Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaand vakantiehuis met gedeeld zwembad e...

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (slaapkamer(2-pers. bed, tuindeuren, verwarming(elektrisch)), badkamer(douche, wastafel), toilet)

Tussenetage: (open keuken(oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie))

Op de 1e etage: (woon/eetkamer(TV(satelliet), kachel(hout), zithoek, DVD-speler, stereo-installatie, tuindeuren))

serre/veranda(tuinmeubilair), berging(op hetzelfde terrein)(wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling)), tuin(privé), parking, trampoline(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten, 12 x 5 m.), zandbak, speeltoestellen, kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)

Dit knusse vakantieverblijf ligt op Quinta do Retiro, op een besloten vallei met een terrassenlandschap nabij het dorpje Covas. Met 1 slaapkamer is de cottage ideaal voor een romantische vakantie met je partner. Midden op het terrein ligt een gezamenlijk zwembad, dat gevuld is met water uit eigen bron.



Deze onontdekte regio met heuvelachtig gebied is een paradijs voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Op 30 autominuten ligt de bergrug en Nationaal Park Serra da Estrela. In de omgeving vind je vele authentieke dorpjes, zoals het leistenen dorpje Piódão, of je kunt een van de marktjes bezoeken, zoals Tábua (10 km) en Arganil (20 km). Ook een bezoek aan de studentenstad Coimbra of een dagje naar Mira (95 km) is zeker de moeite waard.



Deze vakantiewoning, een voormalige ruïne, is in 2002 volledig gerenoveerd en biedt door de ligging op een helling een prachtig uitzicht over het riviertje en de vallei. Op de grote, schaduwrijke veranda kun je heerlijk zitten.
Licentie- of registratienummer: 6426

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 12 km

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Quinta do Retiro ligt in een kleine, besloten vallei met een terrassenlandschap en beslaat ongeveer circa 9 hectaren. Het terrein ligt op 350 meter hoogte net buiten het dorpje Covas in de regio Beira Litoral (Midden Portugal). Deze typische Portugese boerderij is herbouwd tot een kleinschalig vakantielandgoed met vier vakantiewoningen en enkele kampeerplaatsen. Midden op het terrein, op loopafstand van de vakantiehuizen, ligt een fraai aangelegd ecologisch zwembad voor gezamenlijk gebruik dat gevuld is met water uit eigen bron. Door natuurlijke filtering (filterbed met stenen, planten en enkele kleine visjes) is dit helder zwemwater. Naast het zwembad ligt een zonneterras met een barretje (zelfbediening). Voor de kinderen is er ook een speelplek met zandbak, schommel, glijbaan en trampoline. Op de quinta zijn vele fruitbomen, olijven en druivenranken en een riviertje met enkele rotspartijen en watervalletjes doorsnijdt het terrein. Zoover Award Gold 2015.
Deze onontdekte regio met lieflijk, maar ook ruig en heuvelachtig gebied is een paradijs voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Op ca. 30 autominuten ligt de bergrug en Nationaal Park Serra da Estrela. In de omgeving vindt u vele authentieke dorpjes zoals het leistenen dorpje Piódão of u kunt een van de typisch Portugese marktjes bezoeken zoals Tábua (ca. 10km) en Arganil (ca. 20km). Ook een bezoek aan de studentenstad Coimbra of een dagje naar Mira aan de Atlantische kust (ca. 95km) is zeker de moeite waard. In de maanden november t/m april is een sauna beschikbaar voor de gasten van de quinta. Deze sauna kan zowel gezamenlijk als ook privé worden gebruikt.

Quinta met zwembad, gelegen in een kleine vallei, in een mooie groene omgeving

- Eerste dag boodschappenpakket op aanvraag beschikbaar tegen kostprijs.
- Elektriciteit: eerste 56 KwH per week/8 KwH per dag is inbegrepen, daarna zoals vermeld bij Kosten ter plaatse.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Max. 2 extra bed(den) mogelijk á EURO 8 per persoon per nacht


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jo Wadl

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heerlijke plek om te relaxen! Badkamer in slaapkamer was wel vochtig, maar wij hadden geluk met prachtig weer.

Pol Gheysens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

prachtige natuur/ mooie verblijf

A.J. Van Hulst

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Onze ervaring van Quinta do Retiro was uitstekend. Als je van landelijk EN comfort houdt is dit een absolute aanrader. De eigenaars waren daarbij bijzonder attent en vriendelijk en doen er alles aan om het de gasten/huurder naar de zin te maken. Wij waren verrast en erg tevreden!! Sjeng en Femmy van Hulst

Jan Biemans

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een week in dit prachtige huisje verbleven. Alles klopte, volledig ingericht, goede keuken. Aan alles was gedacht. Zelfs de messen waren scherp! ( en dat hebben we niet vaak meegemaakt in een vakantiehuis) Omgeving is erg mooi. Auto is wel nodig. De gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk. Doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken.

Harm De Jonge

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben genoten van ons verblijf , werden ontvangen door gastvrije mensen die je de rust gunnen. Ideale plek om de prachtige natuur in de omgeving in te gaan. 's avonds hoor je alleen de uil en de koekoek. Heel prettig ook is de accommodatie wat betreft terras, tuinstoelen, privacy.

W. Cirkel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Van alle huizen, appartementen en hotels die we tijdens onze reis van 2 maanden door Portugal en Andalusië betrokken was deze vakantiewoning duidelijk één van de beste. Vriendelijke ontvangst, behulpzame Nederlandse eigenaars, gezellige schone, compleet ingerichte woning in een prachtig gebied. Hier is het 's avonds nog echt donker en zittend op het terras kun je genieten van het roepen van de uilen. Tip: Gebruik de routebeschrijving die gegeven wordt op de website van Quinta de Retiro. Dan weet je zeker dat je in één keer naar de juist plek rijdt.

Bauer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De eigenaren, Jurrie en Marga Kramer zijn goud waard! Een perfect huis voor 2 personen, ingericht met een hele grote, eigen tuin met korte wandeling naar het prachtige, chloorvrij zwembad. Uitstekende informatiemateriaal van de omgeving en te allen tijde direct (warm) contact met Kramer gaf ons waardevolle tips voor het verkennen van het gebied. We voelden ons "sauwohl"!

Erik De Smedt

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ons verblijf in het huisje op Quinta do Retiro is in een woord samen te vatten: genieten! We genoten van het prachtige domein, de rust, de natuur, het heel sfeervol en perfect ingerichte huisje op de helling. We genoten zeker ook van het prachtige zwembad en van de warme ontvangst die Jurrie en Marga ons gaven. En natuurlijk genoten we enorm van het prachtige Portugal! Een enorme meevaller! Erik en Sabine uit Leuven.

Jaap Versteeg

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Dit is echt een plek waar gewoon alles klopt. Het begint natuurlijk met de sympathieke, gastvrije (en hardwerkende!) eigenaren Marga en Jurrie. We werden bij aankomst verwelkomd met een drankje op hun terras, waarna Jurrie even mee ging naar ons huis (Casa Retiro) om wat uitleg te geven. Een week later werden we zelfs uitgenodigd voor Jurries verjaardag en de dag voor vertrek op een afscheidsborrel. Ons huis is van alle gemakken voorzien en overtrof zelfs nog onze verwachtingen! Ruim, leuk ingericht, flink terras, mooi uitzicht, veel privacy doordat de andere huizen op grote afstand staan. Het hele terrein straalt rust en ruimte uit. Het is zo enorm groot dat het vaak leek alsof wij de enige gasten waren, zelfs bij het ecologische (!) zwembad waren we vaak met zijn tweeën (dan tellen we de kwakende kikkers niet mee). En handig de informatiemap in het huis met allerlei tips voor uitstapjes, restaurants etc. Kortom een aanrader! Jaap en Willem

A.J. Van Hulst

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Onze ervaring van Quinta do Retiro was uitstekend. Als je van landelijk EN comfort houdt is dit een absolute aanrader. De eigenaars waren daarbij bijzonder attent en vriendelijk en doen er alles aan om het de gasten/huurder naar de zin te maken. Wij waren verrast en erg tevreden!!
Sjeng en Femmy van Hulst

Erik De Smedt

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ons verblijf in het huisje op Quinta do Retiro is in een woord samen te vatten: genieten! We genoten van het prachtige domein, de rust, de natuur, het heel sfeervol en perfect ingerichte huisje op de helling. We genoten zeker ook van het prachtige zwembad en van de warme ontvangst die Jurrie en Marga ons gaven. En natuurlijk genoten we enorm van het prachtige Portugal!
Een enorme meevaller!
Erik en Sabine uit Leuven.

Simone Hildenbeutel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Er waren twee in augustus in Casa Retiro. Op de site zijn er 2 andere vakantiehuizen en aan de woning van de eigenaar familie. Omdat de huizen zijn ver uit elkaar, maar je voelt je niet gestoord door de buren. Omdat het was erg warm, we wisten dat het grote, koeling zwembad zonder chloor zeer gewaardeerd. Hij is echt geweldig, zeer netjes en schoon. We waren zeer aangenaam verrast als de de foto was niet helemaal duidelijk. Hoewel de andere twee huizen werden bezet op hetzelfde moment op de site, we hadden altijd het zwembad voor onszelf. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en spreken ook Duits. In het huis is alles aanwezig wat je nodig hebt, de apparatuur is niet redelijk standaard, maar individueel. Conclusie: Casa Retiro is aan te bevelen in ieder geval!

Bauer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De eigenaren, Jurrie en Marga Kramer zijn goud waard! Een perfect huis voor 2 personen, ingericht met een hele grote, eigen tuin met korte wandeling naar het prachtige, chloorvrij zwembad. Uitstekende informatiemateriaal van de omgeving en te allen tijde direct (warm) contact met Kramer gaf ons waardevolle tips voor het verkennen van het gebied. We voelden ons "sauwohl"!

W. Cirkel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Van alle huizen, appartementen en hotels die we tijdens onze reis van 2 maanden door Portugal en Andalusië betrokken was deze vakantiewoning duidelijk één van de beste. Vriendelijke ontvangst, behulpzame Nederlandse eigenaars, gezellige schone, compleet ingerichte woning in een prachtig gebied. Hier is het 's avonds nog echt donker en zittend op het terras kun je genieten van het roepen van de uilen.
Tip: Gebruik de routebeschrijving die gegeven wordt op de website van Quinta de Retiro. Dan weet je zeker dat je in één keer naar de juist plek rijdt.

Tessel Janssen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Casa Retiro is een heerlijk huisje, het biedt veel privacy en heeft een terras met prachtig uitzicht. Het zwembad zonder chloor op het terrein is ook heerlijk en eigenlijk altijd lekker rustig. In de omgeving is genoeg te doen; sportieve activiteiten in de natuur en er zijn mooie stadjes in de buurt. Kortom, wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie.

Maria Roodenburg-van Dijk

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben 2 weken doorgebracht in Casa Retiro, een klein paradijs! We hebben genoten van de prachtige omgeving, de rust en het heerlijke zwembad. En last but not least de gastvrijheid van Jurrie en Marga!

Bettina Asmus

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Hier is er geen licht en lawaai, alleen het geluid van de natuur. Mooi wandelgebied in het heuvelachtige landschap om te gaan met de mogelijkheid om nabijgelegen bergen. Voertuig vereist.

G.H. Huijs van Hegelsom

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het is een schitterende plek om te zijn,midden in de natuur,een klein paradijs.De vakantiehuisjes zijn netjes ingericht er ontbreekt niets ,alles wat je nodig hebt is aanwezig.De eigenaren Marga en Jurre zijn hartelijke en lieve mensen, niets is hun teveel,,ze hebben er alles aangedaan om ons verblijf zo prettig mogelijk te maken.,Fijn zwembad zonder gloor,was ook aantrekkelijkHet is een plek waar we zeker nog een keer terug komen.We konden zelfs de nederlandse zenders ontvangen op de tv.Wij kunnen zeggen het was een fantastische vakantie.,met veel rust en natuur.

Harm De Jonge

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben genoten van ons verblijf , werden ontvangen door gastvrije mensen die je de rust gunnen. Ideale plek om de prachtige natuur in de omgeving in te gaan. 's avonds hoor je alleen de uil en de koekoek.
Heel prettig ook is de accommodatie wat betreft terras, tuinstoelen, privacy.

Jaap Versteeg

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Dit is echt een plek waar gewoon alles klopt.



Het begint natuurlijk met de sympathieke, gastvrije (en hardwerkende!) eigenaren Marga en Jurrie. We werden bij aankomst verwelkomd met een drankje op hun terras, waarna Jurrie even mee ging naar ons huis (Casa Retiro) om wat uitleg te geven. Een week later werden we zelfs uitgenodigd voor Jurries verjaardag en de dag voor vertrek op een afscheidsborrel.



Ons huis is van alle gemakken voorzien en overtrof zelfs nog onze verwachtingen! Ruim, leuk ingericht, flink terras, mooi uitzicht, veel privacy doordat de andere huizen op grote afstand staan.



Het hele terrein straalt rust en ruimte uit. Het is zo enorm groot dat het vaak leek alsof wij de enige gasten waren, zelfs bij het ecologische (!) zwembad waren we vaak met zijn tweeën (dan tellen we de kwakende kikkers niet mee).



En handig de informatiemap in het huis met allerlei tips voor uitstapjes, restaurants etc.



Kortom een aanrader!



Jaap en Willem

Jan Biemans

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een week in dit prachtige huisje verbleven. Alles klopte, volledig ingericht, goede keuken. Aan alles was gedacht. Zelfs de messen waren scherp! ( en dat hebben we niet vaak meegemaakt in een vakantiehuis) Omgeving is erg mooi. Auto is wel nodig. De gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk. Doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 318504

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/318504.htm


«Vrijstaand vakantiehuis met gedeeld zwembad e...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven