Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervol chalet met afwasmachine, bovenop de...

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(gas), koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, geopend van Mei t/m Sep), buitenhaard

De nieuw ontwikkelde vakantiehuizen op Resort Mooi Bemelen behoren tot een bijzondere categorie. Bij het ontwerp van deze types is met name rekening gehouden met luxe en een moderne inrichting. Type Biebosch is geschikt voor 4-pers. en beschikt over de meeste hedendaagse gemakken. Het L-vormige type Ravenbosch biedt plaats aan 6 personen, is iets ruimer en voorzien van meer (met name keuken-)apparatuur en een buitenhaard. Type Ravenbosch+ (NL-6268-12) is vergelijkbaar. Het grootste verschil is de doorkijk gashaard. De Schaelsbergerbosch is de ruimste 6-pers. accommodatie en is voorzien van zo'n beetje alle denkbare inbouw keukenapparatuur en beschikt over een sfeervolle buitenhaard. Ook van dit type is een vergelijkbare variant, namelijk de Schaelsbergerbosch+ (NL-6268-13) met ook hier een doorkijk gashaard in plaats van een buitenhaard. Alle varianten beschikken over een ruim terras met comfortabel tuinmeubilair en sfeervolle buitenhaard waardoor u ook bij iets lagere temperaturen heerlijk buiten kunt zitten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De locatie en ligging van Resort Mooi Bemelen is in meerdere opzichten zeer bijzonder. Het rustieke dorpje Bemelen ligt middenin het Zuid-Limburgse heuvelland en dankt haar bekendheid met name door het natuurreservaat De Bemelerberg. Samen met de rest van het glooiende landschap is dit een wandel- en fietsgebied bij uitstek! Loopt u ook eens langs de mergelgroeve 't Rooth. Deze vindt u vlakbij het vakantiepark. Naast het wandelen en fietsen zijn de mogelijkheden voor het doen van activiteiten eindeloos. De ligging tussen Maastricht (ca. 10km.) en Valkenburg (ca. 5km.) hebben hier natuurlijk een groot aandeel in. Door de rijke historie van beide steden, zijn er enorm veel mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Ook in gezelligheid blinken ze uit; de gezellige pleinen in Maastricht, de sfeervolle terrasjes in Valkenburg, enz. En dat allemaal op fietsafstand van het rustig gelegen Resort Mooi Bemelen.

Resort Mooi Bemelen is een park in ontwikkeling. Men doet er alles aan om het overlast tot het minimum te beperken.

Resort Mooi Bemelen ligt temidden van het fantastische Zuid-Limburgse landschap en heeft bruisende mogelijkheden als Maastricht en Valkenburg om de hoek!

Er word op dit moment hard gewerkt om aan van het oude Camping Mooi Bemelen een resort te maken. Het park is nog niet klaar, er vinden werkzaamheden plaats. Het oogt op sommige plaatsen nog kaal. Men doet er alles aan om het overlast tot het minimum te beperken.

Gasten onder de 25 jaar dienen een borg te voldoen van €250,-

De buitenhaarden zijn buiten gebruik op het moment


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 500.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Afvalheffing: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 12,50/verblijf.
Kinderstoel: € 10/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Het park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er alles aan zal doen om het verbod tot het afsteken van vuurwerk te handhaven, kunnen zij niet 100% garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken op of in de directe omgeving van het park. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Angelika Snikkers

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooi huisje. Mooi park jammer vd mieren op tafel

Kirstin Guski

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Hele mooie accomodatie, helaas niet heel proper ... dus niet heel goed

Jaco Booij

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooie nieuwe vakantiechalet op mooie locatie in Limburgse heuvels, waarvan je zo in Valkenburg en Maatschicht bent. De schoonmaak van t huisje was niet op orde, algemene indruk dat er niet veel meer gedaan was dan snel stofzuigen. Vaatwasser was nog niet uitgeruimd, koelkast was vies en bij aankomst totaal geen wc papier aanwezig. Zonde van zulke mooie nieuwe huisjes.

judith Mooy

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

+ Huisje is licht en van alle gemakken voorzien. Voor ons voordeel dat alles gelijkvloers is i.v.m. onze dochter die in een rolstoel zit. Huisje was niet aangepast. +Heerlijk terras en openhaard. +goede bedden. +voldoende opbergruimte. - niet schoon, kan echt beter, hier ook een melding van gemaakt. Werd goed op gereageerd en gevraagd of er een schoonmaakster langs moest komen. -kamers zijn niet ruim. Goed weekend gehad en als het park helemaal af is zal het prachtig worden. Je moet wel van strak en modern houden.

M Latumalea

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De accomodatie was gezellig aangekleed en modern. Ligt in een mooie omgeving voor fietsen, hardlopen, wandelen etc. En dichtbij Maastricht en Valkenburg.

Piet Langendijk

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bij aankomst wachtte ons een leuke verrassing, de 6 bedden waren al opgemaakt. In het huisje aangekomen hebben wij meteen alle ramen en deuren open gezet, er zit n.l. erg veel glas in het huisje en bij een beetje zon wordt het al erg heet. Wij hebben ons lekker geïnstalleerd en toen de omgeving et de auto verkend.De volgende morgen zagen wij dat het huisje niet of heel slecht was schoongemaakt, de kamer met de stapelbedden had nog de dekbedden van de vorig week erop liggen ,want er lag stof op een overal vliegenpoep dat kon nooit van een dag zijn, later zagen wij ook vlokken stof onder de bedden liggen, maar zelf weggezogen.Toen dinsdagochtend het water van de douche niet meer wegstroomde, heb ik het doucheputje schoongemaakt en een haarbal ter grote van een tennisbal eruit gehaald, witwas de druppel die de emmer deed overlopen, toen maar verder op inspectie gegaan, en jaar hoor in de bovenste vakken van de kasten veel stof en nog een paar gebruikte sokken, achter het gordijn eenverwelkt snoepje met een heleboel vliegen erop. Toen naar de receptie gegaan en een klacht ingediend, zij zouden erop terg komen Bij het weggaan hebben wij hun daar nog opgelezen, sorry wij bellen U maandag om met U te overleggen maar er is nog steeds niks gebeurd, hoe slecht kan je met je gasten omgaan! Bij vertrek ook nog gezegd dat van de 6 bedden er maar 3 een matras overtrek hadden, sorry foutje bedankt. Verder zijn de huisjes particulier bezit die door de Belvilla organisatie verhuurd worden, er wordt nog veel gebouwd op het park dus uitslapen is er niet bij, verder is het niet echt storend, tenzij je de hele op het park blijft.Huisjes zijn mooi ingericht , slaapkamers hadden iets ruimer gemogen, je kan je amper verkleden, prachtige omgeving om te fietsen en er is veel te zien. Ben benieuwd of wij nog wat horen en leuke geste zou het minste zijn!!!!!!!!!!

L Lauret

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

omgeving is mooi en steden in de buurt

Nicole van de Wouw

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

zie verder ddddddddddddddddd

Bart van Houdt

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De sleutel overdracht was goed geregeld, helaas was het huisje niet klaar. Na een haastige schoonmaak was het huisje nog erg vies. Zelfs na een tweede schoonmaak beurt de volgende dag was het nog erg vies. Vooral stofzuigen kan beter, de keuken (randen van het werkblad e.d.) en de badkamer had nog haren van de vorige bezoekers.

Carla van der Hoeven

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Fijn huisje, zeker omdat het aan de rand van het park ligt. Park zelf vind ik teveel hutje mutje. Was blij dat er maar weinig huisjes bezet waren. Ruimte rondom huisje was OK, maar weinig privacy door het open karakter. Slaapkamers zijn echt te klein. Douche was prima maar ruimte bij wastafels was te smal. Huisje heeft last van lekstroom in de plafondspotjes en lucht in de waterleidingen.

Marjan Schaap

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf op mooi Bemelen. Het huisje was prima. Lekker ruim én zeer schoon. De keuken was voorzien van alle noodzakelijk keukengerei. De omgeving is prachtig en we hebben fijne wandelingen gemaakt.

Inge Meester

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Prachtig ingericht huis, van alle gemakken voorzien, mooi ruim opgezet. Ook het park zelf is mooi op een schitterende locatie, tussen valkenburg en maastricht in, ideaal. De bus naar beide steden stopt voor de deur. Prachtige wandel en fietsroutes en genieg activiteiten in de omgeving, kortom: wij gaan snel weer!!!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 317477

Laatst bijgewerkt: 16.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317477.htm


«Sfeervol chalet met afwasmachine, bovenop de...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat