Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaande bungalow met bubbelbad en solariu...

Max.  8   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), woonkamer(TV), open keuken(combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bubbelbad, douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(3x 1-pers. bed), slaapkamer(3x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop)

sauna, zonnebank / solarium, verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten)

De verschillende type bungalows liggen verspreid over het waterrijke Buitenplaats It Wiid. Je hebt de keuze uit een 4-pers. (NL-9264-02, type 2-onder-1-kap), een 5-pers. (NL-9264-04), een 6-pers. variant (NL-9264-06) en een 8-pers. variant (NL-9264-07). Van de 4- en 8-pers. types is ook een wellnessvariant te boeken, resp. NL-9264-03 en NL-9264-08. Bij deze types heb je de beschikking over een afwasmachine, zonnebank en sauna. Vrijwel alle bungalows hebben een fraaie ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger en zijn per boot bereikbaar (max. breedte 2 m. en max. diepgang 0,90 m.). Alle bungalows beschikken over een tuin met terras en tuinmeubiliar.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Sportleraar
Broodjesservice

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Ontdek de Friese meren! In het Friese merengebied en grenzend aan natuurgebieden De Alde Feanen en Princenhof ligt het ruim opgezette park Buitenplaats It Wiid. De gezellige Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op circa 15 kilometer afstand en is een aanrader voor een ontspannen dagje uit. De bungalows zijn vrij gelegen aan het water en nodigen uit tot een heerlijke tocht over het water in je (op het park te huren) boot. Bent je een fervent hengelsporter? Dan zijn de bungalows met een vrije ligging aan het water en aanlegmogelijkheid voor een boot iets voor jou. Uiteraard kan je op Buitenplaats It Wiid ook kanos, motorboten, zeilboten en zelfs luxe Marilsloepen huren. Neem een picknickmand mee en je bent verzekerd van een heerlijke vakantiedag op het water! Voor natuur, privacy en een vakantie in het teken van water ben je op Buitenplaats It Wiid aan het juiste adres.

Buitenplaats It Wiid is een waterrijk park, geschikt voor de hele familie. Het ligt dicht bij gezellige steden als Drachten en Leeuwarden en er zijn vele watersportmogelijkheden. Faciliteiten voor jong en oud waaronder tennisbanen.

Indien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd bij aankomst. Neem hiervoor contact op met ons customer contact center.

In het hoogseizoen worden er zeilcusussen gegeven.

Op het park zelf is wel een strandje met een zwemplaats.

De faciliteiten op de camping staan volledig los van het bungalowpark.

Reserveringen gedaan door bedrijven voor hun eigen werknemers zijn altijd op aanvraag. Mocht de reservering akkoord worden bevonden dan zullen de volgende regels gehanteerd worden: maximaal 1 werknemer per slaapkamer, elke twee weken wordt er een extra eindschoonmaak berekend, elke twee weken wordt er nieuw bedlinnen berekend.

Het is mogelijk dat bij het reserveren van de NL-9264-07 u een accommodatie met vier slaapkamers boven ontvangt. Deze hebben elk twee losse bedden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 5,50/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 9/verblijf.
Kinderstoel: € 9/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

MARLENA Letza

4,0
4 4 4 4 4
Toon Pools

Reserveringen oordelen ong. Cool accommodatie

MARLENA Letza

4,0
4 4 4 4 4
Toon Pools

Reserveringen oordelen ong. Cool accommodatie

Olga Saremba

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We vonden het huis heel goed. Maar langzaam het moet wel wat bijgewerkt worden. Het park zelf is geweldig en het water gebied en de top verhuur. We zouden weer gaan.

Antoinette Geselschap

4,0
4 4 4 4 4

Genoten in een fijn huis in heerlijke omgeving

W Beijloo

4,0
4 4 4 4 4

Met kleine kinderen is het opletten omdat er geen afscheiding is naar het water. Verder een heerlijke omgeving voor watersport en vissen.

E. Nebbeling

4,0
4 4 4 4 4

Huis was redelijk maar het verdere verblijf was prima jamme dat het weer ons in de steek liet

Krombholz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi huis voor 4 personen. Voor 8 personen helaas te klein. De voorzieningen Spa is geweldig. Er is een sauna die is genoeg voor 4 personen. De keuken apparatuur is niet zo groot. Het ontbreekt eenvoudige keuken apparaten, zoals elektrische. Mixer, broodrooster, enz. behoort naar mijn mening in elke keuken. De uitrusting van het terras kan ook te wensen over. Geen kussens op de stoelen is het maken van een bepaalde tijd gewoon vervelend. De excursies van Ernewaud van zijn zeer goed. Leeuwarden is een zeer mooie stad. Er zijn excursies per boot is een echte aanrader. Wilt u een boot huren, moet je dit duidelijk uit Duitsland reeds. Anders abzogge.Wir zijn Frisland fans en zal opnieuw en opnieuw naar Friesland. We hebben echter een of andere manier altijd geluk met het weer. We hadden altijd 27 graden gemiddeld. Super! Het huis kan worden met jonge kinderen niet per se aanraden voor gezinnen. Vanuit het huis gaat het juist over de brug in het water voor kleine kinderen een val. Voor oudere kinderen, erg leuk.

Irene Schmidt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De kamers zijn groot genoeg voor een kinderbedje nog hereinpasst.Der eethoek en keuken waren een beetje krap, maar goed voor een paar dagen vakantie auszuhalten.Das woonkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, zonder welke men struikelt gelijke * gg *. Als een geweldige bestemming van de Game Park http \/\/ wordt aanbevolen www.sanjesfertier.nl \/! Dus als je iets te beperken, een geweldige vakantie is onvermijdelijk.

Raymond Klein Schaarsberg

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst bij receptie was goed en de omgeving perfect. Het huis viel zeer tegen, matrassen die doorgezakt waren, inventaris niet compleet, 4 lampen defect waaronder ook de lamp van de badkamer. Het geheel is gedateerd, niet bijgehouden en voelt daarom ook niet schoon. Verder mag je geen gebruik maken van het zwembad en van de tennisbanen terwijl hier wel mee wordt geadventeerd. Kortom prachtige omgeving en super weer maakten de vakantie en niet de super de luxe wellness villa, dat mag de naam niet dragen.

Krombholz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi huis voor 4 personen. Voor 8 personen helaas te klein. De voorzieningen Spa is geweldig. Er is een sauna die is genoeg voor 4 personen. De keuken apparatuur is niet zo groot. Het ontbreekt eenvoudige keuken apparaten, zoals elektrische. Mixer, broodrooster, enz. behoort naar mijn mening in elke keuken. De uitrusting van het terras kan ook te wensen over. Geen kussens op de stoelen is het maken van een bepaalde tijd gewoon vervelend. De excursies van Ernewaud van zijn zeer goed. Leeuwarden is een zeer mooie stad. Er zijn excursies per boot is een echte aanrader. Wilt u een boot huren, moet je dit duidelijk uit Duitsland reeds. Anders abzogge.Wir zijn Frisland fans en zal opnieuw en opnieuw naar Friesland. We hebben echter een of andere manier altijd geluk met het weer. We hadden altijd 27 graden gemiddeld. Super! Het huis kan worden met jonge kinderen niet per se aanraden voor gezinnen. Vanuit het huis gaat het juist over de brug in het water voor kleine kinderen een val. Voor oudere kinderen, erg leuk.

D van Ommen

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een heerlijk lang weekend gehad in Eernewald. Hoewel het weer niet zo lekker was hebben we genoten van een gezellig samenzjjn. De openhaard in het huisje maakte de kou en nattigheid weer goed.

Martina Tillmann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We genoten van ons verblijf in oktober. De locatie van het park heeft ons heel goed beviel. We hebben gevoeld zeer comfortabel. Het is een zeer mooie faciliteit en de service was vriendelijk en bekwaam.

Irene Schmidt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De kamers zijn groot genoeg voor een kinderbedje nog hereinpasst.Der eethoek en keuken waren een beetje krap, maar goed voor een paar dagen vakantie auszuhalten.Das woonkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, zonder welke men struikelt gelijke * gg *. Als een geweldige bestemming van de Game Park http \/\/ wordt aanbevolen www.sanjesfertier.nl \/! Dus als je iets te beperken, een geweldige vakantie is onvermijdelijk.

Raymond Klein Schaarsberg

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst bij receptie was goed en de omgeving perfect. Het huis viel zeer tegen, matrassen die doorgezakt waren, inventaris niet compleet, 4 lampen defect waaronder ook de lamp van de badkamer. Het geheel is gedateerd, niet bijgehouden en voelt daarom ook niet schoon.

Verder mag je geen gebruik maken van het zwembad en van de tennisbanen terwijl hier wel mee wordt geadventeerd. Kortom prachtige omgeving en super weer maakten de vakantie en niet de super de luxe wellness villa, dat mag de naam niet dragen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie in de bergen

Objectnummer: 318238

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318238.htm


«Vrijstaande bungalow met bubbelbad en solariu...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven