Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige villa in Limburg nabij meer

Max.  9   gasten
122m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 9  gasten
122m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV), open keuken(magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, TV), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(bad met douche, 2x wastafel, toilet), overloop)

berging(wasdroger, wasmachine), verwarming(CV, vloerverwarming), terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt), kinderbed, kinderstoel, kinderbox, traphekje

In het Limburgse Roggel vind je deze mooie boerderijvilla. De villa heeft 4 slaapkamers en is groot genoeg voor meerdere gezinnen of een groep van 9 personen. Op het park vind je een gedeeld zwembad waar je uren door kunt brengen.



Dit boerderijvillapark is een uitbreiding op het bestaande Recreatiepark de Leistert. Het ligt in Midden-Limburg en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Hier kun je lange fiets- en/of wandeltochten maken. Roermond, Maastricht, het Witte Stadje Thorn en Toverland zijn zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Maasplassen.



De villa's in Limburgse boerderijstijl worden gekenmerkt door de fraaie architectuur. Het park heeft een overdekt- en een openluchtzwembad, speeltuinen, een roeivijver, fietsverhuur en nog veel meer. De kindvriendelijke boerderijvilla is comfortabel ingericht en beschikt over vloerverwarming. Je vindt hier ook een fraai aangelegde tuin en een terras met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 9

3 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie, luxe vakantie-, of beter gezegd boerderijvillapark, is een uitbreiding op het bestaande Recreatiepark de Leistert met haar vele faciliteiten. Buitenhof de Leistert ligt in het afwisselende landschap van Midden-Limburg en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Lommerrijke lanen, hoven, fruitgaarden en meanderende beken maken de beleving van vroegere tijden compleet. De villa's in Limburgse boerderij stijl worden gekenmerkt door de fraaie architectuur. Het vakantiepark is ruim opgezet. Zo geniet je van rust en ruimte en hebt alle mogelijke faciliteiten bij de hand om de vakantie compleet te maken. Zo zijn er op het park een overdekt- en openluchtzwembad, diverse speeltuinen, een roeivijver, fietsverhuur en nog veel meer. Ook leent de omgeving zich prima voor het maken van fiets- en/of wandeltochten. Roermond met zijn sfeervolle binnenstad, Maastricht, het Witte Stadje Thorn, de thermaalbaden in Arcen en Toverland zijn zeker een bezoek waard. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Maasplassen. Buitenhof de Leistert, wat wil je nog meer?

Er bevindt zich op het overdekte plazaplein een groot indoor klimtoestel. Heerlijk klimmen, klauteren en glijden voor de kinderen! Ouders kunnen op het plein rustig toekijken vanaf het terras onder het genot van een heerlijk drankje. Het indoorspeeltoestel is 10 bij 11 meter en zit boordevol leuke hindernissen. Durf jij via de klimtoren de top te bereiken die maarliefst 7,5 meter hoog is?! Vanaf de top kom je via de loopbrug en de spiraal glijbaan weer veilig beneden.

Daarnaast biedt de Leistert de mogelijkheid voor een gezellig potje bowlen op het geheel nieuw bowlingcomlex naast het overdekte plazaplein. Genieten met de familie onderling, of een competitief potje tegen de buurtjes op het park. Tijdens dit ontspannen spel kunt u tevens genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Buitenhof de Leistert is een vakantiepark met luxe boerderijvilla's op ruime kavels. Het park beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud, waaronder een overdekt- en openluchtzwembad, diverse speeltuinen, een restaurant en een roeivijver.

De service kosten zijn voor het kindvriendelijke pakket

Naast de comfort boerderijvilla's NL-6088-02 (5-pers.), NL-6088-06 (7-pers.) en NL-6088-10 (9-pers.) zijn er ook luxe boerderijvilla's. Deze beschikken, naast de inrichting van de comfort-types nog over een sauna, een whirlpool, een wasmachine/droger combinatie en een flatscreen in één of meerdere slaapkamers. De luxe types zijn de NL-6088-04 (5-pers.), NL-6088-08 (7-pers.), NL-6088-12 (9-pers.), NL-6088-14 (11-pers.) en de NL-6088-16 (13-pers.).

Van alle beschikbare types is tevens een kindvriendelijke variant te boeken. In deze boerderijvilla's is standaard een kinderbed, -box en stoel aanwezig. Tevens vind je hier een bolderwagen, traphekje boven aan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, wasmachine/drogercombinatie en de tuin is omheind. De kindvriendelijke types zijn NL-6088-03 (5-pers. comfort), NL-6088-05 (5-pers. luxe), NL-6088-07 (7-pers. comfort), NL-6088-09 (7-pers. luxe), NL-6088-11 (9-pers. comfort), NL-6088-13 (9-pers. luxe), NL-6088-15 (11-pers. luxe) en NL-6088-17 (13-pers. luxe).

Er zijn boerderijvilla's waar huisdieren zijn toegestaan. Deze zijn echter alleen op aanvraag boekbaar. Neem hierover contact op met ons customer contact center. Indien het huisdier niet van tevoren is aangevraagd, kan toegang tot het park geweigerd worden.

Tegen betaling is er toegang tot een WiFi-netwerk voor de laptop of smartphone. De kosten hiervoor zijn 5,- per dag, per apparaat.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 6,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: € 5/nacht.
Kinderbed: € 9/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 9/verblijf. Op aanvraag.
Kinderbed + Kinderstoel: € 15/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Atie VD Plas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomt was perfect snel en netjes geregeld ondanks de corona regels!

Nico Nagtzaam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een vriendelijke ontvangst. Perfecte accomodatie voor gezinnen met kinderen in een heerlijke omgeving.

Peter Pouwelse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Genoten van het gezelschap en het weer was perfect voor eind september erg warm elke dag in de tuin kunnen eten.

Peter Pouwelse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk weekend weg met kinderen en kleinkinderen.

Nico Groenewegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

goede prijs-kwaliteit verhouding, lekker ruim en genoeg privacy.

Bennie Kuiper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We waren er jammer genoeg maar een weekend maar vonden het fantastisch. Het huis was ruim en keurig verzorgd en de grote omheinde tuin was erg fijn voor de kinderen. Op het park was voor de kinderen genoeg te doen, verschillende leuke speelplekken en een zwembad. We hebben (en zeker de kinderen)erg genoten op dit mooie goed verzorgde park.

richard captein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis was prachtig. Ook een mooie tuin. Enige minpunt vond ik dat het nogal ver van het zwembad/restaurant etc afligt. De camping ligt hier vlakbij, de bungalows liggen flink wat verderop. Wij hadden fietsen mee dus het was voor ons op die manier opgelost. Met mijn ouders (waarvan 1 moeizaam ter been) is dit huis absoluut geen optie. Ook beetje jammer is dat je niet heen en weer kunt tussen buiten en binnenbad. Wij waren met 6 kinderen waarvan 4 met diploma. Degenen met diploma wilden graag naar binnen maar dan moesten ze met pasjes in de weer. Prettiger was geweest als je gewoon eenmaal met pasje naar binnen gaat en dan heen en weer kunt lopen. Al met al evengoed fijne vakantie gehad!

A. Gorter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was aangenaam vertoeven in de boerderij met de kinderen en kleinkinderen. Vooral de kleintjes konden lekker over de vloer kruipen met de vloerverwarming, ideaal. Ook de omheining was erg prettig. En de bolderkar was een succes, de kinderen vonden dat geweldig en de ouders natuurlijk ook. Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad en het weekend was te snel voorbij. Het restaurant is een aanrader, we hebben heerlijk gegeten en betaalbaar, uitermate geschikt om met een groot gezelschap te eten en de kinderen konden, nadat ze klaar waren met eten weer naar de klimtoren in de plaza. En uiteraard was ook het zwembad met verschillende baden, jacuzzi en verschillende glijbanen voor de kleine en wat grotere kinderen een enorm succes. Al met al voor herhaling vatbaar.

Jozef Tempelaere

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben samen met de kinderen en kleinkinderen een heel aangename vakantie gehad. Het weer was buitengewoon mooi.De kinderen hebben zich zeker niet verveeld, want er is vanalles te doen. We zijn ook gaan fietsen met zijn allen. Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zullen het aanprijzen voor gezinnen met jonge en iets oudere kinderen.

A. Gorter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was aangenaam vertoeven in de boerderij met de kinderen en kleinkinderen. Vooral de kleintjes konden lekker over de vloer kruipen met de vloerverwarming, ideaal. Ook de omheining was erg prettig. En de bolderkar was een succes, de kinderen vonden dat geweldig en de ouders natuurlijk ook. Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad en het weekend was te snel voorbij. Het restaurant is een aanrader, we hebben heerlijk gegeten en betaalbaar, uitermate geschikt om met een groot gezelschap te eten en de kinderen konden, nadat ze klaar waren met eten weer naar de klimtoren in de plaza.
En uiteraard was ook het zwembad met verschillende baden, jacuzzi en verschillende glijbanen voor de kleine en wat grotere kinderen een enorm succes. Al met al voor herhaling vatbaar.

Schmidt

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We brachten een week in het park en waren zeer positief onder de indruk. Het huis had veel ruimte (kan zijn 8) en de tuin was groot genoeg voor de kinderen om de omgeving kun je veel, wat ook niet de kosten zo veel geld doen spielen.In ... Het park zelf is goed onderhouden. De vele speeltuinen hebben onze kinderen zeer gefallen.Die resort is zowel geschikt voor oudere kinderen al klein. Het buitenzwembad met golven is zeer goed. Ook het overdekte zwembad was leuk voor jong en oud. We zullen zeker weer doen vakantie in Roggel ....

Bennie Kuiper

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We waren er jammer genoeg maar een weekend maar vonden het fantastisch.
Het huis was ruim en keurig verzorgd en de grote omheinde tuin was erg fijn voor de kinderen.
Op het park was voor de kinderen genoeg te doen, verschillende leuke speelplekken en een zwembad.
We hebben (en zeker de kinderen)erg genoten op dit mooie goed verzorgde park.

richard captein

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis was prachtig. Ook een mooie tuin. Enige minpunt vond ik dat het nogal ver van het zwembad/restaurant etc afligt. De camping ligt hier vlakbij, de bungalows liggen flink wat verderop. Wij hadden fietsen mee dus het was voor ons op die manier opgelost. Met mijn ouders (waarvan 1 moeizaam ter been) is dit huis absoluut geen optie.

Ook beetje jammer is dat je niet heen en weer kunt tussen buiten en binnenbad. Wij waren met 6 kinderen waarvan 4 met diploma. Degenen met diploma wilden graag naar binnen maar dan moesten ze met pasjes in de weer. Prettiger was geweest als je gewoon eenmaal met pasje naar binnen gaat en dan heen en weer kunt lopen.

Al met al evengoed fijne vakantie gehad!

Jozef Tempelaere

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben samen met de kinderen en kleinkinderen een heel aangename vakantie gehad. Het weer was buitengewoon mooi.De kinderen hebben zich zeker niet verveeld, want er is vanalles te doen. We zijn ook gaan fietsen met zijn allen. Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zullen het aanprijzen voor gezinnen met jonge en iets oudere kinderen.

A. Gorter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was aangenaam vertoeven in de boerderij met de kinderen en kleinkinderen. Vooral de kleintjes konden lekker over de vloer kruipen met de vloerverwarming, ideaal. Ook de omheining was erg prettig. En de bolderkar was een succes, de kinderen vonden dat geweldig en de ouders natuurlijk ook. Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad en het weekend was te snel voorbij. Het restaurant is een aanrader, we hebben heerlijk gegeten en betaalbaar, uitermate geschikt om met een groot gezelschap te eten en de kinderen konden, nadat ze klaar waren met eten weer naar de klimtoren in de plaza.
En uiteraard was ook het zwembad met verschillende baden, jacuzzi en verschillende glijbanen voor de kleine en wat grotere kinderen een enorm succes. Al met al voor herhaling vatbaar.

Bennie Kuiper

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We waren er jammer genoeg maar een weekend maar vonden het fantastisch.
Het huis was ruim en keurig verzorgd en de grote omheinde tuin was erg fijn voor de kinderen.
Op het park was voor de kinderen genoeg te doen, verschillende leuke speelplekken en een zwembad.
We hebben (en zeker de kinderen)erg genoten op dit mooie goed verzorgde park.

richard captein

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis was prachtig. Ook een mooie tuin. Enige minpunt vond ik dat het nogal ver van het zwembad/restaurant etc afligt. De camping ligt hier vlakbij, de bungalows liggen flink wat verderop. Wij hadden fietsen mee dus het was voor ons op die manier opgelost. Met mijn ouders (waarvan 1 moeizaam ter been) is dit huis absoluut geen optie.

Ook beetje jammer is dat je niet heen en weer kunt tussen buiten en binnenbad. Wij waren met 6 kinderen waarvan 4 met diploma. Degenen met diploma wilden graag naar binnen maar dan moesten ze met pasjes in de weer. Prettiger was geweest als je gewoon eenmaal met pasje naar binnen gaat en dan heen en weer kunt lopen.

Al met al evengoed fijne vakantie gehad!

Schmidt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We brachten een week in het park en waren zeer positief onder de indruk. Het huis had veel ruimte (kan zijn 8) en de tuin was groot genoeg voor de kinderen om de omgeving kun je veel, wat ook niet de kosten zo veel geld doen spielen.In ... Het park zelf is goed onderhouden. De vele speeltuinen hebben onze kinderen zeer gefallen.Die resort is zowel geschikt voor oudere kinderen al klein. Het buitenzwembad met golven is zeer goed. Ook het overdekte zwembad was leuk voor jong en oud. We zullen zeker weer doen vakantie in Roggel ....


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 317371

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317371.htm


«Prachtige villa in Limburg nabij meer» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven