Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis op landgoed nabij Covas

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), kachel(hout), zithoek, stereo-installatie, tuindeuren, verwarming(elektrisch), airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed, tuindeuren, verwarming(elektrisch)), slaapkamer(1-pers. bed, stapelbed, tuindeuren), badkamer(douche(aangepast voor invalide), wastafel, toilet(aangepast voor invalide), verwarming(elektrisch)))

serre/veranda(douche(buiten), tuinmeubilair), berging(wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling)), tuin(privé), parking, trampoline(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, 12 x 5 m.), zandbak, speeltoestellen, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Quinta do Retiro ligt in een kleine, besloten vallei met een terrassenlandschap en beslaat ongeveer 9 hectare. De vakantiewoning met 2 slaapkamers ligt net buiten het dorpje Covas en is ideaal voor een gezin. Midden op het terrein ligt een gezamenlijk zwembad dat gevuld is met water uit eigen bron.

Deze onontdekte regio met heuvelachtig gebied is een paradijs voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Op 30 autominuten ligt de bergrug en Nationaal Park Serra da Estrela. In de omgeving vind je allerlei authentieke dorpjes, zoals het leistenen dorpje Piódão, of je kunt een van de typisch Portugese marktjes bezoeken, zoals Tábua (10 km) en Arganil (20 km). Ook een bezoek aan de studentenstad Coimbra of een dagje naar Mira (95 km) is zeker de moeite waard.

Het geschakelde vakantiehuis biedt zowel in de zomer als in de winter een prima zonligging.
Licentie- of registratienummer: 6426

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Senioren
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 12 km

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Quinta do Retiro ligt in een kleine, besloten vallei met een terrassenlandschap en beslaat ongeveer circa 9 hectaren. Het terrein ligt op 350 meter hoogte net buiten het dorpje Covas in de regio Beira Litoral (Midden Portugal). Deze typische Portugese boerderij is herbouwd tot een kleinschalig vakantielandgoed met vier vakantiewoningen en enkele kampeerplaatsen. Midden op het terrein, op loopafstand van de vakantiehuizen, ligt een fraai aangelegd ecologisch zwembad voor gezamenlijk gebruik dat gevuld is met water uit eigen bron. Door natuurlijke filtering (filterbed met stenen, planten en enkele kleine visjes) is dit helder zwemwater. Naast het zwembad ligt een zonneterras met een barretje (zelfbediening). Voor de kinderen is er ook een speelplek met zandbak, schommel, glijbaan en trampoline. Op de quinta zijn vele fruitbomen, olijven en druivenranken en een riviertje met enkele rotspartijen en watervalletjes doorsnijdt het terrein. Zoover Award Gold 2015.
Deze onontdekte regio met lieflijk, maar ook ruig en heuvelachtig gebied is een paradijs voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Op ca. 30 autominuten ligt de bergrug en Nationaal Park Serra da Estrela. In de omgeving vindt u vele authentieke dorpjes zoals het leistenen dorpje Piódão of u kunt een van de typisch Portugese marktjes bezoeken zoals Tábua (ca. 10km) en Arganil (ca. 20km). Ook een bezoek aan de studentenstad Coimbra of een dagje naar Mira aan de Atlantische kust (ca. 95km) is zeker de moeite waard. In de maanden november t/m april is een sauna beschikbaar voor de gasten van de quinta. Deze sauna kan zowel gezamenlijk als ook privé worden gebruikt.

Quinta met zwembad, gelegen in een kleine vallei, in een mooie groene omgeving

- Eerste dag boodschappenpakket op aanvraag beschikbaar tegen kostprijs.
- Elektriciteit: eerste 56 KwH per week/8 KwH per dag is inbegrepen, daarna zoals vermeld bij Kosten ter plaatse.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Elektriciteit: 8 KWh per nacht inclusief. Meerverbruik € 0,30/kWh.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Max. 2 extra bed(den) mogelijk   EURO 8 per persoon


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

W.B.H. Piepers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtige plek om heerlijk tot rust te komen. Weer was fantastisch, omgeving ook. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Voldeed aan alle verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Johanna Hagenaars

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooie locatie, midden in de natuur, prettige ontvangst. Een aanrader!

L. Noordijk

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een echte aanrader! Mooi, net en schoon huis met prachtig uitzicht!

J. Van der Kemp

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijk tot rust komen in een prachtig, schoon en ruim appartement, voorzien van alle gemakken, met een heerlijk terras, zalig zwembad en hartelijke ontvangst door gastheer/gastvrouw. Er zijn mogelijkheden voor diverse activiteiten in de omgeving (o.a. paardrijden, massage). De omgeving is prachtig en authentiek.

o.r. Vos

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heerlijke, moderne, van alle gemakken voorzien accomodatie. Prachtig gelegen, met mooi uitzicht Heerlijke,privé veranda met mooi meubilair Warme, gastvrije(nederlands sprekende) eigenaren, die je het naar de zin proberen te maken, zonder opdringerig te zijn. annemarie hendriks

Vincent R.G. Missault

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijke vakantie gehad bij Marga en Jurrie. Fantastisch mooi, op de heuvel gelegen vakantiehuis (Casa Olivirienha). Maakt deel uit van een vakantiedomein met een 3-tal andere huisjes, en een camping. Het domein is echter zo groot dat je veelal het gevoel hebt dat de ganse vallei van jou is ... We hebben er van heel veel genoten, maar onthielden in het bijzonder de heel betrokken, en er altijd voor hun gasten zijnde eigenaars de rust het speciale, ecologisch aangelegde zwembad de leuke en gevarieerde uitstapjes naar de zee, de bergen, steden (Porto, Coimbra), onze kayak-uitstap, ... Een huurauto is wel een must.

Margreeth Oijevaar

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hadden een fantastische week met onze 2 zonen van 17 en 15 jaar op de quinta van Marga en Jurrie. Zeer hartelijke ontvangst. Heel gezellig met de andere gezinnen, met wie je zo'n week toch hier en daar optrekt. De kinderen van alle leeftijden vermaakten zich uitstekend met elkaar in het zwembad en op trampoline.Platte kip eten bij Claudia en stoofpot bij Olivia een ervaring die we niet hadden willen missen!Een goede uitvalshoek voor bezoek aan mooie dorpjes en marktjes, wandelen op de Torre tussen mooie bergmeertjes, watervallen, de mooie stad Coimbra met zijn prachtige universiteit en bibliotheek,mooie kanotocht op rustige rivier met Matt, een Engelsman die veel weet en organiseert in de omgevingen lekker een dagje thuis in een prachtig huis met schaduwrijke plekjes om buiten te zetten en een heerlijk zwembad, waar de biertjes voor je klaarliggen in de koelkast, wat wil je nog meer???De laatste avond met zn allen pizza uit eigen oven bij Marga en Jurrie was ook een zeer gezellige afsluiting van deze fantastische week. Iedereen aan te raden die iets meer van Portugal wil zien dan de Algarve. Met veel dank voor de gastvrijheid, groet Fam Droste, Borne

Monika Lahr

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Dank u voor een fantastische week in de Quinta do Retiro! Beide kinderen (9 maan en 2 jaar) en de ouders in staat waren tot rust. Voor ons, de leuke avonden op ons terras en de gezellige en stijlvolle thuis waren het hoogtepunt voor de kinderen was het waarschijnlijk de speeltuin met de grote, anti-ongeval trampoline en een zwembad. En dankzij de grote speelgoed doos en veel ruimte was er in het huis nooit vervelen, want ons het ooit zo originele hoek van Portugal hebben met de opvallende valleien zonder grote eyesores zo veel, zullen we waarschijnlijk weer komen als deze - misschien-test de schoorsteen? 2 ouders rally met 2 goed gehumeurd kinderen

BIANCHI

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Een ideale week in dit prachtige huis met uitzicht op de bergen, een natuurlijk zwembad bijna zo meer nous.en vanuit het comfort van thuis, we genoten van de show van "buiten en barbecue: familie vakantie perfect. "de locatie stond ons ook toe om" go to "oceaan, Coimbra, in de Sierra Estrel ... Kortom, alles was perfect

BIANCHI

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Frans

Een ideale week in dit prachtige huis met uitzicht op de bergen, een natuurlijk zwembad bijna zo meer nous.en vanuit het comfort van thuis, we genoten van de show van "buiten en barbecue: familie vakantie perfect. "de locatie stond ons ook toe om" go to "oceaan, Coimbra, in de Sierra Estrel ... Kortom, alles was perfect

o.r. Vos

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een heerlijke, moderne, van alle gemakken voorzien accomodatie.

Prachtig gelegen, met mooi uitzicht
Heerlijke,privé veranda met mooi meubilair

Warme, gastvrije(nederlands sprekende) eigenaren, die je het naar de zin proberen te maken, zonder opdringerig te zijn.

annemarie hendriks

J. Van der Kemp

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijk tot rust komen in een prachtig, schoon en ruim appartement, voorzien van alle gemakken, met een heerlijk terras, zalig zwembad en hartelijke ontvangst door gastheer/gastvrouw.
Er zijn mogelijkheden voor diverse activiteiten in de omgeving (o.a. paardrijden, massage). De omgeving is prachtig en authentiek.

Monika Lahr

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Dank u voor een fantastische week in de Quinta do Retiro! Beide kinderen (9 maan en 2 jaar) en de ouders in staat waren tot rust. Voor ons, de leuke avonden op ons terras en de gezellige en stijlvolle thuis waren het hoogtepunt voor de kinderen was het waarschijnlijk de speeltuin met de grote, anti-ongeval trampoline en een zwembad. En dankzij de grote speelgoed doos en veel ruimte was er in het huis nooit vervelen, want ons het ooit zo originele hoek van Portugal hebben met de opvallende valleien zonder grote eyesores zo veel, zullen we waarschijnlijk weer komen als deze - misschien-test de schoorsteen? 2 ouders rally met 2 goed gehumeurd kinderen

Margreeth Oijevaar

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hadden een fantastische week met onze 2 zonen van 17 en 15 jaar op de quinta van Marga en Jurrie. Zeer hartelijke ontvangst. Heel gezellig met de andere gezinnen, met wie je zo'n week toch hier en daar optrekt. De kinderen van alle leeftijden vermaakten zich uitstekend met elkaar in het zwembad en op trampoline.Platte kip eten bij Claudia en stoofpot bij Olivia een ervaring die we niet hadden willen missen!Een goede uitvalshoek voor bezoek aan mooie dorpjes en marktjes, wandelen op de Torre tussen mooie bergmeertjes, watervallen, de mooie stad Coimbra met zijn prachtige universiteit en bibliotheek,mooie kanotocht op rustige rivier met Matt, een Engelsman die veel weet en organiseert in de omgevingen lekker een dagje thuis in een prachtig huis met schaduwrijke plekjes om buiten te zetten en een heerlijk zwembad, waar de biertjes voor je klaarliggen in de koelkast, wat wil je nog meer???De laatste avond met zn allen pizza uit eigen oven bij Marga en Jurrie was ook een zeer gezellige afsluiting van deze fantastische week. Iedereen aan te raden die iets meer van Portugal wil zien dan de Algarve. Met veel dank voor de gastvrijheid, groet Fam Droste, Borne

v.A van der Weg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een prachtig appartement in een hele fijne, natuurlijke en goed bereikbare omgeving. Het eigenaarsechtpaar is zeer aardig en behulpzaam (waar nodig). Kortom wij hadden een heerlijke vakantie op een fantastische plek!

Jan van Zwolle

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Vrij luxe woning in het groen, prima terras om te genieten in de schaduw of in de zon. Omgeving is mooi met veel weggetjes om te fietsen maar helaas zeer slechte bewegwijzering dus kaart of navigatie mee, rondom is veel te zien maar door de kronkelende wegen is de bereikbaarheid niet altijd optimaal.

Vincent R.G. Missault

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijke vakantie gehad bij Marga en Jurrie. Fantastisch mooi, op de heuvel gelegen vakantiehuis (Casa Olivirienha). Maakt deel uit van een vakantiedomein met een 3-tal andere huisjes, en een camping. Het domein is echter zo groot dat je veelal het gevoel hebt dat de ganse vallei van jou is ... We hebben er van heel veel genoten, maar onthielden in het bijzonder de heel betrokken, en er altijd voor hun gasten zijnde eigenaars de rust het speciale, ecologisch aangelegde zwembad de leuke en gevarieerde uitstapjes naar de zee, de bergen, steden (Porto, Coimbra), onze kayak-uitstap, ... Een huurauto is wel een must.

Herwig Sinnesael

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden enthousiast ontvangen door de eigenaars, kregen onmiddellijk iets te drinken en ze hielpen ons op weg naar de dichtstbijzijnde winkel. Ze deden een rondleiding in het huis waar echt alles aanwezig was. Wat was er goed nagedacht over sfeer, gezelligheid, comfort, luxe, rust, ... Het enige minpuntje was de internetverbinding...

Rico van der Sloot

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooier dan op de foto's! Wat een fantastische plek zeg het uitzicht over het valleitje is erg rustgevend. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de eigenaars zijn enorm mee denkend. Bij aankomst stond er een grote bak duplo voor ons klaar omdat we met 2 kleine kinderen waren.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 318502

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318502.htm


«Ruim vakantiehuis op landgoed nabij Covas» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven