Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moderne villa op 30km van Maastricht

Max.  10   gasten
75m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
75m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(kabel)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, bad of douche, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad of douche), badkamer(bad of douche), overloop(toilet))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

Het moderne ontwerp van dit type treft u verspreid over het park aan te midden van andere varianten. Enkele van deze huizen kunnen aan het water gelegen zijn. Het huis is geschikt voor maximaal 10 personen en er is dan ook alles aan gedaan om zoveel mogelijk aan de wensen van het gezelschap te voldoen. Zo beschikt het over totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond ligt. Verder is de woning voorzien van onder andere een volledig ingerichte keuken, een eetgedeelte met voldoende zitplekken en een mooi terras met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

5 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wilt u vakantie vieren in het groen met een WellnessCenter, zwembad en een prachtige recreatievijver met glijbanen? Dat kan op Resort Limburg, gelegen in het smalste gedeelte van bourgondisch Limburg. Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. In december 2007 is het Resort Limburg Zwembad & Wellnesscenter geopend. Een prachtig gebouw met zwembaden, sauna's, fitnessruimte, zonnebanken en massage en- beautysalon. Tevens vindt u er een gezellige horecagelegenheid. Resort Limburg ligt in de gemeente Echt-Susteren. Deze gemeente ligt centraal in Limburg en grenst aan zowel Duitsland als België. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen en genieten van pittoreske dorpjes en schilderachtig mooie natuurgebieden. Ook direct buiten het park is er volop gelegenheid voor ontspanning. Voor golfliefhebbers ligt tegenover de ingang de 9-holes golfbaan Echt-Susteren. In de nabije omgeving van Susteren vindt u Landgraaf. Hier bevindt zich de grootste overdekte skipiste van Europa. Nergens zijn de overdekte wintersportmogelijkheden zo uitgebreid als in Snowworld. Bij het drielandenpunt in Vaals kijkt u in één oogopslag Nederland, Duitsland en België in terwijl de kinderen zich vermaken in het labyrint. In Valkenburg en Maastricht kunt u fantastisch winkelen, theaters bezoeken, heerlijk uit eten gaan en van het bruisende uitgaansleven genieten. Wie een gokje wil wagen kan terecht in Holland Casino Valkenburg. Al deze faciliteiten vindt u direct op en om het park. Een prachtige bestemming met voor ieder wat wils.

Resort Limburg is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en vertier. Het heeft vele faciliteiten zoals een overdekt zwembad en zwemvijver met glijbanen en ligt centraal ten opzicht van België en Duitsland.

Op het park kunnen enige bouwwerkzaamheden voorkomen. Het park probeert de overlast tot een minimum te beperken.

De openingstijden van de horeca, zwemfaciliteiten en de supermarkt zijn seizoensafhankelijk

Reserveringen voor groepen jongeren zijn altijd op aanvraag en dienen een borg te betalen bij aankomst.

Resort Limburg is bevoegd om een borg te vragen van €200,- per boeking.

Het waterspeelparadijs is geopend vanaf 1 juli bij een minimumtemperatuur van 20 graden. Bij een te lage waterstand zijn de glijbanen gesloten. De Beau en Bloem Fun Club is alleen open tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en de mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie.

Wij willen u erop wijzen dat u bij de receptie alleen kunt betalen met pin of creditcard. Bij de supermarkt of horeca is het wel mogelijk om ook met contant geld te betalen.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 7/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.7 Ligging
3.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sander Langebeeke

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huisje was niet goed schoongemaakt. Wij hebben bij de receptie navraag gedaan en er zou opnieuw worden schoongemaakt, helaas is dit ook niet gebeurd.

vandekerckhove frank

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prachtige locatie, jammer dat Belvilla het verkeerde huis op hun pagina zetten, zodat de indeling ,sanitair en groote niet klopt

Eline van Dalen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ruim huis met net sanitair op een rustig park.

Ellen Grashoff

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We hebben genoten van een lang weekend met onze (klein)kinderen. Prachtig huis, ander huis dan we geboekt hadden, maar door technische storing kregen we dit huis. Het was ruim, er is aan alles gedacht, zelfs kinderstoel, en stoelverhoger voor de allerkleinste, droogrekken enz. enz. Huis was niet echt super schoon, maar ach, daar zeuren we niet over. Slaapkamers zijn lekker ruim en 3 badkamers is ook heerlijk met zo’n grote club. Het park is leuk, er is van alles te doen. Helaas was het weer niet best, maar dan is het zwembad fijn. Dames aan de receptie en in de kleine supermarkt zijn super vriendelijk en behulpzaam. Restaurant op het park waar we met z’n allen hebben gegeten in de avond was minder, slechtste spareribs en saté ever. Maar bediening is top, niets is hen te veel. Al met al fijn weekend gehad.

Familie Rauwers Boscher

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ruim huisje en zeker modern ingericht echter niet het huis wat op onze boeking staat. De schoonmaak laat echter hier en daar een steekje vallen, stoffig en wat vieze plekken hier en daar . Vieze vaat(wasser) wast niet alles mooi schoon. Ontbrekende spullen, bv geen bakpan en geen ovenwanten. We hebben er ons plezier niet door laten beïnvloeden gelukkig en hebben verder genoten.

van Leengoed

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het vakantiehuisje was erg kindonvriendelijk. Geen kindvriendelijke stopcontacten, een trap met opening tussen treden en zonder hekjes, tv hing onstabiel en kon zo van beugel afvallen. Ook geen opbergkast voor buitenbezem en horeca stofzuiger en brandblusser, dus die moesten we in een kamer zetten buiten bereik van de kinderen. Stond beetje in de weg in de kleine slaapkamers. Verder veel dode insecten bij binnenkomst, pannen die vet waren en vies bestek in de lades. Jammer dat er geen parasol was voor buiten. Ook als je aan tafel zit buiten, pal in de zon. Verbrand je snel en kids dus ook. In de tuin veel peuken, glasscherven en bierdopjes. Kortom, niet geschikt voor gezinnen met kinderen tot 3 jaar. Uiteten geweest in het restaurant op het park. Was erg matig, kaart zag er wel prima uit, maar uitvoering was erg matig. Koud en rauwe biefstuk met zwarte grillstrepen. Vis die duidelijk niet vers was, maar waarschijnlijk ingevroren geweest. Wel lekker weer gehad dus dat maakte een hoop goed en goed gezelschap doet wonderen! Dus daarom toch geslaagd!

Huig van der Plas

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Huisje is erg gehorig en eigenlijk te klein voor 10 personen.Er zijn ook geen huisnummers aanwijzingen rondom het park waardoor het lastig zoeken was. Het park zelf ziet er wel leuk uit.

Casper Lazet

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We waren positief verrast over het mooie huis, de tuin mét rondom een afgesloten hek, de locatie van het huisje aan het water maar ook 3 parkeerplekken bij het buisje en het park met de voorzieningen! Gezelschap bestond uit 3 gezinnen met elk een kleine van 2 jaar oud en dus fantastisch om een tuin rondom het huis te hebben aan het water, met gras en een hek waardoor we ze veilig konden laten spelen. Hertjes / geitjes nog geen 100m van het huisje en 2 min lopen een groot permanent springkussen! Wij hebben echt geen op of aanmerkingen en een fantastisch lang weekend gehad! Zouden graag weer terug gaan en dan wel hetzelfde huisje willen huren.

Fred Wickel

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Resort Limburg is een prachtig complex met enorm veel faciliteiten voor kinderen en volwassenen en een prima restaurant.

Willy Breukhoven

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Aankomst was goed geregeld, accommodatie viel tegen, kleiner dan verwacht. Een ander huis dan de foto. Omgeving was mooi.

Ronny van Schijndel

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De accommodatie was niet zo als we geboekt hadden. De omgeving was goed.

Aafke Bootsma

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prima aankomst. Accommodatie leek direct goed schoon en fijn groot.

Greetje Brouwer-Hiemstra

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ivm de Corona maatregelen een andere ontvangst dan anders. Maar men had het prima geregeld. Er stond personeel bij de ingang van het park daar kon je inchecken en kreeg je de sleutel van het huis en de benodigde informatie. Bij aankomst in het huis werd er een fles wijn gebracht Het huis was heel mooi en schoon. Prima slaapkamers en bedden. Ook de sanitaire ruimtes waren schoon en heerlijke douches. In de woonkamer/keuken is eigenlijk geen ruimte om zelf meegebracht speelgoed /spelletjes en boodschappen in op te bergen. Het park is ook prachtig! Ondanks corona maatregelen heel goed te doen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Philipp Weßling

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Sehr schöne Umgebung

Dominique Loyens

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We kregen niet het huis dat we geboekt hadden. Dit werd niet meegedeeld bij aankomst, we zijn dit dan zelf aan de receptie gaan vragen, blijkt dat de woning die voor ons voorzien was een rioleringsprobleem had en men ons een ander huis heeft toegewezen. Verder verliep de ontvangst zeer vlot.

Ron Loveriks

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Slechte bewegwijzering. Huisje moeilijk te vinden. Onduidelijke plattegrond. In de directe omgeving was weinig vertier. Wat verder weg, v.a. ca 20 km naar het zuiden wel. Bij aankomst bleek wc defect, en alle elektriciteit uitgevallen. Na twee telefoontjes kwam een technicus, heeft gelukkig niet al te lang geduurd.

Mariska Laurier

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Ontvangst zeer vriendelijk, accommodatie perfect voor ons 6 volwassenen en 4 kinderen.Omgeving heel mooi.

Monique Tijsma

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Prachtig huis maar binnen onpaktisch ingedeeld .kleine slaapkamers.4 toiletten.geen bergruimte.geen airco.

Susanne De Koster

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Huisje was super we hadden een sauna in het huisje. Daar waren we niet van op de hoogte. Hebben we ook gebruikt. Hebben een heerlijk weekend gehad!

Dirk Verhegge

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Heel mooi eb ruim huisje! Mooie omgeving ook. Alleen de schoonmaak kon iets beter geweest zijn

G.J. Jansen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Het huisje was niet het huisje wat we geboekt hadden. Het huisje was klein voor zoveel personen. De hygiene was niet erg goed bijv bloedvlekken in lakens. Er waren veel kapotte spullen zoals messen en deurgrepen. Ook was de een doucheafvoer verstopt en moesten we maar met 9 personen met één douche doen. Ze kwamen op rare tijden de defecten nakijken, maar er werd niets gemaakt eerder verergerd door de afvoer los te schroeven. Ook was een hondje mee. En werd er gezegd dat ze aangelijnd moest zijn terwijl ze op eigen terrein rustig bij ons lag. We zijn daar door een zeer agressieve beveiliger door op aangesproken. Dit zou ook vriendelijk kunnen! Tevens hebben we een klacht hierover gedaan en werd er door de dame achter de balie gezegd dat ze daar niks mee kon. Ik snap deze aanpak van klantenservice niet. Ik heb daarna maar gevraagd om haar manager te spreken maar dat kon niet. Serieus nemen ze je in elk geval niet. En klantvriendelijkheid kennen ze ook niet. Ik raad een bezoek aan dit park dan ook af. Er zijn zat parken die mooier gelegen en vriendelijker zijn.

Dennis Loonen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Mooi park, leuke omgeving !

Hans Andreas Oehme

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Prima organisatie op het park Prachtige faciliteit Wij hebben alweer geboekt!!

Alexander Schiller

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

Ik had graag meer netheid in huis gehad en het huis is zeker te klein voor 10 personen, anders vond ik de inrichting en uitrusting in het huis leuk en ik heb daar een geweldige tijd gehad

Larissa Kauermann

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Engels

Das Haus war sehr schön. Der Park is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Paul Grinsven

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

De prijs kwaliteit verhouding vond ik te duur. Dit komt ook natuurlijk omdat er niets open was (zwembad/ café/ restaurant). We hebben nog om vergoeding gevraagd maar dan hadden we een voucher moeten vragen volgens de receptie. Daarnaast was het in principe een mooi huisje maar slecht onderhouden. We hebben heel het midweek moeten afwassen omdat de vaatwasser niet werkte. De afwas was ook niet schoon toen we in het huisje kwamen. Gek hé!!! Er groeide een paddestoel in de ruimte waar de sauna stond. Een douche werkte niet goed en liep niet goed door. Dat was dan niet zo’n probleem omdat we nog 2 andere Douchen hadden. Maar niet netjes toch? Dit stond overigens niet vermeld in de omschrijving dat er 3 badkamers waren dus dat was wel een verrassing . Ik had nog gebeld of er een oven was in het huisje maar dat was er niet volgens Belvilla!!! Dus geen afbakbrood meegenomen. Was die er dus wel!! Slechte geïnformeerd. Stond ook niet in de beschrijving!! Het huis was wel lekker ruim. Maar voor het geld wat we moesten betalen verwacht ik wel wat betere onderhoud!!

Nico Van der haegen

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

We vonden het raar dat we uitzicht hadden op het huis op de foto bij het huis dat we reserveerden. Alleen wat het onze anders. En een keukenkast was stuk, stond gewoon tegen de muur iets verder. dat hadden ze wel vooraf kunnen melden en die deur ergens minder in de weg staand opbergen

Marion van Twiller

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Verblijf is prima maar er is het één en ander op aan te merken voor het huisje van 10 personen voor een weekverblijf. Zo is er schimmel in twee badkamers, zijn er geen theedoeken, is er maar 1 schoonmaakdoekje, 3 vaatwasblokjes, geen afwasmiddel, klein potje zeep en geen handpannen voor de oven. Huisje is te doen maar aan de kleine kant voor 10 personen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317414

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317414.htm


«Moderne villa op 30km van Maastricht» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven