Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Tamore

Stevensweert

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Het vakantiehuis is rustig gelegen aan de rand van het villapark Porta Isola en heeft een zeer mooie tuin die veel privacy biedt

Het huis werd in 2020 gerenoveerd, de vloeren (parket, laminaat, tegels) werden vernieuwd, het douchebad op de bovenverdieping en het gastentoilet op de begane grond werden volledig vernieuwd. Het huis biedt 2 parkeerplaatsen en heeft een woonoppervlakte van 85 m² en is geschikt voor maximaal 4 personen. Het huis is rookvrij. W-LAN is gratis beschikbaar in het huis.

Op de begane grond is er een kleine hal met garderobe, de comfortabel ingerichte woonkamer met bank en fauteuil, smart TV, internetradio, een eethoek en de open keuken met gasfornuis, oven, koelkast met vriesvak en andere elektrische apparaten (waterkoker, eierkoker, mixer, koffiezetapparaat (filter, pad). In de bijkeuken vindt u een wasmachine, droger, vaatwasser, heteluchtfriteuse en elektrische grill en diverse tuinaccessoires. U kunt er eventueel uw fietsen stallen. Er is ook een apart toilet op de benedenverdieping.

Een typisch Nederlandse trap leidt naar de bovenverdieping, waar twee slaapkamers zijn voor elk 2 personen. In beide kamers vindt u veel bergruimte in de kasten. In de grotere slaapkamer staat een mobiele airconditioner (de accessoires liggen in de bijkeuken), voor het geval er warme zomerdagen zijn. De badkamer heeft een glazen douche, een wastafel met royale bergruimte en een spiegelkast.

De prachtige privétuin met een ruim terras is toegankelijk vanuit de woonkamer. Hier staan twee ligstoelen en een tafel en stoelen voor 4 personen. De grote luifel zorgt voor schaduw.

Vanuit het vakantiehuis loopt u via het park naar de jachthaven. Het is prachtig om vanaf de kade naar de mooie boten te kijken. Er is een restaurant vlak achter de ingang van het park, waar u in de zomermaanden op het prachtig gelegen terras kunt genieten van koffie met gebak, een snack of een heerlijk diner. Bij minder mooi weer nodigt de wintertuin van het restaurant uit tot vertoeven.
Licentie- of registratienummer: 827231581B01

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 55 km Düsseldorf

55 km

Station 20 km Roermond

20 km

Snelweg-afrit 10 km A 73 Ausfahrt 22 Maasbracht

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis Tamore ligt in het hart van Limburg, direct aan de Maasplassen aan de rand van Stevenswert en in de directe omgeving van de jachthaven in het villapark Porta Isola.

De Maasplassen zijn een van de vele parels van Limburg. De Maasplassen zijn een uitgebreid, aaneengesloten netwerk van grote en kleine meren ontstaan door grindwinning. Met een oppervlakte van ruim 3000 hectare is het het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland.

Stevensweert en Ohé en Laak vormen samen het eiland in de Maas. De Maas vormt hier ook de grens met België. Stevensweert is een van de mooiste dorpen van Limburg. Oorspronkelijk was Stevensweert een vestingstad, wat ook terug te zien is in het straatbeeld. De belangrijkste attractie is het centrum zelf. Deze is sinds 2022 volledig gerenoveerd.

In Stevensweert kun je de Hompesche Molen bezoeken, de hoogste molen van Limburg, gebouwd in 1722, waar ook een mooie waterspeelplaats voor kinderen is. In de directe omgeving ligt het natuurpark Molenplas. Dit nodigt uit tot wandelen of vogels kijken. Op een kleine heuvel heeft u een fantastisch uitzicht. In het park leven vrij rondlopende Galloway runderen en Konikpaarden, die u van dichtbij kunt meemaken. Er is een stenen brug en een vogelkijktoren. Misschien wilt u de sensationele ijssalon in Ohe en Laak "IJssalon Laaker Boere ies" bezoeken. U zult niet teleurgesteld worden.

Vanuit Stevensweert kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Thorn - de witte stad aan de Maas - is een bezoek waard. Hier moet u zeker het Pannekoekenhuis bezoeken. Als u uw kinderen meeneemt, zullen ze niet alleen enthousiast zijn over de enorme keuze aan pannenkoeken, maar ook over de binnenspeeltuin.

Ook het nabijgelegen Maasbracht is een bezoek waard. U kunt door het kleine centrum slenteren of langs de Maas en de haven wandelen. In Maasbracht ligt de sluis met het hoogste verval van Nederland, het is heel spectaculair om de schepen 11,85 meter omhoog of omlaag te zien gaan. Het 35 km lange Julianakanaal eindigt in Maasbracht en de schepen varen verder over de Maas.

Ook het nationaal park "De Meinweg" is niet ver weg en nodigt uit tot wandelen of fietsen. Verken de Maasvallei, het unieke rivierpark langs de Maas tussen Maastricht en Kessenich te voet of per fiets, bezoek de kleine betoverende dorpjes langs de Belgisch-Nederlandse grens. U zult verrukt zijn.

Als u boodschappen wilt doen, kan dat in Echt (Jumbo, Aldi), op ongeveer 5 km afstand, of in Maasbracht (Lidl, Plus). In het centrum van Stevensweert is een winkeltje waar je van maandag tot zaterdag ook verse broodjes kunt krijgen. Maaseik in België is ook niet ver weg (11 km). Maasmechelen ligt op ongeveer 35 km afstand en daar kunt u de outlet bezoeken. Dat kan ook aan de Nederlandse kant in de designer outlet Roermond (op ongeveer 20 km afstand). Vergeet het oude centrum van Roermond niet, met zijn restaurants en bars en leuke winkels.

Ook Sittard (op ca. 20 km) en Valkenburg of Maastricht (op ca. 40 km) zijn een omweg waard.

Mensen komen naar Valkenburg om de mijnen en grotten met tekeningen uit de Romeinse tijd te ontdekken; een andere attractie is de ruïne van kasteel Valkenburg en de vele restaurants en winkeltjes.

Maastricht, met België in het westen en de Duitse grens op enkele kilometers afstand in het oosten, is de hoofdstad van Limburg. Maastricht is ongetwijfeld een van de populairste winkelbestemmingen van Nederland. De "Franse flair" en de ligging van de stad aan de Maas zijn bijzonder mooi. Sommige winkels liggen zelfs direct aan de rivier. Het "Vrijthof" is een bijzonder goed uitgangspunt voor een shoppingtrip, van waaruit u de voetgangerszone "Grote Staat" met zijn talloze grote en kleine (zij)straten kunt verkennen. Bijna alle winkels en handelszaken zijn 7 dagen per week geopend. Het gebied rond de Stokstraat is absoluut het vermelden waard: chique boetieks en kleine eetgelegenheden hebben zich gevestigd in de smalle steegjes en gerestaureerde huizen uit de 17e en 18e eeuw. De beroemdste markt van Maastricht vindt plaats op het gelijknamige plein, de Markt. Omringd door het imposante stadhuis en statige herenhuizen verkopen handelaren er elke woensdag (200 kramen) en vrijdag (300 kramen) hun waren.

Natuurlijk kunt u ter plaatse ook boten of fietsen, waaronder e-bikes, huren. Ook duikliefhebbers komen in de buurt aan hun trekken.

Met de auto, te voet, op de fiets of zelfs over het water, er is altijd wat te doen. Laat u betoveren door het prachtige landschap aan de Maasmeren en de mooie steden in Limburg.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:30
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting: momenteel € 1,52/persoon en dag inbegrepen in de prijs

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 56 dagen voor aankomst mogelijk.
  • a.) Wenn Sie bis 56 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt keine Stornogebühr an. b.) Wenn Sie bis einschließlich 45 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt eine Stornogebühr in Höhe von 30 % auf den Mietpreis an. c.) Wenn Sie 44-29 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt eine Stornogebühr in Höhe von 60 % auf den Mietpreis an. d.) Wenn Sie 28-14 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt eine Stornogebühr in Höhe von 75 % auf den Mietpreis an. e.) Wenn Sie 13-1 Tag vor der Anreise stornieren fällt eine Stornogebühr von 90 % auf den Mietpreis an. f.) Wenn Sie am Anreisetag stornieren oder nicht anreisen, fallen 100 % des Mietpreises als Stornogebühr an. In Zeiten der Corona-Pandemie können Sie kostenfrei stornieren, wenn die jeweiligen Länder eine Reisesperre verhängen. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittkostenversicherung.

meer informatie:

Het huis is rookvrij.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Dit vakantiehuis is niet geschikt voor vrijgezellenfeesten, groepsevenementen of "feestgangers" en kan niet worden geboekt.
Het opladen van elektrische auto's is niet toegestaan bij het vakantiehuis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Marion K. uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie over oud en nieuw

Ten eerste hadden we vanaf het begin contact met een zeer vriendelijk persoon, met veel suggesties voor de vakantie. Het huis heeft alles wat je nodig hebt, borden... in overvloed aanwezig, het was superschoon en de bedden waren ook geweldig. Het was ook mooi versierd voor de adventstijd, we voelden ons helemaal op ons gemak. We komen graag terug.
Lieve groeten, Bernd en Marion

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Wir freuen uns sehr, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben. Danke für Ihre Bewertung. Sie sind immer herzlich willkommen.

September 2023

Sabine B. uit Herschbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Superschoon en liefdevol ingericht vakantiehuis.

Super leuke, schone vakantiewoning. Zeer grote woon-eetruimte met keuken. De slaapkamers op de bovenverdieping en de badkamer hebben voldoende ruimte. Op de onderste verdieping is zelfs nog een gastentoilet.
Er ontbreekt niets en alles is goed doordacht. De gezellige tuin zorgt voor goede ontspanning. Het huis is rustig gelegen. Hier kun je je goed voelen.
We hadden een erg leuk contact met de verhuurder. Vooraf kregen we al veel tips voor uitstapjes en suggesties toegestuurd. Na de eerste binnenkomst in de vakantiewoning vonden we zelfs een kleine welkomsgroet.
Duim omhoog en 5 sterren ***** voor het geweldige verblijf.

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Es ist uns immer eine Freude, wenn sich unsere Gäste genauso wohl fühlen wie wir es tun. Danke für die tolle Bewertung.

September 2023

F u H S. uit Bad Honnef

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

Het vakantiehuis biedt naast de smaakvolle inrichting vooral rust, die men vooral in de kleine tuin kan genieten. Excursies, deels met de fiets, die werden aanbevolen door de verhuurder, konden we probleemloos uitvoeren. We hebben genoten van de tijd en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns für Ihre positive Bewertung und freuen uns, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

September 2023

Harrie en Ingrid B. uit Nijmegen

4,8
5 5 5 4 5

Goed onderhouden vrijstaande woning met een hele mooie tuin.

De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk en de communicatie is uitstekend.
Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en er ontbreekt niets.
Ook de bedden liggen uitstekend en de badkamer is goed verlicht.
Let op: de douchebak is erg glad, dus je moet voorzichtig zijn.

Aanbevolen voor: Senioren

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw review en de tip over de douche. Voor de douche zorgen wij voor een antislipmat.

Augustus 2023

Ilona W. uit Höxter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer aan te bevelen

We hadden erg leuk contact met de verhuurders Kerstin en Heribert. Van tevoren kregen we al veel tips voor uitstapjes en suggesties toegestuurd. Het huis is zeer smaakvol en met veel liefde ingericht. We misten niets en voelden ons meteen erg op ons gemak.
De weergoden waren ook erg goed voor ons, waardoor we elke ochtend op het leuk ingerichte terras konden ontbijten. Daarna startten we altijd met een goed humeur en volledig uitgerust aan de nieuwe vakantiedag. Helaas moesten we na 10 dagen weer vertrekken, maar wel super uitgerust en ontspannen.
Het huis is echt een aanrader!!!!!!!!!
Nogmaals bedankt voor alles!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Auch wir bedanken uns herzlich bei Ihnen für die tolle Bewertung. Wir freuen uns immer sehr, wenn sich unsere Gäste wohl fühlen.

Juli 2023

Michael L. uit Griesheim

4,8
5 5 5 4 5

Super tolles Ferienhaus

Das haus ust ruhig gelegen. Tolle Raumaufteilung und sehr gut ausgestattet. Man kann sich einfach nur wohlfühlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns herzlichst für Ihre Bewertung. Gäste wie Sie sind uns jederzeit willkommen.

Juni 2023

Monica und Bernhard N. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een ontspannend toevluchtsoord aan de Maas

We willen de gastheren hartelijk bedanken. Na de eerste binnenkomst in het huis vonden we warm welkom. Het huis is liefdevol ingericht, zeer schoon en je vindt alles wat je nodig hebt. Vooral de tuin met ligstoelen, barbecue, natuurlijke schaduw en vogelgezang nodigt uit om in de tuin te blijven. Een map met veel suggesties en tips voor uitstapjes en activiteiten is beschikbaar. Bedankt aan de gastheren voor deze service. We konden volop genieten van onze vakantie. We kunnen het huis Tamore alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Es ist uns eine Freude, wenn Sie Ihren Aufenthalt genießen konnten. Herzlichen Dank für die nette Bewertung!

Juni 2023

Ursula K. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende dagen aan de Maas.

Mooi ingericht, goed onderhouden en licht huis met een groot terras en tuin in een vakantiepark. Hier is het rustig en het huis biedt alles om te genieten van ontspannende vakantiedagen. De omgeving nodigt uit om te fietsen en mooie wandelingen te maken of te verblijven in het strandbad. Leuke gastronomie bevindt zich op loopafstand en een schaduwrijke midgetgolfbaan met een geweldige biertuin was ook erg leuk. Een bus rijdt elk uur naar Roermond en Echt en van hieruit gaat het gemakkelijk verder met de trein naar andere regio's zoals Maastricht of Venlo. Kortom, een goede locatie voor een avontuurlijke vakantie. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, Sie als unsere Gäste wieder im Ferienhaus Tamore begrüßen zu dürfen.

Juni 2023

Anika S. uit Herne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

: Een paradijs.

We zochten onthaasting en rust van het dagelijkse leven en vonden het in het huis Tamore.

Een schattige kleine tuin, een liefdevol ingericht huis waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Super schoon en zeer stijlvol ingericht.

Op loopafstand van het meer, op slechts enkele minuten rijden naar verschillende plaatsen.

We komen zeker terug.

Veel groeten

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Vielen Dank für die nette Bewertung.
Hier noch eine kurze Anmerkung: Das Haus ist nicht behindertengerecht und Haustiere sind nicht erlaubt

Mei 2023

Anke L. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekend

Nogmaals hartelijk dank aan de gastheren. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Het huis ligt in een rustig park en is van alle gemakken voorzien en liefdevol ingericht. Vooral de prachtige aangelegde tuin heeft ons bevallen. De mogelijkheid om te barbecueën is ook aanwezig. U kunt te allen tijde contact opnemen met de gastheren voor vragen zoals fietsverhuur. Als u de omgeving wilt verkennen, zijn er in het huis veel tips beschikbaar. Als u graag wandelt of fietst, dan bent u hier op de juiste plek. Er zijn talloze excursiemogelijkheden. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Lieben Dank für Ihre Bewertung. Auch wir freuen uns sehr, wenn es Ihnen gefallen hat. DANKE und bis zum nächsten Mal!

Mei 2023

Ingo L. uit Viersen

4,8
5 4 5 5 5

Top Kurzurlaub.

Von der Buchung bis zum Empfang stimmte alles! Alles vorhanden und alles sauber! TOP!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank für Ihr positives Feedback, die Zufriedenheit unserer Gäste liegt uns sehr am Herzen.

Mei 2023

Doris und Manfred P. uit 53639 Königswinter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis Tamore was een geluk bij een ongeluk

We kunnen alleen maar volledig instemmen met de positieve beoordelingen van onze vorige huurders - alles was perfect
alles was perfect, als een tweede huis. We konden zelfs onze e-bikes goed en veilig stallen.
We hebben ons verblijf gebruikt om de omgeving te verkennen met onze fietsen. Het fietspadennetwerk
is gevarieerd en leidt door groene, bloeiende landschappen, leuke plaatsjes en vaak met uitzicht op de Maas of de meren. Zelfs door de steden (Roermond, Maastricht) voel je je veilig op de goed aangelegde fietspaden.
Alles is ons zeer goed bevallen en we komen zeker nog eens terug.
Bedankt!

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Es ist unser Anspruch und gleichzeitig eine Freude für uns, wenn Sie sich als Gäste bei uns wohl fühlen. Herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung. Gern heißen wir Sie wieder willkommen, bis bald mal wieder und danke!

April 2023

Mariola K. uit Monheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Kleine vakantie als gezin

We hebben een paar dagen doorgebracht in Stevensweert. Het huis is erg mooi en smaakvol ingericht. De communicatie met de verhuurders was erg prettig. We voelden ons meteen thuis in het huis, en de kleine attenties van de verhuurders waren erg leuk. We kunnen het huis alleen maar aanbevelen. De uitrusting was ook erg goed. Het park met het meer is ook erg leuk. Concluderend kunnen we alleen maar zeggen een 10 op 10

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns ganz herzlich für die tolle Bewertung. Es freut uns sehr, wenn Sie sich bei uns wohl gefühlt haben.

Maart 2023

Sylvia K. uit Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig verblijf!

We voelden ons meteen thuis in vakantiehuis Tamore. De inrichting is attent en liefdevol, het ontbreekt aan niets voor een aangenaam verblijf.

De eigenaren hebben veel moeite gedaan om informatie over vrijetijdsactiviteiten te verstrekken.

In de omgeving is veel te ontdekken. Het nodigt uit tot wandelingen, sightseeing en fietstochten.

Al met al een geweldig verblijf, we komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns herzlich für die tolle Bewertung und freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Januari 2023

Klaus-Peter S. uit Gera

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie, geweldige omgeving

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis. Het is smaakvol ingericht, was zeer schoon en goed onderhouden. Vooral de keuken is goed uitgerust - we hebben niets gemist. Het huis is gelegen in een rustig villapark nabij de jachthaven van Stevensweert. Van hieruit kunt u de omgeving verkennen, Maastricht, Valkenburg en Roermond zijn niet ver weg. In het voorjaar of de zomer moet het nog mooier zijn, wanneer u ook gebruik kunt maken van de prachtige rustige tuin. We hebben goed uitgerust en komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank für Ihr Feedback! Wir freuen uns sehr, wenn Sie sich bei uns wohlgefühlt haben.

Januari 2023

Ilka E. uit Jena

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voel je goed, ervaar

Een succesvolle start van het jaar in Tamore House. De boeking, het in- en uitchecken verliep vlot. Het mooie huis is prachtig en rustig gelegen in het vakantiecomplex "Porta Isola" in Steevenswert.
Het huis is stijlvol ingericht en heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie.
Alles is zeer schoon en het complex is zeer goed onderhouden. In de directe omgeving zijn er diverse restaurants en een prachtige jachthaven.
Een aanrader is een uitstapje naar Thorn (grensplaats met België) en wandelen in het nationaal park "De Meinweg". Na een bewogen dag in de natuur met veel indrukken, keert u terug naar het huis met privacy en gezelligheid.

We voelden ons zeer comfortabel en zullen dit vakantiehuis zeker weer boeken.

Veel dank aan Ilka & Marco

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Liebe Familie Erler, vielen Dank für Ihr positives Feedback! Wir freuen uns schon, Sie als Gäste wieder begrüßen zu dürfen. Kommen Sie gern im Frühling oder Sommer wieder.

December 2022

Madeleine B. uit Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon geweldig

Een liefdevol en doordacht ingericht vakantiehuis. Alles is er, net als thuis

Het huis is prachtig gelegen in een complex, je kunt veel doen in de omgeving en altijd iets nieuws ontdekken

We konden niet genoeg krijgen van alles en zullen zeker terugkomen!

Hartelijk dank voor een geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank! Wir freuen uns schon, Sie wieder begrüßen zu dürfen.


Contactpersoon

Familie K. Boost-Küpper

Familie K. Boost-Küpper

We hebben het huis in juni 2022 overgenomen en gebruiken het zelf zo vaak als we kunnen. Dienovereenkomstig hebben we het huis gezellig gemaakt volgens onze smaak met liefdevolle details en niet zoals gebruikelijk "alleen functioneel" voor de verhuur aan gasten. Dus je zou alles moeten vinden wat je in het dagelijks leven nodig hebt. De keukenuitrusting is zeer royaal, u vindt er alle gangbare elektrische apparaten en kookgerei Wij voelen ons zeer comfortabel in ons vakantiehuis en hopen en wensen dat u zich ook zo zult voelen. De omgeving is gevarieerd en biedt voor elk wat wils, te voet, op de fiets, te water of met de auto. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons vakantiehuis. Kerstin en Heribert


meer informatie

Objectnummer: 412971

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412971.htm

Familie Kerstin und Heribert Boost-Küpper

Kirchenstr. 32g

50170 Kerpen

0049(0) 1736259406

NL827231581B01


«Vakantiehuis Tamore» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven