glandulaire niets ernstigs. Maar de sauna is geweldig en goed. Wifi moet vrij huwelijkszaken zijn plaats daarvan was er een tijdslimiet code waarmee je kunt slechts één apparaat in te voeren, dat wil zeggen onder wlan ik begrijp wat was anderes.Es niet erg schoon, maar alleen kleinigkeiten.im en grote prijs prestatie was het ok.

Bjorn de Jong

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het huisje is oké. Maar daar is ook alles mee gezegd. De matrassen zijn echt ellendig. En de service is helemaal drama. Snap echt heel goed als je nu in de huidige situatie met Corona niet alles kan faciliteren, maar als dan toch alles weer open mag het dan niet doen omdat je werkzaamheden aan het uitvoeren bent vindt ik echt asociaal je betaald dus voor het huisje en de daarbij horende faciliteiten maar daar hebben we dus geen gebruik van kunnen maken aangezien het park in de twee weken werkzaamheden wilt doen die dan uitlopen. Daar was helaas ook niet informatie over gedeeld. En als je daar het personeel over confronteert wordt er geantwoord als of het niet belangrijk is. “Dan moet je maar iets anders gaan doen”. Echt erg jammer

Lisanne Sprakel

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Zeer leuk huisje met luxe extra's!

Ziet er goed uit en schoon.

Natuurlijk zie je her en der gebruikerssporen maar dat is zeker niet storend.

Je krijgt een welkomstpakketje met de eerste huishoud middelen.

Eva Meester

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Huisje was mooi, sauna heerlijk en omheinde tuin erg handig. Koffiezetapparaat was stuk, vloerverwarming deed het niet in de woonkamer, ontvangst was niet erg op maat. Traphekje zat niet goed vast en kinderstoel was niet compleet. Alles werd opgelost, maar alles bij elkaar had ik hier zeker meer van verwacht.

Johan van Venrooy

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6

Het huisje is ruim opgezet, met een ruime tuin. Alle standaard dingen waren aanwezig en door de plek van ons huisje op het park was het er ook lekker rustig. Nadeel is dan wel dat het een aardig eind lopen is naar de ingang waar bijv. de supermarkt zit en de laadpalen voor de auto. Verder zijn alle voorzieningen op het park aanwezig en prima in orde, zwembad, speeltoestellen en restaurants. De schoonmaak van het huisje kan wel iets beter (met name alle dode muggen..), maar we zouden er zo weer een keer naar toe gaan.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317365

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317365.htm


«Kindvriendelijke boerderijvilla in Limburg me...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven