Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig huis met kookeiland direct aan de...

Max.  14   gasten
0m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 14  gasten
0m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV(kabel)), open keuken(fornuis, koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden, douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(stapelbed, 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, toilet), overloop(toilet))

verwarming(CV), terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, verwarmbaar)

Een karakteristiek huis met een bijzondere ligging. Zo kunt u deze accommodatie het beste samenvatten. Bij binnenkomst valt direct de riante hal op. Dit is een voorbode voor de enorme ruimtes van de rest van het huis. Het kookeiland is gesitueerd bij de eethoek en de woonhoek is voorzien van comfortabele banken. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een sfeervolle badkamer met douche. U heeft een ruime kavel tot uw beschikking met voldoende plaats om buiten te zitten.

De bijzonder ligging dankt dit type aan de situering helemaal in de hoek van het Vakantiepark de Woeste Hoogte. Hierdoor kijkt u niet alleen mooi uit op het bos, maar door de toegangspoort bent u letterlijk slechts enkele stappen verwijderd van een heerlijke boswandeling!

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 14

1 tweepersoonskamer
4 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 25 km

25 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2.9 km

2.9 km

Station 15 km

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte bevindt zich middenin het natuurgebied de Veluwe en daarmee zeer geschikt voor natuurliefhebbers. De bosrijke omgeving wordt doorgevoerd op het park waardoor het een bijzonder karakter heeft. Tevens zijn er op het vakantiepark verschillende faciliteiten zoals sportvelden, een verwarmd openlucht zwembad (voor de zomerse dagen) en een sfeervol café/restaurant.

De centrale ligging in Nederland maakt dat u vanuit hier vele uitstapjes kunt ondernemen. Enkele en diverse voorbeelden hiervan zijn; de Apenheul (ca. 15km.), Paleis het Loo (ca. 17km.), het Dolfinarium (ca. 45km.) en Walibi Holland (ca. 59km.). De grootste "attractie" bij Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte om de hoek, namelijk het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een schitterend natuurgebied dat een waar paradijs is voor wandel- en fietsliefhebbers. De uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen zijn een lust voor het oog.

Nabij het Nationaalpark de Hoge Veluwe ligt Vakantiepark de Woeste Hoogte. Een perfecte uitvalsbasis voor vele uitstapjes en daarbij voorzien van een verwarmd openlucht zwembad.

Katten zijn niet toegestaan tijdens het verblijf in een van de accommodaties van de Rimboe en de Woeste Hoogte.

Vakantiepark De Rimboe en de Woeste Hoogte is een vakantiepark in ontwikkeling. Daarom vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken voor onze gasten.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 500. U dient de borg ter plaatse middels een eenmalig machtigingsformulier te betalen.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 6,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 5/verblijf. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 5/verblijf. Op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er alles aan zal doen om het verbod tot het afsteken van vuurwerk te handhaven, kunnen zij niet 100% garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken op of in de directe omgeving van het park. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ellen Roo

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Geweldig huis. Alles aanwezig. We hebben er genoten met 8 volwassenen en 5 kinderen. Heerlijk in de sauna en de hottub Goed ingerichte keuken Wij komen terug

Jannie Boelens-Boessenkool

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De Bosuil is fantastisch! En de service van het park ook. Alles is eigenlijk duidelijk. Maar we hadden een keer een vraag en direct kwam er iemand van de technische dienst!

Sven Plath

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Op de bijkomende kosten van het vakantiepark na was alles prima in orde. Ik verwacht transparantie en informatie over de bijkomende kosten voor beddengoed en schoonmaak.

Mr Ooteman-Hauwert

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prachtig groot huis, met lekker veel ruimte voor een grote groep. Mooie badkamers en 1 sauna. Prima bedden. Complete keuken.

Timo Hoedeman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Fijn huis om met een grote vriendengroep te verblijven. Leuke bijkomstigheden waren de sauna en hot tub. Klein minpuntje was dat er niet supergoed schoongemaakt was. Ligging was perfect.

ivo jansen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Engels

Villa is ruim en goed gelegen, in de hoek van een campingpark. Veel ruimte, ruime kamers, grote keuken met frigo etc. Prachtig uitzicht op het bos, de natuur. Jacuzzi & sauna gesloten dus niet te gebruiken.

De kwaliteit van het huis is slecht, we hadden een lekkende douche, een lekkend plafond als het hard regende. Het lijkt erop dat de vakantievilla niet is afgebouwd of gebouwd met de verkeerde materialen/kwaliteit. Hoe dan ook niet de kwaliteit die je verwacht als je >1300 betaalt voor (max) 3 nachten / 10 pax.

Fleur Duin

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ik wil graag een klacht indienen, waar kan dit!!! Contact kan ik helaas ook niet krijgen.

Joost van Dam

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Helaas was het huisje bij aankomst niet helemaal spik en span. Er lag zelfs nog popcorn in een raamkozijn. Verder een heerlijk en rustig park. Auto kon mooi voor de deur staan en een prachtige omgeving.

Thijs Bouma

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst was prima, de accommodatie zag er goed uit en is mooi gelegen.

Jerrel den Harder

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het bubbelbad deed het niet. Hiernaast lekte er een leiding van het bubbelbad in de meterkast. Hier hadden wij voor gebeld en dit was snel opgelost. Het bubbelbad kon niet gemaakt worden, aangezien er een onderdeel miste en dit twee weken kon duren. Dit wisten zij al, maar dit hebben ze van tevoren niet gemeld bij ons. De vloer was erg vies. Als wij met onze blote voeten over de vloer liepen waren heel onze voeten zwart. Hiervoor is een schoonmaakploeg langs geweest die de vloer hebben gedweild. Dit hielp niet, want daarna waren onze voeten nog steeds zwart. Hiernaast zat er ook nog een vieze vlek onder één van de tafels bij de tv die erg plakte. Ook zat er allemaal vies bestek in de la en hebben wij een aantal pannen moeten afwassen omdat hier witte (ik denk boter) vlekken in zaten. Ook stonk de douche heel erg en was er flinke lekkage tijdens de regen. Tot slot misten er heel veel bolletjes in de lampen, waardoor veel lampen niet volledig licht gaven.

Andreas Gertner

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Wij waren 3 dagen in dit vakantiehuis en werden hartelijk ontvangen en geïnformeerd door de receptie. We hebben niets gemist. Groot genoeg om met 9 volwassenen en 4 kinderen leuke dagen door te brengen. Het huis staat op een vakantiepark in een bos. Heel rustige omgeving. Er is een supermarkt, buitenzwembad, restaurants in de buurt. Alles is te voet in een paar minuten te bereiken. Het terras biedt voldoende ruimte om avonden samen door te brengen. De grote keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft voor dagelijks gebruik. Woon- en slaapkamers zijn groot genoeg.

F.M. Gadellaa

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis was prachtig en de ligging was perfect je kon zo het bos in lopen ! Alleen jammer dat een badkamer een enorm riool lucht had en we konden niet tegelijk douchen want dan had de ander koud water , deur krukken en licht knoppen zaten niet goed vast en de afwasmachine werkte maar beperkt , dat was wel jammer anders had het helemaal perfect geweest.

M. Chou

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst top , zeer vriendelijke dame, omgeving is ook top lekker wandelen. jammer dat in de badkamer met alleen douche geen wastafel is en dat je niet tegelijk kan douchen ivm druk vh water. Indeling slaapkamers niet logisch. Op de kleinste kamer 4 personen met stapelbed. Voor een groep met alleen volwassenen is dit niet handig terwijl er op de andere slaapkamer er tegenover makkelijk 2 bedden bij kunnen. Beter stapelbed eruit en 2 losse bedden op andere kamer erbij. Stapelbed kan een reden zijn om niet meer te boeken.

Marleen Postma

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst op het park was erg goed. Goede informatie, storing aan TV werd direct actie op ondernomen. Heerlijke omgeving direct aan de bosrand.

Carla de Vries

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Erg leuk huis. Van alle gemakken voorzien. Jammer dat je er op zondag al vroeg uit moet als je maar een weekend gaat. Bos echt dichtbij. We zaten echt in de leuke hoek van het terrein.

Ellen Schermer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prachtig huis! Mooie ligging en omgeving. Zeer vriendelijke ontvangst.

Margarete Leinkenjost

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Aankomst goed we kunnen meteen naar het huis gaan. We vonden het huis erg leuk. Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen, de koelkast koelde niet goed af. Anders was de keuken zeer goed uitgerust.

heleen schrier

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Accomodatie top, omgeving ook. Jammer van eikenprocessierups

J.c Van Kooten

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De aankomst op het park was prima. De sleuteloverdracht verliep soepel. De accommodatie was optisch prachtig, echter de hygiëne liet zeer te wensen over. Helaas! De omgeving was perfect, veel bos en heide. Heerlijk gewandeld. Prachtige omgeving.

Geneviève Latin

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

Alles is goed. Prachtige omgeving, geweldig personeel en een huis dat bij ons paste (6 volwassenen en 8 kinderen).

Nelleke Mebel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Was een heerlijk huis lekker ruim. Loop zo het bos in . Top lokatie vriendelijke onvangst zeer te vreden.

judith van dalen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Heel ruim huis op een goede locatie

L Mimpen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi ruim huis, mooie ligging.

Andreas Gertner

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Wij waren 3 dagen in dit vakantiehuis en werden hartelijk ontvangen en geïnformeerd door de receptie. We hebben niets gemist. Groot genoeg om met 9 volwassenen en 4 kinderen leuke dagen door te brengen. Het huis staat op een vakantiepark in een bos. Heel rustige omgeving. Er is een supermarkt, buitenzwembad, restaurants in de buurt. Alles is te voet in een paar minuten te bereiken. Het terras biedt voldoende ruimte om avonden samen door te brengen. De grote keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft voor dagelijks gebruik. Woon- en slaapkamers zijn groot genoeg.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 317726

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317726.htm


«Prachtig huis met kookeiland direct aan de...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat