Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gastvrije villa in Mesch nabij het...

Max.  8   gasten
106m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
106m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal)

Op de 1e etage: (woonkamer(TV, stereo-installatie), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(80 x 220 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop)

verwarming(CV), terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, parking, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel, kinderbox

Deze 13 appartementen in de Meschermolen liggen op 10 km van Maastricht, aan de Belgische grens. Het huis is eenvoudig en degelijk ingericht. Je vindt hier een woonkamer, een open keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Dat maakt deze woning perfect voor 2 gezinnen of een vriendengroep van 8 personen.



In de omgeving zijn prachtige wandelroutes door het Savelsbos, de Voerstreek en de Ardennen. In de zomermaanden zijn er talloze festivals te bezoeken. In de directe omgeving vind je een binnen- en buitenzwembad, een tennisbaan, fietsverhuur, een winkelcentrum en uitstekende restaurants.



Bij de woning krijg je toegang tot het terras óf de tuin. Hier kun je heerlijk ontspannen.



In dit huis zijn katten verboden. Het appartement wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Het kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, maar het comfortniveau is zoals beschreven.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 5 km

5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Vuurkorven, gourmetten, fonduen of andere bak- en grillplaten zijn niet toegestaan. Barbecueën is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken
Fietsen zijn niet toegestaan in de appartementen. Er is een fietsenstalling op de binnenplaats of de fiets kan gestald worden in één van de overdekte en afsluitbare fietshokken, tegen een toeslag van 1 euro per dag
Tussen 22:00 - 8:00 en 0:00 - 8:00 wordt van de gasten verwacht dat ze de rust respecteren en het geluid beperken


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Karin Walters

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Engels

Een fijn huis, met veel ruimte. Een goede keuken en prima bedden. Het meubilair is een beetje ouderwets. Dat geeft het een fijne sfeer. De vrouw des huizes heet je welkom en is heel relaxed.

Femke Panneels

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Aub contacteer mij ASAP, ik probeer jullie al maanden te bereiken: +32 488 34 27 19

Mirjam Van Zon

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

hartstikke leuke accommodatie, mooie omgeving, goed ontvangst.

Tineke Veltman

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De ontvangst was goed. De accommodatie heel bijzonder een mooi appartement in een fraaie boerderijhoeve. De omgeving is prachtig. Mooie natuur, heuvelachtig, prachtig om te wandelen en te fietsen.

Peter Schaumont

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie locatie, huisje verzorgd. Enkel spijtig dat de foto en info een verkeerd beeld gaf wat gelijkvloers betreft living + keuken + 1 slaapkamer was gelijkvloers, de rest op 1ste verdieping. Alleen moest je eerst naar het eerste verdiep gaan van het gebouw vooraleer je in je appartement kon. Voor ons was dit belangrijk omdat 1 iemand heel moeilijk trappen kon doen.

Hein Janssen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Zeer rommelige ontvangst! Omgeving was mooi, maar Limburg is een mooie provincie.

rene hilhorst

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie plek, goede sfeer. zeer vriendelijke gastvrouw, erg vrij en ongedwongen. hele mooie omgeving. wel jammer dat de finesses niet aansluiten op de prachtige appartementen. Met wat kleine extra investeringen kan het nog mooier (denk aan 1 soort bestek en servies), Stoelen met poten waar je niet achter blijft haken etc. desondanks aanrader en we komen zeker terug.

peter jan boshuis

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Relaxed, de eigenaresse was erg makkelijk. Onze kinderen die eerder dan ons arriveerden mochten om twaalf uur het appartement al in.

hans le Grand

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Zeer mooi ruim appartement in deze oude watermolen die heel landelijk en rustig gelegen is. Dat wordt nog versterkt door aanwezigheid van dieren waarvan vooral het geitje de nodige lef heeft (ze beklom de trappen in het trappenhuis van ons appartement). Er zijn leuke dingen voor de kinderen, zoals een tafeltennistafel en een trampoline. De huisregels lijken nogal streng (je mag b.v. de meubels niet verschuiven op straffe van een boete), maar daar wordt relaxed mee omgegaan want de beheerder is heel ontspannen.

Leo de Ruiter

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wij hebben een midweek in de deze accomodatie doorgebracht en het was zoals het in de website was omschreven. Vriendelijk ontvangst en de omgeving is rustiek. Ook was de rondleiding van mevrouw Lippertz in de oude molen leuk. Kortom een goed verblijf met goede bedden en woonruimtes. Een opmerking de kinderen vonden de Wifi traag maar wat wil je met 4 kids en 3 volwassenen op een draadje

corrie bonte

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Inrichting was een beetje sobertjes, hadden we meer van verwacht

P. Boomstra

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We hebben een leuk lang weekend gehad met z'n achten. Het huis was goed en lag er prachtig bij in de mooie omgeving. Prima bedden en ook prima badkamers (één douche zat niet goed vast aan de muur), de keuken had genoeg keukengerei. De vaatwasser viel uit zijn behuizing, maar dat werd nadat wij zijn weggegaan volgens mij gerepareerd. Niet zoveel te klagen dus, op één ding na het was heel vervelend om na het boeken toch nog zoveel extra's te moeten afrekenen (vooral het gas en elektra was schrikbarend hoog)... kan dat nou niet als één prijs op de belvilla-site geplaatst worden? Zo kun je nooit een goed vergelijking maken met de rest van de aangeboden huizen waar sommige wel het huis voor één prijs aanbieden..

S. Huyghe

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We hadden een fijn verlof, maar waren wat ontgoocheld over de netheid op het terrein. Buiten onze voordeur moesten we goed opletten zodat we niet in hondendrollen trapten. De netheid binnen was ok. Wel jammer dat de vaatwas niet goed werkte, en de woning voor 8 personen aan de kleine kant was. Het heeft ons niet belet, ons goed te amuseren.

Nicole Seegers

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Er was op het moment dat wij er verbleven een vliegenplaag. Er lagen overal dode vliegen. En op onze slaapkamer zat een muis waardoor ik geen oog dicht heb gedaan. Daarbij kwamen er nog best veel kosten bij het appartement waardoor ik ook redelijk duur vond. De spullen in de keuken waren vies, ze kwamen ook niet schoon uit de vaatwassen. Er was maar 1 grote pan, waardoor het lastig was om te koken voor meerdere personen, terwijl het een 8-persoons appartement was. Het enige voordeel was dat het dicht bij de start van de Mergelheuvelland tweedaagse was.

A Van der Ploeg-Versnel

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Heerlijk gewandeld en op de mountainbike in Limburg

R.J.J. Reek

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We hebben het super gezellig gehad met ons gezin. Een gezellige grote tafel en zeer goed keukengerei en andere huisraad. Ook gezellig het terrasje voor en achter het gebouw. En de speeltuin was precies op maat voor onze kleinkinderen.Omdat ze nog zo klein zijn is het belangrijk dat je ze rondom je logeeradres kunt vermaken. We hebben genoten!!!!

J. Richaerts

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De Meschermolen is een aanrader voor degene die van natuur, rust en cultuur houd. Bij mooi weer kun je eindeloos wandelen en bij slecht weer ben je zo in Maastricht of in Valkenburg.

M Bomhof

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

de drie dagen zijn ons goed bevallen


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 317461

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317461.htm


«Gastvrije villa in Mesch nabij het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat