Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa met sauna, bubbelbad en stoomdouche

Max.  11   gasten
151m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 11  gasten
151m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV), open keuken(combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(stoomdouche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(bad met douche, bubbelbad, 2x wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel), overloop(sauna))

berging(wasdroger, wasmachine), verwarming(CV, vloerverwarming), terras(overdekt), tuin(omheind), tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt), kinderbed, kinderstoel, kinderbox, traphekje

In het Limburgse Roggel vind je deze mooie boerderijvilla. De villa heeft 5 slaapkamers en is groot genoeg voor meerdere gezinnen of een groep van 11 personen. Op het park vind je een gedeeld zwembad waar je uren door kunt brengen.



Dit boerderijvillapark is een uitbreiding op het bestaande Recreatiepark de Leistert. Het ligt in Midden-Limburg en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Hier kun je lange fiets- en/of wandeltochten maken. Roermond, Maastricht, het Witte Stadje Thorn en Toverland zijn zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Maasplassen.



De villa's in Limburgse boerderijstijl worden gekenmerkt door de fraaie architectuur. Het park heeft een overdekt- en een openluchtzwembad, speeltuinen, een roeivijver, fietsverhuur en nog veel meer. De boerderijvilla is comfortabel ingericht en beschikt over een sauna, een stoomdouche en een bubbelbad. Je vindt hier ook een fraai aangelegde tuin en een overdekt terras met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 11

4 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie, luxe vakantie-, of beter gezegd boerderijvillapark, is een uitbreiding op het bestaande Recreatiepark de Leistert met haar vele faciliteiten. Buitenhof de Leistert ligt in het afwisselende landschap van Midden-Limburg en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Lommerrijke lanen, hoven, fruitgaarden en meanderende beken maken de beleving van vroegere tijden compleet. De villa's in Limburgse boerderij stijl worden gekenmerkt door de fraaie architectuur. Het vakantiepark is ruim opgezet. Zo geniet je van rust en ruimte en hebt alle mogelijke faciliteiten bij de hand om de vakantie compleet te maken. Zo zijn er op het park een overdekt- en openluchtzwembad, diverse speeltuinen, een roeivijver, fietsverhuur en nog veel meer. Ook leent de omgeving zich prima voor het maken van fiets- en/of wandeltochten. Roermond met zijn sfeervolle binnenstad, Maastricht, het Witte Stadje Thorn, de thermaalbaden in Arcen en Toverland zijn zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Maasplassen. Buitenhof de Leistert, wat wil je nog meer?

Er bevindt zich op het overdekte plazaplein een groot indoor klimtoestel. Heerlijk klimmen, klauteren en glijden voor de kinderen! Ouders kunnen op het plein rustig toekijken vanaf het terras onder het genot van een heerlijk drankje. Het indoorspeeltoestel is 10 bij 11 meter en zit boordevol leuke hindernissen. Durf jij via de klimtoren de top te bereiken die maarliefst 7,5 meter hoog is?! Vanaf de top kom je via de loopbrug en de spiraal glijbaan weer veilig beneden.

Daarnaast biedt de Leistert de mogelijkheid voor een gezellig potje bowlen op het geheel nieuw bowlingcomlex naast het overdekte plazaplein. Genieten met de familie onderling, of een competitief potje tegen de buurtjes op het park. Tijdens dit ontspannen spel kunt u tevens genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Buitenhof de Leistert is een vakantiepark met luxe boerderijvilla's op ruime kavels. Het park beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud, waaronder een overdekt- en openluchtzwembad, diverse speeltuinen, een restaurant en een roeivijver.

De service kosten zijn voor het kindvriendelijke pakket

Naast de comfort boerderijvilla's NL-6088-02 (5-pers.), NL-6088-06 (7-pers.) en NL-6088-10 (9-pers.) zijn er ook luxe boerderijvilla's. Deze beschikken, naast de inrichting van de comfort-types nog over een sauna, een whirlpool, een wasmachine/droger combinatie en een flatscreen in één of meerdere slaapkamers. De luxe types zijn de NL-6088-04 (5-pers.), NL-6088-08 (7-pers.), NL-6088-12 (9-pers.), NL-6088-14 (11-pers.) en de NL-6088-16 (13-pers.).

Van alle beschikbare types is tevens een kindvriendelijke variant te boeken. In deze boerderijvilla's is standaard een kinderbed, -box en stoel aanwezig. Tevens vind je hier een bolderwagen, traphekje boven aan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, wasmachine/drogercombinatie en de tuin is omheind. De kindvriendelijke types zijn NL-6088-03 (5-pers. comfort), NL-6088-05 (5-pers. luxe), NL-6088-07 (7-pers. comfort), NL-6088-09 (7-pers. luxe), NL-6088-11 (9-pers. comfort), NL-6088-13 (9-pers. luxe), NL-6088-15 (11-pers. luxe) en NL-6088-17 (13-pers. luxe).

Er zijn boerderijvilla's waar huisdieren zijn toegestaan. Deze zijn echter alleen op aanvraag boekbaar. Neem hierover contact op met ons customer contact center. Indien het huisdier niet van tevoren is aangevraagd, kan toegang tot het park geweigerd worden.

Tegen betaling is er toegang tot een WiFi-netwerk voor de laptop of smartphone. De kosten hiervoor zijn 5,- per dag, per apparaat.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 9/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 6,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: € 5/nacht.
Kinderbed: € 9/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 9/verblijf. Op aanvraag.
Kinderbed + Kinderstoel: € 15/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Cornelis Vels

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben genoten in onze 11 persoonsvilla. Alles zag er goed en netjes uit. We zullen zeker in de toekomst meer gebruik maken van Belvilla

Kroes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huisje ziet er goed uit. Enige minpunt zijn de mieren die overal lopen, in de keuken , op de vloer, aan de zijkanten van de koelkast en zelfs in de badkamer.

Antoine Van den Abeele

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

uitstekende accomodatie voor grote familiegroepen

Natalie Kunz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles war einfach Super.

Jorien Leuveld

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi park en mooie huisjes. Genoeg Te doen voor Kids en volwassenen.

L.H. van der Weide

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een fijne midweek in de herfstvakantie. Wij hebben genoten. Fantastische park. Mooie huizen.

Thomas Rehrmann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis was echt top klasse, kan alleen het park veel te wensen zijn, misschien wordt het 2013 zijn beter als het nieuwe centrum is gebouwd! Toevoeging, het park is niet echt ontworpen voor de Duitse gasten, alle informatie materiaal is in het Nederlands, zelfs bij de registratie krijgt u infofiche in het Nederlands, hoewel ze weten dat een van Duitsland kommt.Keine Duitse tv-stations, alleen ARD.Spielplätze voor kinderen zeer goed!

Angela Snels

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Jammer dat er niet beter was schoongemaakt in het huisje. En dat we toch nog meer geld moesten betalen op het park, extra voor een kindvriendelijke huisje en naast de toeristenbelasting moest er ineen ook lokale heffingen worden betaald. Maar het huisje, was heel mooi de bedden liggen goed. En er is voor kinderen echt heel veel te doen.

Arend Edelenbosch

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Twee van de 8 dagen die we hadden geboekt regende het de hele dag. Echter het vakantiehuis bood ons de mogelijkheid om ons goed te vermaken en de regen als spelbreker te negeren. Ons verblijf op de Leistert heeft ons goed gedaan. Er was rust en ruimte en voldoende mogelijkheid om mooie fietstochten te maken in de omgeving. Op de plaza konde de kleintjes zich prima vermaken en het restaurant heeft een goede keuken waar je tegen een redelijke prijs kunt eten. De Leistert is aan te bevelen !

Thomas Rehrmann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis was echt top klasse, kan alleen het park veel te wensen zijn, misschien wordt het 2013 zijn beter als het nieuwe centrum is gebouwd! Toevoeging, het park is niet echt ontworpen voor de Duitse gasten, alle informatie materiaal is in het Nederlands, zelfs bij de registratie krijgt u infofiche in het Nederlands, hoewel ze weten dat een van Duitsland kommt.Keine Duitse tv-stations, alleen ARD.Spielplätze voor kinderen zeer goed!

Angela Snels

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Jammer dat er niet beter was schoongemaakt in het huisje. En dat we toch nog meer geld moesten betalen op het park, extra voor een kindvriendelijke huisje en naast de toeristenbelasting moest er ineen ook lokale heffingen worden betaald.



Maar het huisje, was heel mooi de bedden liggen goed. En er is voor kinderen echt heel veel te doen.

Natalia Seiler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Zeer mooi, modern, comfortabel, veel ruimte in het huis en op het terrein. Moderne apparatuur gasfornuis grote, twee koelkasten, magnetron, twee koffiezetapparaten, vaatwasser, wasmachine met droger functie en zelfs een stofzuiger. We misten alleen een barbecue, maar we konden nog niet huren. Het was een fijne vakantie!

Duynslaeger

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

het was een vlotte en goede reservering via de site, heb ook telefonisch contact gehad , waarbij ik vriendelijk de nodige uitleg kreeg ,waarvoor dank, is zeker een aanrader en om aan te bevelen aan vrienden en kennissen,

Boudewijn Peeters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben van ons verblijf genoten. Ook het vakantiepark dat over verschillende troeven beschikt heeft ons aangenaam verrast. De service bij het inchecken en vragen is / was top. Wij komen zeker terug.

Thomas Rehrmann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis was echt top klasse, kan alleen het park veel te wensen zijn, misschien wordt het 2013 zijn beter als het nieuwe centrum is gebouwd! Toevoeging, het park is niet echt ontworpen voor de Duitse gasten, alle informatie materiaal is in het Nederlands, zelfs bij de registratie krijgt u infofiche in het Nederlands, hoewel ze weten dat een van Duitsland kommt.Keine Duitse tv-stations, alleen ARD.Spielplätze voor kinderen zeer goed!

Arend Edelenbosch

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Twee van de 8 dagen die we hadden geboekt regende het de hele dag. Echter het vakantiehuis bood ons de mogelijkheid om ons goed te vermaken en de regen als spelbreker te negeren. Ons verblijf op de Leistert heeft ons goed gedaan. Er was rust en ruimte en voldoende mogelijkheid om mooie fietstochten te maken in de omgeving. Op de plaza konde de kleintjes zich prima vermaken en het restaurant heeft een goede keuken waar je tegen een redelijke prijs kunt eten. De Leistert is aan te bevelen !

Angela Snels

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Jammer dat er niet beter was schoongemaakt in het huisje. En dat we toch nog meer geld moesten betalen op het park, extra voor een kindvriendelijke huisje en naast de toeristenbelasting moest er ineen ook lokale heffingen worden betaald.



Maar het huisje, was heel mooi de bedden liggen goed. En er is voor kinderen echt heel veel te doen.

Natalia Seiler

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooi, modern, comfortabel, veel ruimte in het huis en op het terrein. Moderne apparatuur gasfornuis grote, twee koelkasten, magnetron, twee koffiezetapparaten, vaatwasser, wasmachine met droger functie en zelfs een stofzuiger. We misten alleen een barbecue, maar we konden nog niet huren. Het was een fijne vakantie!

Duynslaeger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

het was een vlotte en goede reservering via de site, heb ook telefonisch contact gehad , waarbij ik vriendelijk de nodige uitleg kreeg ,waarvoor dank, is zeker een aanrader en om aan te bevelen aan vrienden en kennissen,

Boudewijn Peeters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben van ons verblijf genoten. Ook het vakantiepark dat over verschillende troeven beschikt heeft ons aangenaam verrast. De service bij het inchecken en vragen is / was top. Wij komen zeker terug.

Thomas Rehrmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het huis was echt top klasse, kan alleen het park veel te wensen zijn, misschien wordt het 2013 zijn beter als het nieuwe centrum is gebouwd! Toevoeging, het park is niet echt ontworpen voor de Duitse gasten, alle informatie materiaal is in het Nederlands, zelfs bij de registratie krijgt u infofiche in het Nederlands, hoewel ze weten dat een van Duitsland kommt.Keine Duitse tv-stations, alleen ARD.Spielplätze voor kinderen zeer goed!

Arend Edelenbosch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Twee van de 8 dagen die we hadden geboekt regende het de hele dag. Echter het vakantiehuis bood ons de mogelijkheid om ons goed te vermaken en de regen als spelbreker te negeren. Ons verblijf op de Leistert heeft ons goed gedaan. Er was rust en ruimte en voldoende mogelijkheid om mooie fietstochten te maken in de omgeving. Op de plaza konde de kleintjes zich prima vermaken en het restaurant heeft een goede keuken waar je tegen een redelijke prijs kunt eten. De Leistert is aan te bevelen !

Angela Snels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Jammer dat er niet beter was schoongemaakt in het huisje. En dat we toch nog meer geld moesten betalen op het park, extra voor een kindvriendelijke huisje en naast de toeristenbelasting moest er ineen ook lokale heffingen worden betaald.



Maar het huisje, was heel mooi de bedden liggen goed. En er is voor kinderen echt heel veel te doen.

Duynslaeger

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

het was een vlotte en goede reservering via de site, heb ook telefonisch contact gehad , waarbij ik vriendelijk de nodige uitleg kreeg ,waarvoor dank, is zeker een aanrader en om aan te bevelen aan vrienden en kennissen,

Boudewijn Peeters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben van ons verblijf genoten. Ook het vakantiepark dat over verschillende troeven beschikt heeft ons aangenaam verrast. De service bij het inchecken en vragen is / was top. Wij komen zeker terug.

Natalia Seiler

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi, modern, comfortabel, veel ruimte in het huis en op het terrein. Moderne apparatuur gasfornuis grote, twee koelkasten, magnetron, twee koffiezetapparaten, vaatwasser, wasmachine met droger functie en zelfs een stofzuiger. We misten alleen een barbecue, maar we konden nog niet huren. Het was een fijne vakantie!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317375

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317375.htm


«Villa met sauna, bubbelbad en stoomdouche» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven