Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabel vakantiehuis in Nunspeet

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), hal, woonkamer(TV(kabel), DVD-speler, radio, CD-speler), open keuken(magnetron), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), badkamer(douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Op een rustige familiecamping in de bossen bij Nunspeet staat dit modern ingerichte en comfortabele vakantiehuisje. In het huis tref je veel leuke decoraties en bordspellen. De kinderen zullen het het hier zeker naar de zin hebben met een slaapkamer vol speelgoed waar zij mee kunnen spelen. Met een complete keuken en 3 slaapkamers is er genoeg ruimte voor een fijn verblijf met maximaal 6 gasten. Buiten vind je een terras waar je buiten in alle rust van de groene omgeving kunt genieten.

Op het heuvelachtige en beboste terrein staan verspreid huisjes en luxe stacaravans, ideaal voor wie de grootschalige vakantieparken wil mijden. Er zijn verschillende speelplaatsen voor de kinderen, er is een overdekte tennishal.

De camping ligt midden in het bos, toch is het centrum van Nunspeet binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Behalve veel restaurantjes en winkels vind je in Nunspeet ook een subtropisch zwembad en een achttien hole golfbaan. Ook op 5 minuten fietsen door het bos ligt het recreatiestrand de Zandenplas.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Magnetron

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


32 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marco Teunissen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Leuk huisje op rustig park aan de rand van Nunspeet. Ideaal gelegen voor fiets en/of wandeltochten.

A.A. van Vlimmeren

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

prachtig huisje op een geweldige locatie.

Anja Ockerse-Dekker

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een (over) compleet huisje, waar we met 6 personen een heerlijke week, midden in het bos vakantie hebben gevierd. Meestal op het terras want het was geweldig weer! Mooie fietstochten en wandelingen gemaakt. Prachtige omgeving!

An

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een heerlijke week met 6 personen in dit boshuis! Beetje gedateerd maar van alle gemakken voorzien! Wat opviel was de enorme rust op de camping terwijl er ook een recreatieprogramma was, Voor elk wat wils, En de winkels op 10 min fietsafstand!

Wolfgang Warnke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

De accommodatie is eenvoudig maar perfect passend, de ligging op de camping is prachtig met veel groen, de camping is relatief klein en rustig, maar centraal gelegen, zodat alles te voet of in ieder geval met de fiets te doen is. Afwisseling en genoeg voor kleine rondjes Al met al een geweldige vakantie ...

marianne merkx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

prima, schoon huisje, wel ongezellige, rommelige omgeving. Gelukkig werd er in het weekend niet gebouwd, dus wel rustig.

Luut Leroy

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Jammer dat wij niet wisten dat het huisje op camping Vossenberg lag. daardoor was het een beetje lastig zoeken naar Kleine vos. de omgeving is rustig en heel natuurlijk.

Frank van Eijkelenburg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer mooie rustige omgeving met een keurig net en schoon huisje.

Ton van Dijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De aankomst was hartelijk. De accommodatie is zeer eenvoudig. De omgeving is er mooi met veel wandelgelegenheid.

Maartje Timmers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben een super fijne vakantie gehad in het kleine vos. Het huisje bevindt zich op een fijne camping op een mooie locatie.

Iris Leister

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Hi geïnteresseerd ... dus vonden we dit huis echt super lief ... het was alles wat de mens nodig heeft in het dagelijks leven en ook te plaatsen ... rustige en aardige Nederlander, ik kan mezelf alleen aanhankelijk kleine school, maar de communicatie is nog steeds een of andere manier geklappt.Der lieve kleine camping, heeft een prachtige nieuwe speeltuin en een grote trampoline! Een klein gezellig restaurant + zwembad plaat en een overdekte tennisbaan hintendran helaas waren er maar drie fietsen (en er waren vijf), in vijf minuten. (Met de fiets is de mens in de stad en het meertje te voet in ongeveer 15 minuten. !!! Het gebied is zeer geschikt voor fietsers en wandelaars ... maar ook met de auto man snel van A naar B ... Amsterdam mens bereikt in 1,15 h ... winkels zoals Lidl zijn ook op zijn plaats beschikbaar .... Vakantie met kinderen hier zijn de moeite waard, evenals voor twee! belangstelling man kan een bezoek aan een dolfinarium, themaparken en het voormalige paleis van de Nederlanders. koningin! ook ongeveer 2 minuten. weg, een grote golfbaan !!! Note zou de mens dat het huis heeft geen oven, maar slechts 4 kookplaten op het fornuis, maar een magnetron !!! Helaas hadden we niet zo geweldig weer (hetzelfde kan niet geboekt worden vanaf)

Johannes Rienstra

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

veel gefietst je kunt er prachtig fietsen hele mooie fietspaden.

Leo Fijnekam

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

als dit de kwalieteit van belvilla is was dit tevens de laatste keer.

Pierre DEPAS

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

tijd niet echt geweldig, maar het hield niet op te rollen vélo.C "is een zeer divers gebied van hout heide duinen mooie steden découvrir.La huis is comfortabel en goed équipée.Pour zes volwassenen is er een kamer die erg klein is, want als je de lade bed te openen niet kunnen bewegen in chambre.Il missen een grote kom.

J.T.H Hoge

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

goede ontvangst leuke mensen al mocht het meubilair nodig vervangen mogen worden.en in de kantine goede vermaak zowel voor groot als de kleintjes

Laere

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Leuk huisje om vanuit uitstapjes te maken. Ook in het huisje goed vertoeven met kinderen.

Ralf Welder

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Dit huis is zeer goed uitgerust en een perfect startpunt voor fietstochten. Het treinstation bevindt zich op korte afstand. Op het geluid van de ijzer - en de snelweg we waren na een korte tijd.

A. Van der Veen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben het heel plezierig gehad in dit huisje. Een prettige inrichting en vlak bij bos en buitengebied. Prima te doen met openbaar vervoer ( klein half uur lopen van het station) en even zo ver van het dorp. Een geweldige bonus was de witte wereld waardoor de wandelingen een speciaal karakter kregen. Een weekje opladen voor het nieuwe jaar. Wanneer je gevoelig voor geluid bent dan is de trein die vlakbij een paar keer per uur langs dendert en de snelweg die zich als de wind verkeerd staat goed laat horen, een min punt.

C.M. V.d.Berg- Veenvliet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Als ik het plaatje van het huis zie, krijg ik nu al heimwee. We hebben een heerlijke tijd op "De Vossenberg" gehad. De tijd ging veel te snel. In het huis voelden we ons gelijk thuis.

K L Herries

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Aangename week, birdtable een plezier, lokaal zeer aantrekkelijke. Uitgaande van een volgend bezoek. Dank u.

J.A.M. Goossens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zoekt u rust en een prachtige natuur dan bent u in de vakantiewoning op de Vossenberg op de juiste plaats. Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug die ons naast de rust nog veel meer te bieden had. In Nunspeet, Harderwijk en Apeldoorn kun je heerlijk winkelen. In zwembad De Brake (subtropisch) en bij de Zanderplas kan je heerlijk zwemmen. Tenslotte kun je fantastisch fietsen (er staan twee fietsen klaar) en wandelen in deze prachtige omgeving. Het huisje zelf ligt op een mooie rustige camping en is ruim maar toch ook zo heerlijk knus. Kortom een aanrader dus! Familie Goossens uit Uithoorn

Branton

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Mooi compleet huis met veel extra's die de woning heel huiselijk en gezellig gemaakt. Veel te doen in de omgeving, zowel bij slecht en goed weer, veel wandelingen, musea, binnen en buiten zwembad, leuke plaatsen om te eten etc. Wat we dachten dat was ook geweldig was dat we niet over een travelcot brengen, Baby-stoelen, fietsen etc, want alles was er! We hopen terug te komen volgende zomer en geniet van dit allemaal weer!

Boulaye

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Mooi huisje in het hart van "een regio magnifique.Grand troost al 's in je" voelt als thuis.

P Kuipers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi groot huisje. Veel extra spullen, zoals spelletjes en DVD's, wat leuk is. We hadden zelf fietsen mee, en dat was maar goed ook, want1 aanwezige fiets had een lekke band. Nus is extra fietsen natuurlijk al een luxe. Het was echter door die extra fietsen wel lastig onze eigen fietsen te stallen. En de deur van het schuurtje was slecht - aandachtspunt voor de verhuurder. Maar verder prima: goede bedden en een goede bank!

Fineke Jongejans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Was een leuk en rustig parkje. Huisje was ook leuk. Gemist een waterkoker en afwasmachine maar vanwege goed redenen waren die niet aanwezig. Veel boeken, video en cd matriaal aanwezig. 2 tv's hiervoor. Lekkere bank. Parkeerplek bij het huisje voor de auto. Eekhoorntje jammer genoeg maar 1x gezien. Voor de kinderen skelters, speeltuintje en trampoline. Goede fiets mogelijkheden maar door de hitte ( 30 graden) niet optimaal kunnen benutten.

Magda de Koning

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We troffen een goed geoutilleerde woning en gezellig ingericht. Het voelde als thuiskomen! Midden in het bos op een kleinschalige rustige Camping. Hier wil je wel een poos verblijven, zeker bij mooi zonnig weer. Ook het contact met de beheerder was prettig. De televisie kregen wij niet aan met de gekozen programma's. Telefonisch werd geprobeerd het opgelost te krijgen, maar later bleek dat er een kastje overbodig was geworden. De campingbeheerster kreeg het voor elkaar en wij konden weer genieten van programma's nu het buiten nog wat ( te) koud was. .

Sabine Friedrichs

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje nummer 65 ligt op een rustig bospark aan de rand van Nunspeet. Een mooi uitgangspunt om te wandelen en fietsen. Naast het huisje is meteen een wandelpad waarmee je van het park af kunt. Nunspeet is een leuke stad om te winkelen en er zijn veel supermarkten. Het huisje is wat ons betreft geschikt voor 4 personen. De dame bij de receptie was erg vriendelijk. Je ontvangt een pasje voor de slagboom, de auto kan bij het huisje staan. Het huisje was prima te verwarmen, alleen de gang was erg koud. Er zijn een Senseo en een Dolce Gusto. Of opschenken met een filter in een kan. In de kast stonden nog kruiden, olie thee e.d. Ook lag er veel documentatie en kaarten van de omgeving. Ik vond het niet fijn om 's nachts de steile open trap af te gaan naar het toilet. We hadden onze eigen fietsen mee. Ik het schuurtje staat wel een prima heren fiets en fietsen met lege banden. Lekkere bank en prima bedden.

Jan van Rheenen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi huisje in een prachtige wandelomgeving

Jens Richter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Mooi huis gelegen in een bos. Erg stil. De nabijgelegen spoorlijn stoort niet zo veel.m

Huib ten Hacken

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Geweldige mid-week gehad. Jammer dat er geen vaatwasser en geen echte oven waren, voor de rest prima huisje op een leuk park in een prachtige omgeving.

Bert van Dinter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een leuk huisje met speelgoed voor kinderen. Op een kleine camping in t bos.

Iris Leister

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Hi geïnteresseerd ... dus vonden we dit huis echt super lief ... het was alles wat de mens nodig heeft in het dagelijks leven en ook te plaatsen ... rustige en aardige Nederlander, ik kan mezelf alleen aanhankelijk kleine school, maar de communicatie is nog steeds een of andere manier geklappt.Der lieve kleine camping, heeft een prachtige nieuwe speeltuin en een grote trampoline! Een klein gezellig restaurant + zwembad plaat en een overdekte tennisbaan hintendran helaas waren er maar drie fietsen (en er waren vijf), in vijf minuten. (Met de fiets is de mens in de stad en het meertje te voet in ongeveer 15 minuten. !!! Het gebied is zeer geschikt voor fietsers en wandelaars ... maar ook met de auto man snel van A naar B ... Amsterdam mens bereikt in 1,15 h ... winkels zoals Lidl zijn ook op zijn plaats beschikbaar .... Vakantie met kinderen hier zijn de moeite waard, evenals voor twee! belangstelling man kan een bezoek aan een dolfinarium, themaparken en het voormalige paleis van de Nederlanders. koningin! ook ongeveer 2 minuten. weg, een grote golfbaan !!! Note zou de mens dat het huis heeft geen oven, maar slechts 4 kookplaten op het fornuis, maar een magnetron !!! Helaas hadden we niet zo geweldig weer (hetzelfde kan niet geboekt worden vanaf)


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 317965

Laatst bijgewerkt: 19.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/317965.htm


«Comfortabel vakantiehuis in Nunspeet» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 32 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat